یک لندروور رنج روور سفید رنگ فکر کنم از نوع sport 2010 تو خیابان فرشته دیدم می چرخید (واقعا زیباست) ، همونو دوباره دیدم اومده بود هنرکده کیانفر دیدم، اتفاقا یه R8 طلایی هم داخل هنرکده کیانفر بود.
Land Rover Range Rover Sport
Printable View
یک لندروور رنج روور سفید رنگ فکر کنم از نوع sport 2010 تو خیابان فرشته دیدم می چرخید (واقعا زیباست) ، همونو دوباره دیدم اومده بود هنرکده کیانفر دیدم، اتفاقا یه R8 طلایی هم داخل هنرکده کیانفر بود.
Land Rover Range Rover Sport
عکس اولی رو فکر کنم escalade هستش :11:نقل قول:
escaladae کادیلاک هستش عزیز ولی نکته خوبی رو اشاره کردی
نسل های مختلفی داره ، زیر 200 تا 300 پات در میاد بخوای بیاری . یکی از اقوام یکی از دوستان نه چندان آشنا !! یدونه H2 دست 2 از دبی آورده بود اینطور که خودش میگفت 210 پاش آب خورده بود .نقل قول:
اقا یکی به من بگه این هامر چند قیمته؟خیلی ازش خوشم میاد.
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
اون gmc چه فازی میده !!
چون از باکو به صورت موقت اومده...نقل قول:
با گمرک فکر کنم 50 -60 تومن تموم بشه!
دوستان خواهشا اگه از قیمت اطلاع ندارن یا مطمئن نیستن پست ندن!نقل قول:
نسل های مختلفی داره ، زیر 200 تا 300 پات در میاد بخوای بیاری . یکی از اقوام یکی از دوستان نه چندان آشنا !! یدونه H2 دست 2 از دبی آورده بود اینطور که خودش میگفت 210 پاش آب خورده بود .
با 200-300 تومن میتونید جت فالکون رو نمره ملی کنید!:31: چه خبره؟؟؟ هامر h2 زرد رنگ با مجوز تردد 6 ماهه 94 تومن در اومده!
:18:کد:دوستان خواهشا اگه از قیمت اطلاع ندارن یا مطمئن نیستن پست ندن!
با 200-300 تومن میتونید جت فالکون رو نمره ملی کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه خبره؟؟؟ هامر h2 زرد رنگ با مجوز تردد 6 ماهه 94 تومن در اومده!
ها ؟؟؟؟؟!!!
اگر انقدر باشه من فردا میرم میخرم !!
قیمتی که من دادم مطمئنه ولی مال الان نیست . خیلی وقت پیش بود . اولین هامری بود که من شنیدم آوردن توی ایران .نمیدونستم انقدر افت قیمت داشته !
اینتوری واقعا ارزش خرید داره نسبت به واشین هایی که الان داره توی ایران فروش میره .
ممنون و معذرت بابت اشتباهم .
کسی از این فراری آبیه تو اصفهان عکس نداره ؟ عجب غولیه لامصب صدای موتورش شیشه های خونرو میلرزونه !
فراری زرد که الان تو اصفهان هست اما ابی رو نمیدونم!نقل قول:
از باکو اومده نباید پلاک گذر موقت بشه ؟نقل قول:
اکثر ماشینایی که از باکو و ترکیه به تبریز میومدن که بیشتر از ترکیه میان و الان هم زیاده (به خاطر کار و بیزینس) اونا رو گذر موقت نمیکردن!نقل قول:
از باکو اومده نباید پلاک گذر موقت بشه ؟
اما الان یه قانون جدید گذاشتن و من هر کدومشو که میبینم گذر موقت شده هستش (از سال 89)
نقل قول:زرد یدونه شرولت کوروت پلاک اصفهان هست و یدونه لامبورگینی گالاردو بود که فکر میکنم وقتش تمام شد، فراری سرمه ای هم مدل F430 اسپایدر هست توی نمایش ستایش توی سعادت آباد میزاه بعضی وقت ها خونشون هم چهار باغ بالا هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیشب تو مشهد بلولر سازمان آب یه ائودی tt زرد نمره تهران دیدم عجب چیزی بود...
قبلا هم یه موستانگ توی ابوطالب دیدم.
نه قبلا چند تا اومده و رفته!
اینم مال 1 - 2 سال پیشه قبلا هم عکسشو بچه ها گذاشته بودن!
این قدیمیه البته فکر کنم الان دیگه تو ایران نیست، چون من اینو سال پیش تو انقلاب دیده بودم، مییومد اونجا صاحبش احتمالاً ورزش میکرد (کدوم احمقی با این ماشین میاد ورزش :31: من R8 داشتم میدادم یکی بیاد ورزشم بده)نقل قول:
مطمئن هستید که این فورده؟
اون آرم جلوش آرم شورلت نیست!:31:
اشتباه لپی بوده
البته خیلی شبیه فورده :دی
ولی خوب شورلته
اینم یه کوروت نابود شده ، با 206 تصادف کرده تو خیابون ایران زمین مثه اینکه :
--------
اینم قبل از تصادف :
/
من موقع تصادف اونجا بودم 206 راه نداده بود اينم اومده بود از سمت چپ چسبونده بود به 206 يه دفعه اي از به عقب 206 بعد 206 رفت تو جدولاي سمت راست اينم نابود شد حيف اين ماشين كه دست ايناس دو تا دختر ديد دستو پاشو گم كرد:18:
پلاک گذر موقت برای چه ماشیناییه ؟
مناطق آزاد یا اونایی که از کشورای دیگه میان ؟
در اصل که مال اونور آبیاسنقل قول:
محدودیت خودروهای آمریکایی بیشتر از بقیس و بهشون فقط مجوز 1 ماهه میدن
خيلي خوبه !!!!!
Tank Youuuuuuuu
:31:
فکر نکنم. چون تو همین تاپیک عکس یه 350z و یه براباس با پلاک باکو و دبی هست.نقل قول:
از طرفی تو آبادان هم ماشینای پلاک کویت با همون پلاک کویت میان و میرن.
فکر میکنم مال مناطق آزاد باشه. چون من 323 مزدا گذر موقت هم دیدم. که از کیش اومده بود.
مورانو و پرادو ، هایلوکس ، لنسر و...
فکر نکنم مزدا 323 ماشینی باشه که مردم برن از اونور آب بیارن.
کسی اگه بیشتر میدونه توضیح بده.
اون نیسان z350 که پلاک باکو هستش و در تبریزه و هر ماشینی که با پلاک باکو و ترکیه میاد اکثرا با پلاک اون کشور میان!نقل قول:
البته قبلا تو تبریز خیلی بود اما فکر کنم قانون از سال 89 عوض شده و من از سال جدید اون ماشینایی که میان با پلاک گذر موقت میبینم!
گذر موقت برای ماشینایی هستش که از اونور اب میاد فرقی نمیکنه که امریکایی باشه یا اروپایی .
اونایی هم که با پلاک اصلی میان برگه تردد دارن.
تو چالوس یه لنسر اوولوشن سفید دیدم
فکر کنم نسل قبلش بود
عکسی با این حجم گذاشت فقط در صندوق معلوم خسته نباشی:31:نقل قول:
اینم بی ام دبیلو سری با اتاق جدید در تبریز
خدایی عکس می گذارید حجمشو کم کنید
این سری 5 جدید بی ام دبلیو است.
توی تهران من سیاسیشو دیدم.
دوستان ظاهرا چند روز پیش یک پورشه در یکی از خیابان های تهران تصادف کرده بوده
عکسی ازش ندارید؟
بابا ایول یه این BMW
قابل ندارهنقل قول:
حالا که از ماشینم خوشت اومده میذارم یه بوق بزنی
آخه تو از ماشین چی حالیت میشه:31:نقل قول:
من از عکس بزرگه نکات خیلی ظریفی دستم اومد که اصلاً توی عکس کوچیکه حتی متوجه وجودش نمیشی
عکس باید با وضوح بالا باشه تا با زوم کردن روی المانهای مختلفش کلی مطلب راجع به فرم طراحی دست آدم بیاد ((البت منظورم بی باک نیست چون از عکس 4*3 همونی میفهمه که از عکس 4000*3000))
جدن دستت درد نكنهنقل قول:
کسی bmw x5 «دیده تو ایران؟
در اسرع وقت برات بي ام دبيليو كانسپت ايكس 6 عكس ميگيرم .تو محلمون دوتا هست
یه اتاق جدیدش تو بالای میدون هروی همیشه پارک بود که الان جاشو داده به یه 730 اتاق جدید! یه اتاق قدیمش هم با نمره گرجستان همون طرفها میپلکه که اگه شد فردا ازش عکس میگیرم!نقل قول:
حامد جان! ماشینی که تولید انبوه شده و 2 تاش هم تو محل شماس که دیگه کانسپت نیست برادر!نقل قول:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
یه اتاق جدیدش تو بالای میدون هروی همیشه پارک بود که الان جاشو داده به یه 730 اتاق جدید! یه اتاق قدیمش هم با نمره گرجستان همون طرفها میپلکه که اگه شد فردا ازش عکس میگیرم!نقل قول:
حامد جان! ماشینی که تولید انبوه شده و 2 تاش هم تو محل شماس که دیگه کانسپت نیست برادر!نقل قول:
این عکس کجاش سه در چهاره؟
فکر کنم عراق باشه درسته؟
این جگوار Xj220 می باشه و حتی اگه عراق هم باشه بازم جالبه، چون ماشین گرونقیمتیه که تیراژ تولیدش هم پایین بوده.
ضمنا ً این ماشین تا قبل از عرضه مک لارن اف وان ، رکورددار بیشترین سرعت بین ماشینهای تولید انبوه بوده.
اي بابا عجب سوتي شد من از نگاه قديميتري نگريدم ولي در كل حال داشتم عكسشو ميگيرمنقل قول:
حامد جان! ماشینی که تولید انبوه شده و 2 تاش هم تو محل شماس که دیگه کانسپت نیست برادر!
ما همچنان منتظر عکس های bmw x5 در ایران هستیم
X5 زیاد هم ماشین خاصی نیستنقل قول:
تو تبریز تا 1ماه یکیش میپلکید
من چند تا عکس از X5 تو تهران دارم که مربوط به 1 سال پیشه! اگه بخوای برات میزارم.
این لامبو و فراری کجا می چرخن؟
اینجا اصلا کجاست؟
لامبورگینی کانتاچه lamborghini countachنقل قول:
بیشتر یه ماشین کلاسیک و عتیقه محسوب میشه! تولید 1974–1990
شاه یدونه تو کلکسیونش داشت.بجای ساختن مملکت بفکر کلکسیون ماشین جمع کردن بود:31:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Countach[/HTML]