سلام داریوش جون کمک واسه انتقال می خوای من هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی هاستتم مبارک باشه ، بچه ها 1 گیگ :دی هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام داریوش جون کمک واسه انتقال می خوای من هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی هاستتم مبارک باشه ، بچه ها 1 گیگ :دی هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16: اشکال نداره اینجور مسائل عادیه :16:نقل قول:
خبر:
نیما اغفالم کرد هاست خریدم
یکم بگذره کارا میاد تو راه :31:
هر کس تونست بگه :
" گوسفندی رفته بود چرا . هم خود چرد هم بچه را . نه خود چرید نه بچه را . پس چرا رفته بود . چرا ؟ "
خوب حالا یعنی چه ؟
فقط بگم به حرفای این نیما اعتمادی نیست ! :34: چون بعضی وقت ها که شوخیه ، شوخی شوخی جدی می شه !
من قبلا یک اخطار گرفتم :34: بخاطر همون !!! داوود و امیر محمد یادشونه ! :34:
راستی امیر یادته یکبار تیکه انداختی داشت به جاهای باریک می کشید ؟ بعدش تاپیک رو بستن ؟
محمد جاننقل قول:
هر کس تونست بگه :
" گوسفندی رفته بود چرا . هم خود چرد هم بچه را . نه خود چرید نه بچه را . پس چرا رفته بود . چرا ؟ "
خوب حالا یعنی چه ؟
احيانا تاپيك را اشتباهي نيومدي؟ !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها می گم تو این نظر سنجی توی امضامم شرکت کنید به خدا صواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستیتش من یه سایت برای یاس می خوام بزنم طرفداراش باهاش ارتباط مستقیم داشته باشن به نظرتون URL چی انتخاب کنم ، بعد غیر از URL ایدتون ( طراحی و برنامه نویسی سایت و غیره ) چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور خودتی دیگه؟:16: چون شما استاد تیکه انداختن هستید واسه ما هم کلاس آموزشی میزاری؟ :16:نقل قول:
راستی امیر یادته یکبار تیکه انداختی داشت به جاهای باریک می کشید ؟ بعدش تاپیک رو بستن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محمد جان
احيانا تاپيك را اشتباهي نيومدي؟ !!!!!
سلام بر بچه های گل.
3 تا سوال دارم. کسی بده؟
1- این document.all کجا استفاده داره؟ (آخه بعضی ها به جای document.getElementById ازش استفاده می کنند.) یعنی مثلاً برای Browser های قدیمیه؟ یا یه OS دیگه؟
2- این onload کی صدا زده میشه؟ وقتی صفحه تازه می خواد لود بشه؟ یا وقتی loadش تموم بشه؟ کدوم Event وقتی صدا زده میشه که صفحه کامل load شده باشه؟
3- این آجاکس اگر به Redirect بر بخوره، صفحه ی بعدی اش رو میاره؟
همین دیگه.
مرسی که جواب می دین.
هرموقع که لود به اون تیکه از خط برسه خودش لود میکنه هرچی Onload بالاتر باشه زودتر لود میکنه :31:نقل قول:
2- این onload کی صدا زده میشه؟ وقتی صفحه تازه می خواد لود بشه؟ یا وقتی loadش تموم بشه؟ کدوم Event وقتی صدا زده میشه که صفحه کامل load شده باشه؟
منظورت کدوم خطه؟
اگر اینجوری باشه که دیگه بهش نمی گن Event که!
حالا اگر با جاوا اسکریپت این رو مقدار دهی کنم چی؟
نقل قول:
- این کد غیر استاندارده و فقط مال IE , Opera هستش .
- وقتی لودش تموم شد !
- بلی .
حذف شد // :34:نقل قول:
گفتم یکدفعه نشه مثل نیما و سینا ! (قافیه دار شد )
قربونت برم.
یعنی اگر از همون getElement ه استفاده کنم رو همه جواب میده دیگه؟
مررررررسسییی
You Made My Day
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا تا سه روز حکومت نظامیه ! : دی
من خیلی وقته به زبان python علاقه داشتم الان این خبرو دیدم بریم تو کارش !
نقل قول:
خبر قبلي منتشر شده در حوزه دات نت مربوط به توانايي هاي دايناميك دات نت فريم ورك 4.0 با استفاده از DLR در استفاده از زبان هايي چون Python و Ruby بوده است. اينك به اطلاع علاقمندان مي رسانيم كه IronPython Studio - محيط توسعه مجمتع طراحي شده براي ويژوال استوديو 2008 - به صورت كاملا رايگان قابل دانلود و استفاده مي باشد.
IronPython Studio بر مبناي Visual Studio 2008 Shell runtime طراحي شده است و به دو صورت مجزا و گنجانده شده در ويژوال استوديو 2008 قابل استفاده است.
خبر بعدی ! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف بود نبینین !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان این یه فلوچارت نیست زبان فارسی.نت ـه که به تلاش محققین ایرانی در دهه فجر ساخته شده ! :دی
الان اینو بنویسین کامپایل میشه و سلام رو چاپ میکنه ! :دی
نمونه هایی جالب !
یکی، دوماه پیش خبر ریلیزش رو شنیدم، تو سایت برنامه نویس!نقل قول:
عزیزان این یه فلوچارت نیست زبان فارسی.نت ـه که به تلاش محققین ایرانی در دهه فجر ساخته شده !
حالا این جریان دهه فجر چیه؟
----
نظرت راجع به این فارسی دات نت چیه؟ من که ازش خوشم نیومد!
بیچاره ماکروسافت بدونه اینکارو با محصولش کردن دیگه .net رو بیرون نمیده
ملت هر کاری میکنن میذارن دهه فجر ! چراشو نمیدونم هنوز میپرسم میگم بهت !نقل قول:
حالا این جریان دهه فجر چیه؟
من نتونستم بخونمش که نظرمو بگم هنوز دارم تلاش میکنم ! موفق شدم میگم اینم !!نقل قول:
نظرت راجع به این فارسی دات نت چیه؟ من که ازش خوشم نیومد!
آقا فکر کنم امیر درست میگفت!!!
Onload آخر صفحه اجرا نمیشه.
یه همچین Event ی رو از کجا بیارم؟
(منظورم وقتیه که همه چیز تا آخر صفحه تعریف شده باشه)
خو اسکریپتت رو آخرین خط فراخونی کن خیلی از اسکریپتها همینطورین
مثل همین وی بی
کد:<script type="text/javascript">
<!--
// Main vBulletin Javascript Initialization
vBulletin_init();
//-->
</script>
او هم میشه.
مرسی.
این document.all از جمله آبجکتای مایکروسافتیه! فکر نمیکنم توی بقیه مرورگرها کار کنه. بهتره از همون document.getElementById استفاده کنی که همه جا ساپورت میشه.نقل قول:
در مورد onload هم وقتی که برای آبجکت window به کار گرفته بشه مثل همونیکه توی تگ body اضافه میشه وقتی اجرا میشه که همه قسمتهای صفحه حتی فایلهای خارجی صفحه لود بشن و درخواستشون تموم بشه (حتی اگه نتیجه درخواست ارور 404 باشه) فرقی هم نمیکنه که کجای صفحه نوشته بشه فقط اگه چند تا تابع برای این رویداد نوشته باشی ممکنه همون آخری اجرا بشه چون قبلیا رو اوررایت میکنه. این کد رو هر کجای صفحه بزاری موقعی که محتویات صفحه لود بشن اجرا میشه:
[html]
<script type="text/javascript">
window.onload = function() {
alert('test')
}
</script>
[/html]
سوال سومت هم که دوستان جواب دادن ولی منم میگم :31:
ای جکس براش فرقی نمیکنه که ریدایرکت بشه یا نه! فقط متنی رو بر میگردونه که سرور براش میفرسته حالا چه بدون ریدایرکت چه بعد از ریدایرکت. (ولی خوب یه تستی بکنی بد نیست چون تا حالا لازم نشده که خودم درخواست ای جکس رو ریدایرکت کنم)
میگم خدا کنه اینو ادامه ندن خیلی نا مفهومه! همینطوری که باید برنامه نویسای ایرانی یه کم انگلیسی بلد باشن کلی از دنیا عقبن. وای به اون روزی که دیگه برنامه نویسیشونم فارسی بشه! تازه اونم مایکروسافتیای گل و گلاب :31:نقل قول:
نیما یه مقدار خرت و پرت های لازم برای vb برسون هنگ کردم!
زبونه فارسیش رو گرفتم حالا نمیدونم خوبه یا نه
قربونت برم!!!
می خواستم یه مثال بنویسم که حالت رو بگیرم (!!!) و ثابت کنم که داری اشتباه می کنی.
مجبور شدم کل کدم رو یه بار دیگه بخونم و بفهمم مشکل از کجا بده.
به قول معروف : "گلدان شود سبب خیر" یا یه همچین چیز هایی ؟!؟!!
به هر حال ممنون از همه.
حالا شما که انقدر کارت درسته، لطفاً این Redirect رو هم تست کن (که من 1 کم درس بخونم) و نتیجه اش رو بهم بگو.
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا بی مرام ها یه کمکی چیزی برسونید!
این vbulletin چرا همچینه؟
این خاک بر سر! زبونه فارسی رو از این سایته گرفتم ریختم کله صفحه مدیریت رو به هم زد اصلا دیگه نمیتونم گزینه ها رو ببینم
نمیدونم چی کار کنم!
انجمن هم که ماشالله ترکیده
این نیما هم هر چی میگم ............. مورده پیچش قرار میده (بدگویی در ملا عام) ولی بنده خدا همین نسخه رو بهم داد
اصلا خودتون ببینید عمقه فاجعه دستتون بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقد منه پیرمرد رو حرس ندید با این سرعتی که 5 مگ رو تو 2 ساعت دانلود میکنه اگه بگیره!!کد:http://metal.djh.ir
مسیح جون اولاشو که متوجه نشدم ولی اخرشو فهمیدم :31: باشه من تست میکنم نتیجشو میگم.نقل قول:
مشکلی نداره که! من تا ثبت نامشم رفتم همه چی طبیعی بود!نقل قول:
سلام به همگی مخصوصاً داریوش جون گل و ... :31:نقل قول:
مال من نمی دونم چرا روی هاست قبلیت باز میشه هم کش رو پاک کردم هم Ctrl+f5 رو نگه داشتم :18:
وصل می شه به این آدرس
ولی root رو که میزنم سایتت می یاد.کد:http://error.000webhost.com/not_found.html
منظورم:
دیشب هم root همینجوری بود ولی امروز درست شد فکر کنم فردا هم metal.djh.ir درست بشه.کد:http://djh.ir
احتمالاً مشکل ار ISP منه. :18: این همه پول بده ADSL بگیر آخرشم اینجوری بشه.
راستی نظر ندادیدا در رابطه با سیستمی که واسه سایت ارتباط مستقیم یاس می خوام بزنم. ؟؟
نوشته جدید ( به علت 2 پست نشدن ) :نقل قول:
بچه ها می گم تو این نظر سنجی توی امضامم شرکت کنید به خدا صواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستیتش من یه سایت برای یاس می خوام بزنم طرفداراش باهاش ارتباط مستقیم داشته باشن به نظرتون URL چی انتخاب کنم ، بعد غیر از URL ایدتون ( طراحی و برنامه نویسی سایت و غیره ) چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد
الان زنگ زدم گفتم چیه شورشو در آوردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، گفتن ببخشید جناب سالمی :دی دیگه تکرار نمی شه ،واسم ریست کردن درست شد. گفتم سری آخرتون باشه اگه باز تکرار بشه بخاط فروش VP* گزارش می کنم ، شرکتتون رو تخته کنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جذبه رو حال اومدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم می گفتم ، رفتم انجمنت درست بود که ، ثبت نام کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی همچنان سوال ما خوابیده ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://nima.qsh.eu/files/528362_vbulletin-language.zip
مشکلی که نداری اگه داری اینو بگیر
اما بهتره همون انگلیش رو اور رایت کنی ! فارسی رو پاک کن ! !
سلام بچه ها
یع Ebook تو بخش مقالات گذاشتم گفتم اینجا هم بزارم تا بروبچز برنامه نویس بخوننش.
زاستی یه چیزی این کتاب CHM هستش.
لینک تو نقل قول پایین هست
نقل قول:
نیما ایول این خوبه
فقط احیانا کسی این عکسه رو بدونه آرمه پی سی داره؟
هاست خدا بیامرزم پر این جور کتابای آس بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این کتابم یکی از آخرین کتابایی بود که دانود کردم !
خدا هاستتو بیامرزه ما رو هم تو غمت شریک بدون :دینقل قول:
هاست خدا بیامرزم پر این جور کتابای آس بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتابم یکی از آخرین کتابایی بود که دانود کردم !
آره واقعآ چیز آسیه.
پیرم در اومد تا گیرش بیارم
یه پی دی اف داشتم که فقط واسه php بود.
ولی این توابعی که واسش لازمه تو همه زبونها رو گقته.
اینو هم یه جا دیده بودم ولی فلش در دسترس نبود مجبور شدیم بسرچیم
اوهوم!
باز از اون شباس که خوابم نمیبره!!!
ببینید اینا چه طور شدن؟ البته جفتشون ناقصن!×!
کد:http://shop.djh.ir
کد:http://metal.djh.ir
سلام داریوش جون :دینقل قول:
جفتش خوبه ولی این فروشگاه به نظرت بیاد وسط صفحه بهتر نمی شه ( از بالا خالی ، از پاین پر :دی ) ؟
بچه ها این داریوش کشت ما سر یه قضیه ای :دی
زیباست..
می پسندیم!
فروشگاهه خیلی خوب شده!
ولی یه مشکل هست توی فروم!
مدیرش خیلی نالایقه:دی
تأید می شود :دی ( شوخی به دل نگیریا :دی ) مشکل هم حل شدنیست با مدیر کردن اینجانب و پدرام عزیز :دینقل قول:
ساملیک!نقل قول:
هان؟
مگه وسط نیست تقریبا؟
حالا گوشه هاش رو خالی گرفتم مثلا محصولات و تبلیغات رو بزارم!
پسر بیشین سره جات! دهه!نقل قول:
حیف اینجا نمیتونم اخطار بودم به جاش تو اون انجمن دو روز بن میشی!
شما هم به عنوانه شریک جرم یه روز و نیم!نقل قول:
مگه خودتون فروم ندارید؟ برید تو فرومه خودتون شولوغ کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه درّین داریوش قاطی کرده :16:نقل قول:
مگه خودتون فروم ندارید؟ برید تو فرومه خودتون شولوغ کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
یه سوال خارج از بحثه طراحی وب > یه چیزی ندارید معرفی کنید که به آدم هیجان بده ! جزء قرص های روانگردان :31: یه چیزه مجاز باشه :16:
می تونید از شکلات روانگردان استفاده کنید.(شکلات مجازه :دی)نقل قول:
یه سوال خارج از بحثه طراحی وب > یه چیزی ندارید معرفی کنید که به آدم هیجان بده ! جزء قرص های روانگردان یه چیزه مجاز باشه
بالاش خالیه ولی اگه برای تبلیغ خوب میشه.نقل قول:
ساملیک!
هان؟
مگه وسط نیست تقریبا؟
حالا گوشه هاش رو خالی گرفتم مثلا محصولات و تبلیغات رو بزارم!
2 روز کن دیگه یه دفه آدم شیم برگردیم :دینقل قول:
شما هم به عنوانه شریک جرم یه روز و نیم!
نه بابا این مدلشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یاس گوش بده برو فضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال خارج از بحثه طراحی وب > یه چیزی ندارید معرفی کنید که به آدم هیجان بده ! جزء قرص های روانگردان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیزه مجاز باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوش آمدید بر محفل سرد ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می تونید از شکلات روانگردان استفاده کنید.(شکلات مجازه :دی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنده کجا میفروشن :دی
اینقد شولوغ نکنید الان یه سر و دو گوش میاد اینجا رو درو میکنه! (کنایه از نیما)
بچه ها یکی ازز دوستان میخواد یه سایته تبلیغاتی شهری راه بندازه
یه چیزی تو مایه های اسکریپته ایستگاه فک کنم مناسب باشه
چیزی سراغ ندارید در این زمینه ها؟
نظری چیزی
راستی هدر موتول یرا رو فلش کردم!