خوب من هم از همین تعجب کردم دیگه!نقل قول:
ولی الان دیدم فقط دقت نکرده بودم:31: هیچ فرقی نمیفوکلد!
Printable View
خوب من هم از همین تعجب کردم دیگه!نقل قول:
ولی الان دیدم فقط دقت نکرده بودم:31: هیچ فرقی نمیفوکلد!
با سلام به همگی
من مشکل خیلی جدی با این XLive دارم :13:
من یه پروفایل آفلاین درست کردم
وقتی بازی رو اجرا می کنم میگه AutoSave باشه یا نه :13: منم میگم آره :31:
ولی اون لج می کنه میگه : :21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
میزنم OK دوباره ...
شرمنده هرچی گشتم جایی برای Edit کردن گیر نیاوردمنقل قول:
نقل قول:سلام
الان من رو ویندوز هفت با کارتم که dx11 رو ساپورت میکنه با dx11 بازی میکنم یا بازم همون 10 هستش کارتم 5850 هستش
شما با DX11 بازی میکنی .مثل من :31:
من 80 درصد از بازی روی درجه سخت اومدم و همه رو از دم اول شدم
الان که حدودا 11 مسابقه مونده تمام شده گفتم بزار یکیشون رو روی درجه کمتر امتحان کنم
گذاشتم رو Casual دیدم زمین تا اسمون فرق کرد طوری که مثلا مسابقه ای مثل Domination رو تو همه part ها راحت اول شدم تو هر 3 دور با اختلاف زیاد :31:
نقل قول:
پدرام جان فقط حریفها قویتر میشن در حالت سخت یا کنترل ماشین هم
سخت تر میشه کلا بیشتر حال میده یا نه
حریف ها خیلی قوی تر میشننقل قول:
یعنی واقعا pro رانندگی میکنن اصلا سرعتشون کم نمیشه و باید خیلی skill داشته باشی برسی بهشون :31:
ولی handling از نظر من فرقی نکرد
کسانی که این بازی رو در کنسول انجام میدن، راسته که این بازی در 720p اجرا نمیشه و فریمش به طور میانگین 30 ایه؟
اگه خلاف اینه، ممنون میشم برای اثبات لینک معتبری هم ارائه بدید.
سخت منظورت کدوم درجشه؟ اگه serius رو می گی که خیلی هم سخت نیست بردن توش من هم همین درجه رو بازی می کنم می خوام یک درجه ببرمش بالاتر ولی می ترسم خیلی سخت بشه. برای اینکه رو سخت راحتتر بتونید بازی کنید تو مسابقات رالی تنظیمات رو همش رو یکی به سمت راست بزارید و ride hight رو هم دو تا به سمت راست بزارید. برای اینکه بتونید این تنظیمات رو انجام بدید باید vichle setup رو on کنید . که همونجاست که درجه سختی بازی رو تعیین می کنید. البته ممکنه این تنظیمات فقط برای من خوب جواب داده بشه و شما مهارتتون تو چیز دیگه ای باشه پس تنظیمات مختلف رو امتحان کنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید.
سلام به همه ی دوستان
من بازی یه دو سه دفعه اجرا می کنم بعد برای دفعه ی چهارم دیگه ران نمی شه ویندوز من 7 هست این ارور رو هم می ده !!!
من همه ی برنامه های مربوطه چک کردم ولی جواب نداد !!!کد:http://up.--------.com/7/1264126542.jpg
سلام
بچه ها گیم پلی این بازی چطوره؟
ایا مثل دیرت اولی سخته ؟
در سبک آرکید قرار داره، در حالی که dirt 1 بیشتر به طرف شبیه سازی میل می کرد.نقل قول:
سلام
بچه ها گیم پلی این بازی چطوره؟
ایا مثل دیرت اولی سخته ؟
سبک ارکید دقیقا نمیدونم چجوریهنقل قول:
منظورم اینه که باز یکردنش خیلی سخته یا راحته ؟
کسی پایه آنلاین نیست ؟
چه قدر بی بخارید شما !
من آنلاین میام
چطور قرار بذاریم
در مورد اون سوال دوستمون بگم که اگه کسی با سبک RDS آشنایی نداشته باشه آره سخته اما اگه قبلا بازی کرده باشه مثلا گرید رو بازی کرده باشه سریع باهاش راه میفته
راحته و نیاز به تنظیمات پیچیده نداره.نقل قول:
سبک ارکید دقیقا نمیدونم چجوریه
منظورم اینه که باز یکردنش خیلی سخته یا راحته ؟
من الان ویندوز عوض کردم ....
گیم لیو پریده ، گزینه ای برای ساخت پروفایل آفلاین نداره ، یادمه قدیما داشت. چه کنم ؟
درودنقل قول:
شما یادم بدین، من پایم، میام !!!
آقا منم آنلاین میام
هر موقع خواستین برین یوزر من تو تانگل mahdi8063 هست و اگر هم از طریق هاماچی بازی می کنین خبر بدین
اگه تونستین هم برام یه ایمیل بفرستین تقریبا بیشتر اوقات آنلاین هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نتونست پاسخ بنده رو بده !!!!!
درودنقل قول:
خدمت شما عرض کنم که شما بازی رو مجدد نصب کن ببین مشکل رفع میشه یا نه
شما کل محتویات اضافی توی دی وی دی رو نصب کن مشکلت حل میشه ...
باز دستت درد نکنه برادر این جا یکی پیدا شد به ما پاسخ بدهنقل قول:
ولی من همه ی محتویات درون دی وی دیو نصب کردم هم دوباره بازیو نصب کردم ولی بازیه من بعد از دو سه بار که ران می شه ایجوری می شه !!!
چی کار کنم ؟
نقل قول:
دوست عزیز شما روی کدوم آیکون برای اجرای بازی کلیک میکنی
بهتره بری داخل پوشه Games در ویندوز 7 و همون آیکونی که خود بازی
ایجاد کرده رو اجرا کنی اگر همون رو اجرا کنی و مشکل داشته باشه
صد در صد مشکل از کرک و قفل SecuROM v7 هستش که به درستی
شکسته نشده و بازی در هنگام اجرا با مشکل مواجه میشه با این حال برو داخل
پوشه بازی که شما دو فایل میبینی به اسم dirt و dirt2 که اگر روی dirt کلیک
کنی برای یک لحظه قفل بازی رو چک میکنه که همون SecuROM v7 هستش
و میگه که DVD بازی در درایو مربوطه موجود نیست شما اهمیت نده و پنجره رو کنسل
کن بعدش برو داخل همون پوشه Games در ویندوز 7 که آیکون بازی درش موجوده روی
همون کلیک کن بازی اجرا میشه .
اگه از کارت GTX 295 یا دو یا سه کارت nVidia به صورت SLI میکنید، حتما متوجه شده بودید که در این بازی فقط یکی از کارت ها کار می کرد.
برای فعال کردن کارتهای دیگه نیازه که جدیدترین درایور ( 196.21 ) nvidia رو از سایتش دریافت کنید تا نزدیک 90 درصد افزایش کارایی رو شاهد باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همه ی این را ه ها رو تست کردم ولی متاسفانه جواب نداد
بازم ممنون از راهنماییت .
نقل قول:
صد در صد تائید میشه در ضمن تعداد زیادی از باگهای نرم افزاری موجود در این نسخه آپدیت رفع شده
چطوری میشه با دسته بازی کرد؟
وارد option بازي ميشي و وارد قسمت كنترل مي شي و هر يك از دكمه ها رو تنظيم مي كنينقل قول:
مثلا روي up كليك كن و يكي از دكمه هاي دسته را وارد كن
این بازی در سه مسابقه اول replay کامل بازی رو آخر بازی می تونستی ببینی ولی از وقتی این instant replay فعال شده دیگه replay کامل رو نمی تونم ببینم برای همه همینجوره ؟
نه دوست عزیز برای من که اینطوری نیست و تمام مسابقه ها full replay دارن اصلا instant replay ربطی به replay پایان مسابقه نداره بازی رو دوباره نصب کن ....:46:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری میشه بازی و save کرد؟
نقل قول:
براي سيو اين كار رو انجام بده
نوشته شده توسط khalabane javan
بچه ها یافتمممممممممممم. مشکل رو حل کردم.
1-create profile رو بزنید.
2- بر روی continue کلیک نکینن بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید
این کارو کردم جواب نداد وقتی از بازی خارج میشی دوباره که بازی و باز میکنی ازت میپرسه میخوای پروفایل جدید بسازی (با اینکه با پروفایل قبلی sign in شدی )یا باید بگی آره یا باید بگی نهنقل قول:
اگه بگی آره دوباره همون آش و همون کاسه اگه بگی نه میگه autosave غیر فعال شده
نقل قول:
این کارو کردم جواب نداد وقتی از بازی خارج میشی دوباره که بازی و باز میکنی ازت میپرسه میخوای پروفایل جدید بسازی (با اینکه با پروفایل قبلی sign in شدی )یا باید بگی آره یا باید بگی نه
اگه بگی آره دوباره همون آش و همون کاسه اگه بگی نه میگه autosave غیر فعال شده
ببين منم مثل شما همين مشكل رو داشتمنقل قول:
شما به دقت كاري كه گفتم رو انجام بديد درست ميشه
اولا نميگه كه با اكانت قبلي وارد شو بلكه ميگه اگكانت درست كن چون اگه اكانت درست كرده باشي اين صفحه اصلا نمياد و autosave خود ب خود فعال ميشه
1-create profile رو بزنید.
به نكته زير حتما توجه كن مطمينا مشكلت از اينجا به بعد هست
2- بر روی continue کلیک نكنيد بلکه اون صفحه رو یکم پایین بیارید و روی create local profile کلیک کنین(كه به صورت ابي رنگ نوشته شده است) .حالا یه پروفایل افلاین بسازید و از بازی لذت ببرید
ممنون اون مشکل حل شد نفهمیدم چطوری ولی الان saveمیکنه حالا یه مشکل دیگه درست شد
بازیم full screen نیست یعنی اون نوار بالای ویندوز که ضربدر داره وبرنامه ها رو کوچیک بزرگ میکنه یا hideمیکنه با قسمت پایین ویندوز یعنی نوار taskbar تو بازی معلومه ربطی به تنظیمات بازی هم نداره همه رو دستکاری کردم فک کنم مشکل از ویندوز باشه چه کار کنم؟
نقل قول:
به احتمال زياد تو قسمت گرافيك يا displayبايد باشه
دنبال گزينه fullscreen بگرد و on كن يا گزينه windows و انو off كن
سلام.
من چند روز پیش یه کارت 5750 خریدم.
یه کپن بازی Dirt2 روش هست
حالا نمیدونم خود بازی رو باید از کجا دانلود کنم.
اگه شما DVD این بازی رو جایی دیدید بگید من برم بخرم، اگه گیر نیارم باید 10 گیگ دانلود کنم!!!
شما به اصطلاح هر cd فروشي يا گيم فروشي بري براحتي پيدا مي كنينقل قول: