سلام دوستان
پراید یکی از دوستانم دیروز یه مشکل پیدا کرد به گفته خودش
بعد از شستن ماشین وقتی جواسته از اف ام مودولاتورش از جا فندکی اهنگ پخش کنه نمایشگر ساعت ماشین و پخش رادیوش قطع شده. خودم هم دیدمش روشن نمیشدند
مشکل چیه وراه حل ان
ممنون
Printable View
سلام دوستان
پراید یکی از دوستانم دیروز یه مشکل پیدا کرد به گفته خودش
بعد از شستن ماشین وقتی جواسته از اف ام مودولاتورش از جا فندکی اهنگ پخش کنه نمایشگر ساعت ماشین و پخش رادیوش قطع شده. خودم هم دیدمش روشن نمیشدند
مشکل چیه وراه حل ان
ممنون
سلام.نقل قول:
اگه پخش کامل روشن نمیشه احتمال قوی فیوز مربوطه در اثر اتصالی سوخته و باید تعویض بشه و به راحتی هم تعویض میشه. جعبه فیوز رو باز کنید و هر فیوزی سوخته تعویضش کنید.
اگه هم فقط چراغ ها و lcd روشن نمیشه یه بحث دیگه هست.
ممنون از راهنمائی شما
مشکل با تعویض فیوز حل شد
افشین113
سلام
چند تا سوال
برا پراید چه لاستیکی رو روی رینگ استاندارد پیشنهاد می کنین؟
-اگه لاستیک های عقب پهن تر و بزرگتر باشه مشکلی پیش نمی آد ؟
مثلا 195/60r13 برای عقب و 175/60r13 جلو
185 nexen مناسبه !
کلا لاستيک هرچي پهن تر باشه مشکلي پيش نمياد ولي شتاب ماشينو ميگيره و مصرفتم ميبره بالا !! براي پرايد ظاهر خوبي نميده ( محرک جلو هم هست که ديگه هيچي ! ) ميخواي ماشين drag بسازي ؟:31:نقل قول:
اگه لاستیک های عقب پهن تر و بزرگتر باشه مشکلی پیش نمی آد ؟
سلام خدمت دوستان
کسی از هزینه قطعات و نهمیر ماشسن اطلاعی داره ؟
مثلا قیمت لنت و صفحه کلاج و کمک گازی
نقل قول:
حدود قیمت لنت خوب غیر ایرانی تقریبا 8000 تومن
صفحه کلاچ حدود 40000 تومن
کمک گازی فکر کنم 100 تومن از چراغ برق 4 تاش رو بتونی چینی جنس خوب گیر بیاری اما پیشنهاد میکنم کمک روغنی استفاده کنی چون من روی ماشین قبلیم که پراید بود انداختم و تا یک ماه اول فوق العاده عالی بود و ماشین شده بود عین ماشین های آمریکایی فوق العاده نرم ولی بعدش معمولی شد و با روغنی هیچ فرقی نداشت و فقط روی سرعت گیر ها فس فس میکرد و عمرش هم کمتر از روغنی هست
همه پست رو خوندی؟ فقط عقب فکر نکنم روی شتاب و مصرف تاثیر داشته باشهنقل قول:
نه می خوام یه مقدار stable تر بشه ..:10:فقط می خواستم ببینم روی فرمان پذیری مخصوصا سر پیچ ها تاثیر منفی نداشته باشه..
چراغ جلوی 132 مثل byd f3 نیست؟
مرسی دوست عزیز ایا کمک های فابریک روغنی هستند ؟نقل قول:
چه کمکی بندازیم که ماشین نرم بشه
مسئله ی بعد اینه که ماشین ما خیلی بنزین مصرف میکنه تقریبا میشه بگید ایراد از کجاست زیاد هم به ماشین گاز نمیدم ولی باز هم مصرفش زیاده
ماشین مدلش چنده؟؟؟نقل قول:
دقیق تر اینکه کاربراتور هست یا انژکتور؟؟؟
مصرف زیاد هم میتون دلایل زیادی داشته باشه
مدل 86 و انژکتور هستشنقل قول:
36000 تا کار کرده و تا حالا 4 بار تعویض ----- هوا و روغن رفته
سلام دوستان. کد رنگ ماشین کجا نوشته شده!؟؟
امروز سر پیچ یه پیکانیه عطیقه کشید به در عقب 5 6 تا خش افتاد! 5 تا رو با پولیش تقریبا محو کردم یه دونه موند! حالا با قلم خشگیر درست میشه؟؟ رنگ ماشین هم نوک مدادی متالیک هست!
نقل قول:
کمک های فابریک روغنی هستند
البته بیشتر کمک های موجود چینی هستند اما میتونی آلمانی هم پیدا کنی
فکر میکنم دانلوپ کمک های خوبی داشته باشه اما باید مطمئن بشی که چینی بهت نندازند
ماشین شما انژکتور هست و باید با دیاگ ببینی مصرفت بالاست
لاستیک پهن
زمان ایستادن در ترافیک
تعداد سرنشینان
استفاده از کولر
نوع بنزین
حبابی بنزین
در بالا بودن مصرف نقش دارند
ماشین دوستم هم مصرف بالایی داشت به مدت چندین ماه و بوی بنزین هم توی ماشین میومد خیلی تعمیرکار برد تا اینکه به صورت اتفاقی دید که زیر ماشین روی باک یه سوراخ خیلی ریز شده که بنزین نشتی میداده
دوست عزیز هیچ کدام از موارد بالا در ماشین ما نیستنقل قول:
حبابی بنزین رو نمیدونم
کجاست ؟
نقل قول:
من این حبابی رو از یه مکانیک شنیدم و گفت که در ماشین های انژکتور وجود داره و فقط میدونم که گفت در قسمت عقب ماشین هست و دوستم رو که گفتم مصرفش بالا بود یکی از علت هاش رو همین حبابی عنوان کردند
از دوستان میخوام اگر اطلاعی دارند راهنمایی کنند تا ما هم یاد بگیریم
دوستان چند نوع دیاگ داریم ؟
اخه من شنیدم دیاگ ها متفاوتند
هزینه ی دیاگ چنده ؟
آخ كه اين دقيقا سوال منم هست !!!نقل قول:
دوستان چند نوع دیاگ داریم ؟
اخه من شنیدم دیاگ ها متفاوتند
هزینه ی دیاگ چنده ؟
اگه ميشه اينو سريع جواب بديد !!!
اقا یه سوال فوق غیر حرفه ای!
من آبپاش شیشه ماشینو عوض کردم اما حالا که میخوام از زیر کاپوت شیلنگو محکم کنم نمیشه. تا میزنم واسه آبپاشی شیلنگ میزنه بیرون چون نمیشه محکمش کرد. یعنی بدنه فلزی کاپوت ماشین مزاحمه. چی کار میشه کرد؟
سلام دوستان من شنیدم پراید هایی که کولر زیمنس دارن؟ یا انژکتور زیمنس؟:31: بهترن این مدل در چه سالهایی تولید میشد رو پراید؟
فکر کنم اولین مدل مال سال 84 بود. و طبیعتا مدلهای اولی بهترن. (نظر کاملا شخصی بود)نقل قول:
ماله منم 84 هست ولی من امروز رو 1 کولر رو روشن کردم فنه ماشین سریع روشن شد و امپر هم تا وسط رفتنقل قول:
ماشین مشکیه خیلی داغ میشه :(
این داشبوردم منو خفه کرد از بس رو دوره موتور بالای 3 جز جز میکنه راهی نیست این جز جز رو انداخت سرم درد میگیره حتما باید موزیک گزاشت
یه پیشنهاد البته اگه میخوای ماشینتو نگه دارینقل قول:
داشبوردشو با داشبورد141 عوض کن خیلی بهتر میشه
فکر کنم قیمت بالا بره ! ما یک 81 هم داریم اون اصلا صدا نمیده :13: این 84:|نقل قول:
مشکلی نیست. ببین این اشتباهیه که خیلیها میکنن.نقل قول:
در مدلهای جدید دمای موتور سریعا بالا میره. برای کاهش مصرف سوخت. حتی تو زمستون هم دمای موتور سریعا بالا میره. یعنی آمپر حد اقل رو نصف میمونه. و بالاتر از نصف هم زیاد میره.
مدل زیمنس جوریه که زود دما بالا میره و رودی هم فن روشن میشه.
خیلی ربط به رنگ ماشین هم نداره.
داشبوردو دیگه نمیدونم!!
این حرفت درسته اون مدل 81 که سوار میشدم اصلا همش زیره نصف بود ولی انژکتور نبود و خوشبختانه داشبوردم بی صدا بود:((نقل قول:
مشکل اینه همش باید ضبط روشن باشه تو سکوت نمیشه راه رفت:دی من شنیدم یک تیکه ابر بین داشبورد و شیشه بوده که در مدل هایی که سایپا میزنه جدیدا ابرو برداشته:| و این صدا اومده واقعا اعصاب خورد کنه دور متور بالای 3 نمیشه رفت .....
والا این داشبورد من هر روز یه صدایی میکنه :دینقل قول:
زیاد محل نزار خودش از رو میره ( یه بار باد با فشار قوی بگیر لا درزهاش ببین بهتر نمیشه)
پرایده دیگه.
هر جایی صدا داد بررسی کن یه چیزی بتپون بغلش.
سیسه عزیز فردا یه نگاه میکنم یه راه حل بهت میدم.
=====
دوستان یه سوال. کدومتون تا الان با پراید استاندارد دریفت زدین؟؟ ( اگه کسی هم از دوستانتون زدن بگید لطفا)
سلام.
سیسه عزیز عذر میخوام دیر جواب میدم. یادم رفته بود تا الان که باز اومدم و تاپیک پراید رو دیدم.
مشکل این بود که :
نقل قول:
اقا یه سوال فوق غیر حرفه ای!
من آبپاش شیشه ماشینو عوض کردم اما حالا که میخوام از زیر کاپوت شیلنگو محکم کنم نمیشه. تا میزنم واسه آبپاشی شیلنگ میزنه بیرون چون نمیشه محکمش کرد. یعنی بدنه فلزی کاپوت ماشین مزاحمه. چی کار میشه کرد؟
حالا این کارا رو به ترتیب انجام بده.
کاپوت رو بالا بزن
مطابق شکل زیر:
شیلنگ مربوط رو از محل بست ها باز کن. جوری که تمام اضافیش بیوفته پیش همونجایی که وصل میشه به خروجی. (همونجایی که میره تو کاپوت)
حالا شیلنگ رو بکش تا دربیاد. (در جهت فلش زرد که روی شیلنگ هست)
بعد از اینکه شیلنگ رو در آوردی اگه به داخل سوراخی که در شکل با مربع زرد مشخص کردم، در راستای خط قرمز نگاه کنی ، پایه ی خروجی رو میبینی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دستتو از زیر کاپوت ببر و خروجی رو از روی کاپوت بگیر و به بیرون کمی فشار بده. در راستای خط قرمز شکل بالا به پایه نگاه کن .یه پیچگوشتی از سوراخ S شکل بالا فرو کن و باهاش پایه بالایی خروجی رو به پایین فشار بده (جمش کن)
در واقع این دستور میشه شکل زیر:
این هم از نمایی دیگه. (F جهت نیرو هاست)
و این هم وقتیه که خروجی (آبپاش) درومده. قلش زرد همون پایه ای رو نشون میده که جمش کردیم.
حالا مثل شکل زیر قسمتی از شیلنگ رو که قبلا به خروجی وصل بودن و الان گشاد شده رو ببر. یعنی قسمتی که در شکل زیر با مربع قرمز مشخص شده.
بعد شیلنگ رو از سوراخ کاپوت بزنید تا بیاد بیرون ( شکل زیر)
حالا خروجی و شیلنگ رو به هم وصل کن . اگه خیلی سفت بود کمی خیسش کن تا راحت جا بره. (چرب نکنی) و بعد قبل از اینکه جاش بزنی یه تست کن اگه سالم بود و در نرفت که خیلی خوب و جاش بزن و شیلنگ ها رو هم از زیر به گیره های قبلی وصل کن و در کاپوت رو ببند و برو ...:46: اما اگه باز در رفت جایی نرو به جز شکل زیر نه شکل زیریش
در حالتی که در رفت بیا یه سیم نازک بنداز دور شیلنگ در جایی که به خروجی وصل میشه و البته بعد از بر آمدگی ای که خروجی داره و بپیچونش و اضافه رو قطع کن (شکل زیر)
در مرحله آخر هم خروجی رو بزن سر جاش. مواظب باش سوارخ هاش طرف شیشه باشه. (البته خودش یه برآمدگی داره که اگه درست جا نزنی کامل جا نمیره)
==
آزاد باشید
:12:
سلام
دوستان بهترين ديسك و صفحه براي انژكتوريا چه ماركيه؟همينطور كمك؟
من يه ساله براي عقب يه جفت كمك گازي كوشاوران انداختم،خيلي ميكوبه،اصلان راضي نيستم،لطفا بفرمائيد بهترين كمك چه ماركي خوبه؟
ممنون
یه اتفاق جالب!هفته پیش یکدستگاه پراید هاچبک از نمایندگی گرفتم اومدم خونه پلاستیک صندلیهاشو کندم ییهو دیدم نشیمنگاه عقب تمام درزهاش شکافته شده و یه پارگی بزرگ روی دیواره پایینیش هست.....
حالا میخواستم بدنم برام تعویض میککند یا نه ماشین هنوز نه سند داره نه کارت داره نه بیمه و نه پلاک هیچی......
چون دوست ندارم از روکش استفاده کنم میخوام ببینم اگه نمایندگی عوض نکرد از بیرون میشه اون قسمت نشیمنگاه عقبو با همون طرح پیدا کرد و قیمت اون تقریبا چنده؟
دوست مننقل قول:
منم 3 ماه پیش یه هاچ بک تحویل گرفتم گلگیر عقبش خورده بود!!!
فقط چون روز بارانی بود من نتونستم ماشین رو خوب نگاه کنم
با علامت هم مشخص شده بود که خورده و باید درست بشه
بردم نمایندگی گفت :
بردی باهاش تصادف کردی آوردیش میگی اینطوریه!!!
شما هم ببری میگن کار خودته
میخواستی دقت کنی:41:
دیگه شورشو در آوردن
سلام
یه سوال
دنده های این پرایدمون بدون گرفتن کلاژ هم جا می ره بدون سرو صدایی
می خواستم بدونم آیا این نقصه؟
سلام من شنیدم قسمت هایی از پشت داشبوردو ابر بزاریم صداش قطع میشه ایا این کار خیلی مشکله؟
من 2 - 3 تا از دوستان بهم پیشنهاد دادن که داشبورد یه بار باز بشه و مقداری چرم هایی که از ضایعات تولیدی ها هست تهیه بشهنقل قول:
و مثله یه واشر استفاده بشه
گفته میشه خیلی تاثیر داره
متاسفانه من هنوز فرصت نکردم این کار رو انجام بدم :11:
نمیشه یک فن اضافی واسه رادیاتور بزاریم؟ فکر کنم یک همچنین سیستمی تو روا هست خیلی امپر بالاس این روزا همش نصف یا کمی بالاتر
روا چون موتور پیکان هست و همه چیش دست نخورده هست جای فنش هم هست فکر کنم روی پولیی واتر پمپ باشه بعد اینا میان چهرتا پیچرو باز میکنن یک پروانه bmw یا پیکانی میزارن همین سیستمی نیست عزیز شما ضد جوش که احتمالا داری نه ؟ :10:نقل قول:
ضد جوش رو که جلیل جان گفتننقل قول:
ببین فشنگی آبت دیر عمل نمیکنه؟؟؟
با یه نمون که زود تر عمل کنه عوضش کن
هزینه ی زیادی هم نداره
فکر کنم پراید هواگیری نداهر
داره؟؟
بعد یه چیز دیگه
همیشه آب منبع رو چک کن
یکی از دلایلی که ماشین زود به زود داغ میکنه اینه که خیلی ها به آب رادیات ماشینشون نمیرسن
مثله خودم که یه تجربه دارم که برای 7 پشتم بسه!!!!!!:41::31:
خوب من زیادی پلمم :31:نقل قول:
1:اب رادیات رو چک کنم؟همونی که نوشته داغ باز نکنید؟:31:
بعدش منظورم اینه اکثره وقتا امپره من وسطه انژکتورش هم ماله 84 هست که میگن زیمنسه و زود داغ میکنه از اینا
رنگ ماشین مشکیه
دور موتورم روی 3 4 میره دنده عوض میکنم (صدا موتور در بیاد)
نمد رو کاپوتم دارم
بعد امروز دادم روغن موتور رو عوض کرد بهران 4000 تا ریختم و 2 تا ----- هوا عوض کردم
فقط من اطمینان دارم به اون فردی که عوض کرده ولی چون ----- رو ندیدم و رفته بودم اونور میخوام بدونم چطوری بفهمم ----- عوض شده؟
بعد یک چیز دیگه از روی گیج روغن فکر کنم میگن که یک میله هست چطوری میشه فهمید روغن کهنه هست یا تازه؟ قهوه ای سوخته اینا؟
البته دیدم بطری روغن رو گزاشته تو قیف داره میریزه:31:
بعد اینکه من شنیدم گاز پر میکنن تو چراغ جلوی ماشین این قضیش چیه اگر جاش اینجا نیست تو قسمت تیون بگم:40:
آره همونو!!!نقل قول:
ولی به توصیش گوش کن
من گوش نکردم نصف صورتم.........
اول اون منبع آب کوچیکو نگاه کن
اگه آب توش نبود رادیاتور رو هم نگاه کن
ولی کلا رادیاتور رو یه نگاه بنداز
رنگ ماشین تاثیر داره ولی نه آنچنان
ماشین منم مشکیه ولی از وسط اونور تر نمیره
چرا 2 تا ----- هوا؟؟؟
منظورت ----- روغن هست؟؟؟
----- هوارو خوب از تمیزیش!!
اینکه نباید گرد و خاک روش باشه :27:
روغن باید زرد وشفاف باشه
در مورد گاز نمیدونم
میتونی اونجا بپرسی کسایی که بلدن جواب بدن :46:
راستی من الان یه چیزی به ذهنم رسید!!!
اگه تایمینگ سوپاپ هات به قول معروف سفت باشه باعث گرم کردن موتور میشه ها!!!
این مورد هم برای خودم پیش اومده
و اینکه میگی صدای موتور غیر عادی هست!!!