این پست رو بخونین.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4197290&postcount=422
Printable View
این پست رو بخونین.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4197290&postcount=422
نقل قول:
بايد همه فايل هاي مخفي رو پيدا كنين(اگه مپ ها رو رو پيدا كنين تو نقشه شما آيتم ها به صورت علامت سوال ظاهر ميشن)
بعدشم بايد از چيزهايي كه خواسته ميشه عكس برداري كنين كه اونام جز آيتم پيدا كردنه......... .
سلام دوستان .
کرک Reloaded که حجمش 9 مگ بود رو RAR کردم و حجمش به 1.5 مگ رسید .
این هم لینکش .
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
ممنوننقل قول:
پس الان من هر کاری کنم بی فایده اس ؟
بله. منم مثل شما مشکل داشتم.نقل قول:
تنها کاری که میشه کرد اینه که از کرک همون پست استفاده کنین و بازی رو از اول برین.
من خودم این کار رو کردم و بدون باگ تا آخر بازی رفتم.
این بازی ترساناکه؟چقدر؟
اکشنه؟
کلا ژانر بازی چیه؟
سلام...:دی
نسخه اصلی کسی توی بازار آورده؟
ترسناک نمیشه گفت. من که ترسی توش ندیدم. بیشتر بازیه اکشنیه تا ترسناک.نقل قول:
سبکش اکشن ادونچر و مخفی کاریی هست.
سلام به روی ماهت . . . :دی
این بالایی دقیقا همین پایینیه؟نقل قول:
فرقی که نداره؟نقل قول:
بعد هم یه سوال دیگه:
الان من این کرک رو بریزم سیوهام میپره؟
نپره تو رو خدا...
این کرک گزینه Physx رو هم فعال میکنه؟
بازی اکشن ادونچر هست.کلا چیز خوفیه!نقل قول:
این بازی ترساناکه؟چقدر؟
اکشنه؟
کلا ژانر بازی چیه؟
سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده مثل اینکه بقیه خیلی سرعتشون بالا بود ولی مشکل اینجاست که گزینه پاک کردن هم فکر کنم مال من هنوز فعال نشده:31:
سلام
دوستان من از کرک استفاده کردم و البته سیو هام هم سرجاش بود ...
ولی باز هم مشکل قبلی یعنی عدم توانایی در استفاده از F رو در محل اون کانال دارم .
چه کنم ؟! از اول ؟!
اگر از اول ...
آیا کسی سیوی رو داره که با این کرک تا اینجای بازی رفته باشه و برام بذاره ؟!
مسیرش هم my documents و تو پوشه ی Eidos ...
راستی یک سوال :
فعال کردن فیزیک به صورت دستی نتیجه اش با فعال شدنش تو نسخه ی اصلی که قراره بیاد یکیه ؟!
سلام.وقتی از کرک استفاده میکنین مسلما سیو های شما از بین نمیره. ولی کرک دیگه روشون تاثیری نداره.نقل قول:
یعنی با استفاده از این سیو ها هیچ کدوم از باگ ها درست نشده.
باید از اول بازی کنین.
فعال کردن فیزیک به صورت دستی موجب کرش کردن بازی میشد. اگه کرش نکنه نتیجه یکیه.
شما باید هر 3 فایل را با فایل های اصلی جایگزین کنید برای من که خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد !نقل قول:
خب من این کرک رو ریختم ، از سیوم ادامه دادم و هنوز همونجوریه.
اینم عکس از اون جایی که گیر کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مپ اون نقطه:
سوال مهم:
خب اگر در هر حال قراره ما این بازی رو از اول بریم ، صبر کنیم تا یه نسخه درست درمون همراه با PhysX بیاد دیگه. نه؟
چون ظاهرا این گزینه نمیخواد با کرکها درست بشه. درسته؟
سلام
من تا اینجا که دارم بازی می کنم تا حالا به باگی که دوستان راجع به سیو و یا زدن F برنخوردم. البته بعضی جاها روی F ضربه در می زنه ولی من از جایی دیگه میرم و راهه دیگه ای پیدا می کنم. منظور دوستان از باگ همینه یا که نه کلا زدنF مشکل داره؟
با تشکر...
دوست من تنها راه کار کردن کرک اینه که از اول بازی بری.نقل قول:
درسته. بهترین کار صبر کردنه تا نسخه اصلی بیاد که هم AA داشته باشه و هم فیزیک.
کلا با زدن دکمه F مشکل دارن. یعنی هرچی دکمه F رو بزنی اونجاهایی که لازمه عمل نمیکنه.نقل قول:
منم كه نســـخه 2 دي وي دي رو دارم تا حالا به مشكل F يا سيو يا گلايد دچار نشدم!!
شايد 3 دي وي دي ها اينطوريه
اینم از بازی بلاخره با هزار زحمت ویه عالمه باگ زبون نفهم تموم شد
بازی خوبی بود بهتر از x-men (نظر شخصی)
یه سوال این بازی که ما انجام دادم نسخه اصلی نیست؟
منظورم اینه که شرکت eidos منتشرش نکرده اگه اینجوری نیست این بازی که دست ماست از کجا اومده ؟
نه ماله خوده شرکت هستش ولی با ایرادهایی که به گفته خودشون برای نسخه های این چنینی گذاشتند..نقل قول:
من نسخه 3 دی وی دی boys tem رو گرفتم واقعا ذوق زده شدم وقتی دیگه اون مشکلاتی که تو نسخه دانلودی داشتم رو نداره !!! هیچ کدوم از مشکلاتی که خودم داشتم و شما هم دارین رو نداره !
من هم این نسخه رو دارم ولی مشکل رو داره !نقل قول:
نه AA میخواهیم نه Physx ... :دی
کسی سیو نداره ؟!
من اونجا گیر کدم که یه یارو که اول بازی رو صورت خط چاقو بود رو کشتن رو صندلی بعد میشه x بزن انالیز کن من نمیفهم رو کجا !!
این رو میگه
warden sharp ? that ols guys who runs the place ? in a paiting ? on the wall ?
متاسفانه نمیشه عکس گرفت وقای عکس میگیرم سیاه میندازه تو paint یکی میگه چه کنم ؟؟
همونجا هست که 3 نفر با تفنگ میان میکشمشون ها :دی ؟؟
در ظمن دوستان هی میگن physx بازی بیاد تو این نسخه boys team که هست !!؟؟؟ من هم نصب کردم ؟!
اگه کسی لازم داشت یا اگه منظورتون همین هست من اپلود کنم برای همه؟!@
همون بالا پیش یارو که رو صندلیه کشتنش وایسا.....
از پشت سرت از کل اون محوطه باید X رو نگه داری که ازت قبول کنی....
بعدش یه در پایین باز میشه و ه یارو میاد :دی
من اینجا گیر کردم
کمکم می کنین؟
لطفا کمک کنید دوستانکد:http://img40.imageshack.us/i/33384266.png/
عزیزم من هنوز بازی رو تهیه نکردم ... ولی معمولا تو منویی که مربوط به تنظیمات گرافیک بازی میشه باید همچین چیزی باشه (یعنی فعال کردن گزینه PhysX )نقل قول:
البته تو نسخه demo بازی این قابلیت فعال بود ... یکی از دوستام که بازی رو تهیه کرده می گه بازیش اون گزینه رو نداره و احتمالا توسط یه پچی چیزی فعال باید بشه ...
پس چه شانسی داشتم من که تا حالا(حدودای45 درصد) به هیچ باگی نخوردم(البته با کپی کردن کرک batman fix 2 قبل از شروع بازی)و گزینه AA هم دارم که کار میکنه(هر چند برای سیستم قراضه من از 2x بیشتر بازی کند میشه)این عکس ستینگ من هستش:نقل قول:
گزینه physx اخرین گزینه توی تنظیمات هست. اگه نداره پس نسخه دزدی هست.
عجیبه که aa براش شما تاثیر داره. برای من که نه توی گرافیک تاثیر داشت نه تو فریم ریت.
که با گرافیک 8400 دارم خیلی راحت بازی میکنم.فقط تلافی همه این خوش شانسی ها تو بی صدا بودن فیلم های بازی جبران شد:دی
راستی یک چیزی،نمیشه دیوار های ضعیف دور دست رو که در ارتفاع بالایی هستن و پایه ای هم زیرشون نیست خراب کرد؟چون من همه گجت ها رو گرفتم ولی هیچکدوم(حتی گجت شماره 5)به درد این کار نمیخوره.چون در صورت استفاده از این وسیله بتمن با سرعت از طناب سر میخوره و به دیوار ضعیف مورد نظر برخورد میکنه و میفته پایین.
