شوهر ان جنیفر لوپز و آنجلینا جولی !!!!:31:نقل قول:
شوهر ان جنیفر لوپز و آنجلینا جولی !!!!:31:نقل قول:
واقعا که برای این همه پولی که خرج این تیم شد متاسفم
من که عروسی دعوت بودم بخاطر این بازی مسخره یک شام هم برام تلف شد
خيلي بعيده به ديدن يه بازي باشگاهي بياد!!نقل قول:
من به درگاه خداوند دعا میکنم که یه وقت پانشه بیاد بازیهای استقلال رو ببینه
وجود یک موجود نحس تو ورزشگاه عامل باخت ایران بود و دیگر هیچ...
منم دعا میکنم:41::41:نقل قول:
امیدوارم هیچ وقت اون روز نرسه:13:
من از باخت ایران زیاد ناراحت نشدم. فقط به خاطر نکونام خیلی ناراحت شدم. خیلی باتعصبه و مثل بعضی از بازیکنها که رفتن اروپا خودشو گم نکرده... از یه جهت خوشحال شدم که برنامه تبلیغاتی بعضی ها به بن بست خورد... دیگه باید چه اتفاقی بیفته که ملت بفهمن این موجود نحسه ؟
اميدوارم اين باخت باعث شه محمود باسه رياست جمهوري راي نياره.
تا از شر خودش و باند بازياش و كاراي احمقانش راحت شيم.
مزدک که میگفت ورزشگاه پره و جا نیستنقل قول:
نقل قول:
اینها همه درست،ولی واقعآ تیم ما وقتی این همه بازیکنان بسیار عالی داره،ارزشش رو داره که این بلاها رو سرش بیارند؟ و این همه تماشاگر بیان ببینند و آخرش هم ... ،من شخصآ اصلآ پام رو توی استادیوم نمیزارم و تا حالا هم نزاشتم،چون هیچ چیزی جزء پشیمونی برای خودم نمیبینم.
دیگه چقدر تشویق،چقدر حمایت؟مقصر اصلی کل فدراسیون هستش.
تا زماني كه علي آبادي و نوچه هاي بر تخت رياستن اين وضع ادامه داره...
تایید میشه!!نقل قول:
...
این مرتیکه باید امشب استفا بده
عربستان با تعویض مربی 2 هفته ای نتیجه گرفتن فدراسیون هم باید این زالو رو که به فوتبال ایران چسبیده عوض کنن
تائید میشهنقل قول:
حیف 1 ساعت 45 دقیقه نشستیم این بازی رو نگا کردیم حیــــف.داش محمود هم که نحــــس ،خوشم میاد هر جا که میره آبادی نمیزاره همه جا رو به .....میکشهمرتیکه ی دستمال
بابا بیخیال . احمدی نژاد چه تقصیری داره ؟نقل قول:
مرتیکه نفهم علی کریمی رو دعوت نکرد . خسرو حیدری آماذه ترین بازیکن لیگو نمیذاره بازی کنه . تعویضاش مفتضح بود . این هاشمیان استاینر رو میاره . معدنچیییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییی !!!
واقعا حیف حیف این تماشاگرا . بچه ها نرید استادیوم . چقدر گفتم .
یاد برانکو به خیر .تازه اون مربی درجه 3 اروپا بود .
گند زدن به تیم !!!! این علی داییم هم مثل بختک افتاده رو تیم ملی
شنيدن حرف هاي كفاشيان جالب تره!
بیچاره تقصیر نداره خودش قبلا گفته بود امسال امادگی نداره ولی اگر نمی یامد عنگ خائن بودن بهش میزدن وقتی هم که امده که نمیشه مربی بگه برو تو زمین بگه نمیرمنقل قول:
این هاشمیان استاینر رو میاره
تا وقتی گل نخورده بودیم و یک هیچ جلو بودیم هی ا.ن رو نشون میداد ولی بعد گل دیگه این ا.ن رو نشون نداده :2:نقل قول:
آخر بازی تماشاگرها علی کریمی رو داشتن تشویق میکردند.
صدا و سیما هم صدای استادیوم رو کم کرده بود
این علی دایی از اولشم داشت گند می زد بی خودی ساپورتش می کردن! همش تو مصاحبه ها می گه می بریم ولی می ره می بازه!
عجب عیدی به ما دادنقل قول:
علي دايي: با پيروزي مقال عربستان عيدي خوبي به مردم ايران خواهيم داد
تا حالا تو ورزشگاه ازادی جلوی عربستان نباخته بودیم که الان هم باختیم
بره به جهنم این تیم وقتی تو خونه خودش دو تا هافبک دفاعی تو زمین میزاره وقتی یه نیمه بدون مهاجم بازی می کنه بره گمشه این تیم
مشکل همیشه اینجا بوده که ایران تا 1 گل زده رفته تو دفاع
من چند وقت پيش ديدم كه رئيس فدراسيون فوتبال گفت ما خود را براي ورود به جام جهاني صد در صد ميدونيم و همين حالا وارد جام جهاني شديم حالا يكي بايد به اين بدنه خدا بگه چه جوري؟
تایید میشهنقل قول:
چه ربطی داشت ؟ به نظر من بهترین رئیس جمهور کشور در طول سالیان همین احمدی نژادهنقل قول:
موافقم (عقده ای هستش !)نقل قول:
کاشکینقل قول:
بازیکن ها که .......................نقل قول:
این بنده خدا چی کرده همش میگید احمدی نژاد :13:
بازیکنا خوب بازی نمیکنن مربی ندارن چه ربطی به یه ادم نحس داره ؟نقل قول:
تایید میشه کاملنقل قول:
مسابقه پیامکی برنامه نود این هفته
جای علی دایی و محمود احمدی نژاد کجاست؟
1- خونه شون
2- توالت
3- توی اتاق تمساحها
4- هرجایی جز استادیوم
ایول به تماشاچی ها که آخرای بازی علی کریمی رو تشویق میکردن .
مربی که ابله و مغرور باشه بازی بهتر از این نمیشه . ایران هیچ تاکتیکی برای بازی نداشت دیگه مزدک هم صداش در اومد گفت عوامل فنی ایران روی نیمکت فقط بازی رو تماشا میکنن !!
اینا رو بیخیال
کره شمالی 10 امتیاز
عربستان 10 امتیاز(اگه فکر می کنین امارات تبانی نمی کنه اشتباه کردین)چ
کره جنوبی 8 امتیاز با یه بازی کمتر
بدبختی اینجاست که امارات مثل بحرین خودشو فدای عربستان می کنه و تو آزادی 10-0-0 بازی می کنه
بچه ها ناراحت نشید بچه ها ی تیم ملی همیشه بی غیرت بودند این هم روش
این چند سال اخیر رو موافقم ولی مقدماتی 98 و جام جهانی 98 واقعا تعصبی بازی میکردن ولی این چند ساله همه چی بوی پول گرفته .نقل قول:
جدی...نقل قول:
پست را دقیق بخون منم همینو گفتم مربی باید با تاکتیکاش نتیجه را نگه داره نه بازیکن
علي كريمي كجاست اقاي دايي؟
بازيكني كه اگه بود حداقل 2 بازكن رو مشغول خودش ميكرد و هزاران مسئله ديگه.........................................
دايي يه مملكت داره به پاي تو ميسوزه لطف كن بفرما بيرون
حالا قدر برانكو رو ميدونيم بله....
اين علي دايي رو ببرن دو دست pes بازي كنه يه خورده مربي گري ياد بگيره بابا :31::31:
كي گفته ايران تاكتيك نداشت علي دايي يه تاكتيك عالي داشت كه واقعا تأثير داشت : الكي بزن زير توپ شايد فرجي شد اين توپ رفت تو دروازه :27:
صحبتهاي دايي قبل بازي رو بخونيد و يكم بخندين
علي دايي:
با حمايت 100 هزار تماشاگر عربستان را شكست ميدهيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي يك بر صفر در ديدار دوستانه مقابل كويت عنوان كرد: سبك بازي كويت و عربستان شبيه يكديگر است و من با شبيهسازي در اين مسابقه براي بازي با عربستان كاملا آماده هستم. شاگردانم برابر كويت تمام تاكتيكهاي مدنظرم را در زمين اجرا كردند.
وي درباره بازي با عربستان اظهار داشت: پيروزي در اين بازي دور از دسترس نخواهد بود. با اضافه شدن جواد نكونام و مسعود شجاعي و حضور 100 هزار تماشاگر عربستان را شكست خواهيم داد.
واقعا اگه کسی دیگه فک کنه ما میریم جام جهانی خیلی انسان خوشبینیه
یادش بخیر برانکو.وقتی مستقیم رفت جام جهانی همه گفتیم کاری نداره که اما حالا میبینیم که به این راحتیام نیست.
خبر گزاری مهر:
در این بین علی دایی برای در امان ماندن از پرتاب احتمالی اشیا از سوی تماشاگران با چند دقیقه تاخیر و در میان بازیکنان عربستان راهی رختکن شد.
از سوی دیگر دسته گل هایی که برای بازیکنان و همراهان تیم ملی در نظر گرفته شده بود تا در صورت پیروزی احتمالی به آنها اهدا شود، در پایان بازی کنار زمین مانده بود و کاملا پژمرده شده بود!
جان.. چه شود برنامه 90 باید ببینیم دایی چی داره که بگه...!
اره همش مواظبن مصدوم نشننقل قول:
بعضی هاشون یک تیپی میزنن انگار میخوان برن عروسی
اخه ابروهات را برداشتی دیگه واسه چی بجاش یکم به فکر اون مردمی باش که میان تشویقت میکنن
باید بهشون گوجه له شده پرت کرد
داداشه من این فداراسیونی ها اونقدر هالو هستن که اگه دایی رو هم بردارن میرن یه مربی درپیت تر از اونو میارن میزارن سر مربی تیم ملینقل قول:
هرچی میکشیم از این علی ابادی و اون کفشکیانه
این همه حمایت این همه تبلیغ آخرش هم باخت