نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو مگ نیست! یه فایل چک پوینت که حجمش حدودا 452 kb هست. یعنی یک چهارم.
خوب! مشکل چیه؟ زیاده؟ کمه؟ :eh:
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو مگ نیست! یه فایل چک پوینت که حجمش حدودا 452 kb هست. یعنی یک چهارم.
خوب! مشکل چیه؟ زیاده؟ کمه؟ :eh:
با سلام
شما که بازی رو تموم کردین ، یه کمکی هم به ما بکن :
من تو اون مرحله که با کلونل در گیر می شیم گیر کردم
با سلام
توی این بازی نمیشه مکالمه هارو دوباره دید یا شنید؟(منظورم اینه که جایی توی پروفایل ذخیره نمیشه)
از بازی اون جور که باید لذت نبردم چون همش تو سالن بود!
درسته اما اونقدر هيجان بازي خوب بود كه زياد كمبود در تنوع محيط احساس نميشدنقل قول:
دوستان اين بازي Easter Eggs داره ؟
جوابمو پیدا کردم !!!!نقل قول:
سلام به همه دوستان
ببخشید من بازی رو نصب کردم صدا هم داشت ولی اخرای مرحله اول صداش قطع شد و هم کاری کردم بر نگشت . چیکار کنم ؟ توی تنظیمات مربوط به صدای بازی هم رفتم فایده نداشت ...
؟
؟
>>>> ؟ <<<<<
نقل قول:
این مشکلو هم داشتن خوب بود یه نگاهی به تایپیک مینداختی رفیق؟!
control panel\system\hardwar\device manager قسمت audio رو باز کن و unimodem half-duplex audio device رو disable کن. اگه تو بازی بازیکنا خون هم ندارن تو تایپیک احتمالا هستش.
چطور میشه سوار اون روبات های آهنی شد ؟ اصلا میشه ؟نقل قول:
توی 1 مرحله خاص میتونی سوار بشی نه همه جا خودش بهت میگه
مرسی ... همون جایی که میگی تونستم سوار بشم ؛ ولی انصافا عجب حالی داد :دی
می خواستم بدونم محل ذخیره شدن سیو این بازی کجاست؟
My Documents\WBGamesنقل قول:
فولدر سیو بازی اسمش wbgames هست .
سلام
من این بازی رو تازه گرفتم بعد از ور رفتن صداش رو درست کردم یعنی صداش پخش شد ! اما حالا صدا خش خش داره ! به همراه تاخیر !
کسی این مشکل رو داره ؟ ممنون
کسی نبود ؟نقل قول:
صداش رو از control panel قسمت system درست کردی اینجوری شد؟?نقل قول:
اگه آره احتمالا کارت صدات ضعیفه.
کارت صدای من Xfi Extreme Gamer هست !نقل قول:
صداش رو از control panel قسمت system درست کردی اینجوری شد؟?نقل قول:
آقا من بازی روی Vista 64bit نصب کردم درست شد !نقل قول:
این ویستا کار راه اندازه ها سایلنت هیلم اینجوری بود یه سری روی xp صدا نداشتند یه سری روی هم xp هم vista.نقل قول:
نتونستم کمکی کنم شرمنده.
خوب این بازی رو هو تموم کردم ..... خدایی زیبا و ÷ر هیجان بود ..... شامل 7 تا Interval میشد که آخرش هم داستان تموم نشد و همچنان ادامه داره .....
من هم تمومش كردم اما مرحله 7 پوستمو كند تا دفعه آخر دسته رو كشيد.....لت و پار شدم .............اما حيف كه داستان تموم نشد و نفهميديم منظور از دست رو روي شكم گذاشت چي بود به نظر توي شكمش بچه بود نمودنم
به شما پیشنهاد میکنم که داستان بازی که توی پست اول توسط هوس جان نوشته شده بخونی تا کامل قضیه دستت بیاد...نقل قول:
نقل قول:پست Optimus Prime رو هم بخون ديگه كاملا برات روشن ميشه !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243441&page=28
من یه چند وقتیه بازی رو خریدم ولی بازی نکردمش یعنی نصبش کردم ولی دور و ورش هوا نشدم.
