از برنامه NetLimiter هم برای این که ببینی چه برنامه هایی دارن از اینترنت استفاده میکنن استفاده کن!
NetLimiter | کنترل ترافیک شبکه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4081754
Printable View
از برنامه NetLimiter هم برای این که ببینی چه برنامه هایی دارن از اینترنت استفاده میکنن استفاده کن!
NetLimiter | کنترل ترافیک شبکه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4081754
نقل قول:
نگران نباش.من هم مثل شما بودم.رفتم مرکز مخابراتمون و گفتم خطمون pcm هست و من می خوام adsl بردارم نمی تونم .یک سری شرایط داشت که خوشبختانه من داشتم و حل شد.در ضمن طرف آشنا هم نبود و خدایی کار کرد.شمام برو ایشالله حل می شه.
موضوع دوم آیا از شما دوستان کسی تو مرکز فیاض بخش adsl داره؟به نظریه آخر شما دوستان من از چه شرکتی سرویس بگیرم؟خداییش من هم گیج شدم و ایا اگه از یه شرکت سرویس گرفتیم و بعد خواستیم شرکت رو عوض کنیم بازم باید هزینه نصب اولیه بدیم؟
سلام . منم همین مشکل خیلی وقت دارم . مرکز مخابراتیمون ولی عصر هست و به هر شرکتی که زنگ زدم میگن فیبر نوری هست و فعلا نمیشه حالا نمیدونم واقعا فیبر هست یا pcm. میشه بفرمایید کدوم مرکز هستید و چه شرایطی لازم هست .
بله دوست من، باید مجدد هزینه نصب رو بدی. مثلا هزینه نصب شاتل 15000 تومن هست که اگه از کارت طلائیه یکی از مشترکین استفاده کنی 10000 تومن تخفیف میدن.نقل قول:
می شه یه نفر شماره کارت طلائی شاتلشو بده من......
برای استفاده فقط شماره کارت کافیه دیگه ؟؟
ممنون
به هیچ وجه شاتل را توصیه نمی کنم.
فقط اسمش قشنگه.
برای من و دوستم که خوب نبوده.
نه چند هفته ای هست این طوری شده.نقل قول:
هیچ کدام از این ها مشکل ندارد.
همه اوکی هست.
شاتل 3 بار - سه نفرشون گفتند آقا مشکل دقیقا از سمت شاتل هست.
این مال روز هست. تازه.
شب بدتره
یک جورایی اصلا خاموش باید کمرد و رفت.
راستی یک پینگ از شب میزاری ببین شما ها شب چطوری هستید.
بچه ها باهاشون حررف زدن
میگن شبانه اون ها خوب نیست
روز راضی بودن
اما میگن شبانه اش افتضاح هست.
شاتل از قصد شبانه رو این طوری میکنه
پ.خ شد دوست من.نقل قول:
موفق باشی.
دوست عزیز اینکه شما با شاتل مشکل داری دلیل نمیشه که مشکلت رو عمومیت بدی و بگی شاتل خوب نیست.نقل قول:
شما ISPهای دیگه رو امتحان کردی که میگی شاتل بده؟!!!
من بالای 20 تا از دوستام شاتل دارن و همه کاملا راضی هستن.
توی همین تاپیک هم اکثرا راضی هستن.
برعکس خیلیارو دیدم که صبا اشکشونو در آورده.
بازم میگم، شاتل کیفیت و قیمت رو با هم داره.
من eco-128 دارم با 3 گیگ ترافیک ماهیانه و قیمت 13900 تومن. هر شبم حدود 1100 تا 1200 مگ دانلود رایگان میکنم.
