به نظر من برزیل قهرمان میشه و اسپانیا دوم.
البته اگر قبلش به هم نخرده باشند.
Shahin king عزیز هم که تو جمع ما هستند. :دی
Printable View
به نظر من برزیل قهرمان میشه و اسپانیا دوم.
البته اگر قبلش به هم نخرده باشند.
Shahin king عزیز هم که تو جمع ما هستند. :دی
بعد بگید چرا مخفی میاد!نقل قول:
Shahin king عزیز هم که تو جمع ما هستند.
خوب برای همین کاراست دیگه !
آدم راحت نیست !
احتمالا شاهد بازی برزیل- آرژانتین و اسپانیا-ایتالیا در نیمه نهایی خواهیم بود
اگه میبردیم میخوردیم به اسپانیا و این بازی میبردیمش و میرفتیم فینال
به نظر من ایران با این بازی کرد قهرمانه
پس حذف شدیم...
باز خدا را شکر که تیم ملی به مرحله بالاتر صعود نکرد و سازمان تربیت بدنی با ولخرجی های که برای تیم فوتسال میخواست بکنه برشکست نشد!
دمه بچه ها گرم همین هم که تا همین جا اومدند و اینطور که نظرات را می خوندم تا دقایق اخر هم از ایتالیا جلو بودیم کاری خیلی بزرگی کردند.
فوتسال با جیب خالی به این مسابقات رفت و همین که تونست در جمع 8 تیم قرار بگیره کار خیلی بزرگی کرده.
اما واقعا حیف شد اگر به اوکراین بیشتر گل زده بودیم الان حال ما یک جور دیگر بود.
فک کنم رده بندی جدید ایران یکی دو پله صعود کنه
اما خیلی حیف شد.
کلا اعصاب همه به هم ریخت.
با تفاضل هم نتونستیم صعود کنم.
ولی بچها خیلی عالی کار کردند در کل جام.
به امید موفقیت های دیگر.
تا 4سال دیگه هم وضعیت ها شاید فرق کنه.
واقعا خیلی حیف شد که نبردیم ، بچه ها خیلی خوب بازی کردن ....
حقشون برد بود .
ای خدا چقدر بد شانسی چقدر بد شانسی بخدا به اندازه ای ناراحت شدم که اصلا تا بحال واسه ورزش خودم ناراحت نشدم!تف به این شانس!ولی من به یه نکته ای بر خوردم تیم ما درسته خیلی خوب بازی میکنه ولی تاکتیک خاصی نداره بعدشم مصطفی نظری بی نظیر عمل میکنه اما شوت گیر نیست واقعا گل آخر رو به نظرم تا حدودی مقصر بود چرا چون 1 دقیقه مونده تموم بشه توپ دست ایران بود ولی نظری تقدیمش کرد به ایتالیا همونم برگشت یه شوت نوک پا ساده به وسط دروازه اگر ثابت مونده بود راحت میگرفت!
اما داغ دل ما از بازی اوکراین باشه از خودمون و از اوکراین باشه در مقابل ایتالیه!
آخه این اوکراین پدر سوخته فقط هنر داشت به ایران و ایتالی گل بزنه یه گل نتونست به ایتالیا!بعدشم بازی سر در گم با اوکراین خیلی افتضاح بود اصلا بازی قبل ایران خودش نبود اون چه بازی بود که کرد!
چی بگم که دیگه تموم شد واقعا آتیش گرفتم من نیمه اول رو ندیدم اما واقعا بد گلهایی خورد ایران !اما خب حق میدم بشون بدبختها فک کنم به اندازه لیبی هم امکانات نداشتن
در ضمن خیلی راحت گل میخوریم.
ایتالیا واقعا قوی بود دیگه هر وقت دلش میخواست گل میزد.
نقل قول:مسعود عزیز اینکه توپهای ایتالیا و برزیل می خورد تو تیر دروازه ما یا بازیکنان این دو تیم از جلوی دروازه خالی ما توپ رو می زدند به اوت بدشانسی ما بود؟یا اینکه شمسایی شوت میزد و می خورد ب پای بازیکن اوکراین و می رفت تو گل؟
من منکر زحمات بچه ها نیستم و اعتقاد دارم ایران می تونست به جمع چهار تیم بره.همین الآن هم شاهکاری کردند که تا مدتها از یاد نخواهد رفت.ولی خوب نباید از شانس این گونه سخن گفت.
دیگه اینجوری هم نبود . که اگه بود ایران 20تا گل خورده بود !نقل قول:
ایران خیلی خوب بازی کرد
ولی همچنان رو حرف خودم هستم (همون دقیقه 90 و ر..... دن و ... :27: )
اگه این بازی رو میبردیم 100%نایب قهرمان بودیم
حیف این سرمربی که این قدر دلش واسه تیمش میسوزه وقتی پاش گرفته بود.....
دیگه نایی واسم نموند که فردا برم استادیوم
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
تساوی مقابل ایتالیا برای ما پیروزی بود / فوتسال ایران سربلند شد رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال تساوی تیم ملی کشورمان در مصاف با ایتالیا را برای این تیم جوان یک پیروزی ارزشمند عنوان کرد. عباس ترابیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: شکر خدا بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات جام جهانی نمایش در خور توجهای داشت و توانست در بین هشت تیم برتر دنیا جای بگیرد. تیم ما تنها در بازی با برزیل که مدعی اصلی قهرمانی در ششمین دوره جام جهانی است آنهم با یک گل نتیجه را واگذار کرد اما در دیگر بازیها حتی در مصاف با اسپانیا و ایتالیا که قهرمان و نایب قهرمان دوره گذشته بودند، تیمی سربلند و در پاره ای از اوقات برتر بودند.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد ملی پوشان فوتسال کشورمان در ششمین دوره مسابقات جام جهانی افزود: بچههای تیم ملی فوتسال کشورمان در این رقابتها زحمت خود را کشیدند و در شرایطی که استحقاق صعود به مرحله نیمه نهایی را داشتند با یک تساوی به کار خود پایان دادند.
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال در خصوص شرایط حاکم بر اردوی تیم ملی فوتسال کشورمان پس از تساوی مقابل ایتالیا گفت: بازیکنان تیم ملی گریه می کنند و به شدت ناراحت هستند. من به آنها حق می دهم گریه کنند. بازیکنان تیم ملی فوتسال شایسته بودند و در عین شایستگی از راهیابی به جمع چهار تیم برتر دنیا بازماندند.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به محرومیت شمسایی و کشاورز و آسیب دیدگی لطیفی تیم ما در مصاف با ایتالیا با ترکیب نفرات امید به میدان رفت. تیم ایران با یکسری بازیکن جوان از تیم مدعی ایتالیا یک مساوی گرفت. ما در حالی مقابل ایتالیا متوقف شدیم که تا 50 ثانیه به پایان مسابقه از این تیم پیش بودیم. باور کنید این تساوی برای تیم جوان ایران یک پیروزی بود. این تیم جوان در آینده حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.
ترابیان در خصوص مشکلی که برای حسین شمس سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در نیمه دوم بازی مقابل ایتالیا پیش آمد، گفت: آقای شمس برای شادی گل از جای خود بلند شد اما به ناگاه عضله پایش گرفت او در حال حاضر به سختی راه می رود.
شمس = دوست داشتنی
با تساوي مقابل نايب قهرمان جهان
تيم ملي فوتسال ايران سرافرازانه با جام جهاني وداع كرد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال ايران در آستانه صعود به مرحله نيمه نهايي جام جهاني 2008 با تساوي مقابل ايتاليا از رسيدن به اين مرحله محروم شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار حساس تيم هاي ملي فوتسال ايران و ايتاليا در سالن برزيليا برگزار شد.
نيمه اول اين مسابقه با نتيجه 3 بر 2 به سود ايتاليا به پايان رسيد.
براگا2( گل )و نورا يك گل براي ايتاليا گلزني كردند و مسعود دانش ور و مسعودي نيز در اين نيمه براي ايران گلزني كردند.
در نيمه دوم هاشم زاده، طاهري و دانش ور براي ايران گلزني كردند و ايتاليا به وسيله فابيانو و برتولي به گل رسيدند تا اين مسابقه با تساوي 5 بر 5 به پايان برسد.
تيم ايران تا 50 ثانيه به پايان بازي با نتيجه 5 بر 4 از نايب قهرمان جهان پيش بود ولي در نهايت با به ثمر رسيدن گل پنجم حريف، ملي پوشان ايران از كسب پيروزي و صعود به مرحله بعد محروم شدند.
ايتاليا به دليل تفاضل گل بهتر همراه با تيم ملي فوتسال برزيل به مرحله نيمه نهايي صعود كرد.
انتهاي پيام/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من هم متاسف شدم و به بچه ها به خاطر بازیهای خوبشون تبریک میگم .
اما فکر میکنم باید یکم منطقی نگاه کنیم ایتالیا بهتر بازی کرد و برد شما خودتون رو بذارید جای یه تماشاگر ایتالیایی اونوقت اگه با این همه حمله ای که کردن بازی رو میباختند ناراحت نمیشدید . البته من منکر بازی خوب بچه های خوب خودمون نمیشم ولی این بازی نشون داد که ایتالیا قویتر هست .
البته ارزش کار بچه های ما زمانی مشخص میشه که بدونیم هزینه هایی که برای تیم هایی مثل ایتالیا و اسپانیا میشه ده ها برابر تیم ماست و اونها خودشون رو قدرت فوتبال و فوتسال میدونند .
خوب یه مطلب دیگه که من تو این بازیها به چشمم خورد ضعیف بودن بچه های ما از نظر قدرت بدنی بود که تو بازی با ایتالیا و در مقایسه با اونها خیلی مشهود بود شاید بچه های ما از نظر استعداد فوتسالی چیزی از ایتالیا اسپانیا و برزیل کم نداشتند ولی از نظر بدنی ضعیف بودند و این هم به نظر من برمیگرده به حرفه ای نبودن فوتسال و به طور کلی ورزش تو کشور ما . و فکر میکنم یکی از دلایل ضربه خوردن ما همین مسئله بود .در هر حال تبریک میگیم به بچه ها
در ضمن یکی از بچه ها گفته بود که بردن ایتالیا محاله که خوب جلو افتادن بچه ها تو دقایق آخر نشون داد اینطور نیست و من فکر نمیکنم محال باشه .سخت هست ولی محال نیست .
الهی کوفت ایتالیا بشه!حقشون نبود!اگه کشاورز رو داشتیم اگه اوکراین رو با اختلاف دو گل می بردیم اگه شمسایی بود اگه نیمه اول دو تا گل نمی خوردیم اگه اون شوت مسعودی تو دقیقه پایانی که ایتالیا 5 نفره حمله می کرد گل میشد و ......
پس واقعا بدشانسی اوردیم .ولی بچه ها همه خوب کار کردن و خودشون رو به فوتسال دنیا ثابت کردن فکر کنم تو رنکینگ به رتبه 5 دنیا صعود کنیم!شمس هم که مصدوم شد!امیدوارم ایتالیا له بشه و برزیل و اسپانیا برن فینال و برزیل قهرمان بشه که حقشه!
فقط 50 ثانیه مونده بود.......
خیلی حالم گرفته شد.......
کاش اون دو تا گل مفت اولو نمیخوردیم
کاش نظری دوتا گل لایی نمیخورد
کاش نظری اون دقیقه اخر توپو به اونا نمیداد
کاش شمسایی و کشاورز بودن
کاش بازی با اوکراین اون گل اخرو نمیخوردیم
کاش دقیقه اخر گل نمیخوردیم
کاش .....................................
بچه ها من فکر میکنم بحث تفاضل گل تو فوتسال نسبت به فوتبال یکم بی عدالتی باشه آخه تو فوتسال هر مسابقه شرایط خاص خودش رو داره و ممکنه تو یه بازی یه تیم بتونه گل زیادی بزنه ولی نمیشه کاملا گفت که این کاملا نشان از قدرت یا عدم قدرت تیم مقابل داره و این مسئله وقتی که یکی از بازیکن های یه تیم اخراج بشه دیگه بدتر میشه مثل همین اوکراین و ایتالیا که یکی از بازیکنای اوکراین اخراج شد و باعث شد تفاضل گل ایتالیا تو همون بازی بهتر بشه . هر چند که در این مورد ایتالیا نسبتا قویتر بود
اما واقعا باید بطور میلیونی همونجور که به فوتبال پاداش میدن به اینا هم بدن
انصافا خیلی سخته اینجور حذف شدن.......................
آدم با دیدن این بازی تو این سطح از فوتسال جهان دیگه میلش نمیکشه فردا بازی مزخرف ایران-کره رو ببینه
و کشتی به راهش ادامه نداد
سلام
بچه ها از همه تان متشکریم که در چند بازی هیجان کامل را برای این ملت به ارمغان آوردید.تصاویر بازی آخری تان واقعا تکان دهنده بود،من که گوشه ای کز کرده بودم تا اشکهای ام را کسی نبیند.ما قبل از بازی می دانستیم اختلاف ما با ایتالیا زیاد است و احتمالا صعود نمی کنیم . ما می دانستیم که به احتمال 99درصد صعود نمی کنیم . ممنونیم که برای یک درصدی ها بازی کردید .شما غرور من را زنده کردید .
به خانه بازگردید و بدانید استقبال پرشوری انتظارتان را می کشد . برای ما، شما هیچ از قهرمان این رقابت ها کم ندارید . شما یعنی ایران.:11:
سلام دوستان
ما تو اين دوره از مسابقات فقط به برزيل باختيم
با ايتاليا و اسپانيا مساوي كرديم
بقيه را هم برديم
ضمنا توي گروه مرگ بوديم و با اقتدار صعود كرديم (اسپانيا : قهرمان جهان و اروپا - ليبي:قهرمان آفريقا- ايران : قهرمان آسيا - اوروگوئه:....)
تو بازي باايتاليا 3 بازيكن محروم و مصدوم داشتيم
البته ايتاليا هم بازيكن محروم داشت كه نه توي تلويزيون اعلام شد و نه من ديدم از دوستان كسي بنويسه و بگه كه بهتر بود ميگفتيم و در موردش صحبت ميكرديم
5 بازيكن ايتاليا (اگه اشتباه نكنم) برزيلي بودند
دوستان نيايم بگيم اگه اين تتوپ گل ميشد يا اگه اون اتفاق ميافتاد
چون اگه قرار بود بيفته بايد همون جا اتفاق مي افتاد ، نه توي ذهن ما
:
1- از جام جهاني حالا بايد برگرديم
2- به نظر شما ليگ برتر فوتسال جايگاهش كجاست
3- خدائيش اسم تيم هاي ليگ برتر رو ميدوني (با فوتبال مقايسه كن ، اصلا كسي تو ايران به فوتسال اهميت نميده. همين تلويزيون بزرگترين مقصره. فوتبال تمام دنيا روپخش ميكنه اما فوتسال ايران- اسپانيا رو نه )
4- براي اينكه جام جهاني بعدي بريم و با افتخار برگرديم بايد از كي شروع كنيم
5- بهتر نيست بزرگاني مثل شمسايي رو براي جام بعد كنار بذاريم تا استعدادهاي كوچيك امروز پا جاي پاي اون بزارند(خداحافظي تو اوج- البته اين يه پيشنهاد هست )
6- به اميد اينكه تو جام بعدي بهتر از اين باشيم و بيايم وقهرمان جام بعدي باشيم
من اصلا از صعود نكردن ناراحت نشدم چون ميدونم بچه ها كم كاري نكردند و خيلي هم عالي بودند
موفق باشيد .
به اميد قهرماني در جام جهاني بعدي فوتسال
.............1000%نقل قول:
به خانه بازگردید و بدانید استقبال پرشوری انتظارتان را می کشد . برای ما، شما هیچ از قهرمان این رقابت ها کم ندارید . شما یعنی ایران.
تو عمرم انقد واسه یه مسابقه ورزشی ناراحت نشده بودم .1 ساعت تمام داشتم می گریستم . ولی واقعا باید به غیرت این بازیکنا تبریک گفت برخلاف تیم مزخرف فوتبالمون که بویی از غیرت نبردن و فقط واسه پول بازی میکنن
نقل قول:
كاملا تائيد ميشه
ولي خودمونيم تلويزيون حتي يكبار هم از اين سرود هاي پيروزي بعد از بردهاي ايران نذاشت
خيلي نامردند
حالا اگه كره شمالي روببريم مطمئنا سرود پيروزي ميگذارند .
نقل قول:کاملا تائید میشه!نقل قول:
حالا این که چیزی نیست فرض کن فقط بریم جام جهانی!نفری 100000000 میلیون به بازیکنی پاداش میدن!:18:و تو بازی جام جهانی هرکی گل بزنه 5000000میلیون!بعدش هم همه بازی ها رو می بازیم با تیم ناشناخته دنیا(آنگولا رو نمی گم ها!) مساوی می کنیم بعد با افتخار برمی گردیم!و بازم فقط از فوتبال حمایت می کنیم !
:13::41:
ملیپوشان ایران بامداد جمعه وارد تهران می شوند
تیم ملی فوتسال کشورمان پس از توقف مقابل ایتالیا و ناکامی از راهیابی به جمع چهار تیم برتر جام جهانی 2008 برزیل پس فردا (پنجشنبه) برزیل را به مقصد ایران ترک می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، ملی پوشان فوتسال کشورمان پس از تساوی 5 بر5 برابر ایتالیا و حذف از دور مسابقات جام جهانی صبح فردا از برازیلیا به سائوپائولو می روند و صبح روز پنجشنبه با پروازی مستقیم از این شهر به دبی امارات خواهند رفت.
برهمین اساس تیم ملی فوتسال کشورمان بامداد روز جمعه هفته جاری به تهران بازمی گردد.
بچه ها هر کی می تونه برای استقبال بره فرودگاه.
ما که قطعاً برای یکی دو نفر از این بچه ها برنامه داریم.مثل یکی از مربیان تیم(صانعی)
خواهشاً برید فرودگاه.بازیکنان باید بدونند که برای ما قهرمان هستند.
تساوی مقابل ایتالیا برای ما پیروزی بود / فوتسال ایران سربلند شد
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال تساوی تیم ملی کشورمان در مصاف با ایتالیا را برای این تیم جوان یک پیروزی ارزشمند عنوان کرد.
عباس ترابیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: شکر خدا بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات جام جهانی نمایش در خور توجهای داشت و توانست در بین هشت تیم برتر دنیا جای بگیرد. تیم ما تنها در بازی با برزیل که مدعی اصلی قهرمانی در ششمین دوره جام جهانی است آنهم با یک گل نتیجه را واگذار کرد اما در دیگر بازیها حتی در مصاف با اسپانیا و ایتالیا که قهرمان و نایب قهرمان دوره گذشته بودند، تیمی سربلند و در پاره ای از اوقات برتر بودند.
وی با ابراز خرسندی از عملکرد ملی پوشان فوتسال کشورمان در ششمین دوره مسابقات جام جهانی افزود: بچههای تیم ملی فوتسال کشورمان در این رقابتها زحمت خود را کشیدند و در شرایطی که استحقاق صعود به مرحله نیمه نهایی را داشتند با یک تساوی به کار خود پایان دادند.
رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال در خصوص شرایط حاکم بر اردوی تیم ملی فوتسال کشورمان پس از تساوی مقابل ایتالیا گفت: بازیکنان تیم ملی گریه می کنند و به شدت ناراحت هستند. من به آنها حق می دهم گریه کنند. بازیکنان تیم ملی فوتسال شایسته بودند و در عین شایستگی از راهیابی به جمع چهار تیم برتر دنیا بازماندند.
وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به محرومیت شمسایی و کشاورز و آسیب دیدگی لطیفی تیم ما در مصاف با ایتالیا با ترکیب نفرات امید به میدان رفت. تیم ایران با یکسری بازیکن جوان از تیم مدعی ایتالیا یک مساوی گرفت. ما در حالی مقابل ایتالیا متوقف شدیم که تا 50 ثانیه به پایان مسابقه از این تیم پیش بودیم. باور کنید این تساوی برای تیم جوان ایران یک پیروزی بود. این تیم جوان در آینده حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.
ترابیان در خصوص مشکلی که برای حسین شمس سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در نیمه دوم بازی مقابل ایتالیا پیش آمد، گفت: آقای شمس برای شادی گل از جای خود بلند شد اما به ناگاه عضله پایش گرفت او در حال حاضر به سختی راه می رود.
1 گل تا نیمه نهایی. به خدا خیلی حیف شد.دم همه ملی پوشای فوتسال گرم.درود به شرفشون.
جدا داشت گریم میگرفت! چقدر حیف شد! اما واقعا افتخار آفریدن! دمشون گرم!
راستش یک خبر دیگه هم در رابطه با فوتبالیست ها بدم که
همین طور که میدونین ورزشکارهای مدال آور آسیایی و جهانی از خدمت سربازی تا چند سال پیش معاف بودن ولی این قانون عوض شد
ولی دیروز اعلام کردن که فوتبالیست های نوجوان از سربازی معافن!!!!!!!!!!!!!
واقعا جالبه ورزشکار که طالی جهان داره نمیشه ولی یک فوتبالیست با قرار گرفتن جز 4 تا تیم آسیا...........
هنوزم ناراحتم
خیلی حیف شد . اگه با اختلاف 2 3 گل میباختن اینقدر ناراحت کننده نبود.:41:
ولی این تقریبا تیم دوم ما بود.
همه نظراتشونو دادن . ولی من یه سوالهای دیگه دارم .
فکر میکنین جایگاه فوتبال با فوتسال چقدر با هم تفاوت دارن ؟ اصلا قابل قیاس هستن ؟ یعنی حالا که ما تو این رشته قوی هستیم ( از معدود رشته های ورزشی دنیا ) یعنی خیلی مهمه ؟
پس چرا کشورهای صاحب فوتبال مثل آلمان و انگلیس و ... اصلا نیستن و پرتغال و آرژانتین و ... تبمهای خیلی
معمولی دارن . یعنی اونا با اون همه سابقه و برنامه ریزی نمیتونن فوتسالشونو بکشن بالا؟
من منظور کلیم اینه فوتبال با فوتسال قابل قیاس نیست که شماها الان دارین احساساتی به بچه های فوتبال می توپین ؟ نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه ؟ مثلا مثل اینکه پاکستان توی هاکی خیلی قویه بعد بیاد کل ضعفهای ورزششو با هاکی بپوشونه و یه گزارشگر بیاره که بغض کنه و مردم رو احساساتی کنه بعد پشت همینا قایم بشن و بگن اره ... .
یه زمانی همین کارها رو با کشتی هم میکردیم ولی حالا آرزوی یه مدال طلا داریم .
دم همه ی بچه های باشرف فوتسالمون گرم!
من که امروز از بعد از بازی تا حالا بغض گلومو گرفته!!
اصلا یه حالیم...ولی خوب بازم دمشون گرم که خیلی خوب بازی کردن..
این ایتالیا میمرد اون گل آخرو نمیزد؟؟:دی
هنوزم باورم نمیشه...