ممنون از جوابتون من قبلا از همین فایل استفاده می کردم نصب می شد ولی تازه این جوری شده برای اطمینان من دوباره از جای دیگه دانلود کردم باز همین جوری شد.
ممنون از جوابتون من قبلا از همین فایل استفاده می کردم نصب می شد ولی تازه این جوری شده برای اطمینان من دوباره از جای دیگه دانلود کردم باز همین جوری شد.
گوشیتون رو هـک کردیــن اگه آره هـک رو غیره فعال کنیـــد و یه تستی بزنید ببینید نصب میشه ؟نقل قول:
مشکلتون با یکبار مستر ریســت کردن هم حل میشـــه ...
موفق باشید!:40:
ممنون از جوابتون من از -- استفاده نمی کنم من ازروش ساین استفاده می کنم فکر کنم با فرمت مموری کارت درست بشه ضمنا برنامه مشابه سراغ ندارید.
با سلا وخسته نباشید بنده برای فعال نمودن بعضی برنامه های گوشی باید شماره سریال 9 رقمی رو داشته باشم اما روی گوشی و جعبعه گوشی و با کد *#06# هم همان سریال 16 خواهشمندم در این خصوص مرا راهنمایی کنید با تشکر:41::10: یاد دادن زکات علم است
سلام برنامه های قفل کردن گوشی زیاد هســـت ولی از نظر من این برنامه خیلی کاملتر بود !نقل قول:
با یه سرچ میتونید برنامه های زیادی رو پیدا کنیــد که به کارتون میــاد :46:
سلام دوست عزیز برای فعل سازی برنامه ها باید خود برنامه یه Key اجرا کننده یا سریال داشته باشه نیازی نیســت شماره سریال 9 رقمی رو داشته باشیــم ! خب میتونید تو کلوپش هم بپرسید ببینید دوستان چی جوابتون رو میدن :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برای رجیستر برنامه فقط آیمی میخواد و بس!نقل قول:
فک کنم منظورشون کد 9 رقمی هست که کیجن برنامه مورد نظر بر اساس آیمیشون میسازه هست
سلام می خواستم بدونم میشه مسنجر Palringoرو حق کرد چندین بارخودم شخصا دیدم که افرادی دست به چنین کاری زدند
نمیدونم با گوشی انجام دادن یا با کامپیوتر باتشکر
[
سلام خسته نباشید با عرض بوزش گوشی نوکیا N73دارم برنامه روش نصب نمیشه ظاهرا نیاز به -- داره اما برنامه اونو ندارم اگه کمکم کنید شرمنده میشم :41:
سلام دوست عزیز تایپک زیــر رو کامل بخونیـــد :46:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخواستم بدونم چطور email هاروازکامپیوتر به موبایل انتقال داد
گوشیم nokia 6220cهست درضمن نمیخوام ازداخل گوشی به اینترنت متصل بشم
نسخه ای از MEDIA SAFE اومده که با سیمبیان9.3سازکار باشه؟
با سلام خدمت مدیران محترم
میدونم که اینجا جای پرسیدن این سوال نیست ولی اگه میشه جوابم را بدید:20:
می خواستم بدونم تم های موبایل این سایت کجا رفتن که یهو ناپدید شدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم یه راه چاره پیدا کنید با تشکر فراوان:11:
سلام دوست عزیز انجمن مولتی مدیــا که بخش تم هم باهاش بـود بخاطر فیلترینــگ از انجمن حذف شــده !نقل قول:
برای برگشتش باید آدمین ها تصمیم گیری کنن دست مـا نیســت ...
نقل قول:
ولی واقعا حیف شد بخش کاملی بود :41:
اقا تو را خدا شما مدیران یه پا در میونی کنید باز این بخش راه بیفته یعنی نمی تونید یه صحبت های کنید این وضعیت درست بشه اقایون به خدا کارمون گیر کرده:19:
نقل قول:
چرا از فروم سایتای دیگه اسفاده نمی کنید؟
فعلا" 50-50 هست احتمال برگشتش...! ما هم مثل شما بی خبریم از آینده کار..!نقل قول:
سلام. من يك 5800 دارم كه از دستم افتاده و الان بلوتوثش كار نميكنه.به هر كي نشون دادم گفت بايد اي سي اون عوضش بشه .
بالاخره يه تعميركار باسواد گيرم اومد و گفت كه يه دو سه ماهي صبر كنم تا يه پك نرم افزاري به اسم فونيكس مياد كه ميتونه اين مشكل رو حل كنه و گوشيت نياز به تعمير سخت افزاري نداره.
از دوستان ميخوام راهنمايي كنن كه اصلا يه همچين چيزي هست يا نه؟
يا اصلا چيكار بايد بكنم من آخه؟؟؟
سلام دوســت عزیز برنامه فونیکس برنامه ای هستش که معرفی شده که واسه فلش گوشی بکار میــره قسمــت نوکیــا تایپکش هســـت ... فکر نکنم گوشیتون نرم افزاری باشه خب یه بار مستر ریست کنید ببینید درست نمیشه ؟نقل قول:
سلام
من وقتی می خوام با استفاده از برنامه Nokia Software Updater گوشیمو آپدیت کنم همون اولش برنامه ارور میده که سرعت اینترنت کمه و یا فایروال اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده. ولی اینترنت من معمولا سرعتش روی 80 کیلوبایت در ثانیه است و فایروال ویندوزم خاموش می کنم بازم فایده نداره
اگه کسی تجربه این مشکلو داره ممنون میشم اگه کمکم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز قسمـت نوکیـا تایپک آپگرید گوشی ها هست اونجا مشکلتون رو مطرح کنید زودتر به جوابتون میرسیــد :46:نقل قول:
درود بر دوستان عزیز
من یه گوشیه 6120 کلاسیک دارم. می خوام روی گوشیم برنامه HelixPlayer (real player) for S60v3 v4.0 که پلیر خوبیه رو نصب کنم. فکر می کنم برنامه به درستی ساین میشه ولی نمی تونم نصبش کنم. این پیغام رو میده :
Unable to install. Component built in
کسی می دونه اشکال از کجاست و چطور میتونم نصبش کنم؟
ممنونم
سلام دوست عزیز این پیغام یعنی نرم افزار که میخواید نصب کنید تو گوشی به طور پیش فرض وجود داره :20:نقل قول:
سلام
به دادم برسید. کممممممممممممممممممک
دوستان من رفتم برنامه Nokia Software Updater را از سایت نوکیا گرفتم و بوسیله اون موبایلم رو آپدیت کردم به امید اینکه نرم
افزار هاش آپدیت بشه. نرم افزارها آپدیت نشد که هیچی، زیان عربی دستگاه هم پرید. یعنی تو قسمت languages زیان عربی
وجود نداره.
گوشیم 6120 کلاسیکه
حالا باید چکار کنم؟ کسی می تونه کمک کنه؟
ممنونم
سلام دوستان من وقتی برنامه ای روی گوشیم که6220cهست نصب می کنم تا میخوام برنامه رو باز کنم برنامه بازو بسته میشه برنامه رو ساینش کردم گوشیم هم -- شده ولی نمیدونم مشکل از کجاست
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوســت عزیز شما باید پروداکت گوشیتون رو عوض کنید به زبان عربی تایپک تغییر پروداکت هم قسمت نوکیا هستش بعد که تغییر دادید باید یکبار دیگه گوشیتون رو آپدیــت کنید و زبان عربی به لیست زبان های گوشیتون اضافه میشــه :46:نقل قول:
سلام دوست عزیز چه برنامه ای هستش ؟ پچ های هـک گوشی رو غیرفعال کنید و برنامه رو اجرا کنید :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون از لطفت. نمی دونم مبحث پرداکت چیه و چکار می کنه ولی اگه جواب بده حتما میرم دنبالش
راستی امکانش هست که زبان فارسی رو هم اضافه کرد؟ یه برنامه توسط یکی از اعضای همین سایت قرار داده شده بود که اسمش Roma_HelloOX-G28O بود . نوشته بود که به طور خودکار زبان فارسی رو اضافه میکنه ولی متاسفانه لینک قدیمی بود و از کار افتاده بود.
شما که اینقدر لطف دارید اگه میشه لینک این برنامه رو برای من بذارید یا اینکه یه راهنمایی کوچولو بکیند که چطور زیان رو فارسی کنم
ممنونم
سلام دوست عزیز قسمــت نوکیا تایپک تغییر پروداکت هســت :46:نقل قول:
اگه پروداکت فارسی برای گوشیتون باشه ورژن جدید میتونید زبان فارسی رو هم اضافـه کنید :20:
من این برنامه رو تست نکردم ولی اگه تونستم لینکی ازش پیدا کنم براتون میزارم ...
سلام
واقعا از توضیحات خوبتون ممنونم
ببخشید که من اینقدر سوال دارم ها.
لطفا به این چندتا سوال هم جواب بدید تا من گیج نشدم
1- شما میگید که پروداکت کد گوشیم رو فارسی کنم(پروداکت فارسیش هست) و بعد با برنامه Nokia Software Updater اون رو دوباره آپدیت کنم؟
2- فرق فلش کردن گوشی ( با برنامه هایی مثل Phoenix و ...) با آپدیت کردن بوسیله برنامه Nokia Software Updater چیه؟ آیا فلش کردن همون آپدیتِ آفلاین هست؟
3- تو همین سایت فیرمور فارسی برای گوشیه من هست( جلوش نوشته ورژن فارسی) آیا دیگه لازمه پروداکت کد رو عوض کنم؟ یا فقط با برنامه های موجود فلش کنم کافیه؟
نقل قول:سلام عزیز
1. اگــه فارسی باشــه به احتمال زیاد میگیم فریمور های گوشی شما عربی باشن !
بعد که پروداکت رو تغییر میدی به عربی باید با برنامه NSU آپدیت کنی ...
2. آره عزیز این آپدیتی که شما انجام میدید آنلاین هستش و با برنامه فونیکس یا جـف آفلاین !
3. اگه نوشته با ساپورت زبان فارسی که احتیاجی نیست پروداکت عوض کنی با برنامه جف میتونی فلش بزنی :46:
سلام
میخواستم بدونم تمام برنامه های سیمبین سری 60 ورژن 3 یا 5 به گوشی های دارای این سیستم عامل (نوکیا سونی اریکسون و سامسونگ و ..) نصب میشه ؟
نقل قول:سلام دوست عزیز برنامه های جاوا که بیشتر گوشی ها این سیستم عامل رو دارن نصب میشه ولی فایل های Sis یا Sisx که مخصوص نوکیا هستش رو نمیتونی روی گوشی های سونی اریکسون نصب کنی چون این پسوند ها رو ساپورت نمیـکنه !
موفق باشید !:40:
خوب من تا بحال با گوشی سونی اریکسون کار نکردم !
پس پسوند برنامه های سیمبین گوشی های سونی اریکسون چیه ؟
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
خوب من تا بحال با گوشی سونی اریکسون کار نکردم !
پس پسوند برنامه های سیمبین گوشی های سونی اریکسون چیه ؟
سلام دوست عزیز سیمبین uiqداریــم که برنامههاش با سری 60 فرق میکنــه و تنوع و تعداد بسيار كمتری دارد !نقل قول:
Sony Ericsson Vivaz => سیمبین هستش که برنامه های sis و sisx میخونه ولی مخصوص خودش !
Sony Ericsson Satio => این گوشی هم سیمبین هست و مثل ویواز فایل های مخصوص خودش باید نصب شـه !
برنامه های سیمبین ورژن 3 رو این دو گوشی اجرا نمیشـــه و ...
دوست عزیز یه خورده بیشتر توضیح بده Satio سری 60 ورژن 5 می خوره ؟
:10:
فکر نکنم بخوره اینجوریــه باید برنامه و بازی های 5800 براش بخوره !!!نقل قول:
با ساتیو تست نکردم نمیدونم والله تو کلوپش بپرسید :20:
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5
من یه گوشی n80 دارم که هرچی سعی میکنم فایل های sis روش نصب کنم نمیشه...
با یه رم دیگه هم امتحان کردم باز هم نشد...
تمامی فایلها با پسوند jar هم نصب میشه ولی sis نصب نمیشه.
اگه کمکم کنید واقعا ازتون ممنونم.
نقل قول:
لطفا بگید چه اروری میده؟
اخطار unbale to install میده...نقل قول:
امکان داره واسه ورژن باشه.
البته قبلا نصب میشده یه دفعه اینطوری شد.
هیچ نرمافزار خاصی هم نصب نکردم که بعدش اینطوری بشه.
اخطار unbale to install میده...نقل قول:
امکان داره واسه ورژن باشه.
البته قبلا نصب میشده یه دفعه اینطوری شد.
هیچ نرمافزار خاصی هم نصب نکردم که بعدش اینطوری بشه.