گیم پلی واقعاً عالی بود.
گرافیکشم از نسخه 1ش بهتر بود (70%)
در کل بازی خوبیه و ارزش داره بازی کنیمش.
این بازی چند مرحله است ؟ طولانیه ؟
تو همین صفحه گفته شده.
7 Internal .
سلام
دوستان من این نسخه رو تموم کردم و تنها نسخه ای که نرفتم EXTRACTION POINT هست که امروز نصب کردم اما وقتی رفتم تو بازی دیدم دقیقا همون fear 1 هست و هیچ چیز جدیدی نداشت!
جالب اینجاست که یادم نبود قبلا یک دی وی دی دیگه از این بازی گرفته بودم و اون رو هم که نصب کردم همینطور بود و دقیقا fear 1 بود!!
احتمالا همون Epansion pack منظورتون هست !!!نقل قول:
اون زیاد چیز مهمی نبود تا اونجایی که یادمه همین طوری دادن که دوره هم باشیم ...
فکر نمیکنم اینطور باشه!نقل قول:
چون در سایت gamespot بازی به اسم FEAR:EXTRACTION POINT وجود داره!
اون یک expantion هست. من هم یکی از expantion های fear 1 رو داشتم. اسمش یادم نیست چی بود. روی یه dvd بود.
ما هم بلاخره بازی رو تموم کردیم در 2 روز :دی
گیم پلی ، محیط ، گرافیک همگی عالی بودن.
گرافیک فقط آتیش ها و آب و دودهاش خوب نبود.
درکل حال داد.
به به شمام اوومدی قاتی باقالیا. آفرین.نقل قول:
سلام
من در جايي ار اين بازي گير كردم اگر كسي ميدونه راهنماييم كنه
من الان در طبقه بالاي يك مدرسه هستم كارت ورود به اتاق پرستارهم بدست اوردم و ميخوام كه با اسانسور به اونجا برم اما موقعي كه از اسانسور استفاده ميكنم زني جلوي من مي آيد كه بايد اونرو بزنم بعد از اينكار اون داخل اسانسور مي افته و همراه با اسانسور سقوط ميكنه و من بعد از اون هيچ راهي براي رفتن به اون طبقه پيدا نميكنم اساسا تو اون طبقه گير كردم
خدا مشكلتون رو حل كنه اگه كسي ميدونه مشكل ما رو هم حل كنه
در Mission 9 - Nurse's Office - در صورتی که در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه, این یک باگه... اما راههای حل مشکل:نقل قول:
- اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد این ماموریت رو از اول شروع کنین.
- اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!
در غیر این صورت (باز بودن) به داخل آسانسور بپرین و در طبقه پایین به سمت دفتر پرستاران برین.
اقا برای من هم مثل خیلی از دوستان مشکل صذا ذاره چه جور حل میشه خواهش می کنم کمک کنید
control panel/system/Hardwar/Device Manager/Sound,Video گزینه ی Unimodem غیر فعال بشه.نقل قول:
متاسفانه درست نشد اين سيو بازي منه اگه ميشه يكي با اين سيو بره جلو و سيو بعدي ( چك پوينت بعدي) رو به من بده ممنون ميشمنقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=186e81324628bc90b94117dade8fc295e2e9fb9bb286bfbdc95965eaa7bc68bc
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/114298118/6815a80f/Checkpoint.html
سلام پچی که براش اومده کسی نصب کرده چون بیشتر دیویدیهای نصب بازی ماله steam هستش که ممکنه کار نکنه
سلام دوستان من در مرحله 4 یا پنج نمی دونم اونجایی که روباته از دیوار میز نه بیرون با دوتا مسلسل ادم به رگبار می بنده گیر کردم نمی تونم بزنمش چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
از نارنجک های EMP استفاده کن ( آبی ها ) اونجا تو گاراژ ریخته. به طرفش بنداز تا اونو برای چند ثانیه از کار بندازه به اضافه اینکخ خسارت هم می زنه بعد هر چی اسلحه داری خالی کن به پشتش. این عمل تکرار کن تا از بین بره.نقل قول: