نمایندگی شهدا یه دونه سفیدشو گذاشته بود وقتی پشتش نشستم از همه جهات نسبت به پراید بهتر بود ولی با توجه به نظر دوستانی که گرفته بودن و ماشینای دیگه تو این رده من خودم زیاد نظرم جلب نشد
یه جورایی بیخیالش شدم
Printable View
نمایندگی شهدا یه دونه سفیدشو گذاشته بود وقتی پشتش نشستم از همه جهات نسبت به پراید بهتر بود ولی با توجه به نظر دوستانی که گرفته بودن و ماشینای دیگه تو این رده من خودم زیاد نظرم جلب نشد
یه جورایی بیخیالش شدم
سلام منظورت این بودنقل قول:
(ولی با 9.183.000 که برا ما در اومد بد نیست )
این که جزئیات رو نگفته
من سرچ هم کردم با کلمه قیمت چیزی پیدا نکردم اگه جائی اون چیزی!! رو که من پرسیدم جواب دادن و شما اطلاع دارین لطف کنین لینکشو بدین ممنون
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید -------- دعوتنامه من هم آمد -------------------
ولی توی انتخاب رنگ مشکل دارم -------> شمایی که دعوتنامه تون آمده کدم رنگ بهتره ؟
آقای بندری کدوم رنگ شکیل تر و بهتره ؟
بچه ها منتظرم
سلامنقل قول:
بهترین رنگ در ایران سفید و نقره ای هست
و برای شما هم غیر از این دو رنگ پیشنهاد نمیکنم
چون از اینهمه استرسی که شما داری پیداست که خیلی نگهش نمیداری و یه کم که سوار شدی میخوای بفروشیش و اونوقت میبینی که رنگ عامه پسند سفید و نقره ای هست
ولی من خودم سفید انتخاب کردم
چون اگه خط و خش بیافته راحتتر رفع میشه
رنگ بسته به نظر شخصي شماست
قابل توجه دوستاننقل قول:
با تشکر ازدوستمون که زحمت ارسال ریز قیمت رو کشیدن
متاسفانه نتیجه اینه که قیمت زیر 10 میلیون واقعیت نداره و این که گفتن به کسانی که ثبت نام کردن زیر 10 میلیون میدن منظورشون این بوده که ثبت نام کننده سودش رو نخواد اونها هم افزایش قیمت رو محاسبه نمیکنن
بابا دمشون گرم با این محاسبه قیمتشون
دوستان گلم
راستش من که برای تیبام اقدام کردم فقط و فقط 4 میلیون و 62 هزار تومان ودیعه دومش در آمد
یعنی کلا 9 میلیون و 62 هزار تومان پس چطور برای شما ها بیش از این در آمده ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی دوستان مال شما کارت نارنجی و ریموت روی کلیدش داره ؟ ( آقای بندی عزیز و دیگر دوستان تیبا گرفته شده لطفا جواب این مورد رو بدین )
دوست عزیز چقدر حول داری ... بابا بخدا میخوره تو ذوقت اگه خدای نکرده اتفاقی واسه ماشین افتاد ....نقل قول:
نقل قول:
مهندس منظورت چیه ؟ حول و این چیزا معنا نداره !!!!!!!!!:41: !!!!!!!!!!
تحویل یک هفته ای است .
دنیا فقط تیبای سفید ام دو سفارشی ویژه
مبارکت باشهنقل قول:
علت تفاوت قیمت :
1- تاریخ ثبت نام
2- مدت زمان تحویل(یعنی محاسبه سودوجریمه تاخیر تحویل)
3- مبلغ واریزی 5 یا 6 میلیون هم که مشخصه
در کل هرچه دیرتر تحویل بدن باید مبلغ کمتری بپردازی
با تشکر
مجید بابا:11:
سلامنقل قول:
لطف كن شما هم ريز قيمت دعوتنامتو بزار
با تاريخ ثبت نام و تاريخ ارسال دعوتنامه و مبلغ وديعه و ... تا يه ملاحظه اي بكنيم
قابل توجه برادر عزیزم :نقل قول:
تاریخ ثبت نام : 9 بهمن 1387
ودیعه اول : 5 میلیون تومان
تاریخ ودیعه دوم : 6 دی 1389
مبلغ ودیعه دوم : 4 میلیون و 62 هزار تومان
قیمت در تمامی رنگ ها یکسان می باشد تفاوتی بین متالیک و غیر متالیک نیست
مرسي ولي منظورم اينا بودنقل قول:
كي قرار بوده تحويل بشه ؟
سود مشاركت محاسبه شده در دعوتنامه ؟
جريمه تاخير محاسبه شده در دعوتنامه ؟
قيمت پايه كارخانه ؟
تخفيف احتمالي ؟
سود مشاركت و جريمه همش الكي بود شما جدي نگيرنقل قول:
سرمردم كلاه گذاشتن مثل هميشه
قيمت پايه 3سال پيش 10ميليون بود ولي الان 12 ميليون محاسبه كردن
خيلي هم ماشين بيخودي از آب دراومده گندش بعدا درمياد
بايد سعي كرد يه جوري مطلب رسانه اي بشهنقل قول:
الان خوب موقعيتيه
از سر و صداي مردم مي ترسند
البته اينكه تا الان اعتراضي نسبت به اين كلاه برداري و دروغ بزرگ سايپا انجام نشده مال اينه كه افرادي كه اين ماشين رو ثبت نام كردند و تحويل گرفتند تقريبا از طبقه مرفه اجتماع هستند و بيشتر براي تفريح و احتمالا سودي كه از فروش ماشينهاي جديد حاصل ميشه اقدام به خريد كردند.
با اين حساب يك و نيم ميليون اختلافي كه سايپا بيشتر ازشون ميگيره زياد براشون اهميت نداره
والا اااااااا
[با تشكر از دوستان محترم واسه نظرات خوبشون. ولي به خدا اين رسمش نيست كه بدون دليل و ارائه نكات ضعيف خودرو ،ارزش مالي و زيبايي خودرو رو زير سؤال ببريم. ما كه هنوز تحويل نگرفتيم و استناد به مطالب سايتها برامون مهمه تا بطور عملي معايب و مزاياي اين خودرو رو بدونيم. يه مقايسه اساسي با خودروهاي هم عيار خودش رو كسي ارائه نميده و همه به تفاوت قيمت ناچيز اون توجه دارن. بزرگواري بكنين ضمن مقايسه منطقي اين خودرو با خودروهاي ديگه ، از مصرف بنزين گرفته تا نرمي و ايمني خودرو و همچنين مقايسه زيبايي اين خودرو با خودروهاي ديگه شامل تزئينات داخلي و خارجي نيز توضيحاتي بيان بفرماييد. انصافا از لحاظ ظاهر هم از تندر زيباتره هم از پرايدو در حد ريو ميشه روش حساب كرد.
والا من یکی از قشر مرفه جامعه نیستم ولی یک تیبا ثبت نام کردم . شما اگر راهی مد نظرتون هست که بشه این مطلب رسانه ای بشه و این کلاه برداری سایپا برملا بشه بگید تا ما انجام بدیم.نقل قول:
ماشین رو فروختم ! 12.100.000 !
چه ارزون!!!نقل قول:
مگه جاییش خورده بود؟
آخه من دیدم همه آگهی داده بودن 13تا100/13
عمرا اون قیمت بخرن ! من یه هفتس تو روزنامه آگهی دادم ! هر کی فروخته زیره 12.100.000 فروخته تا جایی که من میدونم !
جاییش هخم نخورده بود ماشین من ! اصلا کار نکرده بود ! حدوده 200تا !