سلاممن تو اون قسمت که جوکر راه رو مسدود میکنه بعد از دریچه چپ باید بری پایین و از دیوار یخی عبور میکنی و بعد به یه قسمت می رسی که انور دیوار دو نفر ، یک نفر رو کتک می زنن، می رسم ولی نمی دونم چه جوری از اون دیوار رد بشم. البته یک دریچه داره ولی نمی تونم ازش رد بشم.واقعا اعصابم خرد شده سه روزه که گیر کردم
یادمه عکس سمت چپه اون آدمه بود که کشتنش و بستنش به صندلی. وایسا به طرف چپ 1 آنالایز بکن بین نمیشه؟؟نقل قول:
دوست من شما اینجا باید F رو بزنین تا بره بالا. اگه میبینین نمیشه به باگ خوردین و کاریش هم نمیشه کرد به جز استفاده از کرک جدید و از اول رفتن بازی.نقل قول:
این گزینه در ادامه داده خواهد شد که همون شماره 3 میشه که upgrid میشه و می تونی دیوارهارو بشکنینقل قول:
راستی یک چیزی،نمیشه دیوار های ضعیف دور دست رو که در ارتفاع بالایی هستن و پایه ای هم زیرشون نیست خراب کرد؟
ممنون درست شد.نقل قول:
از کرکی که Beny-Nvidia گذاشته استفاده کردم. تو پست 563.
منتها باید بازی رو از اول شروع کنید
سلامنقل قول:
منم نسخه سه دی وی دی boysteam رو دارم ولی هیچ مشکلی نداره . توی تنظیمات جلوی aa نوشته که Nvidia 8000+ requred و کارت منم ati radeon . برای همین گفتم شاید روی این کارت ساپورت نشه.
نقل قول:
خوب آخه چرا بعد این همه مدت تازه باگ خودشو نشون داد؟
دیگه این رو باید از سازنده ها بپرسی.نقل قول:
اونا باگ رو از عمد قرار دادن.
من هم 1 مقدار عقب تر از شما به باگ خوردم.
آرقا من اول بازی هستم اونجا که ریدلر میگه dont cut yourself on this sharply observed portrait چیکار کنم
یادمه عکس سمت چپه اون آدمه بود که کشتنش و بستنش به صندلی. وایسا به طرف چپ 1 آنالایز بکن بین نمیشه؟؟نقل قول:
میگم که،این بخش های کابوس دیدن بتمن هم خیلی خفنه ها!به خصوص سومیش.
محتوای مخفی: کسی که از 45 درصد نگذشته نخونه
سلام به دوستان!من تو 48% بازی مرحله ی Stop Poison IVY from Destroying The Island گیر کردم!وقتی وارد Botanical Gardens که می شم در رو که باز می کنم می خوام برم جلو،نمی شه!انگار با دیواری برخورد می کنه با این که جلوش هیچی نیست!تو نقشه این تیکه نقطه چینه!هر جایی هم رفتم چیزی پیدا نکردم!حتی نقشه Poison IVY هم پیدا کردم ولی اتفاقی نیفتاد!می شه یکی راهنمایی کنه منو این جا رو چه جوری رد کنم؟!:41::11:
نقل قول:
سلام
این عکس تنظیمات من
یعنی نسخه من هم دزدیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/new_folder/batman-setting.jpg
با نصب کرک حل میشه؟
سیو ها هم پاک میشه؟
ببینید من زیاد مشکلی با پرواز و قلاب نداشتم تا حالا
البته برای قلاب بعضی جاها ضربدر میزنه ولی گفتم شاید اونجا ها نباید رفت !!!!!!
حالا راهی نیست که از اول نریم؟
آخه من اصلا حال ندارم این همه رو دوباره برم
راستی از کجا میشه فهمید که این کرکی که الان من استفاده میکنم همون اصلاح شده نباشه؟
چون من واقعا زیاد مشکلی نداشتم نه تو سیو کردن نه تو پرواز کردم فقط تو قلاب یه سری جاها که اصلا هم مهم نیستند رو ضربدر میزنه ولی جاهایی که باید برم رو مشکلی تا حالا نداشتم
ممنون
من توی قسمت دوم جای که گاز ها هست با زدن اون جعبه کنتر فقط یک فن کار میکنه و گاز تخلیه نمیشه
برای اینکه باید کلید های دیگرو هم بزنی بگردی پیدا میکنینقل قول: