هادی ساعی عم سنش رفته بالا من که بعید میدونم مدال طلا بگیره
Printable View
هادی ساعی عم سنش رفته بالا من که بعید میدونم مدال طلا بگیره
رشتههای ورزشی تازه در المپیک
پرش هماهنگ مردان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفت رشتهی ورزشی، پشت دروازهی المپیک ایستادهاند و تلاش میکنند از سال ۲۰۱۶ در رقابتهای المپیک شرکت کنند. ژاک روگه رییس کمیتهی بینالمللی المپیک اعلام کرد که زمان نوگرایی فرارسیده است.
ورزشکاران رشتههایی چون کاراته، گلف، راگبی، اسکواش و اسکیتینگ آرزومندند که این رشتهها به عنوان رشتههای ورزشی تازه در المپیک به رسمیت شناخته شوند. دو رشتهی ورزشی بیسبال و سافتبال، در المپیک پکن برای آخرین بار برگزار میشوند و از المپیک بعدی ـ که در لندن برگزار میگردد ـ از فهرست رشتههای ورزشی المپیک حذف خواهند شد. با این همه، دستاندرکاران این دو ورزش نیز، در تلاش برای بقای خود در بازیهای المپیک از پای نخواهند نشست.
کمیتهی بینالمللی المپیک در تلاش است با پذیرفتن رشتههای ورزشی تازه در رقابتهای المپیک، خود را با روح زمانه وفق دهد و تماشاگران جوان بیشتری را به خود جلب کند. این کمیته در اکتبر سال ۲۰۰۹ در کپنهاگ برای تغییرات در این راستا تصمیمگیری خواهد کرد.
گئورگ یرولیمپوس دبیر کل فدراسیون بینالمللی کاراته گفت: «در سراسر جهان حدود ۱۰۰ میلیون کاراتهکار وجود دارد. کاراته از چین آغاز شد، از آنجا به ژاپن رفت و سپس در سراسر جهان گسترش یافت. کاراته ورزش محبوبی است که هر کس میتواند به آن بپردازد، زیرا به امکانات و تجهیزات ویژهای نیاز ندارد». وی افزود: «کاراته بسیار تماشایی و غوغابرانگیز است و با همهی ورزشهای رزمی المپیک تفاوت دارد».
گلف نیز ورزشی است که در تلاش راهیابی به بازیهای المپیک از سال ۲۰۱۶ است. این رشتهی ورزشی تا کنون تنها یک بار در سال ۱۹۰۰ در پاریس حضور کوتاهمدتی داشته است. از همین رو، ورزشکاران حرفهای و آماتور گلف، اتحادیهای به نام فدراسیون بینالمللی گلف تاسیس کردهاند که همهی اتحادیههای ملی را دربر میگیرد.
اتحادیههای بینالمللی ورزشهایی چون کاراته، راگبی و گلف آرزو میکنند که به عنوان رشتههای ورزشی المپیک به رسمیت شناخته شوند و از سال ۲۰۱۶ در رقابتهای آن شرکت کنند. بویژه اگر شهر شیکاگو در رقابت برای برگزاری بازیهای المپیک ۲۰۱۶ پیروز شود، شانس ورزشهای یادشده افزایش خواهد یافت. آنچه تا کنون مسلم است این است که در المپیک سال ۲۰۱۲ در لندن، بیسبال و سافتبال شرکت نخواهند داشت و این المپیک تنها با ۲۶ رشتهی ورزشی برگزار خواهد شد.
هتلهای پکن خالی ماندهاند
به خلاف تصور اولیه، بازیهای المپیک پکن نتوانست کسب و کار موفقی برای هتلهای چینی به همراه داشته باشد. غیر از هتلهای پنج ستاره، سایر هتلهای پکن تا حدودی خالی ماندهاند و نسبت به سال گذشته، درآمد کمتری دارند. «ژیونگ یومای»، معاون ادارهی وسایل نقلیهی شهری، در برابر روزنامهنگاران در پکن گفت که هتلهای چهارستارهی پکن در طول بازیهای المپیک تنها توانستهاند ۶۰ درصد اتاقهای خود را اجاره دهند و این رقم در مورد هتلهای سه ستاره حتا به ۳۰ درصد میرسد. در عوض، هتلهای لوکس و پنج ستاره، که از مدتها پیش از آغاز بازیهای المپیک رزرو شده بودند، ۱۲ درصد بیش از سال گذشته درآمد داشتهاند. به گفتهی «یومای» علت این امر را نباید در عدم استقبال جهانگردان و میهمانان المپیک جستجو کرد، بلکه این مساله به افزایش چشمگیر شمار هتلهای پکن بازمیگردد.
المپیک پکن و افزایش صادرات ژاپن
تقاضای نیرومند چین کشور برگزار کنندهی المپیک، صادرات ژاپن را افزایش داده است. جمهوری خلق چین در ماه ژوییهی امسال به اندازهای جنس از ژاپن وارد کرده که برای نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم، به بزرگترین واردکنندهی کالا از ژاپن تبدیل شده است. طبق آماری که امروز منتشر شد، صادرات ژاپن نسبت به سال پیش، هشت درصد افزایش نشان میدهد.
برای چین، بازیهای المپیک جنبهی حیثیتی داشت و این کشور میخواست بلندپروازیهای خود را به عنوان قدرتی که در حال برآمدن است به جهانیان نشان دهد. از همین رو چین میلیاردها دلار برای المپیک سرمایهگذاری کرد. این سیاست چین، بیش از همه برای اقتصاد ژاپن سودمند بود. باید توجه داشت که آمریکا به عنوان مهمترین بازار مصرف کالاهای ژاپنی، با بحران مالی فزایندهای روبرو بوده است و ژاپن این خلا را با تقاضاهای چین پر ساخت.
تمام گزینه ها درست است.
این افغانیه که مدال گرفته رو ببینید!
کنار شبکه آریانا نوشته افتخار افغانستان! عکسشم زده!
خب اول اينكه اولين مدال تاريخشون بودهنقل قول:
این افغانیه که مدال گرفته رو ببینید!
کنار شبکه آریانا نوشته افتخار افغانستان! عکسشم زده!
دوما طرف 19 سالشه (بي ربط به نظر ميرسه ولي واسه همچون كشوري خيلي خوبه)
ثانيا با چهار نفر اعزامي يه برنز گرفته
آخرين مسابقه تيم ملي بسکتبال ايران در المپيک پکن با شکست سنگين به تيم کرواسي ختم شد تا بسکتباليست هاي ايران با پنج باخت در پنج بازي از دهکده المپيک خداحافظي کنند. البته به خاطر اينکه رايکو ترومن سرمربي صرب تيم ملي بسکتبال در مسابقه با کرواسي ترجيح داده بود از بازيکنان ذخيره تيم بيشتر استفاده کند تا آنها هم تجربه حضور در مسابقات المپيک را داشته باشند، بسکتبال ايران 57-91 به رقيب باخت. البته ضعف ايران در کوارتر ابتدايي و حتي کوارتر دوم مسابقه جوري بود که در پايان دو کوارتر اول بازي 16-50 به نفع کرواسي تمام شود. ايران با اين شکست در جايگاه پنجم گروه A مسابقات بسکتبال المپيک ايستاد، آن هم در وضعي که ليتواني با 9 امتياز صدرنشين گروه شد، استراليا و کرواسي با 8 امتياز تيم هاي دوم و سوم لقب گرفتند و آرژانتين با 7 امتياز چهارم شد. البته ايران 4 امتيازي در مقايسه با آنگولاي 4 امتيازي که در قعر جدول گروه B مسابقات بسکتبال ايستاده بود، وضع بهتري داشت. ايران با 323 امتياز مثبت و 464 امتياز منفي با تفاضل امتياز 141- در قياس با آنگولا که 321 امتياز مثبت داشت و 477 امتياز منفي و تفاضل امتياز 156- نمايش بهتري در المپيک داشت و براي همين بود که ايران دست آخر در بسکتبال المپيک آخر نشد. ايران با اين آمار بين دوازده تيم المپيک، يازدهم شد و آنگولا با پنج شکست و تفاضل امتياز ضعيف تر دوازدهمين تيم بسکتبال المپيک لقب گرفت. جالب اينکه آنگولا قهرمان جام ملت هاي آفريقا چندين مرتبه سابقه حضور در مسابقات بسکتبال المپيک را داشت ولي در پايان ايران که غير از المپيک 1948 سابقه حضور در مسابقات بسکتبال المپيک را نداشت در رده بندي کلي بالاتر از آنها ايستاد. نکته جالب ديگري که بايد در پايان مسابقات گروهي بسکتبال المپيک اضافه کرد برمي گردد به اينکه حامد حدادي با 2/11 ريباند در هر مسابقه بهترين ريباندکننده مسابقات شد. حتي يائومينگ بسکتباليست تيم ملي چين که چهارده سانتي متر بلندتر از حامد حدادي است هم به آمار سنتر تيم ملي ايران نرسيد و تنها به 8/9 ريباند در هر مسابقه اکتفا کرد.
منبع : روزنامه ی اعتماد
کد:http://www.etemaad.com
آفرین.
درسته حساب نمیشه ولی خیلی ارزش داره.
کسی برنامه کامل ووشو را داره؟
من فیلمشو دیدم. وزنه نیفتاده روش . خودش رو سریع کشید کنار
نصف شبی سه تا پست الکی الکی بهتون اضافه شد . ( مگه نه ! )نقل قول:
اخه تو این انجمن پست حساب میشه.
نصفه شبی...........
تازه واردی انگار..........
این حامد حدادی هم واقعا حقش هست بره امریکا تو Nba .... ایشالا که بره و حالش رو ببره ....... مرسی
اگر میشکست استخوان میزد بیرون از زیر پوست ! در رفته !
کشتی گیر ها که گند زدند بخصوص رضا یزدانی!
این رئیس فدراسیون کشتی هم عذر بدتر از گناه اورد و گفت سطح کشتی ایران در حد اسیا هست!!!
یعنی چی؟
نادریان هم که در تکواند خراب کرد! خیلی بهش امیدوار بودم.
جالب تر اینه که علی ابادی گویا از وضع و مدالها ابراز رضایت کرده!!!!!!
بد فاجعه ای بود !!
بد شانسی هم بد شانسی های قدیم !!!
هه هه هه!
ایول
از قدیم گفتن
ورزش اسکنک داره
همی دست شکستنک داره!×!
من نميخوام كار آقاي ساعي رو زير سوال ببرم ولي مگه ايشون كم پول داشتن كه مدالهاشون رو فروختن حركت ايشون رو ميشه به دو معني گرفتنقل قول:
1-تشويق كردن مردم براي كمك
2-خودنمايي
حالا كار ندارم قصد ايشون كدوم يكي از گزينه هاي بالا بوده
هيچكس مدالي رو كه برده و باعث يادآوري خاطرات و افتخاراتش هست رو نميفروشه منم كاملا موافقم كه مهم نيست كه طلاش اصل باشه يا نباشه مهم مقاميه كه مياري
من خودم چند تا مدال دارم درسته كه اين مدالها در سطح جهاني نيست ولي حاظر نيستم به هيچ قيمتي بفروشمشون
تكرار شد سسسسسسس
اما به نظر من ساعی میدونست مدالاش بهش برمیگرده.چون مردم ما نمیزارن قهرمانشون بی مدال باقی بمونه.ولی بازم خیلیا هستن که برای داشتن مدال المپیک سرودست میشکنن و اصلا براشون مهم نیست جنسش چی باشه.مگه ظروف سفالی قدیمی جنسشون از طلا هست که اینقدر پیش کلکسیون دارا یا موزه دارا خریدار دارن؟به خاطر ارزش تاریخی هستش که دارن و اینقدر خواهان دارننقل قول:
بنده با نظرتون موافق نیستم! چون به هر حال ورزشکاران یه چشمداشتی هم به قضیه ی مالیش دارند ! مثل هادی ساعی که مدالهاشو فروخت و به بمیها کمک کرد !
درست مثل مدال المپیک.کسی مدال طلا رو به خاطر طلا بودنش نمیخواد.به خاطر افتخارش میخواد نه به خاطر جنسش.حتی فکر نمیکنم کشورای بدبخت آفریقایی هم که طلا میگیرن حاضر بشن بفروشن مدالشونو
مدال ها را کمیته المپیک میده.
نه پس بیاد بگه خوب نبود و تقصر من بود؟؟؟نقل قول:
جالب تر اینه که علی ابادی گویا از وضع و مدالها ابراز رضایت کرده!!!!!!
آخه کی دیدی یه شخصیت دولتی بیاد بگه ما تو فلان چیز فقط یکم بد بودیم .تو بدترین شرایط همه چی رو به نفع خودشون تمومد میکنن.
تکلیف یزدانی خرم هم که معلومه .
حرفای پژمان درستکار کشتی گیر سالهای نه چندان دور ایران در باره یزدانی خرم قبل از المپیک(حتمآ بخونید):
کد:http://www.bornanews.ir/Nsite/FullStory/?Id=155923
من فکر کنم مسوولان ورزش ماهم برندپشت این مدال قایم بشند درحالیکه ایشون فقط ورزشکار تونسی رازدومدال برنزشو حتمی کرد:13:نقل قول:
چند سال پیش برخواه هم اینجوری شد
اینم یه جورایی تایید میشهنقل قول:
در کل ورزش بسیار مزخرفیه وزنه برداری
واقعا شدید حال کردم با این برنامه
وزنه برداری جزورشته هاییه که شانس بیرون رفتنش ازالمپیک زیاده براهمینه که خیلی به مساله دوپینگش حساسند. توهمین مسابقات هم 20تاورزشکار ازدوتاتیم اخراج شدند فکر کنم یکی ازتیمها بلغارستان بود
حالا كه فعلا در رده بندي مدال بقل اسرايليم:5:
نه بابا افتاد روش .. گیر دادیا این حرفتم مثل این پایینیه:!:27: :دینقل قول:
من فیلمشو دیدم. وزنه نیفتاده روش . خودش رو سریع کشید کنار
نقل قول:
نصف شبی سه تا پست الکی الکی بهتون اضافه شد . ( مگه نه ! )
اگه این ورزش هم از المپیک خارج بشه دیگه ایران دلشو تو المپیک به چی خوش کنه ؟ انگار یه زمانی میگفتن کشتی هم میخواد از تورقابت های المپیک حذف بشه !
اخه همه میدونند اینجا پست اضافه نمیشه.سوتی میده دیگه نمیا اینجا.....نقل قول:
نصف شبی سه تا پست الکی الکی بهتون اضافه شد . ( مگه نه ! )
یه گزینه کمه!ناداوری و اینکه اسرائیل هم هست و نصف ورزش کارامون می خورن بهش حذف می شن!
حالا که فعلا ایران یکش رو هم نیورده...
واقعا خیلی نارحت کننده بود براش دعا مینم ::::::
منم همه رو زدم
به نظر من خیلی وحشتناکه.......
تنها تیمی که باید بهش افتخار کرد همین ها اند از همشون هم با غیرت تر بودند و حامد حدادی که فوق العاده بود ان شا الله تو ان بی ای میبینیمش
همگام با المپيك 2008 پكن/
هادي ساعي به مرحله نيمه نهايي رسيد
خبرگزاري فارس: نماينده ايران در وزن سوم تكواندو در دومين مسابقه خود مقابل حريف چيني به پيروزي رسيد و به مرحله نيمه نهايي رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، هادي ساعي در دومين رقابت خود، مقابل ژوگو چيني مبارزه خود را آغاز كرد. وي در وقت اول به اين حريف به تساوي صفر بر صفر رسيد. در وقت دوم با نتيجه يك بر صفر مبارزه را به نفع خود تمام كرد.
جدال دو تكواندوكار در وقت سوم نيز با نتيجه سه بر دو به پايان رسيد.
ساعي با اين برد به مرحله نيمه نهايي رسيد. با توجه به اينكه حريف او در اين مرحله چيني بود، در سالن مسابقات هواداران زيادي اين تكواندوكار را تشويق مي كردند.
انتهاي پيام/
/گزارش خبرنگار اعزامي فارس به المپيك/
باخت شگفت انگيز لوپز به سود هادي ساعي
خبرگزاري فارس: تكواندوكار امريكايي با شكست مقابل حريف ايتاليايي يكي از شگفتي هاي اين دوره از رقابت ها را رقم زد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرنگار اعزامي فارس به چين، لوپز امريكايي كه يكي از بهترين هاي تكواندو در وزن سوم است، در مرحله يك چهارم نهايي مغلوب حريف ايتاليايي شد تا در صورت راه يابي اين تكواندو كار به فينال بتواند در گروه بازنده ها براي كسب مدال برنز شانس خود را امتحان كند.
اين تكواندو كار كه قهرمان المپيك سيدني و آتن است با اين باخت شگفتي بزرگي را رقم زد.
هادي ساعي نماينده ايران در اين وزن در مرحله نيمه نهايي بايد با راشد احمداف از آذربايجان مسابقه دهد و در صورت برتري مقابل وي به ديدار نهايي راه يافته و با لوپز روبرو نمي شود تا بخت زيادي براي كسب مدال طلا داشته باشد.
انتهاي پيام/
توی این المپیک فقط شناگرمون خورد به اسرائلی . اونم که امید مدال نداشت!!!!نقل قول:
55 میلیارد خرج کردن دست از پا درازتز برگشتن با این حداقل 2 تا ورزشگاه درست میکردین.
ساعي اولين فيناليست ايران در المپيك
خبرگزاري فارس: نماينده ايران در وزن سوم تكواندو در مرحله نيمه نهايي مسابقات المپيك، مقابل حريف آذربايجاني به پيروزي رسيد و به ديدار نهايي راه يافت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس،هادي ساعي در مرحله نيمه نهايي مقابل راشد احمداف در وقت اول بدون امتياز كار خود را پايان داد و در وقت دوم نيز 2 تكواندوكار با نتيجه يك بر يك به مبارزه خود پايان دادند.
در وقت سوم ساعي با نتيجه چهار بر يك به پيروزي رسيد تا اولين ورزشكار ايراني در اين دوره از مسابقات باشد كه به فينال رسيده است.
وي در بازي پاياني با سارمينتو از ايتاليا كه مقابل لوپز امريكايي به برتري دست يافت، روبرو مي شود
تو نیمه نهایی برد .... رفت فینال
ساعی رفت فینال دعا کنید