خوب شما برو پست ببین چی میگن . کمکت میکنننقل قول:
راهی برای پیگیریش هست؟ تا کی باید صبر کرد آخه؟
خوب شما برو پست ببین چی میگن . کمکت میکنننقل قول:
سلامنقل قول:
میری آموزشگاه کد پیگیری رو میگیری
میری توی سایت post.ir کد رهگیری رو میزنی و از آخرین موقعیت محموله که ثبت شده اطلاع پیدا میکنی
دوستان دو تا سوال فنی دارم . 1- من ماهی دیگه میرم تو 19 سال یعنی 18 تمومه از الان میتونم برم ثبت نام یا باید حتما 18
تموم شه ؟ 2 - گواهی اشتغال به تحصیل لازمه ؟ آخه یکی از رفقا رفته بود برای ثبت نام ازش گواهی نخواسته بودن
ممونم.
سلامنقل قول:
عرض شود که
1 خیر فردای روز تولدتون ( من چند روز قبلش رفتم گفت برو فردای روز تولدت بیا :18: )
2 بله لازمه یا گواهی اشتغال به تحصیل یا برگ سبز سربازی یا کارت معافیت از سربازی یا کلا پایان خدمت
منم الان بیشتر از 3 هفتس منتظر گواهینامم هستم. دقیقا همون روزی که امتحان رو قبول شدم وقتی اومدم خونه زنگ زدن گفتن همین الان بخش نامه اومد که گواهینامه های جدید میزنن:31: شما هم برو 8 تومن تو فلان حساب بریز!:19:
حالا همین امروز فردا میخوام برم آموزشگاه ببینم چی جوری میشه رهگیری کرد...
علاوه بر تایید اینکه لازمه شما باید گواهی رو ببری آموزش پرورش منطقه تایید کنهنقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل لازمه ؟ آخه یکی از رفقا رفته بود برای ثبت نام ازش گواهی نخواسته بودن
وقتی گرفتی یه سره برو تاییدش کن که دوباره کاری نشه
من خودم که گواهی نامه گرفتم فقط مهر مدرسه روی گواهی اشتغال به تحصیل بود و نیازی به تایید آموزش و پرورش ناحیه نبودنقل قول:
شاید معاف بودهنقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل لازمه ؟ آخه یکی از رفقا رفته بود برای ثبت نام ازش گواهی نخواسته بودن
نبوده؟:11:
نه امیر باید آموزش و پرورش ناحیه هم تایید کنه مال من اینجوری بود 60 تا مهر روش بود یکی تازه سر امتحان با اینکه برگه اشتغال به تحصیل داشتم ولی کارت دانش آموزی هم خواستن که باید میرفتن تا بهم بدننقل قول:
نمیدونم . چون من وقتی رفتم آموزشگاه گفتن باید تاییدش کنی بعد بیارینقل قول:
من خودم که گواهی نامه گرفتم فقط مهر مدرسه روی گواهی اشتغال به تحصیل بود و نیازی به تایید آموزش و پرورش ناحیه نبود
اگر آموزشگاه آشنا داشته باشی لازم نیست (دوست من بدون گواهی گرفت البته تو یه شهرستان کوچیک)نقل قول:
آخه یکی از رفقا رفته بود برای ثبت نام ازش گواهی نخواسته بودن
سلام بچه ها کسی میدونه این جدید الصدور ها چقدر طول میکشه بیاد ؟
الان بیشتر از 3 هفته شده که من امتحان دادم هنوز نیومده
از کجا میتونم پیگیری کنم ؟
منم هفته ی قبل گواهی نامه گرفتم گفتن 40 روز دیگه میاد! گواهی اشتغال به تحصیل داشتم علاوه بر اداره آموزش و پرورش باید راهنمایی و رانندگی هم اونو تایید کنه
چند پست بالاتر گفته بودم :11:نقل قول:
نقل قول:
شما نمیدونید تقریبا چند روز طول میکشه ؟:6:
معمولا 10 روز تا 1 ماه طول میشکشه(بسته به شانس شما!)نقل قول:
امیر جان قبلا اینطوری بود
دوستانی که تازه گواهینامه گرفتن گواهینامشون هوشمند صادر میشه (فعلا تو تهران)
من امروز به آموزشگاه زنگ زدم گفت تازه 45 روز دیگه تحویل پست میشه! (هفته پیش امتحان دادم)
افرادی که از 27 تیر به بعد تو تهران آموزشگاه ثبت نام کرده بودن گواهینامشون هوشمند میشه
خوب من قبل از 27 تیر ثبت نام کردم اما 3-4 هفته پیش قبول شدم
حالا برا من هوشمند صادر میشه یا معمولی ؟
اون 8 تومن هم از ما نگرفتن گفتن شامل شما نمیشه
توی فیشی هم که به من دادن زده جدید الصدور !
اقا يكي لطف كنه و يه جواب موثق به ما بده من گواهينامم ب1 3 ماه ديگه هم يكساش تموم ميشه از اين 1+4 است.............................برا يه كار مهم ميخوام از جنوب برم تهران حوصله اتوبوسم ندارم هر چي تا الان رفتم با اتوبوس بسه............................به نظر شما اگه برم گواهيناممو ميگيرن و باطل ميكنن؟
درضمن بگم اهله هيچ خلافي هم نيستم نه سرعت و نه سبقت؟
به نظر شما ميتونم با اين گواهينامه برم و برگردم؟
با تشكر
مال منم هشت تومنو نگرفتن ولی رو فیش زده جدیدالصدور (مکانیزه) ممکنه بعدا زنگ بزنن خونه که فیش هشت تومنو بیار!نقل قول:
خوب من قبل از 27 تیر ثبت نام کردم اما 3-4 هفته پیش قبول شدم
حالا برا من هوشمند صادر میشه یا معمولی ؟
اون 8 تومن هم از ما نگرفتن گفتن شامل شما نمیشه
توی فیشی هم که به من دادن زده جدید الصدور !
من امروز زنگ زدم گفتن هوشمنده
هیچکی نمیتونه 100 درصد بگه که جلوتونو میگیرن یا نه.نقل قول:
به نظر شما اگه برم گواهيناممو ميگيرن و باطل ميكنن؟
ولی به نظر من این کارو نکنین بهتره. اگر بگیرن شاید باطل نکنن ولی گیر میدن اساسی
کسی میدونه با این گواهینامه ی ب-1 که مدتش 1 ساله میشه جاده های بین شهری هم رفت یا نه؟
نه! نمیشه فقط داخل شهر! ولی کی محل میزاره:31:نقل قول:
اییییییییییی اینکه خیلی ضایعس...اه چه گنـــــــــــــــــــد...خ ر سرشون این همه دوره میبینیم آخرم نمیزارن بشینیم حالشو ببیریم:13:نقل قول:
نیس من تابع قوانینم :20:آخه من یه نام دیگم attractive_police هستش:31:نقل قول:
ولی کی محل میزاره
بچه ها1
من دو بار آيين نامه مقدماتي افتادم! به خدا خوب ميخونم!
جايي رو نميشناسيد بشه نمونه سئالاش رو دي ال كرد؟ تا يه كم راه بيفتم؟
بجه ميشه بدونه آيين نامه مقدماتي كاردكس گرفت؟؟؟ اصلا جايي ثبت ميشه كه قبئل شدي اونو يا نه؟؟؟
نه فکر نمی کنم بشه.
توی همون برگه ی حضور و غیاب برای من ثبت کرده بودن.
نقل قول:منم 1 بار افتادم با 25نقل قول:
سوال های امتحان مقدماتیش سخت تره به نظر من !
دفعه دوم با 28 قبول شدم !
اما به نظر من اصل امتحان آئین نامه آسون بود خیلی من گه بی غلط پاس شدم
سوال هاش هم من اون دفعه تو نت یه چرخی زدم یه چیزایی یافتم
:20:
آخر کتاب آیین نامه خودش چند تا نمونه سوال داده اونا خوبه بخونینقل قول:
یکی هم به من گفت که سوال ها ی هر بخش رو که میخونی برای آیین نامه ی مقدماتی فقط جواب های درستشو بخون که حفظ شی چون سوال های آیین نامه مقدماتی که خود آموزشگاه میگیره فقط از همون سوال هاییه که خودشون دراوردن!
سلام دوستان
من دوسال و یک ماه پیش امتحان ایین نامه دادم و معاینه چشمو خلاصه همه کارای گواهینامه موتور رو انجام دادم ولی دیگه برای امتحان شهری نرفتم (بنا به مشکلاتی)
الان باید چیکار کنم؟ باید همه این مراحل رو دوباره برم؟
یه سوال دیگه وقتی گواهینامه ماشین گرفتم زده بدون عینک اگه حالا برای گواهینامه موتور بخواد بزنه با عینک آیا گواهینامه ماشین رو هم میگیرن میکنن با عینک؟
اگر بین امتحان عملی با آخرین جلسه آموزش عملی بیست روز فاصله افتاده باشه برای خانوما یه جلسه عملی اجباریه ولی برای آقایون یه تست میگیرن ببین یادت مونده یا نه (البته این درباره ماشینه درباره موتور مطمءن نیستم)نقل قول:
من دوسال و یک ماه پیش امتحان ایین نامه دادم و معاینه چشمو خلاصه همه کارای گواهینامه موتور رو انجام دادم ولی دیگه برای امتحان شهری نرفتم (بنا به مشکلاتی)
الان باید چیکار کنم؟ باید همه این مراحل رو دوباره برم؟
سوال دوم هم نمیدونم
ٍبالاخره آيين نامه قبول شدم.....
مقدماتي رو ديروز دادم شدم 30 !!!!!
اصلي هم امروز دادم شدم 29!
رفتيم عملي امتحان بديم! گفت شما برو بعدا بيا ظرفيت تكميله! زكي!!!!
عملی رفتی حواستو جمع کننقل قول:
رفتيم عملي امتحان بديم! گفت شما برو بعدا بيا ظرفيت تكميله! زكي!!!!
سوار که شدی حتی آینه و صندلی اگر تنظیم هم بود یه دستی الکی بزن
صکادرات رو یادت نره
پل ها و توقف سر تقاطع ها یادت نره
موفق باشی
حتما در خودرو درست باز کنید اون یارویی که از ما امتحان میگیرفت خیلی این براش مهم بود بهم گفته بودن این همین آینه و ... رعایت کنی حله در رو اینجوری به ما گفت یک دست داخل فرمون رد میکنی دستگیره رو میگیری (پیکان:41:) و میکشی به اون دستت در رو نگه میداری این چیزی هم دارک لورد :46: گفت انجام نمیدادی بدون حرکت میگفت بفرما پایین :31:
ولی جدا از اینا امتحان من 30 ثانیه هم نشد
نفر قبلی پارک کرد بعدش من نشستم از پارک اومدم بیرون ماشین جلویی پارک کردم گفت قبولی :دی
البته فهمید قبلا رانندگی کردم
ولی به در و اینا کار نداشت
افسرشم زن بود!
والله مربی ما گفت می تونید بدون مشکل وارد جاده هم بشید ولی اگه خلافی داشته باشید و شما را بگیرن گواهینامه تون باطل میشه اما اگه خلافی نداشته باشین مشکل ندارهنقل قول:
نه عزیز شما به هیچ وجه حق ورود حتی به اتوبانهای کنار گذر شهرها ندارید چه برسه به جاده ها !!! حتی از ساعت 24 به بعد هم حق رانندگی ندارید ! خلاصه طی کردن این 1 سال کمی سخته و باید مراعات کنید ...نقل قول:
والله مربی ما گفت می تونید بدون مشکل وارد جاده هم بشید ولی اگه خلافی داشته باشید و شما را بگیرن گواهینامه تون باطل میشه اما اگه خلافی نداشته باشین مشکل نداره
درسته، اگه خلافی نداشته باشی کاری ندارن بات و هیچکس نمیپرسه چه مدته گواهینامه گرفتی. حتی اگه خلاف هم داشته باشی ممکنه باطل نشه گواهینامت، بستگی به شخصی داره که جریمت میکنه، اگه دلش بسوزه این کارو نمیکنه (و یا اگه پاچه خواریشو کنی!)نقل قول:
والله مربی ما گفت می تونید بدون مشکل وارد جاده هم بشید ولی اگه خلافی داشته باشید و شما را بگیرن گواهینامه تون باطل میشه اما اگه خلافی نداشته باشین مشکل نداره
من خودم یادمه هنوز یه سال تموم نشده بود سه بار توی جاده جریمه شدم ولی گواهینامم باطل نشد (یه بار کنترل نامحسوس گرفت، یه بار 130 سرعت رفتم یه بار هم سبقت غیرمجاز)
منم 4 نفری که بودیم هر 3 تاشون خاموش کردن من خاموش نکردم قبول شدم :31:نقل قول:
بستگی به افسره داره که چی براش مهم باشه افسره ما به جزییات کاری نداشت تسلط براش مهم بود
آره مهم همون افسرست !
واسه منم رسیدم به یه جایی که ایست داشت جلوم یه ماشین آموزشی بود اون ایست نکرد منم نکردم رفتم افسره گفت ایست داشت اینجاها ولی اشکال نداره تقصیر اون ماشین جلوییه بود :دی
دوستان من درست يك سال و چند ماهه كه گواهينامه گرفتم . يكساله . حالا ميخواستم بپرسم كه بايد تمديدش كنم ؟ چجوري ؟ كجا برم ؟ چي ببرم ؟ چي كار كنم ؟ مرسي
نه عزیز خودش خود به خود تمدید میشهنقل قول:
نیازی نیست شما کاری کنی
وقتی 1 سالش رد شده حکم گواهی نامه 5 ساله رو میگیره :6:
آقا مطمئنین محدودیت جاده داره ؟منظورم این جدیداس (هوشمندا)
آخه من 2 هفته قبل رفت و برگشت 800 کیلومتر رانندگی کردم تو جاده باهاش.یه جاهایی هم 150 اومدم !!!!:28: