:31::31::31::31:نقل قول:
من کی جن نداشتم !
فقط اسم و سریال داشتم:27:
می گردم کی جنش رو پیدا می کنم.
ممنون از راهنماییت امین جان:10:
Printable View
:31::31::31::31:نقل قول:
من کی جن نداشتم !
فقط اسم و سریال داشتم:27:
می گردم کی جنش رو پیدا می کنم.
ممنون از راهنماییت امین جان:10:
اگه پیدا نکردی بگو واست آپ کنمنقل قول:
سلام به دوستان...
برنامه ای هست که حساسیت تاچ گوشی رو بالاتر ببره؟؟
بعد، اون برنامه آلارم که گذاشتید، چرا اینطوریه؟؟ویروسیه؟؟این you dummy که میاره چیه؟؟؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
شما دارید رو گوشی رو میگید اما من رو کی جن رو میگم .شما هر اسمی بزارید موقع رجیستر کردن همون اسم رو میاره و قابل ادیت هم نیست .شما همون اسم رو تو کی جن بزارید و عدد به دست امده رو تو گوشی وارد کنید و رجیستر کنید.:11:
امین جان آپ می کنی لطفاً :31:نقل قول:
ببخشید دیگه
نقل قول:
سلام.
از اینجا میتونی بگیری.
[PHP]http://www.4shared.com/file/143358768/a0324c34/k--g.html[/PHP]
سلام دوستان عزیز یه سوال
آیا واسه hd برنامه ای هست که بصورت هوشمند بشه متن مسج رو نوشت یا اسمی رو از لیست تلفن پیدا کرد
مثل بعضی گوشیها که روی صفحه لمسی حروف رو مینویسی و خود گوشی حروف رو تشخیص میده و تایپ میکنه
یا شاید خود hd همچین برنامه ای روش هست و من بلد نیستم. ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
سلام.
قسمت اول سوالتون رو متوجه نمیشم که چی میخوای اما قسمت دوم رو بصورت دیفالت داره.شما برو تو قسمت ستینگ و سپس تو قسمت Input نوع نوشتنت رو انتخاب کن.
سلام دوستان گوشیم اچ دیه واپدیت نمیشه،همیشه ارور میده ازچی میتونه باشه
سلام.نقل قول:
ارورش چیه؟ بنویسید ببینیم میتونیم کمکی کنیم یا نه.
اقا نمیدونی باید چند ردش کنیم؟نقل قول:
آريان فكر كنم منظور ايشون T9 هستنقل قول:
كه حتما داره اين گوشي
هر چند مدتي پيش پست را زده بود
touch hd رو با گارانتی یاس بخرم یا پرشین تله کام؟ محتویات باکسش فرق داره؟
کلاً یاس اولین وارد کننده ی رسمی htc هستش ولی پرشین تلکام در کنار واردات ال جی جدیداً htc هم وارد میکنه.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
محتویاتشون رو نمیدونم فرق داره یا نه.اما هر دو توی سایت HTC به عنوان نماینده رسمی در ایران معرفی شدن.
والا اکثرا از یاس راضی هستن و یه جورایی یاس خوش نام تره .. حالا هرجور شما خودت میخوای .. البته یاس گرونترهنقل قول:
آره یاس خیلی خوش نامه:27:نقل قول:
سر اچ دی2 ثابت کرد که چقدر خوش نامه:13:
آخه مشکل انتن دهی تو گوشیهای هر دو شرکت هستش.:20:نقل قول:
ولی سر و کله ی یکی دو تا از بچه ها به تعمیرات افتاد(گارانتی) خیلی خوب پاسخ گو بودند.(یاس)
والا ما که با هر دو شرکت پی گیر بودیم...خدا وکیلی شرکت پرشین تله کام پیگیر تره از مطلبی که تو سا یتشون گذاشتن معلومه...نمی دونم دیدی یا نه....ولی شرکت یاس فقط بلده بگه تا فردا درست میشه.نقل قول:
بگذریم....تاپیک منحرف شد:46:
کلا گارانتی تو ایران معنی نداره....اینو به عنوان کسی می گم که بیشتر از 10 مدل گوشی نوکیا بدون گارانتی خریده.
حرف شما صحیح،ولی منظور من از خریدن با گارانتی بیشتر بخاطر ال سی دیش بود،چون بزرگ احتمال آسیب دیدنش بیشتر و اگر یک موقع بشکنه شاید تعمیر کردنش ارزون تر در بیاد؟؟؟نقل قول:
مطمئن باش که نمیشکنه.مگه میخوای چیکارش کنی؟ولی اگه خودش خراب بشه گارانتی رایگان تعویضش میکنه.نقل قول:
سلام به همه
برنامه ی ضبط مکالمات تلفنی رو برا touch hd می خواستم
ممنون میشم کمکم کنید.
نقل قول:
سلام.
برنامه Resco Audio Recorder بهترین نرم افزاریه که من تا حالا توی این زمینه دیدم.
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4440066&postcount=596
به همین خیال باش . گارانتی نه وارانتی وارانتی نه هیچی .نقل قول:
اون به قول شما گارانتی فقط و فقط برد دستگاه رو ضمانت می کنه .
يه برنامه هم هست كه اتوماتيك مكالمات را ضبط ميكنه
اتفاقاً اینی که بچه ها دادن همین کار رو می کنه. :46:نقل قول:
دستتون درد نکنه مهدی جان و Aryaland جان جا داشت اینجوری تشکر کنم ازتون
تجربشو داشتیم که دارم میگم.اگه تاچ صفحه خراب بشه کل اسکرین رو رایگان تعویض میکنن.نقل قول:
نقل قول:
سلام.
نه قربان اینطور که میفرمایید نیست بنده هم تجربه تعویض رایگان قطعات توسط گارانتی رو داشتم.(البته بنده رو آیمیت اینو تجربه کردم.)
پ ن : فقط باید بلد باشی که چه جوری باهاشون صحبت کنی چون تو مملکت ما رسمه اگه کوتاه بیای و فکر کنن چیزی نمیدونی باید سواری بدی.باید بفهمن که حق و حقوقت رو میدونی چیه.:11:
تازه اگه از شهرستان بفرستی هزینه ی پست رو خودشون تقبل میکنن.:10:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ببخشید من تجربه ای نداشتم با یاس , اما تا اونجا که من می دونم اون ها موظف به رعایت مواردی که روی ضمانت نامه ( همون کارت ) هست هستند و نه بیشتر درسته ؟ هر چند همون قدر هم که باید وظیفه شناس نیستن .نقل قول:
اگه این طور هست که پشت کارت کاملا عکس حرف های شما رو نوشته .
حمل ونقل هزینه ش بعهده ی خودمون هست .
و فقط برد دستگاه شامل ضمانت می شه و بقیه هیچ . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست گلم ضمانت و بیمه نامه متفاوتهنقل قول:
سلام دوستان
من تازگی یک HD خریدم
می خواستم یک فارسی ساز نصب کنم (طی search که توی اینترنت کردم هر کی یک چیز می گه )
اگه لطف کنید یک فارسی ساز خوب + کیبرد را معرفی کنید ممنون می شم
با تشکر
مبارکه:نقل قول:
در پایان نصب فینگر کیبرد تیک تمام زبانها به جز انگلیسی رو بردارید.کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3626564&postcount=318
با سلام
با تشکر از جواب شما
من فایل را دانلود کردم ولی وقتی داخل گوشی Setup را اجرا می کنم Opera باز می شه باید چیکار کنم؟؟
با تشکر
خواهش می کنم.نقل قول:
فایلی به اسم Setup نداره....میشه دقیقا بگی چی کار کردی؟؟
سلام
من فایل Finger Keyboard+AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 دانلود کردم و بعد از اکستراکت کردن داخل گوشی ریختم بعد به ترتیب که شما گفتید من باز کردم ولی در همه Setup_ داره که پسوندش XML هست باید دقیقا کدام را بزنم؟؟
این محتویات پوشه فینگر کیبرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پوشه اسکین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدومشون پسوند xml دارن؟؟؟ مطمئنی فایل رو کامل دانلود کردی؟؟؟ حجمش چقدره؟؟
سلام
آقا من اشتباه کردم
من فایل های داخل را با win rar اکستراکت می کردم بعد داخل گوشی می ریختم
با تشکر از شما
نقل قول:این دوستمون اشتباهی فایل کب رو اکسترکت کرده... کب رو کپی کن رو گوشی و رو همون کلیک کن و برنامه نصب میشهنقل قول:
یا علی:11: