با سلام
چرا با پلیرم نمیتونم فیلمهایی که رو USB میریزم ببینم، با عکس و فایهای صوتی مشکلی نداره ولی با فیلما چرا.
my player is :
PIONEER 610
Printable View
با سلام
چرا با پلیرم نمیتونم فیلمهایی که رو USB میریزم ببینم، با عکس و فایهای صوتی مشکلی نداره ولی با فیلما چرا.
my player is :
PIONEER 610
پایونیر اکثر فرمتهای AVI رو میخونه!
بعضی از فرمتها به ستگلههای پلیر نمیخونه!
یه مارشال دیدم مدل ME - 6029 همه فرمت ها رو داشت. usb خور هم بود . 63000 تومن
میخواستم ببینم زیرنویس هم پخش میکنه ؟ چه فرمت هایی ؟ و اینکه با زیرنویس فارسی مشکلی نداره ؟
ممنون از کمکتون
من با مارک مارشال آشنایی ندارم!
ولی فقط سامسونگ رو دیدم که زیرنویس فارسی رو میخونه!
البته شنیدم که مارکهای دیگه هم میخونه! مثل sony !
اون زیرنویس Sub/idx هست وگرنه هیچ دستگاهی نمیتونه فارسی SRT بخونه.نقل قول:
حالا دوست عزیز این دستگاه مارشال که گفتم (مدل ME - 6029) هم میتونه زیرنویس sun/idx فارسی رو پخش کنه ؟نقل قول:
خیلی خیلی ممنون
این قرمزه یعنی چی؟نقل قول:
چرا فقط AVI یعنی فرمت MPEG یا بقیه فرمتهای تصویری رو نمیخونه (البته از روی فلش)
سلام
تمام پست های این تاپیک رو خوندم .
ممنون از راهنمایی های شما .
امروز هم Player خودم رو گرفتم .
Pioneer 410
قیمت : 100000 تومان
البته 1 مدل پایین تر هم داشت 88000 تومان تنها فرقش این بود که خروجی HDMI نداشت
610 هم
130000 تومان
از تماه کسانی که اطلاعات خودشون رو اینجا قرار دادن تشکر میکنم
دستگاهها رو استباه زدم :دینقل قول:
چرا فقط AVI یعنی فرمت MPEG یا بقیه فرمتهای تصویری رو نمیخونه (البته از روی فلش)
بله....متاسفانه من فالهای زیادی رو دیدم که خیلی از پلیرها پخش نمیکنه!
حتی AVI !
سلامنقل قول:
مبارك باشه،پلير خوبيه،فقط زياد به خروجي HDMI اعتماد نكن،با كابل Component هم صدا و تصوير رو تست كن ببين كدوم بهتره.
موفق باشي
دوستان قبلا کسی گفته بود سایت برای اپگرید فریمورش هست مال من پایونیر 610 وعیب بزرگ همین ساده بودن منوهاست چطور فریمور وازکدوم سایت عوض میشه منتظر جوابم این تاپیک قبلا سریعتر جواب میگرفتیم حالا باید یکسالی صبر کنیم دوستان نیستند مثل اینکه
دوست عزیز من پیغام شما رو دیدم....ولی متاسفانه اطلاعی در این رابطه ندارم!
شما پست فردی که میگی گفته بود فریمور عوض میشه رو پیدا کن تا تو پروفایلش پیغام بذار که تو اولین ورودش به سایت,
سری با تاپیک بزنه.
متشکرم.
کد:http://www.pioneerfaq.info/english/dv610.php?player=DV-610AV&question=Firmwares
با تحقیقاتی که کردم و همچنین خوندن این تاپیک نتیجه گرفتم قید مارشال رو بزنم و به 2 تا گزینه رسیدم :
1- philips 5996
pioneer 410 -2
میخوام بدونم کدوم یکی از اینا بهتره و شما کدومشو پیشنهاد میکنین .
من هر جفتشو قبول دارم!
ولی میگن فیلیپس زیرنویس فارسی رو هم میخونه!
من خودم ندیدم!
درکل هر دو انتخاب خوبی هستند.
http://www.pioneerfaq.info/english/dv610.php?player=DV-610AV&question=Firmwares
دوستان....firmware دستگاهاتون رو به هیچ عنوان تغییر ندین!
امکان بک آپ گیری از نر افزار کنونی دستگاه وجود نداره!
ممکنه آسیب به دستگاه بزنه و همینطوری که در قرار داد این نرم افزار جدید اومده گارانتی از بین میره!
صبر کنید تا من یه تماس با شرکت پایونیران بگیرم و قضیه رو جویا بشم و لینک رو بهشون بدم!
اگرم قرار باشه نرم افزار رو عوضش کنیم...بهتره خود شرکت این کار رو انجام بده!
از من گفتن بود! ریسک نکنید!
اگه ----- بود میگفتیم پچ اصلیش هست...ولی این چیزا شوخی نداره!
خوب یکی از دلایلی که من مارشال رو بیخیال شدم همین زیرنویس فارسی بود.
من فکر میکردم جفتشون زیرنویس فارسی رو بخونن (البته فرمت sub/idx رو شنیده بودم)
یعنی 410 نمیخونه ؟
پس با این حساب فقط philips 5996 میمونه .
حالا این 5996 گیر میاد ؟ قیمتش همون حدود 120 تومنه ؟
خیلی خیلی ممنون از جوابتون
زیر نویسهای SRT رو فکر نکنم بخونه!نقل قول:
یعنی 410 نمیخونه ؟
ولی کلا میگن فیلیپس تکنوژی خوبی در رابطه با اینگونه زیرنویسها داره!
البته من فقط شنیدم....از نزدیک ندیدم!
و از قدیم هم گفتن: شنیدن کی بود مانند دیدن :دی
سلام . من فریمویر 2 تا دستگاهمو تغییر دادم dv300 و dv610 . مشکلی هم واسم پیش نیومد. هر چند این فریمویرها هیچ کدوم
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند .
همین الان با شرکت صحبت میکردم.نقل قول:
سلام . من فریمویر 2 تا دستگاهمو تغییر دادم dv300 و dv610 . مشکلی هم واسم پیش نیومد. هر چند این فریمویرها هیچ کدوم
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند
طبق توضیحات مسیول فنی شرکت, امکان سوختن برد اصلی و FLASH I.C دستگاه خیلی بالا میره!نقل قول:
متاسفانه این کار ریسک پذیری بالایی داره!
و همونطور که خودتون هم گفتین,باید به کل بیخیال گارانتی بشین!
نقل قول:
سلام دوست من روش اپگرید 610 پایونییر چطوریه میشه کامل از اول بگید وبا چه کابلی انجام میشه وسوال دوم بعد از ریختن این فریمور جدید چه تغییراتی در 610 بوجود میاید ایا منوها از این سادگی تغییر میکنه یا نه
سلام.
من تقريبا تمام صفحات رو خوندم.
اما چون يک خورده وسواسي هستم و نمي خواهم که پولم رو هم دور ريخته باشم سوال مي کنم.
تو اين تاپيک خيلي کم از سوني حرف زده شد. اين مدل رو نمايندگي داشت SONY NS728hp که USB داره. کسي نظري داره؟
مدلهايي که خيلي توصيه شد:
پايونير 410
فليپس 5996
نظرتان در مورد گزينش از بين موارد زير چطور است؟
پايونير 410 قيمت تقريبي 100
پايونير 610 " 130
فليپس 5996 " 130 (!)
دنون 1740 " 260
قيمت دنون 2 برابر هست از متخصصين مي پرسم که آيا واقعا کيفيت بهتر يا امکانات بهتري داره؟ من مشخصاتش رو خوندم اما چون فني نيستم قضاوت نمي تونم بکنم. تا اونجائي که مي دونم USB نداره.
اگر شما باشيد کدوم رو انتخاب مي کنيد؟
کسي مي تونه از لحاظ فني/سازگاري با کدک ها/ کيفيت صدا و تصوير و کيفيت ساخت و مکانيک دستگاه مقايسه و پيشنهاد بده؟
آيا کساني که فيليپس 5996 يا پايونير داشته باشه و ناراضي باشه؟
کسي درباره 1740 DENON نظري داره؟
با تشکر
نقل قول:
کابل نمیخواد . فریمور رو CD میریزید .این روشش به انگلیسیه که بسیار آسونه :
BURNING CD:
1. Launch Nero.
2. In the "New Compilation" pannel:
- top left part, choose "CD" in the drop-down list
- bottom left part, choose "CD-ROM (ISO)" in the icon list
In tabs, choose following options:
"Multisession" tab
- "No Multisession" must be selected
"ISO" tab
- File name length: "Max of 11 = 8 +3 chars (ISO level 1)"
- Format: "Mode 1"
- Character set: "ISO 9660"
- "Joliet": this option should be unchecked
"Label" tab
- Volume label - ISO 9660: "PIONEER" (without quotes)
"Burn" tab
- "Write" must be checked
- "Finalize CD" MUST BE checked!!
- Write Speed: "please do not select the maximum speed but rather an other less fast if possible"!
- Write Method: "Disk-at-once"
3. Click on button "New".
4. In the right window, choose the file corresponding to firmware (ex: "Y1B01160.BIN") and drag&drop it in the window most to the left.
5. Choose the menu "Recorder\Burn Compilation..."
6. Launch burning using the "Burn" button.
7. When the burning is launched, please check the box "Verify written data", to be sure of the date written during this session.
UPGRADING:
1. Turn on the player, and open the disc tray.
2. Put the Firmware Update Disc on the tray, and close the tray.
3. A screen will be displayed inviting you to push the "play" button to start the update.
4. The player will load the data, and the tray will open again. Remove the Firmware Update Disc from the tray now. Leave the tray open. The update process will complete in few minutes.
5. Wait until the update process finishes and the DVD logo is shown on the screen.
Attention: DO NOT unplug the power cable or turn off the player during the update process.
بعد از اینکه سی دی رو رایت کردید تو دستگاه میزارید و بعد تو یه صفحه مخواد که PLAY رو بزنید . صبر کنید تا فریمور لود بشه . بعد خودش سی دی رو میده بیرون و دستگاه ریبوت میشه .به همین راحتی.
یکی از ویژگیهایی که خیلی قابل توجه است اسامی فیلمهای DIVX به صورت فول و کامل به نمایش در میاد .
ببینید برای اینکه کیفیت تصویر خروجی براتون محسوس باشه باید تلویزیونتون HD باشه که قبلا هم روی این موضوع خیلی تاکید کردم. بنابراین اگر تلویزیونتون HD نباشه بهتر است به جای کیفیت تصویر خروجی روی سازگاری با انواع کدک ها سرمایه گذاری کنید.نقل قول:
درباره ی اون دستگاه سونی باید خدمتتون عرض کنم که من مشخصات فنیش رو همین الان دیدم و دستگاه خوبیست :
ولی مشکل ما بیشتر مربوط به زیرنویسهاست که توضیحاتش رو قبلا بهتون دادم که سازگارترین دستگاه فیلیپس هست هرچند که همه ی دستگاهها با زیرنویس SRT فارسی مشکل دارند و برای رفع مشکل باید به sub/idx تبدیلش کنید.کد:http://www.sony.com.ph/product/dvp-ns728hp
پایونیر 410 و 610 هم دستگاه خوبیست و عمده ترین تفاوتش با فیلیپس و سونی اینه که کدک wmv رو هم اجرا میکنه.
در مورد دنون اطلاعاتی ندارم ولی اگر USB نداشته باشه ضعف بزرگی محسوب میشه.
در مورد خرید توصیه ام اینه که قبل از خرید روی یک فلش مموری چندین فایل با کدکها و رزلوشنهای مختلف بریزید و به مغازه دار بدید تا براتون تست کنه .
و در پایان هم بهتون بگم که از یک پلیرانتظار نداشته باشید که مثل کامپیوتر بتونه تمام کدکها رو اجرا کنه.
سلام
با 60 تومن یه برند خوب که فلش مموری هم بخوره معرفی کنید
فقط فرمت دایویکس و ایکس وید رو ساپورت کنه
با این قیمت باید سراغ برند چینی بری.نقل قول:
بهتره 15 تومن به پولت اضافه کنی و فیلیپس 3260 بخری.
سلام.
ممنون که وقت گذاشتيد و جواب داديد.
ابتدا بايد بگم تلويزيون من sony 40v200 هستش. HD ready هست اما 1080p نيست:
حالا با اين تفاسير شما کدوم دستگاه رو پيشنهاد مي کنيد؟کد:
40" HD Ready LCD TV
WXGA Resolution 1366 x 768
HDMI™ Connection
LCD Screen Size: 40” (16:9)
Colour System: NTSC 3.58, PAL, SECAM/ (AV In) NTSC 4.43, PAL 60
Video Signal: 480i, 576i, 480p, 576p, 1080i, 720p
1366x768 Display Resolution
سوني dvp-ns728hp
فيليپس 5996
پايونير 610
در ضمن کسي در مورد مکانيک دستگاه هاي سوني چيزي مي دونه؟
سوني 728p دستکاه قشنگي بود اما مي ترسم کيفيت ساخت/تصويرش رقابت با بقيه نکنه!
ضمنا از زحمات همه دوستان که وقت گذاشته اند تشکر ميکنم.
نقل قول:
دوستان من بالاخره رفتم فیلیپس dvp-5996 رو 130 تومن خریدم .
خیلی عالیه زیرنویس idx/sub رو در کنار فیلم پخش میکنه .
فرمتهای زیادی هم پخش میکنه. wmv هم پخش میکنه .
در کل به نظرم یکی از کاملترینها باشه .
ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک اطلاعات مفیدی گذاشتن تا به من هم کمک کرد تو خرید این دستگاه . :11:
مطمئنی wmv هم پخش میکنه ؟ شاید تو دستگاههای جدید فیرمویرش رو آپگرید کرده باشندنقل قول:
تلویزیونت خوبه.نقل قول:
زیاد حساسیت به خرج نده. چون اونقدر که فکر میکنی تفاوت این سه دستگاه فاحش نیست.
هر سه شون دستگاههای خوبی هستند.
من خودم به شخصه فیلیپس رو بیشتر قبول دارم.
ولی تصمیم نهایی با خودته . هر کدوم رو که بیشتر خوشت اومد بخر.
فیلیپس گارانتیش پارس الرمس هست و گارانتی جالبی نیست. اگر روی گارانتی حساس هستی همون سونی از همه بهتره .
پایونیر هم که سیستمهای اپتیکالش معروف هست.
آره امتحان کردم پخش میکرد.نقل قول:
روی جعبه دستگاه هم نوشته wmv پخش میکنه . اینو که دیدم تعجب کردم . بعد تست کردم دیدم آره درسته پخش میکنه
کلا دستگاه کاملیه
سلام دوستان
چرا كسي از پايونير 600 حرفي نميزنه؟مگه چي كمتر از 410 يا 610 داره؟!
wmv استانداردو چون مال من پایونیر ولی wmv ایرانی رو پخش نمیکنه منظورم wmv که سایتهای ایرانی فیلم میزارندنقل قول:
با سلامنقل قول:
واستون پیغام گذاشتم ظاهرا ندیدین
میخواستم بدونم پلیرتون فایلهای تصویری رو فلشو پخش میکنه (چه فرمتهایی)؟
من یه پایونیر 410 داشتم با اینکه خیلی ازش راضی بودم با یه سونی NS728HP عوضش کردم که در ظاهر امکاناتش با پایونیره یکیه(برای اینکه با تلویزیونم که سونیه ست باشه و اینکه دیگه هی نخوام کنترل عوض کنم.آحه دکمه ولوم صدا و خاموش و روشن تلویزیون های سونی رو رو کنترل پلیر داره) ...اما حالا به یه مشکلی بر خوردم.کسی می تونه به من کمک کنه؟
رو پلیر قبلیه (پایونیر) به راحتی زیرنویس ها فارسیم رو Sub/Idx می کردم همنام می ذاشتم کنارش می خوند.اما الان تو این سونیه نه!وقتی Sub/Idx می ذارم کنار DivX اصلا می گه ساب تایتل کنارش نیست.کسی راهی سراغ نداره که من بتونم DivX هامو با زیرنویس فارسی ببینم.
با تشکر از همتون.
راه حلش اینه که زیرنویس رو ببری تو ساختار فایل Divx که بیشتر از 2 دقیقه هم طول نمیکشه.نقل قول:
با نرم افزار AVIAddXSub .
منم به همین خاطر بیشتر روی فیلیپس و پایونیر تاکید دارم چون با زیرنویسها کمتر مشکل دارند.
بسیار هم تشکر از جواب فوق العاده سریعتون!
(شرمنده هر چی گشتم دکمه تشکر ندیدم!!!)
دوست خوبمون که زحمت معرفی کردن کشید....من هم لینک دانلود میدم!البته اینجا جاش نیست :دی
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/34123780/add_subs_to_avi_in_2_minutes.rar
نقل قول:
با سلام دی وی دی پلیر سونی تو کی خریدی , divix با چند درجه سرعت جلو وعقب مبره تلویزیون سونیت چه مدلیه کی خریدی وچند ایا راضی هستی منتظر جواب ودی وی دی پلیر سونی رو از کجا وچند خریدی ایا تو کابل hdmi داره منتظر جوابتم کفیت پخش تصویر این بالاست یا پایونیر چون من هیچ دی وی دی پلیر رو ندیدم کهزیرنویسها رو به تمیزی پایونیر نشون بده سوال بعد منوهاش چه جوریه سادست مثل پایونیر منتظر جوابم جواب همه سوالاتمو بده دقیقا
بله اکثر فرمتها رو پخش میکنه به جز mkv , hdنقل قول:
سلام .نقل قول:
من یه مشکل با SUB/IDX تو یکی از سریالهل دارم و اون اینه که زیرنویس خیلی پایین رفته و رنگش هم بنفش شده .
تو بقیه فیلمها مشکلی ندارم . میشه بگید آیا فایل IDX مشکل داره؟ چه تغییراتی باید توش داد؟ ( پایونییر 610)
ممنمون