من میدونم که میکروفون های SHURE تو بازار هست. هدفوناشم فکر کنم دیدم مطمئن نیستم...نقل قول:
Printable View
من میدونم که میکروفون های SHURE تو بازار هست. هدفوناشم فکر کنم دیدم مطمئن نیستم...نقل قول:
امرتات لوازم جانبی D2 رو هم داره؟
آره میکروفوناش هست ولی من که هدفون ازش ندیدم شاید شاید یجا دیده باشم ولی earphone این مارک جیگرو چون تهرانو زیر و رو کردم و از هرچی صدابردارو ... و همکار امارشو گرفت هیچ کس اینجا ندیده!
فعلا monster turbines earphones رو بچسبین بزودی برام آوردن ریویوش با من
عثمان جان مرسی از جوابت
صدای او 2 رو با چه گوشی مقایسه کردی؟
با ان 95 8 گیگ چی . مقایسه کردی؟
رادیوش rds هم داره؟
مرسی
ئئئئهنقل قول:
عثمان جان مرسی از جوابت
صدای او 2 رو با چه گوشی مقایسه کردی؟
با ان 95 8 گیگ چی . مقایسه کردی؟
رادیوش rds هم داره؟
مرسی
ببخشید یه اشتباهی شده حسام جان
من دیروز اصلا یادم نبود که O2 رادیو نداره
بله لوازم جانبی همه مدل هاش رو دارهنقل قول:
می شه بگید شامل چی می شه؟ با چه قیمت هایی؟نقل قول:
شاملنقل قول:
کیف چرمی
قاب پلاستیکی یا همون ترنسپرند
قاب سیلیکونی
دست بند
شارژر
کابل یو اس بی
کابل tv out
کابل لاین این کانورتور
یو اس بی مینی جک
ارفون
لایه محافظ نمایشگر
استایلوس
لایه استیکر
قیمت جدیدشون رو ندارم البته ممکنه بعضی از اینها نباشه
با سلام دوباره خوب هستین دوستان؟
ببخشید این p5 کاون که مثل کیو 5 سیستم عامل داره سیستم عامل ویندوز CE داره!
خوب این چه نوعی از سیستم عامل هست یا بهتره بگیم چه نو ویندوزی هست چون اطلاعاتی دربارش ندارم!!!!
و برنامه هاش تو چه قالبی هست؟؟؟؟
راستی ای2 و ای 3 چطور هست؟؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدید سپاس
سلام.نقل قول:
P5 من نشنیدم تا حالا
A2 و A3 هم خیلی خوبن. تمام فرمت های تصویری رو بدون convert پخش میکنن و با کیفیت بالا Capture میکنن.
سلامنقل قول:
خوبم مرسی
اره P5 هم مثل Q5 ویندوز WinCE 5.0 داره البته با این تفاوت که P5 WinCE 5.0 Core داره "البته خودمم نمی دونم فرق این دو تا ویندوز چیه"
البته P5 به این زودی ها و شاید هم اصلا وارد ایران نشه هنوز که تو امریکا نیست چه برسه به اینجا
این نوع از سیستم عامل ها همون سیستم عامل هایی هست که تو پاکت پی سی ها استفاده میشه
برنامه هاش رو هم میتونی از کسانی که با پاکت پی سی کار کردن بپرسی
A2 که دیگه تولید نمی شه ولی A3 هنوز هست
A3 هم مدل خوبی هست و یه PMP واقعی هستش مثل Q5 و O2
سلام
اینا جدید ترین قیمت های کاوون با گارانتی امرتات هست
U5
2 گیگ 89 تومن
4 گیگ 99 تومن
8 گیگ 109 تومن
I7
4 گیگ 116 تومن
8 گیگ 143 تومن
16 گیگ172 تومن
D2
4 گیگ158 تومن
8 گیگ179 تومن
16 گیگ219 تومن
S9
4 گیگ240 تومن
8گیگ264 تومن
16 گیگ298 تومن
O2
8 گیگ 295 تومن
16 گیگ332 تومن
32 گیگ368 تومن
A3
60 گیگ396 تومن
80 گیگ430 تومن
Q5
60 گیگ559 تومن
80 گیگ599 تومن
و مدل جدید کاوون
D2 +
4 گیگ 174 تومن
8 گیگ 195 تومن
16 گیگ به زودی
سلام.....
