نقل قول:نقل قول:برای بخش دولتی جذب مراکز دولتی میشی توسط اگهی هایی که میدن برای استخدامنقل قول:
بله به شهر خیلی درامد بستگی داره شهرهای بزرگ اشباع شده
واقعا؟
تو هر رشته خوبی که تلاش کنید توش درامد هستش.
Printable View
نقل قول:نقل قول:برای بخش دولتی جذب مراکز دولتی میشی توسط اگهی هایی که میدن برای استخدامنقل قول:
بله به شهر خیلی درامد بستگی داره شهرهای بزرگ اشباع شده
واقعا؟
تو هر رشته خوبی که تلاش کنید توش درامد هستش.
من تا اون جایی که میدونم تو مقطع کارشناسی فقط دانشکده جغرافیای دانشگاه تهران این رشته رو دارهنقل قول:
اگه دانش آموز قوی ای هستی به هیچ وجه توصیه نمیکنم تو مقطع لیسانس این رشته رو بخونی،چو چیزی که من دیدم...اکثرا دانشجو های فوق العاده ضعیف بودن...
تو این رشته باید از نظر ریاضی خیلی قوی باشی
اصلا تو ارشد یکی از گرایشای پر طرفداره که بچه های عمران میرن معمولا
ولی تو لیسانسی که دانشگاه تهران میگیره،چون میاد از بچه های انسانی بر میداره،و اونام پایه ریاضی شون ضعیفه،اصلا نتیجه خوبی نمیده،یعنی بچه ها اکثرا گیر میکنن،تو ارشدم که رقابتشون با فنی هاست اکثرا کم میارن
اینا چیزایی بود که میدونستم
امیدوارم کمکی شده باشه بهت
من مشغول به تحصیل در رشته ی فیزیک حالت جامد مقطع لیسانس هستم.میخواستم ببینم ایا میتونم برای ارشد رشته ی مکانیک بخونم؟یا هوافضا؟یا اینکه درساشون خیلی با هم فرق میکنه؟
سلام دوستان
رشته كتابداري و اطلاع رساني
دروسش رو ميخواستم بدونم چيه و سختي و آسوني
و از همه مهم تر بازار كارش رو بگين
خوبه بده؟
كجا استخدام ميشن/؟
نقل قول:محتوای مخفی: کتابداری
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد حسابداریم. کجا می تونم استخدام بشم؟
دوست عزيز بازار كارش در مقطع ليسانس بده ولي اگه دكترا بگيرين كار واسش زياده و يه رشته ايه كه از همه چي مي خونين و بايد كمي رياضي و زبان انگليسي خوبي داشته باشين و استخدامشم مي تونين كتابدار دانشگاه بشين و...نقل قول:
دوستان واسه دو رشته مديريت دولتي و مديريت بازرگاني
من ديگه كلافه شدم
انتخاب اول چي بزنم !
بعضي ها ميگن بازرگاني بهتره
بعضي ها ميگن دولتي !!!
واقعا از لحاظ بازار كار و سختي و آسوني كدوم يكي ؟
لطفا يه سري توضيحات از سايت هاي ديگه نزارين !
چون خودم قبلا خوندم .........
از نظر اشتغال:نقل قول:
تو این مملکت دو تا رشته هست که خیلی زیاد شده. یکیش حسابداری و دیگری مدیریت.
این رشته ها دیگه بازارشون از اشباع هم رد کرده. الآن دکتراش بیکارن. دیگه لیسانسش که شوته شوته.
خیلی بعیده با مدیریت برید سرکار.
بلکه شانس یا پارتی داشته باشین.
من خودم دو سال و نیم مدیریت بازرگانی می خوندم. چون هیچ آینده ای نداشت انصراف دادم.
از نظر تحصیلی:
دولتی و بازرگانی درسهاشون یه چند واحد خیلی جزئی با هم فرق دارند.
در این رشته شما واحدهایی از حسابداری و پزوهش عملیلتی و اقتصاد خرد و کلان و یک سری درسهای حفظی باید بخونید.
در کل این رشته بیشتر حفظیات داره. از نظر من رشته آسونیه.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
دوستان سلام
عمران فیزیکش خیلی زیاده؟؟؟من فیزیک دوست ندارم میخوام ببینم عمران به دردم میخوره یا نه؟
یه بنده خدایی میگفت مهندسی صنایع و مهندسی پزشکی خیلی مردونس؟ به درد دخترا نمیخوره میشه بگید با لیسانس این دوتا چه کاری میشه انجام داد؟
یکی دیگه راجع به دانشگاه اینجا میشه بپرسیم؟؟؟میشه یه خورده راجع به دانشگاه عباسپور تهران توضیح بدید
مرسی
نقل قول:
از نظر اشتغال:
تو این مملکت دو تا رشته هست که خیلی زیاد شده. یکیش حسابداری و دیگری مدیریت.
این رشته ها دیگه بازارشون از اشباع هم رد کرده. الآن دکتراش بیکارن. دیگه لیسانسش که شوته شوته.
خیلی بعیده با مدیریت برید سرکار.
بلکه شانس یا پارتی داشته باشین.
من خودم دو سال و نیم مدیریت بازرگانی می خوندم. چون هیچ آینده ای نداشت انصراف دادم.
از نظر تحصیلی:
دولتی و بازرگانی درسهاشون یه چند واحد خیلی جزئی با هم فرق دارند.
در این رشته شما واحدهایی از حسابداری و پزوهش عملیلتی و اقتصاد خرد و کلان و یک سری درسهای حفظی باید بخونید.
در کل این رشته بیشتر حفظیات داره. از نظر من رشته آسونیه.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
ممنونم ولي نا اميدم شدم كه !
الان انتخاب ديگه اي هم ندارم ...
مديريت دولتي - بازرگاني - علوم اقتصادي
حسابداري هم هست ولي دوست ندارم .......
چه كنم !
زيست شناسي و زمين شناسي و شيمي و كشاورزي هم هست
ولي خودم دو ترم كشاورزي خوندم و اصلا علاقه اي به اين رشته ها ندارم .......
دوستان سلام چندتا سوال دداشتم...
عمران فیزیکش خیلی زیاده؟؟؟من فیزیک دوست ندارم میخوام ببینم عمران به دردم میخوره یا نه؟
یه بنده خدایی میگفت مهندسی صنایع و مهندسی پزشکی خیلی مردونس؟ به درد دخترا نمیخوره میشه بگید با لیسانس این دوتا چه کاری میشه انجام داد؟
یکی دیگه راجع به دانشگاه اینجا میشه بپرسیم؟؟؟میشه یه خورده راجع به دانشگاه عباسپور تهران توضیح بدید
مرسی :11:
مهندسی صنایع خیلی شغل ها گیرش میاد اما تقریبا تو همشون شخص باید آماده ی انواع برخورد اجتماعی:دی باشه . منم با دوستتون موافقم این رشته به درد دختر خانومای خجالتی و سر به زیر نمیخوره اصلا ولی اگه برعکسشه چرا . اینو هم در نظر داشته باشید که بازار صنایع خوبه ! چون همه جا نیاز دارن بشوننقل قول:
مهندسی پزِشکی تا جایی که اطلاع دارم مثل صنایع اینجوری نیست . ولی بازار کار نداره تو ایران ابدا ! یعنی به نظر من فقط به درد کسایی میخوره که بخوان برن خارج و اقامت دائمشون تضمینیه
دوستان بازار كار مهندسي منبع طبيعي (محيط زيست) _ زيست شناسي _ شيمي _ زمين شناسي رو بگين
مهندسي كشاورزي ( علوم و صنايغ غذايي)
ممنونم
تربیت بدنی و علوم ورزشی
سلام.پزشکی هسته ای رو از کدوم رشته انتخاب میکنن؟ ریاضی یا تجربی؟
شغلش چطوره؟ درآمد و جذابیت و ...
کدوم دانشگاه های دولتی این رشته رو روزانه دارن؟
با چه رتبه ای از منطقه 3 میشه قبول شد؟
لطفا کمک کنید
باورم نمیشه این همه رشته توی این تاپیک معرفی شده به جز «مهندسی شیمی»، حداقل در فهرست پست اول که نبود، بنابراین من یه توضیحاتی که پارسال برای یکی از دوستان نوشته بودم اینجا تایپ میکنم و از Marichka خواهش میکنم که به فهرست پست اول اضافه اش کنه ::20:
مهندسی شیمی رشته ای که توش یاد میگیری چجوری یک فرایند شیمیایی رو در مقیاس صنعتی پیاده کنی ، فرض کن شیمی دان ها کلی توی آزمایشگاه وقت صرف میکنن و به این نتیجه میرسند که ماده ی A به علاوه ی ماده ی B میدهد ماده ی C ، خب تا اینجاش به شما ربطی نداره ، بعد قرار میشه این ماده ی C رو درمقیاس صنعتی توی یک کارخونه تولید کنیم ، شیمی دان میدونه که A رو بریزه روی B میده C اما در مقیاس صنعتی چطور ؟ این مهندسی شیمیه که تعیین میکنه مثلا باید یک برج 5.5 متری بسازیم که توش 4 تا سینی داشته باشه ، از بالا A بریزه پایین و از پایین B به صورت گاز وارد شه ، دما اینقدر باشه ، میزان ورود B و A فلانقدر باشه ، فشار گاز B اینقدر و ... . پس اصل مطلب اینه که توی مهندسی شیمی به شما یاد میدن بتونین یه فرایند شیمیایی رو صنعتیش کنید .یا یه مثال دیگه مثلا شما میدونین که نفت که از زمین میاد حاوی نفت به صورت تعداد زیادی ماده ، گاز و آب هست ، اصل طراحی یک سکوی نفتی با مهندسی شیمی و مهندسی نفته . مهندس شیمی کل مجموعه رو طراحی میکنه که مثلا اول آب رو با فشار میفرستیم به چاه تا نفت بیاد بیرون ، بعد با یک دستگاه فشارش رو تامین میکنیم تا برسه به برج جدا کننده ، از اونجا آبش جدا میشه باید بره به قسمت تصفیه تا دوباره برگرده به دریا ، گازش جدا میشه و میره به قسمت رطوبت زدایی (حالا اینکه چطوری گاز رطوبت زدایی بشه کلی داستانه تو مهندس شیمی ) و یه سری بلا ها هم سر نفت میاد . کل طراحی یه همچین مجموعه ای با مهندسی شیمیه .
حالا بحث نزدیکی مهندسی شیمی با مکانیک و غیره . ببین ! مهندسی شیمی شبیه مکانیک سیالات هست ، چون اگه بدونی مکانیک سیالات راجع به چیه (که از اسمش هم معلومه ) توی مثال هایی که من زدم میبینی که بخش اعظمی از کار شما با سیالاته ، مثلا همون مثالی که زدم نفت از چاه بیرون میاد باید فشارش رو با دستگاه تامین کنیم خودش بحث مکانیک سیالاته که یک سیال چطور توی لوله حرکت میکنه و افت فشار چیه و چطور باید کنترل بشه و ... . اما اونجایی که اصل مطلب مهندسی شیمی هست از مکانیک سیالات جداست .
مثلا توی مثال اولم گفتم که شما باید تعیین کنی که فرایند A+B میدهد C توی کارخونه چطور انجام بشه ، این کاریه که مهندسی مکانیک سیالات از عهده اش بر نمیاد ، چون قوانین ارتباط مواد وقتی در کنار هم هستند و رد و بدل شدن ماده بین اونها رو فقط مهندسی شیمی و تحت عنوان درسی به نام «انتقال جرم» میخونه . اونوقت بعد از این انتقال جرم شما درس های دیگه ای میخونی که یاد میگیری یه فرایند شیمیایی از چه قوانینی پیروی میکنه ، و با استفاده از اون قوانین شما طراحیت رو انجام میدی . بنابراین مقایسه ی م. شیمی با مکانیک سیالات از نظر من کار درستی نیست . این مقایسه هم فقط برای این انجام میشه که بچه ها توی ایران فقط 4 تا رشته میشناسن : برق ، مکانیک ، عمران ، صنایع . در حالی که مهندسی شیمی یک رشته ی جدائه که بسیار هم کاربردیه ، چون با توضیحاتی که دادم میبینی که هر جا که یک کارخونه باشه از کارخونه مواد غذایی گرفته (ساخت سس مایونز ، رانی! ، رب گوجه و ...) صنایع چوب (تهیه کاغذ) و تا از همه مهمتر صنایع نفت و گاز به م.شیمی احتیاج هست .
الان توی امریکا بالاترین حقوق رو مهندسین نفت میگیرن و بعد از اونها مهندسین شیمی .راجع به اینکه چقدر شیمی داره ، همه ی مهندسی ها دروس عمومی مثل شیمی 1 رو دارند ، بعضی ها شیمی 1 و شیمی 2 دارند . حالا توی مهندسی شیمی علاوه بر شیمی 1 و شیمی 2 ، شما شیمی آلی و شیمی - فیزیک هم دارین . یعنی توی 141 واحدی که باید پاس کنی ، 6 واحد اضافی تر از بقیه شیمی دارین ، خب البته چند تا آزمایشگاه شیمی هم دارین. راستش منم از شیمی اصلا خوشم نمیومد و ولی این رشته رو انتخاب کردم ، البته تنفر هم نداشتم از شیمی ، اما خب احتمالا مثل من میتونی چند واحد شیمی رو تحمل کنی همونطور که گفتم شما در همون حد اینکه ماده ی A به علاوه ی ماده ی B میشه C برات کافیه و لازم نیست بدونی اینا از کجا اومده و چی میشه و A و B ساختارشون چیه ، اما یه مهندس شیمی همیشه یه پس زمینه ای از شیمی بلده و از این جهت با سایر رشته های مهندسی فرق داره ، تقریبا شیمی در خیلی از درس ها جاریه اما شما شیمی نمیخونی. اگه گیج شدی در یک کلام بگم که اصل مطلبِ شما شیمی نیست اما یه جاهایی با شیمی روبرو میشی که در حالت عادی اذیت نمیکنه مگر اینکه به معنای واقعی متنفر باشی از شیمی !
دوستان من میخواستم دو تا رشته ی مهندسی مواد ومهندسی شیمی رو واسم فرق هاشو بگید. از نظر دروس و ادامه تحصیل و بازارکار
اقا پس کی میشه ویرایش کرد انتخاب رشته هامونو!؟
چرا نمیزارن رو سایت پس!
سلام:13:
میخواستم بدونم بازار کار رشته کارشناسی بهداشت عمومی و زیست با گرایش های مختلفش چطوری؟:46:
برای بهداشت بهترین جا برای کار وزارت خونه بهداشت و امثال اونه که اون هم بدون بند پ بعید می دونم الان جذب کنن کسی رو.زیست علوم پایه هستش و علوم پایه تو ایران کار براش خیلی کمه.البته نگفتید کدوم شاخه زیستو مد نظر دارید؟ولی اگه از این دوتا خواستید انتخاب کنید زیست رو انتخاب کنید به خاطر اینکه اگه بخوایید می تونید برید خارج از کشور هم ادامه بدید و کلا از اینجا خارج شید!شرایط بازار کاری خوبی هم داره خارج از ایران.البته باز هم به علاقه خودتون بستگی داره.نقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
شما اخبارو اینجا پیگیری کن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499492
به نظر من اگه در مورد چند تا رشته شک دارین به جای نشستن و پرسیدن از بقیه فقط یه کار بکنید یه وقت 2-3 روزه بگذارید و برید موفقترین فارغ التحصیلان اون رشته رو پیدا کنید و خواهش کنید که از نزدیک بتونید کارشون رو ببینید. اونوقت حتماً میفهمید که باید کدومش رو انتخاب کنید.
راهنمائی هیچ کس جز مشاهده خودتون به درد شما نمیخوره
سلام .
من می خواستم در کارشناسی ارشد در رشته ای شرکت کنم . یکی از فاکتورهایی که برام مهم است اینه که ان رشته بازارکار
مطمئنی تا سه سال اینده داشته باشه یا پیدا کنه . منظورم رشته ای است که بتونم با مدرکش درارشد بتونم روی شغلش و خصوصا
استخدامی حساب کنم . از دوستانی که راه را رفتند تقاضای راهنمایی دارم. یه چند تا نکته هم لازم می دانم بگم :
1-در معرفی رشته محدودیتی نگذارید مهم بازار کار مطمئن برای من است.
2- می دانم که تخصص داشتن و اینکه اگه متخصص باشی کار برات است واین حرفا . ولی به لحاظ اماری و واقعیت می خواستم بدانم
چه رشته ای را می توانم بخوانم و البته با امید به خدا از بازار کارش مطمئن باشم خصوصا برای استخدام.
3- اگه رشته ای نیاز به مطالعه و تحقیق و .. جدا از درس دانشگاه دارد انهم می دانم و درنظر گرفتم.
نقل قول:
اگه تواناییشو داری MBA
100%
رشتتونو نگفتید
از نظر رشته ی پر در آمد و زودبازده " عمران " که نیاز به سرمایه داره و استخدامی کم داره.
استخدامی برق و میکانیک .
من استخدامی برام مهم است یا اینکه شغلش حاشیه امنیت داشته باشه .در ضمن برای کارشناسی ارشد می خواستم چون برق ومکانیک برای کارشناسی است ضمن اینکه بعضی از استخدامی ها اگه مدرک بالاتر از لیسانس
داشته باشی قبول نمی کنند. به طور خلاصه رشته ای که با گرفتن ارشد ان بتونم با درصد بالا و توکل برخدا به استخدام یا داشتن یک شغل با اطمینان برسم.
رشته ی بسیار پردرامد و پر استخدام پارتی !نقل قول:
سلام .
من می خواستم در کارشناسی ارشد در رشته ای شرکت کنم . یکی از فاکتورهایی که برام مهم است اینه که ان رشته بازارکار
مطمئنی تا سه سال اینده داشته باشه یا پیدا کنه . منظورم رشته ای است که بتونم با مدرکش درارشد بتونم روی شغلش و خصوصا
استخدامی حساب کنم . از دوستانی که راه را رفتند تقاضای راهنمایی دارم. یه چند تا نکته هم لازم می دانم بگم :
1-در معرفی رشته محدودیتی نگذارید مهم بازار کار مطمئن برای من است.
2- می دانم که تخصص داشتن و اینکه اگه متخصص باشی کار برات است واین حرفا . ولی به لحاظ اماری و واقعیت می خواستم بدانم
چه رشته ای را می توانم بخوانم و البته با امید به خدا از بازار کارش مطمئن باشم خصوصا برای استخدام.
3- اگه رشته ای نیاز به مطالعه و تحقیق و .. جدا از درس دانشگاه دارد انهم می دانم و درنظر گرفتم.
استخدام تو ایران به کمترین چیزی که بستگی داره رشته است
من لیسانس برق شریف میشناسم اینجا مغازه باز کرده پلی استیشن میفروشه !
اگه پارتی نداری چیزی که خیلی مهمه سابقه کاره . شما هرچقدرم درست و دانشگاهت خوب باشه نمیتونی توقع داشته باشی شرکت خوبی بیاد و به کسی که دو روزه درسش تموم شده حقوق خفن بده
دیگه همه چیز که پارتی نیست . تازه من استخدامی ارشد را گفتم و حقوق خفن هم نمی خوام . ولی خوب
حتی اگه شرایط دیگر هم در نظر بگیری باز یک رشته تا رشته دیگه می تونه خیلی فرق داشته باشه . شما
با این احتساب رشته هایی که فکر می کنید را در ارشد بهم معرفی کنید.
سلام دوستان
فارغ التحصیل مکانیک گیلان(لیسانس) وضع کار به نظرتون چطوره؟اگه کار هست کجا مثلا؟چقدر حقوق میگیره اول کاری؟
اول کار فکر حقوق زیاد نباش که نمیشهنقل قول:
در کل کار برای رشته های برق و مکانیک زیاده اما به خاطر طبع فنی این رشته ها اول کار سخت میشه بدون سابقه ،کار پیدا کرد سعی کن یکی دو سال اول به فکر سابقه کار باشی
1- دراستخدامی ها می گن کارشناسی یا کارشناسی ارشد نرم افزار یعنی اگه کسی کارشناسی ارشد نرم افزار داشته باشه می تونه در ازمون شرکت
کنه . اما بعد از ازمون در مرحله گزینش اگه مدرک لیسانست غیر نرم افزار باشه (علوم انسانی) بهت گیر می دن و استخدام نمی کنند. ایا کسی خبر داره؟
2-دنیای کامپیوتر گسترده است و به سرعت درحال گسترش است و یک مهندس نرم افزار باید مدام خودش را اپدیت کنه . اما این ترسناک است خصوصا
که فکر می کنند باید همه چی را بلد باشی . با این توضیح در استخدامی های دولتی وقتی یک کارشناس یا کارشناس ارشد را از طریق اگهی استخدام
می کنند. ایا همین توقعات را دارند . اصلا یک مهندس نرم افزار که استخدام می شه چه کارمی کنه ایا باید همه چی ر بلد باشه مثلا باید شبکه اینترانت
شرکت را بچرخونه . اگه اینطور باشه ایا همه کسانی که با اگهی استخدام دولتی استخدام می شند اینطوری اند
دوستان من پیام نور نرم افزار درومدم و آزاد برق قدرت
کدومو بخونم تا وقتی کارشناسی گرفتم زمینه ی شغلی مناسبی داشته باشه؟
اگه می تونید راهنمایی کنید چون در انتخابم موثرهنقل قول:
سلام به همگی دوستان
من امروز دفترچه ارشد رو خوندم
واسه رشته اصلی که رشته خودم رو انتخاب میکنم
اما در مورد این رشته های شناور سوال داشتم
باید از بین 64 تا رشته انتخاب کنم یکی رو
من هیچ کدوم رو دوست نداشتم
ولی از بین اونا "مجموعه مدیریت جهانگردی" رو پسندیدم
ولی زیاد راجع بهش اطلاعات ندارم
میشه لطف کنید در مورد این رشته
بازار کار
و بقیه مواردش بهم اطلاعات بدید لطفا
من سال آخر رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم
فکر میکنید این رشته به عنوان رشته شناور گزینه ی مناسبی واسم باشه؟
میتونم ادامه تحصیل بدم؟
سخته یا آسونه؟
خیلی خیلی ممنونم
کسی درباره ی این رشته ها ( کارشناسی ارشد ) و وضعیت آینده کاریشون اطلاع داره؟
علوم سیاسی، گرایش دیپلماسی و روابط بین الملل دانشکده وزارت امور خارجه
علوم سیاسی مطالعات آمریکای شمالی دانشگاه تهران
حقوق نفت و گاز
حقوق ارتباطات
حقوق بشر
فکرشو بکن رشته حقوق بشر تو ایران !!!
سلام...
میخواستم یه توضیحی بدید راجع به رشته بازی سازی که شنیدم تو مقطع کارشناسی ارشد هست و بعد از کارشناسی نرمافزار کامپیوتر هست.
ممنون
نقل قول:
محتوای مخفی: حقوق و ارتباطات
محتوای مخفی: حقوق بشر
سلام دوستان...
به یه مشکلی بر خوردم!
نمیتونم بفهمم به کدوم رشته علاقه مندم....!!!
هر چی بیشتر جستجو میکنم بیشتر گیج میشم...از کجا باید بفهمم که چه رشته ای رو دوست دارم؟به کامپیوتر-نرم افزار خیلی علاقه دارم ولی توضیحاتش رو خوندم بنظرم اومد آینده ی خوبی نداشته باشه!
بیشتر به کارای عملی علاقه مندم و ابتکارات خوبی هم دارم .بیشترشون هم توی زمینه الکترونیکی و ایناست.یعنی به کار های عملی تو مبحث الکترونیک علاقه مندم.بنظرتون رشته ی مهندسی برق-مخابرات با روحیه ی من سازگاره؟
راستی بیشتر هم دوست دارم برای خودم کار کنم تا اینکه توی سازمانی استخدام بشم....مگه اینکه تو رده های بالا باشه...دوست دارم تو جایی یا استخدام نشم یا اگه میشم درست و حسابی باشه...
یه چیز دیگه هم که هی دارم تو نت دنبالش میگردم پیدا نمیکنم رشته هاییه که دانشگاه جامع گلستان (سراسری گرگان) داره هست!باید از کجا مطلع بشم؟
اگه کسی میتونه تو این زمینه ها کمکم کنه ممنون...
سلام دوستان ..
من اولین انتخوابمو تو تهران میخوام عمران بزنم یا اسلام شهر یا دماوند...به نظرتون کومشون بهرته ؟؟ازهمه لحاظ ..خونمونمون الان شمال شرقه تهرانه
اصلا سمت این رشته ها نرو.بنده خدا یکی از اشناهامون 3سال پیش مهندس محیط زیست فارغ التحصیل شده اما بیکار بود دیگه ازبیکاری امسال فوق لیسانس قبول شد بعد فوق هم بازم بیکاره.نقل قول:
سلام دوستان
لیسانس مکانیک جامدات دارم تو انتخاب رشته ارشد موندم
1.طراحی کاربردی(+ مورد علاقه - بازار کار بد)
2.تبدیل انرژی(+ بازار کار خوب - تنفر شدید از درسهای مربوط به ترمودینامیک)
کسی اطلاعاتی داره کمک کنه