شما 1 ISP مشابه معرفی کن که 1 همچین سرویسی رو با این قیمت ارائه بده بعد بگو شاتل بده.:27:
نقل قول:
ببین برادر من توهم که داری همون کارو میکنی که :31: چون مال تو خوب شده دلیل نمیشه مال همه خوب باشه
من الان حدود 1.5 سال از شاتل سرویس میگریم 512 eco فکر کنم اولین سرویس اشغال شاتل نسیب من شده بعد هم همه گیر :31: ببین من تا قبل از آذر پارسال سرویس رویای شاتل رو داشتم هرکسی هم میگفت کلی کری میخوندم که شاتل فلان و ... سر همین قضیه هم 3-4 نفر رو کشوندم شاتل حالا بماند که بعد وقتی شاتل رو به قهقرا رفت چه حرفای که نخوردم :41:
من عملا نه از پشتیبانی شاتل نه از دانلودش توی ایم 1 سال آخری چیزی ندبدم شاهش هم تمام ایمل ها و مراجعه حضوری .... بود که با بچه های شاتل داشتم باور کن اونقدر این جمله حالا شلوغه در حال بررسی هستیم اشالا هفته آینده درست میشه ... رو شنیدم که بگم پشتیبانی شاتل مثل باقی شرکت هاست هر دفعه هم که آمدم اینجا شکایتکردم گفتم شاتل این بلا رو سر من در آورده همه به من توپیدن که از این خبرا نیست وشاتل با اصلا پیغمبر معصوم . گناه و اشتباه نداره و .... حالا حرف اونها هم درسته اونها هم جز خوبی چیزی ندیدن نمیتون حق رو به من و امثال من بدن که
حالا بماند
من نمیخوام توی این بحث ها شرکت کنم چون این فن بوی یازی ها آخرت نداره اگر می خواند بحث منطقی مفید بکنید کاری نداره ولی همکاری همه رو میخواهد هرکی پایه است یا علی
خرجش یه تاپیک و یه سری مقررات ثابت ه که همه مطابق اون تست بگیرن بذارن هر کس خودش بشه قاضی و بر حسب منطقه مخابراتی و سرعتی که می خواهد تصمیم بگیره اگر هستین علام کنین اگر نیستین سنگ این شرکت و اون شرکت رو به سینه نزنید ( با عرض پوزش ) چون این ها اگر خوب کار کنن وظیفه است اگر نکن اون وقت که مشکل پیش میاد با این حرفا که مال من خوب مال تو بده کاری از پیش نمیره
داره طولانی میشه توی پست بعدی یه سری حرفا دارم میزارم هر کس میخواهد ادامه بدیم بگه
شما بازاریاب شاتل هستید؟نقل قول:
یا شاتل مال یکی از فامیل های شما هست؟
من صبانت هم بودم.
و هی گفتن شاتل شاتل
امدیم شاتل
اون ها این مسخره بازی ها رو نداشتن
اون هم هم ادم های کثیفی بودن
فرق شاتل با صبا این هست که اون جوابت نمیداد
این جواب میده و کاری نمیکنه :19:
یه نظر من یه تاپیک بزنیم تحت عنوان تست شرکت ها در مراکز مخابراتی مختلف هر شهر حالا مثلا شیراز
هر کس میاد 3 تا تست بذاره در سه ساعت مختلف مثلا 10 صبح - 9 شب - 2 صبح (یا ساعت اول شروع دانلود رایگان اون شرکت ) .
یه سرور توی speedtest مثلا سرور لندن رو انتخاب میکنیم همه سر ساعت با اونجا تست یگیرن
یعد اسم سرویس - سرعت قرارداد - سرعت واقعی بدون اظهار نظر شخصی - مرکز مخابراتی - تست پینگ دلخواه با سرور ذکر شده - تعداد متوسط قطعی سرویس در بازه 1 هفته یه صورت تقریبی - ساعت و روز
رو بذاره این جوری مشخص میشه مثلا توی این مرکز کدوم شرکت سرویس بهتری میده
اگر خواستیم میشه توی پست اول هم قیمت های تمتم سرویس ها رو نوشت و یه مرجع خوب و بروز درست کرد که به درد همه بخوره
حالا تا پیشنهاد و نظر شما چی باشه به نظرم اینجوری دیگه نه بحثی پیش میاد نه حرفی خودم هم حاضرم اطلاعات رو دسته بندی کنم تا بهتر بشه استفاده کرد :10:
ولی خدای اگر جامعه آماری بالای داشته باشه خیلی مرجع خوبی واسه آینده میشه و یه کار مفید .
کسی adsl برای سروستان نداره
اینجا شیسم خیلی بندازه
دوست عزیز شما به پستها دقت نکردی:31:نقل قول:
alireza15 خواستن از شاتل سرویس بگیرن، Danial_Hiv گفتن به هیچ وجه شاتل رو توصیه نمیکنم. من که شاتل رو به alireza15 پیشنهاد نکردم.
پست من در جواب پست Danial_Hiv بود و منظورم این بود که اگه شما میگی شاتل بده من میگم خوبه به دلایلی که گفتم. در ضمن من فقط سرویس خودم رو ملاک قرار ندادم و سرویسهای چند تا از دوستام و بچه های همین تاپیک رو هم در نظر گرفتم که اکثرا راضی بودن.
دوست من، من نه بازاریاب شاتلم و نه نسبت فامیلی با شاتل دارم. شاید شما برای خراب کردن شاتل پورسانت میگیری:46:نقل قول:
از شوخی گذشته همونطور که شما مشکلت رو با شاتل اینجا عنوان میکنی منم رضایتم رو از شاتل میگم. هدف هر دومون هم کمک به دوستان دیگست.
هم شما پینگت رو اینجا گذاشتی هم من و هم بعضی دوستان دیگه. پس هیچکدوم دروغ نمیگیم.
پست من هم فقط بخاطر این بود که بگم اگه شاتل مورد بد داره مورد خوب هم داره، ولی بدون تعصب مورد بدش کمتر از مورد خوبشه.
من تا حالا از صبا، همیار و شاتل سرویس گرفتم ولی انصافا شاتل خیلی از بقیه بهتر بوده.
اصلا فرض کنیم که شاتل مذخرفه. شما ISP بهتری سراغ داری که هم کیفیتش خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه؟!
بهرحال باید بین بد و بدتر، بد رو انتخاب کرد دیگه.
در نهایت تصمیم با خود دوستانه که با توجه به کاربرد و بودجه ای که دارن ISP و سرویس مورد نظرشون رو انتخاب کنن.
من کاملا موافقم. اینجوری دوستان خیلی بهتر به نتیجه میرسن. چون بعضی ISPها در بعضی مراکز مخابراتی واقعا مشکل دارن ولی در بعضی مراکز دیگه خیلی خوب هستن.:20:نقل قول:
من جدیدا متوجه شدم که یکی از اشناهامون رئیس بازرسی تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فارس هست.هفته اینده قصد دارم در مورد تخلف شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پر سرعت باهاش صحبت کنم تا در صورت وجود راهی برای پیگیری تخلفات; دوستان بتونن اقدام کنن.کسایی هم که در مورد pcm بودن خط تلفن و عدم اقدام مخابرات برای رفع مشکلشون شکایتی دارن گوش به زنگ باشن.اگه تعداد مراجعه و شکایات زیاد باشه مجبور هستن هر چی زود تر اقدام کنن.
سروش جان ممنون ...
ببخشید این از این شاتل هم میشه توی شهر های دیگه ی استان فارس هم استفاده کرد؟
اگر توی شهر شما نمایندگی داشته باشه می تونید استفاده کنید.با این شماره تماس بگیرید بهتون می گن: 07116473722نقل قول:
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www . yahoo . comنقل قول:
Pinging www-real.wa1.b.yahoo.com [87.248.113.14] with 32 bytes of data:
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=242ms TTL=47
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=252ms TTL=47
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=247ms TTL=47
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=246ms TTL=47
Ping statistics for 87.248.113.14:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 242ms, Maximum = 252ms, Average = 246ms
کد:C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.yahoo.com
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=513ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=520ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=537ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=536ms TTL=48
Minimum = 513ms, Maximum = 537ms, Average = 526ms
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.yahoo.com
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=565ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=542ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=537ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=553ms TTL=48
Minimum = 537ms, Maximum = 565ms, Average = 549ms
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.yahoo.com
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=550ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=524ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=547ms TTL=48
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=536ms TTL=48
Minimum = 524ms, Maximum = 550ms, Average = 539ms
سلام
آقای ahriman323 اگر میدونین لازمه منم پینگ بالای 2000 رو ساعت 1 به بعد بزارم واستون :دی
Danial_Hiv عزیز شما باید قبل از این که توی این گرفتاری بیفتی فکر میکردی امثال من و شما فعلا راهی نداریم بجز اینکه تا پایان قرارداد بسوزیم پای خوشی کسانی که شاتل بهشون حال داده بجا 128 بهشون 512 میده از کسی هم کاری بر نمیاد ترافیک مرکز شما هم مثل مال ما زیاد اینهام دلشون واسه کاربر نمیسوزه چون خودشون خیلی خوب میدونن دارن چیکار می کنن شما یه سر برو پیش آقای صمیمی مسئول فنی شاتل می بینی نمودار مصرف همه مراکز رو دارن و میدون هر مرکز کی شلوغ کی خلوت
اگر می خواهی دانلود کنی شبا. من یه نیمچه برنامه نوشتم که وقتی مودم قطع میشه ( چراغ مودم روشن ولی رسیو نداره ) مودم رو ریست کنه البته یه خرده درده سر داره باید یه اطلاعات جزئی داشته باشی ولی خوب کار راه بندازه من الان با این همه قطعی دیتا که شبا دارم بازم 600-700 دانلود میکنم ایده ال نیست ولی خوب بهتر از هیچی
اگه میشه لطف کنید لینک این برنامتونو بذارید تا بقیه هم دانلود کنن و استفاده کنن.در ضمن من با شما موافقم.این پینگ هایی که ahriman323 میدن نمی دونم به چه درد می خوره که تو هر صفحه چند تا پست هم میدن.فکر نمی کنم دردی از کسی دوا کنهنقل قول:
یکی از بچه ها گفت پینگ شب بذار من هم گذاشتم شما راحت نیستی پست های منو فاکتور بگیر بیکار نیستم و عقده پست هم ندارم اینجا پینگ بدم
من نکاتی رو که باعث بدی پینگ میشه گفتم واقعا اگه میبینید خرابه میتونید isp عوض کنیدنقل قول:
با سلام .عزیزان من از هر فروشنده ای تو ملا صدرا سوال می کنم میگه پارس انلاین هم کیفیت خوبی داره و هم پشتیبانی خوب و تو تمام مناطق شیراز از همه بهتره.نظر شما دوستان چیه؟راستی لاوان چطوره؟کسی از مراکز فیاض بخش و مدرس اینجا نیست بگه از کدوم سرویس استفاده می کنه؟
ننه واللو راسسشو بیگین.خداوکیلی آدمه اِقد گیج نکنین!!!!.:46:
دوستان من اشتراک امین نت دارم تا 10 شهریور، این اشتراک ترافیک 4 گیگابایت داره من امروز از 4 گیگ رد کردم و هنوز دارم از اینترنت استفاده میکنم.
خواستم بدونم پول این اضافه دانلود رو بعداً از حلقومم میکشن بیرون یا اینکه متوجه نیستند وگرنه اینترنتم رو ،قطع میکردند.
در ضمن میخام واسه همیشه بیام شاتل، اصلن از سرعت دانلود امین نت راضی نیستم
با سلام پارس آنلاین گرون هست . به نظر من ماتریکس . لاوان .نقل قول:
با سلام .عزیزان من از هر فروشنده ای تو ملا صدرا سوال می کنم میگه پارس انلاین هم کیفیت خوبی داره و هم پشتیبانی خوب و تو تمام مناطق شیراز از همه بهتره.نظر شما دوستان چیه؟راستی لاوان چطوره؟کسی از مراکز فیاض بخش و مدرس اینجا نیست بگه از کدوم سرویس استفاده می کنه؟
ننه واللو راسسشو بیگین.خداوکیلی آدمه اِقد گیج نکنین!!!!.
قانونا وقتی شما 4 گیگ ترافیک داری خود ISP موظفه هروقت تموم شد اینترنت رو قطع کنه و شما اگه مایل بودی میتونی ترافیک اضافه خریداری کنی.نقل قول:
در غیر اینصورت که باید 24 ساعته میزان مصرف رو چک کنی تا 1 وقت بالا نزنه:31:
به احتمال 90% مشکل از ISP هست. شما استفاده کن اگرم موردی پیش اومد زیر بار نرو و بگو مشکل از خودتون بوده، میخواستین قطع کنین اینترنت رو:46:
یادمه 1 بار هم شاتل قاطی کرده بود 500-600 مگ اضافه حال داد به ما.
ولی در کل شاتل وقتی ترافیک تموم شد اینترنت رو قطع میکنه، ولی در مورد شما دوستان امین نتی بهتر میتونن نظر بدن.
این امین نت کلاٌ تعطیل هست شما تا میتونی مصرف کن . اونا باید وقتی ترافیک تموم میشه اکانت اتوماتیک دسترسی محدود میشه .نقل قول:
نقل قول:
حالا چرا ناراحت میشی برادر من دنیا ارزش نداره خون خودت کثیف نکن
در ضمن من رفتم واسه تعویض ISP صبا نت قربونش برم 2 ماه ما رو گذاشت تو آب نمک آخرشم معلوم نشد کی میخوان سرویس بدن هر هفته میگفت ایشالا هفته دیگه شروع میکنم
طبق اولویت واگذار کردن آخرش هیچی . از روی اجبار باز با شاتل ادامه دادم حالا هم قراره آخر قرارداد برم لاوان ( بر حسب پیشنهاد جنابعالی ) ولی هنوز نمی دونم اونم پینگش مثل اینه یا بدتره ولی سر این قضیه دلخوری شما حتما ISP عوض میکنم بی خیال حق و حقوق وعدالت .... تو خوش باش
آقا کسی نیست شهرک گلستان لاوان داشته باشه یه تست پینگ بذاره ؟؟
در ضمن بچه های شاتلی که مثل من مشکل دارن ( چراغ مودم روشن ولی دریافت و ارسال ندارن ) از برنامه که گذاشتم میتونن استفاده کنن 1 نفر هم بتونه خودش خوبه
بهر حال کاچی بهتر از هیچی
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=341713
بچه ها من از شرکت datanet گرفتم سرعت 256 1giga 9200تومان ولی سرعت دانلود پایین است حدود بین25 40 در ضمن 2 تا 7 هم رایگان است سرعت شبانه بیشتر از روزانه است در ضمن ببخشید در فیبر نوری ایا سرعت بیشتره
امروز اینترنتم وصل شد.از شاتل گرفتم.:eco 512 دارم الان با 75 دانلود می کنم.تا 80 هم میره.در ضمن من مودم porsche گرفتم.تقریبا 40000 تومن ارزون تر از مودمی هست که خود شاتل میفروشه.
درودنقل قول:
من هم شاتلم وبچه محلیم ((گلستان.فاز1)):10:
لاوانو بی خیال شو شاید تو شیراز 10 نفر هم پیدا نشه:31:
من که هرچی توضیحات برنامتونو خوندم نفهمیدم چی شد.راستش مخم جوش اورد.میشه یه کم ابتدایی تر توضیح بدبی تا بفهمیم چی به چیه؟خدا خیرت بده.نقل قول:
سلام...دوستان کسی محدودش معالی اباد و اون طرفا هست؟..مرکز تلفن شهید دستغیب....اینا اومدن واسه منطقه ما کابل کشی کردن که از pcm دراد ولی هنوز کابل برگردون نکردن !..از بچه ها کسی این مشکلو نداره؟
بچه ها می خواستم ببینم کسی firmware جدید porsche _911 را دارد
با سلام . نمیدونستم مگه دیتا نت هم پروانه pap داره یا نمایندگی جایی گرفته . :13:نقل قول:
عزیز سرعت 256 مقدار سرعتش میشه 32 و سرعت شما هم خوبه تو همین محدوده هست .
در فیبر نوری که اصلاٌ گرفتن adsl کار حضرت فیل هست . چه برسه به سرعت
اره data net داره درضمن قیمتش نسبت به جاهای دیگه 7تا 10تومن هم ارزون تره در ضمن هزینه مخابرات یعنی 5000 تومان روفقط ازت میگیره من که خودم مودم داشتم ولی مودم d-link رایگان هم میده به علاوه میتونی 2000 تومان بدی بیارن دره خونه فرمرا وبرای بار اول upload:128 ..download:256 که بار اول در میاد 14200 ولی برای ماه های دیگه میشه 9200 تومان قطعی نداره تو این روزا که اقواممون صبا نت گرفتم اون هم گرون تر میگن سرعت هم نداره
به چه عجب ما یه آشنا پیدا کردیم این دورور :31:نقل قول:
قربونت برم هرچی متقاضی کمتر کیفیت سرویس بالاتر منم دوس دارم برم یکجا فقط خودم ازش سرویس بگیرم ISP اختصاصی بده ؟:31: ولی خدایش حالم گرفتس نه که روزا بد باشه ها نه ولی شب که میشه فقط به درد دانلود میخوره که ( با نصف سرعت ) منم فقط پینگ سرویس واسم مهم :21:
بدرود :10:
ای بابا خودتون گفتین بذار پس من چی بگم ؟؟ (پدرم در آمئ تا تاپیش تموم شد از 5 تا 3 شب گیر منظم کردم و تایپ واسه p30 بودم )نقل قول:
والا خوندش سخته ولی در واقع خیلی آسونه نگا کن فقط یادت باشه چی کار کردی و چی زدی ( مدل مودم رو بگو بهتر کمکت کنم )
تو run بنویس telnet 192.168.1.1 23 بعد که اینتر زددی یه پنجره باز میشه توش یوزر و پاسورد مودمت رو میزنی و میری مرحله بعد :31: عدد کنار هر نوشته رو که بزنی اون قسمت واست باز میشه مثلا اگر wan واسه شما 3 باشه 3 رو که بزنب توضیحش باز میشه .... باید تو این منو ها دنبال restart باشی وقتی پیدا کردی مسیر رو که رفتی ( اون عدد ها رو جای عدد های تو فایلscript میزاری ) هرچیزی هم جلوی WAIT نوشته پاک کن بجاش "<" رو بنویس و تمام شد این برنامه دیگه کار میکنه
حالا اگر میخواهی بهتر و دقیق کار کنه قسمت 3 رو تو توضیح بخون با عکس تو ضیح دادم
( حیف تاپیک مشتری نداشت وگرنه فیلم آموزشی درست میکردم واسش کلا تا حالافقط 1 نفر برنامه رو گرفته :hmm: فقط شب امتحان وقت من دود شد رفت :31: )
ای بابا عزیز دل برادر این شرک شما سایت نداره توش قیمت و مراکز مخابراتی رو نوشته باشه ؟ آخه من فقط یه datanet پیدا کردم اونم مال اینترنت هوشمند بود توش چیزی از adsl نبودنقل قول: