:18::18::18:نقل قول:
این چیه دیگه؟؟؟؟
ببینم؟؟ تاریخ سیستم تون که مشکلی نداره؟؟؟
امروز 9 نوامبر 2009 هست....
شاید از اون باشه
امتحان کنید و بگید لطفا
موفق باشید :11:
Printable View
:18::18::18:نقل قول:
این چیه دیگه؟؟؟؟
ببینم؟؟ تاریخ سیستم تون که مشکلی نداره؟؟؟
امروز 9 نوامبر 2009 هست....
شاید از اون باشه
امتحان کنید و بگید لطفا
موفق باشید :11:
والا نمیدونمنقل قول:
من کلکسیون عجیب ترین ارور ها رو دارم!
تاریخم درسته
بازم همین ارور رو میده
توی redirecting میمونه
بعدش این پیغامو میده!
چرا چند روزه ميلي رو بازي ميكنم صفحه سفيد مياد ؟
کد:http://img3.-------------/files/4u1595s2vkup1dxwkwhu.jpg
چندو روزی هست که ایمیلها به سختی باز میشه (البته شخصا مشکلی نداشتم ولی اینطور به گوش رسیده) ... این نمیتونه مشکل از خود ایمیل باشه... احتمالا از سرعت پردازش اینترنت هست ... گهگداری ایمیلهای تبلیغاتی هم اینطور هستند...نقل قول:
سلام
من هر روز كلي اسپم توي جي ميلم جمع ميشه راهي هست
بتونم جلوشون رو بگيرم اصلا توي ايميلم وارد نشن؟
ممنون
كسي نظري نداره؟نقل قول:
سلام
من هر روز كلي اسپم توي جي ميلم جمع ميشه راهي هست
بتونم جلوشون رو بگيرم اصلا توي ايميلم وارد نشن؟
ممنون
منظورتون تو خود فولدر اسپم هست یا تو اینباکستون ؟!نقل قول:
• اگر تو اینباکس هست که کافی ایمیل مورد نظر را کلیک کنید و بعد Report Spam را کلیک کنید تا آن ایمیل همیشه وارد فولدر اسپم بشه نه اینباکس...
• اگر وارد خود فولدر اسپم میشه ... شما میتونید تنظیماتی داشته باشید که هر نامه ای که وارد اسپم میشه سریعا پاک بشه(البته این راه چندان پیشنهاد نمیشه، چون خیلی مواقع بعضی از ایمیلهای مهم وارد اسپم میشه !)
••• ولی راه دیگه اینه که بعضی از ایمیلها را فیلتر کنید، کافی است برین به Setting/ Filters ... در آنجا یک فیلتر بسازید... ایمیل فرستنده را وارد کنید، و در Next Step از شما میپرسه که با این ایمیل چه کنه، شما گزینه ی Delete It را انتخاب کنید ...
سلامنقل قول:
منظورتون تو خود فولدر اسپم هست یا تو اینباکستون ؟!
• اگر تو اینباکس هست که کافی ایمیل مورد نظر را کلیک کنید و بعد Report Spam را کلیک کنید تا آن ایمیل همیشه وارد فولدر اسپم بشه نه اینباکس...
• اگر وارد خود فولدر اسپم میشه ... شما میتونید تنظیماتی داشته باشید که هر نامه ای که وارد اسپم میشه سریعا پاک بشه(البته این راه چندان پیشنهاد نمیشه، چون خیلی مواقع بعضی از ایمیلهای مهم وارد اسپم میشه !)
••• ولی راه دیگه اینه که بعضی از ایمیلها را فیلتر کنید، کافی است برین به Setting/ Filters ... در آنجا یک فیلتر بسازید... ایمیل فرستنده را وارد کنید، و در Next Step از شما میپرسه که با این ایمیل چه کنه، شما گزینه ی Delete It را انتخاب کنید ...
sepid12ir عزيز
از جوابتون معلومه كه خيلي با حوصله و دقيق گفته شده
كليك كردن دكمه تشكر خالي به نظرم كافي نبود
خواستم لفظي خودم تشكر كنم ازتون
ممونم
مويد باشيد...
چند روزه چرا نميتونم ايميلهاي ياهو رو با فايرفاكس ببينم ؟
ميرم تو ميل يه صفحه سفيد مياد
ولي با اينترنت اكسپلورر راحت مياد
نه اينطور نيست!نقل قول:
احتمالا ايراد از ISP شماست! دون من با فايرفاكس كار ميكنم و مشكلي ندارم، چند روز قبل حدوداي 13 آبان مشكل داشت ولي الان چند روزه كه رفع شده
در یاهو نمیشه یک فولدر بسازیم و برای آدرس های مشخص معین کنیم که این ایمیل ها به جای اینباکس و یا اسبم به این فولدر برند ؟
هر روز برای من کلی email تبلیغاتی میادش
راهی هست از دست email ها راحت شم ؟
متاسفانه در یاهو امکان بیشرفته برای فیلتر کردن ایمیل ها به صورت رایگان وجود ندارد
در حالی که در سرویس جیمیل تنظیمات گسترده ای برای اعمال فیلتر برای ایمیل های ورودی وجود دارد
دیگه امروز با ایران رادیاتور ( جیمیل ) کی میره تو غار ( یاهو ) !!
چرا...نقل قول:
این مسیر را در ایمیل یاهوتون برید:
Options/ Mail Option/ Filters / Create or edit folders
اگر شما از یاهو بتا استفاده میکنید بعد از طی کردن این مسیر وارد یاهو کلاسیک میشین ... کافیست زیرد فیلتر که کلید add هست کلیک کنید و بعد زیر Filter Name اسم کسی که میخوایم ایمیلش را فیلتر کنید بنویسید و در مقابل From Header ایمیل شخص را بنویسید و match case را هم تیک بزنید...
و در قسمت then ... فولدری که میخواید را انتخاب کنید تا ایمیلهای شخص خاص به آن فولدر فرستاده بشه... اگر هنوز فولدری نساخته بودین، رو New Folder کلیک کنید و بعد در پایین Add Filter را انتخاب کنید و بعد پنجره ای باز میشه تا اسم فولدر را بنویسید و تمام :11:
همین الان هم برا خودم یکی جدید ساختم و هیچ مشکلی نداشتم ...
بله کافی است در ایمیل یاهو به Options/mail option/ Spam برید و در قسمت Blocked email addresses آدرس ایمیلهای تبلیغاتی را وارد کنید و بلاک کنید...نقل قول:
البته این را هم در نظر داشته باشین، شاید شما ناخودآگاه اسیر یک گروه یاهو شدین و از طرف گروه یاهو براتون پیغام میاد که باید برین و از گروه یاهو خارج بشین... برا این کار هم به این قسمت برین:
groups.yahoo.com
در قسمت Edit my groups کلیک کنید، جایی هست که شما Leave Group را تیک میزنید و بعد با ُsave changes از گروه میاین بیرون و از شر میلهاشون خلاص میشین :11:
وقتی میخوام Email یاهو رو چک کنم این پیغام میادش!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چی کار باید انجام بدم ؟
ان ماله وقتیه که پسورد ات رو یادت رفته یا یکی هکت کردهنقل قول:
اون قسمت اول ایمیلی رو می دی که می خوای پسورد جدید رو برات بفرسته اونجا
و اون یکی هم به اصطلاح سوال امنیتی هست که اگه پسورد یادت بره با جواب دادن به اون می تونی اکانتت رو دوباره پس بگیری
خیلی مهمه چیز الکی نده اگه هم یادت میره یه جا سوال و جواب رو بنویس چون بعدا راهی برای پس گرفتن اکانتت غیر از این نیست
من که یادم نرفته!!!!!!!!نقل قول:
با همین پسورد یاهو مسنجر رو باز مینکم ولی وقتی به mail.yahoo.com میرم یوزر و پسورد رو میزنم این صفحه باز میشه!
اين صفحه رو يكبار تكميل كن ديگه نمياد، ياهو طي تغييرات اخير از همه كاربراش به مرور زمان اين سوال ها رو پرسيده و ديتابيسش رو تكميل كرده!نقل قول:
کسی میدونه کد ایران رو وقتی میخواهیم تو یاهو ID جدید بسازیم باید چند بزنیم؟؟؟
75600 بزن جواب ميده!نقل قول:
یاهو به خاطر مسنجرش طرفدار اره توی ایران.
ولی جیمیل به خاطر امکان POP and Forwarding حرف نداره.
با این سرعت اینترنت ما بهترین گزینه بیسیک جیمیل است.
با سلام می خواستم بدونم چطوری میشه از شر این ایمیل های تبلیقاتی خلاص شد؟!:18:حتی من تو قسمت گروههای یاهو همه گروههارو غیر فعال کردم ولی باز یه سری تبلیقات انگلیسی هر روز واسم میاد!:41:از کجا باید جلوی این ایمیلهای ناخواسته رو گرفت؟
یه چیز عجیب اینکه من تو ایمیل اپشن تو قسمت اسپم بلوکشون کردم ولی باز تو میل باکسم هر روز ایمیل هست!!!
هیچ کس نیست جواب مارو بده؟!!:19:من 4 روزه منتظرم!!:18:نقل قول:
سلام
كسي ميدونه چه جوري ميشه يك اكانت رو سرچ كرد
من فقط چند كاركتر يك اكانت رو دارم ميخوام كاملشو بدست بيارم
البته بگم مربوط به gmail هست
شما همه ی راه ها را رفتی ولی جواب نگرفتی.... !!نقل قول:
اولین راهی که پیشنهاد میشه یاهو گروپس هست که باید از تمامی گروه ها خارج بشی...
راه بعدی هم فیلتر کردن آدرس ایمیلهایی است که در روز اذیتتون میکنه که اینطور که معلومه شما این راه هم رفتی ولی اگه نرفتین امتحان کنید که در پند پست قبلی توضیح داده بودم:
نقل قول:
بله کافی است در ایمیل یاهو به Options/mail option/ Spam برید و در قسمت Blocked email addresses آدرس ایمیلهای تبلیغاتی را وارد کنید و بلاک کنید...
البته این را هم در نظر داشته باشین، شاید شما ناخودآگاه اسیر یک گروه یاهو شدین و از طرف گروه یاهو براتون پیغام میاد که باید برین و از گروه یاهو خارج بشین... برا این کار هم به این قسمت برین:
groups.yahoo.com
در قسمت Edit my groups کلیک کنید، جایی هست که شما Leave Group را تیک میزنید و بعد با ُsave changes از گروه میاین بیرون و از شر میلهاشون خلاص میشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروهها رو هم غیرفعال کردم ولی باز ایمیل میاد!!!:41:تو اسپم نمیاد چون اونجا بلوکشون کردم ولی مشکل اینجاست که تو inbox میان ای کاش تو اسپم بودن که میشد راحت بلوکشون کرد..راهی نیست که بشه تو صندوق اصلی هم بلوکشون کرد؟نقل قول:
خب ایمیلهای تبلیغاتی که تو اینباکس میان، کافیه سلکتشون کنید و بعد اسپم را بزنید تا هر ایمیلی از طرف این آدرس ایمیل به اسپم بره .........نقل قول:
يعني هيچ راهي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
سلام
چرا چند وقتی هست که صفحه جی میل من باز نمی شه ؟
مال همه همینجوره ؟
میگه در حال تعمیر می باشد یا یه همچین چیزی ...
ممنون
فکر نمیکنم راهی باشه :41:نقل قول:
خیر... من هیچ مشکلی ندارم....نقل قول:
مشکل چیه>؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://a.imagehost.org/download/0370/untitled_35
همچین مشکلی یا از سرور هست و یا دلایل نامعلوم دیگه ای که برقراری ارتباط را دشوار میکنه ....همواره هم پیش میاد و این ایام هم به دلیل 16 آذر خیلی بیشتر هم پیش میاد....نقل قول:
احتمالا خیلی از دوستان اینروزا با باز کردن ایمیلها و مسنجرهاشون دچار مکشل بشن.... بعد از 16 آذر حل میشه
دوست عزیز نگران نباش به خاطر 16 آذر جی میل و یاهو رو بستن. دو سه روز که بگذره درست می شه.
اينا هم ما رو ديوونه كردن
يا يه چي ميشه ياهو رو ميبندن
دوستان سايتي نميشناسيد باهاش به آيدي ياهو وصل بشيم ؟
meebo واسه من پيلتره
سلام . میگم روش یا برنامه کمکی هست که بشه باهاش ایمیل های یاهو رو وارد برنامه های مدیریت ایمیل مثل اوت لوک یا تاندربرد کرد ؟
سلام ....
عکس های موجود در ایمیل هام توی جیمیل باز نمیشه ! تنظیماتش کجاست ؟! ممنون
سلام میشه به من چگونه فرستادن ایمیل با جیمیل رو به من یاد بدید
مثل عکس های زیر عمل کن :نقل قول:
دوستان برای من چند روزه که Gmail باز نمیشه کسی این مشکل رو داره ISP من صبانت هست.
واسه همه اینجوریه . اگه می خوای باز کنی باید از ف.ی.ل.ت.ر -ش.ک ن استفاده کنینقل قول: