دوستان سرعت اینترنت سپنتا 512 واقعا دم اذان مغرب تا فرداش افتضاح و تا 8 ایناست
دیگرانم این مشکلو دارن؟
ساپورتشم واقعا افتضاح هست
Printable View
دوستان سرعت اینترنت سپنتا 512 واقعا دم اذان مغرب تا فرداش افتضاح و تا 8 ایناست
دیگرانم این مشکلو دارن؟
ساپورتشم واقعا افتضاح هست
شما 512 نامحدود میگیرید؟نقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم . همین امروز هم داشتم . زنگ زدم گفت مودم رو خاموش کن . خاموش کردم . گفت پورت رو ریست کردم . وصل کردم درست شد . برای 2ومین بار پورتم ریست شد .نقل قول:
خوب عزیز من خودت حق بده طرف روزه بوده نمی تونه که سر اذان بیاد جواب شما رو بده . می خواد مثل بقیه در کنار خانواده اش باشه . :10:
یعنی از نظر شما اپراتورهای سپنتا در خونه فعالیت میکنند:31: فکر نکنم هیچ شرکتی همچین کاری بکنه.نقل قول:
خیلی باحالب بابا . منظورم اینه که میرن خونه پیش خانواده اش .
نمی تونه تو شرکت بمونه که . ولی من اون روزی زنگ زدم زود برداشتن .
نمی دونم شاید شماره من که اونجا می افته سریع می ترسن و جواب میدن هاهاهاهاها
شاید هم به این خاطر است که چون زرتشتی هستم سفارشی کار می کنن - آخه می دونید که سپنتا صاحب اصلیش زرتشتی هست .
کیارش میزانیان رو میگید؟نقل قول:
شما الان سرویست چیه؟ نامحدود دارید؟
نمی دونم ولی پشتیبانی کارتهاشون و تلفن بین الملل خیلی ضعیفه اون آقای جنگی هم که همیشه خطتش مشغوله
سلام . بهتر است تاپیک رو منحرف نکنیم . از طریق پ.خ صحبت کنیم بهتر است .
جواب سوال :
والا ما خارجه کسی رو نداریم و اینترنت هم که ADSL است . از پشتیبانی کارت هاش خبر ندارم .
آره این رو راست گفتی ، هیچ وقت تو دفترش نیست . من همیشه از طریق ایمیل کارهام رو انجام می دهم ( 10 دقیقه دیگه تو ساعت کاری ) جواب ارسال میشه .
من 128 نامحدود دارم.
ميخوام بيام سپنتا...
لطفا نظر كلي رو نسبت به سرويس 128 نامحدود سپنتا بگين...
تعرفه هاش كه عوض نشده؟
پشتيبانيش چجوريه؟
نحوه پرداختشون چي؟
ميشه راحت با كارت شتاب اينترنتي ريخت يا بايد با حواله بانكي!!!
سلام . دوست عزیز فکر کنم تنها کسی هستم که دارم از سپنتا تو این انجمن استفاده می کنم .نقل قول:
پست های من رو اگر بخونید متوجه می شوید .
راستش رو بخواهید من نه تو شرکت کار می کنم و نه کاره ای هستم . راستش رو می گویم و طرفداری هم نمی کنم .
مشخصات :
سرعتش استاندارد هست . باید 14 باشه اما ماله من 16 تا 20 است .
ببینید پشتیبانیش برای من خوب بوده ! چرا چون که اصلا نه قطعی داشته و نه به مشکلی خوردم . یک یا 2بار زنگ زدم برای ریست پورت . همین
من تا کنون یک بار هم به بانک نرفتم . همیشه از طریق اینترنت پرداخت می کنم.
خوبیش هم اینه که وقتی پرداخت میکنی sms و email میزنه و رسید دیجیتالی رو برات می فرسته .
جایزه و .... هم که داره .
همین . من راضی بودم و مشکلی ندارم . بازهم از بقیه بپرسید:11:
فكر كنم از ماه ديگه منم يكي از اعضاش باشم...
سپنتا با این قیمتهاش نوبرشو اورده !!!
ماشالا سرویس حجمیش هم که دیگه :13:
این سپنتا قیمت خون باباش رو می ده .
باید تحریمش کرد
یک مقایسه ساده و پیش پا افتاده »»»
آسیاتک که قبلا نامحدود داشت : سه ماهه نامحدود » 82 هزار تومان
سپنتا » سه ماهه نامحدود » 79 هزار تومان + یک هفته رایگان
حا خودتون مقایسه کنید با بقیه شرکت ها
ببخشید دوستان ، شما اخیرا مشکلی از دانلود با رپیدشیر ندارید؟ من با رپیدشیر سرعت دانلودم روی ِ 1 و 2 هست ولی از لینک مستقیم یا حتی غیر مستقیم سرعتم خیلی خوبه. میشه بگید مشکل از کجاست؟
همه گی ساکت باشید یک مشت دزد تو این مملکت وجود دارند می دند یک ماه 2 هزار تومان
بعد شما ها هم می رید می خرید ولی بهتر از سپنتا وجود نداره 2 سال که دارم استفاده می کنم سرعتم هیچ وقت پایین نیو مده و همیشه 128 مونده فقط یک بار به مدت 10 دقیقه قطع شد شاید این جمله درست باشه که آن قدر پولدار نشده ایم که جنس ارزان بخریم
دوست عزیز سرویسهاش چطوره من میخوام از بین اینو و اوراکل یکی رو انتخاب کنم چون تو این چند وقته بدی نشنیدم از این دو شرکت . شما راضی هستی ؟ . افت کیفیت نداره . بعد اینکه شما کجا هستید تهرانید ؟ ممنون .
سلام . والا من مشکلی ندارم .نقل قول:
چی بگم ؟؟؟ من طرفداری می کنم و حرفی که میزنم همه میگن تو تو شرکت کار می کنی و یک مشته حرف چرت . خلاصه چیزی نگم بهتره .نقل قول:
من تهرانم - 128 نامحدود دارم - واقعا راضی هستمنقل قول:
اگر براتون همین قیمت مناسب همین سپنتا بگیرید ولی قیمت بهتری میخواین اوراکلنقل قول:
دوست عزیز سرویسهاش چطوره من میخوام از بین اینو و اوراکل یکی رو انتخاب کنم چون تو این چند وقته بدی نشنیدم از این دو شرکت . شما راضی هستی ؟ . افت کیفیت نداره . بعد اینکه شما کجا هستید تهرانید ؟ ممنون .
در مورد اوراکل بنظر من باید بیشتر تحقیق کرد شرکتی که تو فروم ها بازار یابش میاد تاپیک میزنه
و آگهی های تبلیغاتیش تمام کوچه ومحله ما رو حداقل پر کرده حتما یه جای کارش میلنگه
به نظر من هم اوراکل کمی داره بیشتر از سپنتا گرونتر می دهد - سپنتا 128-128 رو میدهد 30 تومن با امکاناتی دیگر اما اوراکل خیر.
این رو هم بگم که سپنتا نسبت به اوراکل جوابش رو بهتر پس داده و دارای سابقه بیشتری است .
سلام
میبینم بعد از مدتی تاپیک سپنتا بالا اومده:blink:
دوستان عزیز به شما اطمینان میدم که هیچ شرکتی از لحاظ کیفیت فعلا" در حد سپنتا نیست
برای من که اینطور بوده اما دوستانی رو هم دیدم که ناراضی بودند.
3 سال هست که از سپنتا سرویس میگیرم و مشکلی نداشتم.
همیشه هم دانلود میکنم به طور مثال الان که در محل کار هستم سیستم در منزل روشن هست و در حال دانلود از سرور Fileserve هست.
به طور کلی اگر دانلود بالا دارید و دنبال سرویس نامحدود هستید بنده سپنتا رو سفارش میکنم
من نزدیک 3-4 سال از سپنتا سرویس داشتم ... تقریبا کیفیت اش نوسان نداره و خوبه !
از نظر سیستم پرداخت ( بخصوص پرداخت اعتباری با دیر کرد ) و هدیه هاش رقیب نداره !
ولی یه مشکل اساسی داره و اون هم موقعی هست که نیاز به پشتیبانی داشته باشید ! هیچ کس نیست به داد شما برسه ! اگر پهنای باند منطقه پر شده باشه که تقریبا باید بیخیال بشید ! من سر چند تا مشکل مجبور شدم حضوری برم شرکت !
پشتیبانی هم که تقریبا 90 درصد اوقات تلفن اش busy هست و وقتی هم که آزاد باشه اطلاعات کافی ندارند ....
از نظر قیمت/سرعت هم که تقریبا تو رده گرون هاست ....
باز خوبه این تحریم هایی که علیه کشور وضع شده گنجینه لغات مردم رو بردو بالا :27:نقل قول:
در ضمن این مشکل که اینترنت قطع می شه و اینها باید یک چیزی بگم شما ایرانی ها که پول برای چیزی نمی دید و نمی زارید کسی بیاد خو نتون و اینترنت تون رو وصل کنه پس یک خورده باید به خو دتون فشار بیارید یا سواد تون در زمینه کامپیوتر بالا ببرید پس هی نگید قطعه و....
سپنتا کیفیت هم داشته باشه قیمت سرسام آورش اصلا اینو توجیه نمیکنهنقل قول:
الان دیگه داره کم کم جزو ارزونا میشهنقل قول:
برید قیمت های داتک رو ببینید که چی بود وچی شد:31:
داتک جای خود دارهنقل قول:
مگه ما چند تا isp با کیفیت و قیمت مناسب داریم؟
مطمئنا داتک جزء اونها نیست
سپنتا هم حرف از کیفیتش میشه
ولی این کیفیت به چه قیمتی؟!؟!؟!
من دو سال و نیمه از سپنتا خدمات میگیرم
از نظر کیفیت عالیه تخفیفاتشم خوبه
ولی انتظار داشتم مثل بعضی شرکتهای دیگه یه کم قیمتهاشو کم کنه که نکرد
ولی اگه نامحدود میخواین حتما بهتون توصیه میکنم از سپنتا بگیرید
من دو سال و نیمه باهاشونم هنوز شرکتشونو ندیدم. اصلا نمیدونم کجاست:31:
سلام دوستان
من از سرویس 128 استفاده میکنم و راضیم که با تخفیفش در میاد 25 تومان!
گذاشتم تا 24 ساعته از رپیدشیر دانلود کنه ولی هر چند ساعت یا هر چند دقیقه DC میشد ! نمیدونم چرا! سابقه نداشت
حالا امروزم که دارم دان میکنم ، سرعتش رو 5 و 6 میچرخه وحتی کمتر!
میخواستم شماهم تست کنید ببینید مشکل از رپیده یا سپنتا؟؟!؟
با یه سرور دیگه امتحان کن ببین اوضاع همینه یا نه؟!نقل قول:
آره !نقل قول:
بدترم شد ، از 4shared هم که اصلا بالای 1 نمیره!
ولی تست خود سپنتا رو که از سایتش دانلود میکنم ، میره رو 14.5 درست میشه ولی از سرور رپید و 4shared وضع همینه! چه کنیم؟!؟
به نظر من که از خود سپنتا دست بردن ! امکانش هست؟!؟
ایول درست شد!:5:
تو شرایط عادی ، شما که سرویست 128 ه چقدر سرعت بهت میده؟ هم روز و هم شبنقل قول:
راستی صحبتش نیست که سپنتا شبانه رایگان بزاره؟
والا 95% مواقع 14.5 میده! چه شب چه روز ! ولی در کل شبا بهتر میشه ! حد اقل پینگش بهتر میشه!نقل قول:
میگم این دوباره این جوری شد ! داره اذیت میکنه
از سرور هایی مثل رپید و 4share هی بالا پایین میشه
بین 0 تا 5 میچرخه ! دیروز درست شده بودا !
از سپنتا دیگه دارم نا امید میشم !
فعلا که نیستنقل قول:
صحبتش نیست که سپنتا شبانه رایگان بزاره؟
ولی اسیاتک داره با این سیستم میترکونه!
یکی از دوستام داره با سرویس 512 دور و بر 100 شبا دانلود میکنه!
منم مشکل دوستمون دارم الان منم 2 سال هست که استفاده میکردم تقریبا 2 ماه که سرعت تقریبا 5 درصدی اومده پایین پینگ بالا تر رفته
هر کار کردم درست نشده - از سیستم عوض کردن تا کل سیستم کشی خونه حتی یک مودم علی لام گرفتم تقیر نشد انچنانی ک نشد
به نظر میاد پهنای باند کل بخاطر بالاتر رفتن ضرفیت به مشکل خوررده باشه فقط مشکل سپنتا نیست :41:
نقل قول:سلام . در مورد این دو دوست عزیزمون که به این مشکل برخورده اند با ید بگویم که شما تنها باید به جای استغاده از idm از یک دانلودر دیگری مانند orbit یا .... استفاده کنید . من دوستم همین مشکل رو اد و با این کار مشکلش حل گردید .نقل قول:
من خودم آسیاتک دارمنقل قول:
اونم مشکلات خودشو داره
هر کدوم این isp ها ساز خودشونو میزنن
وقتی خرخره پهنای باند کشور توسط مخابرات گرفته شده دیگه isp با isp فرقی نمیکنه!
سلام.
دوستان از ديشب انگار دانلود از رپيدشر رو سپنتا بسته! من با سرعت 0 دارم دانلود ميكنم! ولي رو رپيدباز خوبه.
براي كسي ديگه هم همينطوريه؟
سلام
دوستان به نظرتون میتونم امیدوارم باشم که با سپنتا 128 نامحدود سرعت 12 تا 16 داشته باشم ؟ :21:
اصلآ به نظرتون با این سرعت توی ماه چقدر میتونم دانلود کنم ؟ :13::20:
ممنون :40:
سلام
دوستان من قبلا از آسیاتک سرویس میگرفتم کیفیتش خوب بود. الان محل سکونتم عوض شده و اومدم پونک. ولی اینجا آسیاتک پورتاش پره.
میخواستم از یجای دیگه سرویس بگیرم و بین وایمکس ایرانسل و سپنتا موندم!
نظر شما چیه؟
پینگ سپنتا چطوره؟ برای بازی خوب هست؟
مرسی