چرا مگه میشه راه حلی نداشته باشه ؟ با اپدیت فریمور چی ؟
فریم ور من 11.049 هستش
Printable View
چرا مگه میشه راه حلی نداشته باشه ؟ با اپدیت فریمور چی ؟
فریم ور من 11.049 هستش
متاسفانه هر کاری کردم درست نشد که نشد این مشکل زوود خاموش شدن چراغ صفحه نمایش !!!!
خواهشا همه دوستان یه کاری انجام بدن
من با نوکیا تماس گرفتم و این مشکل رو گفتم و جواب دادن که فعلا راه حلی نداره و ایشالا فریم جدید اگه بیاد درست میشه چون چند نفر دیگه هم تماس داشتن در رابطه با این موضوع ( خیلی عالی برخورد میکنن )
دوستان خواهشا با نوکیا تماس بگیرید و اعتراض کنید به این مسئله تا شاید با حجم زیاد تماس ها زودتر اقدام کنن
اینم شمارشونه
Iran 009821 - 23013
مشکل خاموش شدن چراغ صفحه نمایش در عرض چند ثانیه
حتما تماس بگیرید و خواستار بشید زودتر یه فکری برای این همه کاربر این گوشی انجام بدن
اونا شماره سریال گوشیتونو میگیرن و پیگیری میکنن حتما چون نمایندگی رسمی و قانونی نوکیا هستن
با سلام خدمت دوستان
ما هم این گوشی رو خریدیم. گوشی کامل و راحتیه.
ورژن گوشیم 10 و باید به 11 اپدیت کنم.
یک سوال : موقع فیلم برداری(440*680) بعضی وقتها یک گیر کوچک میده و هنگام پخش همون ویدئو هم گیر میکنه. البته ویدئوهای با کیفیت 440*680 روش ریختم به راحتی اجرا کرد. فکر میکنید دلیلش چی باشه ممکنه به خاطر اپدیت نبودنش باشه و احیانا شما همچین مشکلی ندارید.
مهم با اپدیت به ورژن 11 در کیفیت عکسها تغییری حاصل میشه؟
مگه ورژن گوشیت چندهنقل قول:
سلام به شما دوست عزیز :نقل قول:
من هم همین مشکل رو داشتم . موقع فیلم برداری کردن مثل اینکه قطع و وصل میشد تصویر . درسته؟
به آپدیت گوشی ربطی نداره
2 تا روش میگم . هر کدوم رو اجرا کن حتما حل میشه :
1 - مشکل اصلی از تم هستش . از تم های خود نوکیا که 5 تا هستش و تو گوشی هست استفاده کن ، ببین مشکلت حل میشه یا نه ؟ تم های اورجینال نوکیا. بعضی از تم های دست ساز مشکل دارن.
2- مموری رو دربیار و با حافظه خود گوشی فیلم برداری کن ، چون اون موقع میتونی تشخیص بدی که ایراد از مموریه..........
میدونی چرا اینجوری شده؟
به دلیل اینکه حافظه رم گوشی درگیره و نمیتونه بکشه و حدود 1 ثانیه قطع و وصل میشه .
بعد مموری فرمت کن تا ببینی دوباره این مشکل هست یا نه ؟
اگه حل نشد ، با فلش به احتمال زیاد حل بشه .
چون گوشیت وقتی وارد ایران شده ، آپدیت شده.
ولی با فلش کردن مطمئن باش ، حل میشه...............
ورژن گوشی شما چنده که اینجوری شده؟!؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگه دوباره آپ کنی درست نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چی شد که اینجوری شد
کسی از دوستان به این مشکل بر خورده؟
از راهنمایی تون ممنونمنقل قول:
مثل اینکه با عوض کردن تم بهتر شد . ولی اگه دقت کرده باشی داخل گالری اصل فیلم هیچ مشکلی نداره .:5:
حلا یک کار دیگه هم بکنی بد نیست : بیرون از خونه که نور کافی با شه فیلم برداری کن می بینی که علیه.
دوستان چند درصد اپدیت از طریق خود گوشی رو سفارش میکنید.
خب اولین ورژن هست یعنی 10.0.46 :31:نقل قول:
صدرصد اپديت كن از من ميشنوي با وايرلس خود گوشي اپديت كن 10 دقيقه هم طول نميكشه هيچي هم از گوشيت يا مموريت در اين صورت پاك نميشه الان تو نمايشگاه كتاب اينترنت بيسيم هست برو اونجا با وايرلس اپديت كن تو مهراباد فرودگاه هم وايرلس وجود داره و خيلي جاهاي ديگهنقل قول:
نقل قول:
ورژن 11.049
از این ورژن جدیدتر هم داریم ؟
حتما آپدیت کن همون طوری که دوستان گفتن برو یه جایی که وایرلس داشته باشهنقل قول:
اگر هم به وایرلس دستری نداری برو یه کافی نت با سرعت بالا فقط اطمینان داشته باش که اینترنتش قطی نداره فقط گوشیت رو با کابل وصل کن پی سی سویت رو نصب کن فقط تو این حالت حجم آپدیت می شه حدود100 مگ
ولی با خود گوشی می شه 10 مگ
سلام خدمت همگی:چندتا سوال داشتم, چون من تو انتخاب بین6220-n79 گیر کردم:
1- کیفیت عکسهای n79 بهتره یا 6220 البته تو روز
2-سرعت کدومشون بیشتره؟کم نمیاره؟
3-صدای کدومشون بیشتره؟
4- اگه من این گوشی رو بگیرم میتونم باهاش عکسهایی در حد یک دوربین 5 مگاپیکسلی بگیرم؟در مقابل6220 ضرر نمیکنم؟ آخه میگن دوربینش در حد 3 مگاپیکسلیهاست
5-خواهشا بی تعصب راستشو بگین.
بی تعصبانه می گم!!!نقل قول:
از لحاظ دوربین باید تو شب 6220 بهتر باشه چون فلش زنون داره ولی به طور کل n79 بهتره!!
اون که مسلم تو شب 6220 بهتره چون فلش زنون داره,
منظورم اینه که تو روز کدوم بهتره؟ جواب بقیه سوالامو اگه بگین ممنون میشم.
نقل قول:
شما مطمئنی که همه تنظیمات رو درست انجام دادی؟
آخه منم همین گوشیو دارم و همین الآن هم تستش کردم و تنظیماتش رو عوض کردم ولی درست کار کرد
حالا یه بار دیگه برو Power saver Time-out رو بذار رو 60 و بعدش Light time-out رو هم بذار رو 30
بعدش برو تو منوی استنبای و وقت بگیر ببین چی میشه؟
راستی من از تم ویندوز سون استفاده می کنم و هنوز این قضیه رو با تمهای دیگه تست نکردم
ولی مال من سالمه ها!!!:5:
6220 ارزون تره ولی N79 زیبا تر و ظریفترهنقل قول:
البته چون ظریفتره آسیب پذیر هم هست
راستی N79 درپوش محافظ لنز داره که خییییییلی خیییییلی مهمه شک نکن (البته نمی دونم که 6220 هم داره یا نه)
آقا GPS گوشی N79 حرف نداره سرعتش فوق العاده هستش تا حالا که کل همه گوشی ها رو خوابونده:21:
تو چهار یا پنج ثانیه (اونم تو خونه) به ماهواره متصل میشه :18: از این بهتر هم میشه؟:5:
من داداشم N78 داره تو خونه اصلا کانکت نمیشه بیرونم که تستش نکردم
سلام
برنامه تبدیل فش گوشی n79 به چراغ قوه رو میخواستم که کار کنه.من چند تا برنامه پیدا کردم اما یا کار نمیکردن یا چراغ قرمز فلش رو روشن میکردن.لطفا کمک کنید.ممنون
سلام دوستان
من می خوام N79 بگیرم ولی اینجا(اورمیه)میگن یا مجارستان یا چین می شه به من اطلاعات بیشتر بدین؟:12:
دوست من تهران هم دیگه فنلاند اصل خیلی خیلی کم گیر میاد ...
همشون چین هستند که لیبل فنلاند خوردن ...
.
قیمت چین رو چند میدن ..؟
نقل قول:
من چند هفته پیش لیبل فنلاند رو 337 خریدم اصفهان
کابل tv روش بود
رنگ سیاه وسفید 320000 ونقره 330000 نقره قشنقه ولی می گفتن رنگش زود میره :10:نقل قول:
ببخشید اون خاکستریه نه نقره ای میشه بگین تو بستش چی یا هست؟:10:
در بسته بندی نوکیا N79 یک کارت حافظه 4GB microSD وجود دارد که فضای کافی برای ذخیره داده در خارج از گوشی فراهم می کند . یک هندس فری دو قسمتی نیز مشاهده می شود که به رنگ سفید است . کلیدهای روی کنترل از راه دور اندازه بزرگی دارند و بخوبی واکنش نشان می دهند . کابل microUSB بهمراه شارژر DC نیز وجود دارد . دو قاب قابل تعویض برای پشت گوشی نیز در بسته بندی آن قرار دارد که به رنگ سفید و قرمز می باشد . با جا زدن این قاب ها ، تم فعال گوشی بطور اتوماتیک تغییر می کند . در جعبه نوکیا N79 علاوه بر این موارد یک سری مستندات و یک DVD با نرم افزار PC Sync مورد نیاز نیز مشاهده می شود .
قیمت قاب های هوشمند رنگی دونه ای چنده؟
کسی نمیدونه ؟
مرسی از راهنماییت.من گوشی رو خریدم گوشی خوبیه منو فارسی خیلی خوبی داره فقط یه مشکل در نصب برنامه باهاش دارم ؟وقتی می خوام برنامه رو از کامپیوتر به گوشی بفدستم کامپیوتر ریاستار میشه :18:میشه منو راهنمایی کنین؟نقل قول:
دوست من احتیاجی به این کار نیست ...
شما گوشیتو به کامپیوتر وصل کن ... و بعد روی برنامه ای که دانلود رکدی و میخوای روی گوشیت نصب کنی دوبار کلیک کن .. همین
کسی جواب منو نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت قاب های هوشمند دونه ای چنده؟
دوست عزیز نیازی به برنامه نیستنقل قول:
شما محافظ لنز گوشت رو باز کن بد برو تو حالت فیلم برداری بعد برو روی
Seitch Video Light On
که آیکن لامپ داره و اون رو یکبار کلیک کن تا علامت دایره از روش برداشته بشه و بعد شروع به فیلم برداری کن
در حین فیلمبرداری فلاش گوشی خودش روشن می مونه:11:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو دارهنقل قول:
و سه تا از این دربهای رنگی هم داخل جعبه ی خود گوشی هستش
پشت گوشی وقتی قاب رو باز میکنیم چندتا فلز هست که با قرار دادن هر قاب ( که هر کدام روی فلزهای خاصی سوار میشند) و رنگی که توسط شرکت برای اون تعریف شده.تم گوشی و رنگ آن هم تغییر میکند.نقل قول:
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو داره
دوست عزیز حق باشماستنقل قول:
خوب من اینا برام مهم نیستن قیمت مهمه
دوستان صدای n79 موقع مکالمه چطوریه ؟ از نظر بلندی صدا میگم
من الان 5700 دارم
اگه ممکنه مقایسشون کنید
باید بگم 6220هم محافظ لنز داره ... محض اطلاعنقل قول:
در ضمن gps و connect شدن به محیط بستگی داره...
سلام بدون تعصب میگم:نقل قول:
1- دوربین های 5 مگا ی نوکیا در 9.3 باهم فرق آنچنانی ندارن یا حداقل به نظر من
2-cpu هردو برابره...arm11 369 mhz ولی sdramدر 6220 128mb هست ودر N79 50 mb هست اگه اشتباه نکرده باشم... خلاصه رم 6220 قوی تره
3-اینو نمی دونم ولی میدونم 6220 بلندگو غورت نداده
4-اگه می خوای دوربین بخری خب دوربین بخر وگر نه دوربین رو موبایل یه امکان اضافی برای کامل کردن گوشیه
5- تعصب بی تعصب
با سلام خدمت دوستان .
ببخشید دوستانی که N79 دارن و باهاش زیاد کار کردن ،
میشه از مزایا و مشکلات این گوشی بگید ؟
چون احتمال زیاد من N73 رو بفروشم و N79 بگیرم .
فقط خواهشا علی پروینی از این گوشی تعریف نکنین !
ممنون میشم . :11:
امروز یه n79 گرفتم به قیمت 308 تومن.
برای خودم نیست ولی می تونم بگم گوشیه خوبیه . ظاهر چندان جذابی نداره ، خیلی سبک هست و تقریبا خوش دست . صداش در کل خوبه (اسپیکر و هندزفری) . کیفیت دوربینش خیلی خوبه . یه عکس می ذارم . یه کم دکمه جهت بخصوص وقتی به سمت پایین فشرده میشه با دکمه 2 از صفحه کلید تداخل پیدا می کنه ، شاید برای من که کمی انگشتم بزرگه این مشکل هست .
در مجموع می تونم بگم در نگاه اول گوشیه خوبیه .
اینم یه نمونه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کاش عکس رو سایز اصلی بزاری .نقل قول:
اینطوری زیاد کیفیتش مشخص نیست .