حرف محمد درسته
ولی میگه فشار روغن محمد مال من هنوز به روغن نرسیده اگه هم برسه نباید بگه فشار روغن باید بگه تعویض روغن
Printable View
حرف محمد درسته
ولی میگه فشار روغن محمد مال من هنوز به روغن نرسیده اگه هم برسه نباید بگه فشار روغن باید بگه تعویض روغن
شرمنده !!!!!! پس من اشتباه كردم !!!نقل قول:
حرف محمد درسته
به نظر شما مشكل دستگاه هوشمندش نيست ؟؟؟
چون ايشون ميگن چكاپ كردن !!!
من نمی دونم شاید هم شما درست بگینقل قول:
با سلام...
بچه ها نمیشه این کمکهای سمند رو یکاریش کرد...
قبلآ که یک سمند 83 داشتیم همیشه میگفتم کمکاش خشکه اما حالا که یک 2ماهی هست بابام سورن خریده پیش خودم میگم صدرحمت به اون 83 خیلی کمکاش تالاپ تالاپ میکنه این سورنه(مخصوصآ عقبش که خیلی اذیت میکنه رو سرعت گیرها اگر نگیری ماشینو صدای بدی میده و می پره به جون شما خودم پراید دارم به نظرم خیلی نرمترو بی سرو صداتره کمکاش) یکی میگه دلیلش چیه و آیا بدون تعویض میشه کاریش کرد...؟؟؟؟
دوستان بنده یه سمند آخر 85 دارم مثلا گاز سوز!!!!
آرزوهام بر آورده شد و به ما زنگ زدن که بیا کپسولش رو بگیر
نکته ای چیزی ..در این مورد ندارید ....برم بگیرم...؟؟؟
نه مشکلی نیستنقل قول:
فقط موقع نصب یه خورده وسواس به خرج بده :46:
سلام دوستان
امروز داشتم میرفتم که یکدفعه وقتی دنده رو از دو به سه تعویض کردم یک هو پدال کلاج یک طور عجیبی شد و بالا اومده.. یعنی در شرایط عادی یک 5 سانتی بالاتر اومد..!!
حالا ماشین مشکل پیدا کرده و مثلا وقتی تو دنده دو هستی و گاز میدی بیشتر از یک حدی گاز نمیخوره و مثل حالت خلاص فقط دور موتور بالا میره..
یک راهنمایی بکنید..
احتمالا صفحه کلاچ مشکل داره برو بده کلاچ رو باز کنن صفحه و دیسک رو یه نگاهی بندازن چون خلاصی که میگی فقط مشکل کلاچ میتوه باشه.
رفتم گفت وقتی صفحه زیاد کار میکنه و صاف میشه یکدفعه در میکنه و این مشکل پیش میاد.. بعد گفت دیسک و صفحه مارک لوک از برند ایرانخودرو بگیر که جدیداً خیلی خوب جواب میده..
با سلام آیا کسی میدونه قیمت سفارشی این مدل چنده
دوست عزیز سوال در مورد قیمت خودروها توی این تاپیک لطفاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218683
لطفا حذف شود......
فرشاد جان از تو بعید بود این خبر مال 60 سال پیشه بعدشم دروغی بیش نبود
با توجه به این پست در 188 روزه پیش!!! :نقل قول:
نقل قول:
سمند از قوی ترین خودروهای روز جهان شناخته شدسمند از قوی ترین خودروهای روز جهان شناخته شد. نتایج آزمایشات انجام شده درانگلستان در ارتباط با خودرو سمند نشان داد که این خودرو یکی از قوی ترین خودروهای روز جهان است .
این آزمایش ها توسط شرکت میر انجام شده و نتایج آن نشان می دهد که سمند یکی از بهترین خودروهای روز از نظر پایداری Handelig است و از پایداری بالایی بویژه در پیچ های تند جاده ای برخوردار است وبا توجه به استانداردهای روز اروپا از نظر پایداری در سطح بسیاری خوبی قرار دارد.
رییس اداره کل رضایت مشتری ایران خودرو در این باره اعلام کرد: تمامی تست های لازم بر اساس استاندارد اروپا ، با حضور استادان مجرب و با تجربه اروپایی انجام شد که خودرو ملی ایران دراین تست های استاندارد اروپا ، نمرات بالایی را کسب کرد.
حسین خسرو شاهی که مسوولیت تیم اعزامی تست سمند در انگلیس را بر عهده داشته است، گفت: خودرو سمند از نظر موتور و بدنه ، قابلیت های لازم را برای تقویت به منظور حضور در مسابقات بزرگ رالی دارد.
به گفته وی، یکی از مهمترین نتایج بدست آمده در مورد این خودرو ، تست CRASH یا برخورد با مانع بود که نتایج آن روشن کرد . سمند یکی از مطمئن ترین و ایمن ترین خودروهای روز جهان است و این نتایج مورد تحسین استادان تست اروپایی واقع شد.
وی تصریح کرد: سمند در بررسی ها و نظر سنجی های انجام شده ، بویژه در طول نمایشگاه بین المللی خودرو تهران ، نمره خوبی گرفت و نشان داد که میزان رضایتمندی مشتریان از این خودرو بسیار بالاست.
گروه خودروهای مسابقه ای سمند، اوایل تابستان امسال در یک مسابقه رالی در استان خراسان و در حاشیه نمایشگاه خودرو مشهد ، مقام اول را در بین گروههای مختلف شرکت های خودرو ساز کشور کسب کرد.
مهندس خسروشاهی در ادامه با تاکید بر وجود برخی مشکلات برای تمامی خودروها را طبیعی دانست و تصریح کرد: در تمام دنیا برای تست خودرو و تعیین ضرایب اطمینان و کیفیت آن چند پارامتر جانبی از جمله کیفیت جاده کیفیت آب مصرفی خودرو ، کیفیت بنزین ، روغن مصرفی و در نهایت کیفیت رانندگی را نیز در نظر گرفته و بررسی می کنند که متاسفانه این مساله در کشور ما چندان جدی گرفته نمی شود.
مهندس خسرو شاهی با بیان این که " هنوز خیلی ها مزایای سمند را در ایران نمی دانند" ، گفت: سمند یکی از افتخارات فرزندان ایران است که با تلاش شبانه روزی و تعصب ملی آنان در مجموعه ایران خودرو طراحی و تولید شده و به نظر می رسد که دیگران بیش از ما به ارزشهای آن پی برده باشند.
سمند اولین خودرو ملی ایران است که تمامی حقوق ، امتیازها و مالکیت معنوی آن به ایران تعلق دارد. کار طراحی این خودرو از سال 76 در ایران خودرو آغاز و از سال 80 تولید و به بازار داخلی عرضه شد
آیا این خبر واقعا" صحت داره؟
راستیاتش درسته که ماشینم 10000000 جور مشکل واسش پیش اومد ولی از حق نگذریم ماشین خوبی بود و هندلینگش هم بد نبود :27:
البته اینا هم زیادی بزرگش کردن
این خبر رو حتی 1% هم قبول ندارم.فکر کنم شوخی باشه....:31: اگه درست باشه باید تو برنامه تاپ گیر منتظر تست سمند با بوگاتی باشیم.:31:نقل قول:
آیا این خبر واقعا" صحت داره؟
اما در کل سمند ماشینه بدی نیست فقط تنها مشکلش به سرو صدا افتادن به مرور زمان (به قول دوستان لش میشه...)
البته سازنده خیلی تلاش کرده که کیفیت ساختش رو بالا ببره اما هنوز باز با کیفیت یک ماشین ایده ال و قیمت 15 میلیون
(15000 دلار) خیلی فاصله داره....:13:
چراغ های عقب سمند معمولی رو میشه به سمند ال ایکس تبدیل کرد؟
بله میشهنقل قول:
ولی فقط چراغ ها نیستن که باید تغییر بکنن
سینی جای پلاک و ابرویی های زیر چراغ ها هم باید عوض بشن :46:
چراغ عقبش چند هست کلا چند خرج برمیدارهنقل قول:
هر تیکه چراغ 20 تومنجمعا 80 تومننقل قول:
کلا فکر کنم یه 200 تومنی پات بیفته :46:
200 که فکر نکنم بشه مگه سینی جای پلاک چند میوفته! و 2 تا ابرویی زیر چراغنقل قول:
2 سوال
ابرویی ها رو چجوری باید کار داد؟پیچی هستند؟
این قسمتی که تو عکس مشخص کردم جزء سینی جای پلاک هست و پلاستیکی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا پس فردا ممکنه یه سمند معمولی برای خودم بر دارم میخوام عقبشو بکنم lx
دوستان چه فرقی بین سمند Lx و سمند LX TU5 هست ؟ تفاوتشون توی چیه ؟
موتور tu5 ecu 7.4.4:21:نقل قول:
ایربگ
کمربند پیش کشنده و...
سلام
آقا فرق اینا رو به غیر از فرموده های 2299، چی هستش؟
سمند LX
سمند LX سال دوگانه سوز
سمند LX TU5
سمند LX TU5 اتوماتيك
تو قیمتاشون چقده تفاوت دارن؟
ممنون
دوست عزیز شما چند جا پست قیمت می زنید؟!
کدوم مدل؟!نقل قول:
سمند LX
سمند ال ایکس سال (حالا نمی دونم بنزینی یا گازی) :15.910.000نقل قول:
سمند LX سال دوگانه سوز
سفید آب کبود:16.700.000نقل قول:
سمند LX TU5
نقره ای مشکلی خاکستری:16.600.000
مگه اتوماتیک داره؟نقل قول:
سمند LX TU5 اتوماتيك
نوشتم مقایسه کنید!نقل قول:
تو قیمتاشون چقده تفاوت دارن؟
ممنون از کمکتوننقل قول:
دوست عزیز شما چند جا پست قیمت می زنید؟!
بنده اینجا فقط مقایسه شون میکردم
اونطرف هم قیمتشونو خواستم دیگه:دی
راستی همین الان یه لینکی پیدا کردم که اینو اونجا نوشته 16 و صد!نقل قول:
سمند ال ایکس سال (حالا نمی دونم بنزینی یا گازی) :15.910.000
کد:http://iran-tejarat.com/News/Cat14/NewsN8933.html
اون سایت یکم تو قیمت قدیمی هست!نقل قول:
راستی همین الان یه لینکی پیدا کردم که اینو اونجا نوشته 16 و صد!
این قیمت روزنامه امروز جام جم بوده!
مدل 85 معمولی
چند روزی است که وقتی فرمان را برای پیچیدن تا انتها میچرخانیم...در فرمان و جلوبندی...صدای تق تق خفیفی احساس میشود
صدا منظم و لحظه ای است.....
کامپیوتر سمند که چند وقت بود صفحه آن روشن نمیشد...6 ماه.....دوباره به کار افتاد..خود به خود...!!!!چرا؟؟؟ و از کجا؟؟؟
شما معمولا فشار باد را برای لاستیک فابریک سمند معمولی گاز سوز ...برای چرخهای جلو و عقب چه مقدار تنظیم میکنید؟
در روزهای سرد داخل..روی شیشه مه تشکیل میشود ..و با بخاری به سختی رفع میشود..چه باید کرد؟
دوست عزيز اون قسمت سرد و گرم روي روي قسمت گرم ( همون قرمزه ) قرار بده بعد باد رو روي شيشه ها تنظيم كن و كولر رو بزن .نقل قول:
در روزهای سرد داخل..روی شیشه مه تشکیل میشود ..و با بخاری به سختی رفع میشود..چه باید کرد؟
البته شما همه اينا رو ميتوني توي دفترچه ماشين بخوني !!!
فرق موتور tu5 با معمولی چیه؟
فرقشون اینه که 2 تا موتور مجزا هستن دیگهنقل قول:
یکی با حجم 1761Cm3 و قدرت موتور 100 اسب بخار و دیگری با حجم 1587 Cm3 و 110 اسب بخار قدرت
TU5JP4L4 در ازای هر سیلندر 4 سوپاپ داره
2 ورودی و 2 خروجی
xu7 برای هر سیلندر 2 سوپاپ داره
یه وردودی و یه خروجی
سمند دنده اتوماتیک هم هست؟
نه نیست البته شاید تو اینده بشه!:5:نقل قول:
به گزارش خبرخودرو ، مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو گفت: تا پايان پاييز سال جاري سمند با گيربكس اتوماتيك توليد و به بازار عرضه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، مهندس جواد نجم الدين با بيان مطلب فوق گفت: با توجه به شرايط بازار كه اقبال به خودروهاي گيربكس اتوماتيك روز به روز بيشتر مي شود، با برنامه ريزي هاي انجام شده خودرو سمند با گيربكس اتواتيك نيز توليد خواهد شد.وي با بيان اينكه در مرحله اول هزار دستگاه سمند LX با گيربكس اتوماتيك توليد خواهد شد، اظهار داشت: 20 درصد خودروهاي سمند با گيربكس توليد خواهد شد و افزايش آن بستگي به اقبال بازار دارد.کد:http://www.khabarkhodro.com/detail.asp?id=86002
نجم الدين ادامه داد: با توافق با شركت پژو، قرار شد علاوه بر 405 و پارس گيربكس اتوماتيك روي خودروي سمند نيز استفاده شود.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو خاطر نشان كرد: سمند اتوماتيك با موتور TU5 توليد خواهد شد و گيربكس آن همان گيربكسي است كه روي خودروي 206 نيز استفاده شده است.
نجم الدين با بيان اينكه مؤسسات معتبر بين المللي اين خودرو را تاييد كرده اند، گفت: طي يك پروژه مشترك؛ مهندسين توانمند ايران خودرو اين گيربكس را روي خودروي سمند نصب و شركت پژو پس از تست اين محصول را تاييد كرد.
مگر کسی هم هست که سوار ماشین بشه و کاربرد بخاری و روش استفاده رو ندونه....؟؟؟
غیر از این مورد.....
مثلا اسپری زد بخار یا هر روش دیگر
دوست من اگه سفارشي باشه كه هرچيزي بخواي ميزاري اما اگه سفارشي نباشه خودشون يه چيزي ميندازن !!! شانسيه !!نقل قول:
سلام دوستان
من قراره سمند LX بگیرم فقط میخواستم بدونم اونهای که سمند LX گرفتن رینگ رو خودتون انتخاب می کنین یا خودشون یکی میذارن. چون رینگ سمند سه چهار مدل هست.
مگه 405 هم گیربکس اتوماتیک داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
علاوه بر 405
تو یک سری مدلهای قدیمی داره!نقل قول:
مگه 405 هم گیربکس اتوماتیک داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مخصوصا موتور 2000....اون فرانسویها!