میخواستم اگه میشه یه مقایسه کامل بین d2 & s9 بکنید....از نظر صدا....بدنه....کیفیت صفحه....اندازه......
و دیگه اینکه میخواستم بپرسم صفحه s9 زود خش میگیره...کلا استحکامش خوبه؟....تو جیب راحت جا میشه؟...
خیلی ممنونم.....
osmaan عزیز در مورد +D2 توضیح میدی فرقشو با D2 و نظر خودت چیه در موردش؟
از نظر بدنه S9 بدنه زیبا تر و شکیل تری رو داره و واقعا طراحی جالبی رو داره و به نظر میرسه مقاومت خوبی رو هم نسبت به D2 داشته باشه البته نمی خوام بگم که D2 بدنه ظعیفی داره اتفاقا بدنه خیلی خوبی داره من خودم بیشتر از 2 ساله دارمش و چند باری از دستم افتاده ولی هیچیش نشدهنقل قول:
کیفیت صفحه نمایش مصلما S9 بهتره از D2 هستش D2 یه مانیتور 2.5 اینچی داره در صورتی که S9 یه مانیتور 3.3 اینچ با 272*480 پیکسل داره که کیفیت خوبی رو میده
اندازه D2 که کوچیکه البته نه زیاد ولی توی دست بگیری و دستتو مشت کنی از پشت دیده نمیشه ولی S9 مثل موبال میمونه یه کم دراز البته با داشتن مانیتور 3.3 اینچ انتظاری جز این هم نباید داشت از نظر وزن هم S9 سبک تره S9 77 گرم و D2 فکر کنم 90 گرم بود پس با توجه به وزن S9 راحت تره
از نظر صدا هم هر دوشون یه مشخصات رو دارن
البته از دیگر ویژگی های S9 داشتن بلوتوث و داشتن یه اینترفیس بسیار جالب که خودتم همیشه میتونی به راحتی تغییرش بدی هردوشون تو جیب جا میشن
ولی S9 نسبت به D2 یه چیز دیگست!
تفاوتشون در ظاهر هست هم در بدنه و هم داشتن یه اینترفیس زیبا برای D2+ وگرنه هیچ تغییر دیگه ای با توجه به مشخصات جوفتشون نکردهنقل قول:
علاوه بر این ها تنظیمات صدا هم فرق کرده و +BBE اضافه شده.نقل قول:
به نظر من و خیلی از سایت هایی که مورد بررسی قرار دادنش از نظر استحکام بدنه خیلی نسبت به D2 افت کرده.
عثمان جان باز هم افتادی به جون این دی توی زبون بسته...نقل قول:
خب هر سبک وزنی که بره تو دسته ی سنگین وزن ها کم میاره دیگه. غیر از اینه؟ S9 برای رقابت با iPod Touch طراحی شده. از نظر مقاومت هم هیچی به پای D2 نمیرسه. البته خودت بهتر میدونی ولی من شک دارم اگه S9 بیافته زمین هیچیش نشه.
حالا اس 9 بهتره یا دی 2 جدید؟
این P5 که شما میگینو من ندیدم تا حالا. تو سایت cowon هم نیست.نقل قول:
شما ظاهرا متوجه تفاوت این دو تا نشدین.نقل قول:
D2 کارش پخش موزیکه و قابلیت پخش فایل های تصویری هم البته بعد از کانورت داره. صفحه ی 2.5 اینچی داره. اندازه ش کوچیکه. طراحیش هم مربع شکله و همون طور که جناب عثمان گفتن کف دست جا میشه. اینترفیسش هم خیلی ساده هست. قیمت 4 گیگش 158 تومنه. و +D2 قیمتش 174 تومنه.
S9 از نظر طراحی بیشتر به iPod Touch شبیهه و صفحه ی 3.3 اینچی AMOLED واید داره. اینترفیس جذابتر و کامل تری داره و کار با تاچ اسکرینش شبیه آی پاده (مثلا میتونین با یک حرکت انگشت روی عکس زوم کنین) و پخش فیلمش به مراتب بهتر از D2 هست. سنسور چرخش داره. قیمت 4 گیگش 240 تومنه.
به نظر خود شما وقتی این همه تفاوت قیمت دارن مقایسه شون کار درستیه؟
سلامنقل قول:
این مدل و خیلی از مدل های دیگه که محصوص کره هست رو فقط میشه توی سایت کره ای کاوون دید
نقل قول::39:نقل قول:
خب هر سبک وزنی که بره تو دسته ی سنگین وزن ها کم میاره دیگه. غیر از اینه؟
اره خوب D2 مقاوم تره ولی فکر نکنم S9 خیلی ضعیف باشه ها!
خیلی ممنونم از همتون.......
خوب یه سوال دیگه هم داشتم.....s9 لوازم جانبیش مثل کیف مخصوصش و ................تو ایران اومده.؟؟....آخه من یه سری عکس ازش دیدم که داخل یه کاور خاصی بود شبیه کاور موبایل.......
پست شماره 102 در همین تاپیک
سلام به تمام بچه های گل پی سی ورلد و مخصوصا دوستای گلم
یه خبر توپی دارم که شاید خیلی ها مشکلشون حل بشه و اون اینه که من حدود دو سه هفته هست که با بخش فروش امرتات همکاری می کنم و تا حدی که در توانم هست و وقتش رو دارم افرادی که قصد خرید دارن رو راهنمایی و براشون تهیه می کنم در واقع یه جور ویزیتوری هستش حالا گفتم اینجا هم بگم تا اونایی که تو خرید مشکل دارن یا اونایی که تو شهرستان هستن با من تماس بگیرن تا براشون تهیه کنم.
برای اینکه این افراد با من در تماس باشن لطفا پیام خصوصی بدن.
به احتمال قوی به ایران اومده درواقع این اواخر از امرتات در مورد لوازم جانبی S9 چیزی نپرسیدم تا با اطمینان به شما بگم که اومده یا نهنقل قول:
منظورتونو از کاور موبایل متوجه نشدم...............نکنه منظورتون کاور ترنسپرنت هست؟ ها؟
کاور ترنسپرنت دیگه چیه؟؟؟؟
خوب عکسش رو براتون میذارم......من الان 200 تومن دارم.....موندم ارزشش رو داره یه مدت صبر کنم s9 بخرم یا همون d2 یا d2+ v رو بخرم؟>......البته من بیشتر میخوام باهاش موسیقی گوش بدم باهاش ولی خب خیلی هم تعریف صفحه s9 رو شنیدم و واسه همین یکم شک دارم......
خیلی ممنونم osmaan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونین بیشتر پول بدین که S9 خیلی خوبه. من تازه متوجه شدم باتریش در حد D2 می مونه و این برای صفحه به این بزرگی خیلی عالیه.
کاور تنرسپرنت یه کاور پلاستیکی شفاف که مثل کاور محافظ موبایل میمونهنقل قول:
این مدل کیفی رو که شما اینجا عکسش رو گذاشتین مال شرکت noreve هستش که به این شکل طراحی کرده ولی مدل کیف هایی که به ایران میاد طراحی خود کمپانی کاوون هستش که طراحی کاوون این شکلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تنها از D2 کم نمیاره بلکه از D2 هم بیشتر باطری رو نگه میدارهنقل قول:
ویدئو 11 ساعت و موزیک 55 ساعت در صورتی که D2 ویدئو 10 ساعت و موزیک 52 ساعت
سلام...نقل قول:
وضعیت باطری O2 به چه صورته نسبت به این 2 مدل؟؟؟
اصلا خوب نیست نسبت به اونا یکی از معایبش همینه!
باتری O2 نسبت به بقیه ی PMP ها خوبه. ولی چون باتری S9 زیادی خوبه O2 به چشم نمیاد.نقل قول:
باتریش به چند دلیل کمتر از S9 می مونه. یکی صفحه ی بزرگتر که یک اینچ اختلاف داره با S9. یکی نوع صفحه ی نمایش که در S9 از تکنولوژی LED استفاده شده. و البته فکر کنم پروسسورش هم فرق میکنه (برای این که بتونه فایل های تصویری و عکس های RAW رو نشون بده).
حرفای prowler88 رو تایید میکنم
درواقع O2 نسبت به بقیه PMP ها از باتری خوبی برخورداره 8 ساعت برای ویدئو و 18 ساعت موزیک برای همچین PMP ای کم مدتی نیست
درواقع بخاطر داشتن مانیتور بزرگتر، استفاده نکردن از تکنولوزی amoled در مانیتور، و داشتن یه پروسسور قوی باعث میشه که نتونه باتری مدت بالا داشته باشه
میشه یه مقایسه بین ipod touch و s9 بزارید؟
کودومش بهتره؟ ( در کل )
الان بهترین نوع cowon همین s9 آره؟
کی میاد؟
قیمت؟
سیستم عامل نداره؟
رم میخوره؟
خیلی ممنون:10:
با سلام
از دوستانی که به این تاپیک سر میزنن،کسی S9 خریده؟چطوریه؟رازی هستید؟
ارسال فایل با Bluetooth امکان پذیر شد یا هنوز هم برای هدفون کاربرد داره؟
با تشکر
بهترین مدل کووان Q5 هست که 80 گیگش 600 تومنه. بعدش A3 و O2 قرار میگیرن.نقل قول:
S9 الان تو بازار هست. برای قیمت هم دو صفحه اگه برگردین عقب دوستمون Osmaan قیمت های همه ی مدل ها رو گذاشتن. حافظه ی 8, 16, و32 گیگ داره. مموری نمیخوره.
S9 در مقایسه با iPod Touch باتریش خیلی بیشتر می مونه (نزدیک 20 ساعت بیشتر برای موزیک و 5 ساعت بیشتر برای فیلم) و کیفیت و بلندی صداش کاملا iPod رو قورت میده. اینترفیسش شبیه iPod Touch هست. کیفیت ضبط صداش عالیه. رادیو و قابلیت ضبط برنامه های رادیویی هم داره. علاوه بر این ها بلوتوث هم داره البته فقط برای هدفون بلوتوث.
ولی اگه دنبال نصب برنامه و بازی باشین گزینه ای بهتر از iPod Touch پیدا نمیکنین. یه مزیت دیگه هم که iPod Touch داره قابلیت WiFi هست و اگه جایی به اینترنت WiFi دسترسی داشته باشین ترکیب اینترفیس لمسی و اکسپلورر Safari گشت و گذار اینترنت رو خیلی لذت بخش میکنه. کیفیت ساخت iPod هم یه مقدار بهتره.
من S9 دارم و پلیر بسیار راضی کننده ایه، به خصوص عمر باتریش.پخش کننده های موسیقی و ویدئوییش هر دو توانمندن.در یک کلام جز در اندازه صفحه نمایش و محدودیت فرمتهای ویدئویی و محدودیت مشاهده فایلهای متنی فاصله چندانی با یه PMP نداره.عکسها هم فقط jpg رو ساپرت میکنه.نقل قول:
به نظرم اگه کسی دوست داره فیلمای سینمایی توی پلیرش ببینه یه خورده بیشتر هزینه کنه O2 بخره بیشتر به نفعشه،,'وگرنه S9 خیلی از نیازهای رسانه ای آدمو برطرف میکنه.
بلوتوثش مال پخش آهنگ از طریق هدسته.فعلا که از پشتیبانی پروتکل انتقال فایل با بلوتوث در این مدل خبری نیست و شاید در آینده هم نشه،البته شاید!:23:
راستی دوستان بین دی 2 و ای 3 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ولی یکی تاچ هست یکی تاچ نیست!!!!!!!!!
azpz جان این دو مدل اصلا قابل مقایسه با هم نیستن که بشه یکی رو به اون یکی ترجیح داد و اصلا در یه گروه نیستانقل قول:
A3 یه PMP قدرتمنده و D2 یه مالتی مدیا پلیر که نسبت به A3 خیلی ضعیفه
بستگی داره طرف چه چیزی رو هدف داره مثلا ممکنه دوست داشته باشه که از حافظه زیادی یا اینکه بخواد چند ساعت فیلم نگاه کنه و یا اینکه فقط در حد رفع نیاز داشته باشه که در این دو حالت انتخاب فرق میکنه