[با تشكر از دوستان محترم واسه نظرات خوبشون. ولي به خدا اين رسمش نيست كه بدون دليل و ارائه نكات ضعيف خودرو ،ارزش مالي و زيبايي خودرو رو زير سؤال ببريم. ما كه هنوز تحويل نگرفتيم و استناد به مطالب سايتها برامون مهمه تا بطور عملي معايب و مزاياي اين خودرو رو بدونيم. يه مقايسه اساسي با خودروهاي هم عيار خودش رو كسي ارائه نميده و همه به تفاوت قيمت ناچيز اون توجه دارن. بزرگواري بكنين ضمن مقايسه منطقي اين خودرو با خودروهاي ديگه ، از مصرف بنزين گرفته تا نرمي و ايمني خودرو و همچنين مقايسه زيبايي اين خودرو با خودروهاي ديگه شامل تزئينات داخلي و خارجي نيز توضيحاتي بيان بفرماييد. انصافا از لحاظ ظاهر هم از تندر زيباتره هم از پرايدو در حد ريو ميشه روش حساب كرد.
چه ميدونمنقل قول:
مثلا اگه 20:30 يه گزارش پخش مي كرد شايد يه كم سر و صدا ميشد
ديگه مثلا اعتراض به روابط عمومي مجلس
وزارت صنايع
البته تكي فايده نداره
اي بابا مثل اينكه هنوز نميدوني كجا به دنيا اومدي و كجا زندگي ميكني!!!نقل قول:
اعتراض كدومه اينا همشون دستشون تو يه كاسس به فكر من و شما نيستن
اولا 20:30 اصلا كي هست !!!!دوما كدوم از گزارشاش موثر بوده كه اين دوميش باشه؟؟؟!!
فكر ميكني مجلس و وزارت صنايع جربانو نميدونه؟؟؟الان يه بچه 5ساله هم ميدونه پول مردم 2-3 سال خوابيده بعد يه ماشين مياد به اين قيمت
بايد تا ابد سوخت و ساخت
انصافا ريو با موتور 16 سوپاپ و شتاب 10 ثانيه و جلوبندي محكم در حد اين ماشين هست ؟نقل قول:
خداييش گل گفتي. خودمم اينو ميدونم و قبول دارم.چاره اي نيست.نقل قول:
يه جاييم ميسوخت گفتم بگم شايد سوزشش كم بشه.بعدا نگم كاش گفته بودم
دوستان سلام
میخواستم بدونم کسی الان این ماشین رو تحویل گرفته .
اگه جواب مثبته ،بفرمایید راضی هستند از این ماشین ؟
کلاً مزایا و معایب این ماشین چیه؟ ارزش داره بخریم؟
با سپاس از همگی
اگه از بتونن قیمتشو مناسبتر وارد بازار کنند از این جهت که مصرف کمتر ی هم دارد بهتر از پرایدو میشه!
سلام به همه دوستاننقل قول:
من خودم هم ثبت نام کردم
درسته که موقع ثبت نام قیمت رو حدود 10 میلیون گفتن ولی خدائیش قیمت سایر ماشینها تو این دوسال فرقی نداشته؟ یعنی گرونتر نشده
فکر کنم بهتره صبر کنیم تا معایب و مزایا ی اون واقعا مشخص بشه و بهترین راه تشخیص قیمت اون مقایسه قیمت با سایر ماشینها هست
مثلا متناسب با کیفیتش باید دید که قیمتش نسبت به پراید و ریو و ال نود و 405 می ارزه یانه اونوقت میشه قضاوت کرد که با قیمت 11 میلیون و 700 منصفانه هست و می ارزه یا نه
وقت خوش
دوست عزيز كداميك از ماشينهاي تو رنج قيمت زير 15 ميليون تو اين دو سال 17 درصد افزايش قيمت داشتند ؟نقل قول:
در ثاني هنوز تحويل نداده و فروش قطعي نشده قيمت پايش شده 11.700 و و بازارم كه تا 14.800 من خودم قيمت گرفتم.واي به بعدش
مثلا اگه رو فرغون ايربگ بزارند و ترمز هم براش تعبيه كنند با رنگ متاليك مي ارزه يه ميليون بالاش پول بدي ؟
هر وسيله اي مال يه كاريه.
در آخر اينم به گم كه به غير از ال90 و ريو مثلا 405 با اون مصرفش مي ارزه 13 تومن ؟ يا پارس 18 مي ارزه ؟ يا سمند با استهلاك و هزينه نگهداري بالاش و مصرفش مي ارزه 15 ؟
به خدا مشكل فراتر از ايناس.
منم اصراری بر این که چه خودروئی چقدر میارزه ندارم
ولی این یه واقعیت تو بازار خودرو ایران هست
و فکر میکنم تنها راه رسیدن به قیمت همون مقایسه با خودروهای داخل باشه
البته به نظر شخص من که 405 سه میلیون هم براش زیاده چه برسه به سیزده میلیون
با تشکر
البته یه چیز رو یادم رفت بگم
اونم اینه که خودروسازها از خوش باوری ما سوء استفاده کردن
اگر همون موقع هم که رو قیمت تیبا مانور میکردن حرفهای اونها رو با قیمت خودروهای موجود روز مقایسه میکردیم به این نتیجه میرسیدم که این قیمت فقط یه بازار گرمی برای جذب مشتری بیشتر هست و بر پایه واقعیت اعلام نشده
که متاسفانه هم همینطور شد و همه دیدن که به وعده خودشون نتونستن عمل کنن
باز هم ممنون
من یکیش رو امروز بصورت گذری دیدم . خداییش بعضیها خیلی با بی انصافی در موردش مینویسن . حداقل از لحاظ ظاهر حالا نمیگم عالی بود ولی بنظم خوب بود . ما ایرانیها چیزیکه خیلی خوب بلدیم انتقاد هست .
انتقاد نمیکنیم تیبا ماشین قشنگیه ولی الآن دیوونگیه کسی بگیرهنقل قول:
سمندو یادتون میاد دوسال اولی که اومد افتضاح بود تا لین که ال ایکسش اومد تیبا هم سال 90-91 خوب میشه نه تولیدات اولیش
سلامنقل قول:
البته در بعضی موارد هم معکوس این فرمایش شما صدق میکنه
یه موقع میبینی برای اینکه این محصول بتونه جای خودش رو باز کنه حداکثر سعیشون رو میکنن و بعد از جا افتادن محصول دیگه میرن رو تیراژ تولید و کیفیت رو فراموش میکنن
البته من شنیدم که این تاخیر در تحویل هم برای این بوده که حداکثر عیوبش رو برطرف کنن
چون اینو خوب میدونن که اگر مثل 141 یا روآ بشه مردم دیگه به سختی ازش استقبال میکن و میشه ماشین مخصوص اونهائی که فقط برای استفاده از وام بانکی میرن یه ماشین میخرن بعد هم زیر قیمت مجبور به فروشش میشن
با تشکر
من شنيدم كه اتاق خيلي صدا ميده
مخصوصا از عقب ماشين
دوستاني كه تحويل گرفتن بگن كه چطورياس؟؟؟
آره یه صدایی از اطاقش میمود ! ولی خیلی نبود !نقل قول:
راستی این حرفت باعث شد من برم یه نوار مغزی و خلاصه یه چکاپ کامل بکنم و بعدش پزشکا گفتن دیوونه نیستی پاشو برو خونتنقل قول:
چون من هم یکی از همونهائی هستم که یکیش رو ثبت نام کردم
نقل قول:
راستي شما ماشينتو تحويل گرفتي؟؟
سلام. در كل از تمام نظرات بوي نااميدي مياد. به خدا سر در گم مونديم چكار كنيم. ظاهرش كه خوبه ولي از لحاظ فني جاي شك داره. كاش يكي پيدا بشه يه مقايسه توپ از اين خودرو با ديگر خودروها بكنه. مجله هاي خودرو هم همشون سكوت كردن . نه نظري ميدن كه باعث رفع ابهامها بشه نه توضيحات جامعي راجب تيبا ميدن كه كمك حال روحي ثبت نام كننده هاي اين خودرو بشه. چند نفري هم كه تحويل گرفتن خيلي زود فروختن و نميشه به نظرشون استناد كرد. در واقع اينترنت به اين عظمت و وسعت از توضيح راجب اين خودرو كم آورده . اين خودش يكي ديگه از عجايب صنعت خودروي كشوره كه باعث شده تمام سايتها هنگ كنند. به اميد روزگاري خوش در صنعت خودروي ايران بزرگ