ممنون،میگم چیکار کنم که خودم با ملکه ازدواج کنم؟آخه تو صفحات قل همچین چیزی ذکر شده بود!نقل قول:
Printable View
ممنون،میگم چیکار کنم که خودم با ملکه ازدواج کنم؟آخه تو صفحات قل همچین چیزی ذکر شده بود!نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم می شه پچ هایی رو که باید از تو خود بازی دانلود کرد و پولی هم هست با حجم حدود 1 گیگ از جای دیگه دانلود کرد و روی بازی کرک شده نصب کرد اگه می شه لطفا لینک از این پچ ها بگذارید
ممنون
من تونستم همه achievement های بازی را باز کنم ولی 4تا از اونها Secret هستن. (پچ 1.02a) کسی میتونه بگه اونها چی هستن؟ DLC های Warden's Keep و Stone Prisoner و Return to Ostagar هم نصب هست.
کسی میتونه در این مورد کمک کنه:
من تقریبا همه achievement های بازی رو باز کردم(1550 امتیاز از 1600 تا. البته فکر کنم!). ولی 4تای اونها Secret هستن(پج 1.02a). و همچنین DLCهای Warden's Keep , Stone Prisoner , Return to Ostagar هم نصب هست. میتونه کسی کمک کته؟
بابا من گیر کردم ، اصلا نمی دونم باید چکار کنم . هر جایی هک که میرم هیچ اتفاقی نمی افته.
خوب ماموریت اصلی شما چیه الان؟؟؟نقل قول:
کدوم یکی از ماموریت های اصلی رو تموم کردین؟؟
عنوانش الان یادم نیست . همون کوئستیه که با یه سری جونور صحبت می کنیم و بعدش یه دختره که شبیه روحه و لباس تنش نیست میاد و باهاش حرف می زنیم و بعد غیب میشه . الان نمی دونم چکار کنم .
عنوانش الان یادم نیست . همون کوئستیه که با یه سری جونور صحبت می کنیم و بعدش یه دختره که شبیه روحه و لباس تنش نیست میاد و باهاش حرف می زنیم و بعد غیب میشه . الان نمی دونم چکار کنم .
راستی ظاهرا تو بعضی جاها برای اینکه افراد صحبت کنند ، باید از Persuasibn و Canning و یا Intimidation استفاده کنیم . اصلا اینها چی هستند و کجا پیدا می شند ؟ من Warrior هستم و Human.
اگه درست فهمیده باشم کدوم رو میگین یعنی همون زنی که پیش گرگنما ها هست .نقل قول:
احتمالا رفتین به کمپ الف ها وحالا هم باید دنبال سر دسته گرگنما ها بگردید تا بتونید 1 چیزی پیدا کنید تا با اون زخمی ها رو خوب کنید.
حالا حسش نیست کل ماجرا رو بگم :دی اگه ماجراش رو نفهمیدی بگو تا تعریف کنم.
خلاصه شما الان باید برید توی جنگل بگردید تا بالاخره به 1 جا میرسید که 1 هوای سفید وجود داره و وقتی برید داخلش دوباره برتون میگرده به عقب. درست یادم نیست ولی فکر میکنم باید 1 کاری توی همون جنگل میکردید تا بتونید از اونجا رد بشید.
بروبکس هرکی یادشه راهنمایی کنه.
بعد که از اونجا رد شدید به 1 قلعه خرابه میرسید و ...
در مورد سوال دیگتون:
وقتی لول کارکتر پیشرفت میکنه توی 1 قسمت از آپگرید کردن کارکتر به شما اجازه میده که قدرت حرف زدن رو زیاد کنید. همونجا که میتونید قدرت پوشن سازی و ترپ سازی رو زیاد کنید. اولین قدرت که عکس 1 دهن هست که 1 چیزی ازش زده بیرون. اون رو که افزایش بدید قدرت حرف زدنتون زیاد میشه و میتونید بعضیا رو که مثلا میخوان با شما بجنگن رو با حرف زدن ترغیب کنید که این کا رو نکنن. چه با تهدید و چه با خوب حرف زدن و ...
دوستان ، من اینجاها گیر کردم. واقعا نمی دونم باید چکار کنم.نهچیزی رو نقشه هست نه می دونم که باید کجا برم.
1) Arl of redcliffe
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest (همون که پیش گرگ نماهاست)حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم.
مگه شما دیالوگ هایی رو که انتخاب میکنید رو نمیخونید؟؟؟؟نقل قول:
1) Arl of redcliffe
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
بذارین از اول داستانش رو بگم. فکر کنم طولانی ترین پستم برای راهنمایی توی p30 این بشه :دی
آرل ایمون پادشاه یا همون آرل ردکلیف هست. بعد از اینکه پادشاه توی جنگ به خاطر خیانت اون یارو که اسمش یادم رفته و پدر شوهر پادشاه بود کشته میشه آرل ایمون هم مریض میشه و یه عده هم میگفتن که همون پدر زن پادشاه اون رو مسموم کنه. آرل ایمون مرد خوبیه و شما بهش احتیاج دارید که کمکتون کنه و یه سپاه برای کمکتون تشکیل بده.
خلاصه شما به رد کلیف میرید میفهمید که اونجا جنگه. نمیدونید چه خبره و خلاصه شهر کنار قصر آرل ایمون رو نجات میدید و اونجا با برادر آرل ایمون آشنا میشید ولی قصر تصرف شده و شما تصمیم میگیرد که به اونجا هم حمله کنید و قلعه و آرل رو نجات بدید. یه دفعه زن آرل ایمون از قصر به اون دهکده میاد و از برادر آرل ایمون میخواد که تنها باهاش بره به قصر ونمیگفته چرا و . . . فقط میگفته باید باهام بیای. خلاصه برادر آرل به شما 1 راه مخفی رو نشون میده که به قصر منتهی میشه و خودش همراه زن آرل ایمون میره به قصر. شما هم از راه مخفی به قصر میرید. و بعد از 1 مدت جلو رفتن به 1 جادوگر میرسید که توی 1 سلول زندانی شده و به شما میگه کمکش کنید و براتو ماجرایی رو میگه. تعریف میکنه که پسر آرل جادوگر بوده. یعنی قدرت جادگری رو داشته ولی چون Circle of mage همه جادوگر ها رو میبره پیش خودش تا تربیت کنه و . . . مادرش به کسی نمیگه که پسرش جادوگره و این جادوگر که توی سلول بود رو میاره تا به بچش آموزش جادوگری بده یعد یه دفعه پسر آرل 1 کاری میکنه و موجودات شیطانی میریزن توی قصر و . . . . زن آرل هم فکر میکنه اینا کار همون جادوگر معلم هست( که الان زندانیه) و اون رو به زندان میندازه. خلاصه من که آزادش کردم گفتم شاید بعدا لازم بشه که همینطور هم شد.به راه خودتون ادامه میدید به زن آرل ایمون میرسید و برادر آرل ایمون که داره دلقک بازی در میاره و پسر کوچیک آرل ایمون که قیافش شیطانی شده.حمله میکنید و پسر آرل فرار میکنه. 1 مقدار حرف میزنید و میفهمید که چه اتفاقی افتاده.
یه دیمون از پسر آرل سوء استفاده میکنه به این صورت که آرل داشته میمرده و پسرش ناراحت بوده بعد یه دیمون میاد به پسرش میگه من پدرت رو زنده نگه میدارم ولی در عوض به جسم تو نفوض میکنم و . . . .خلاصه پسر آرل هم خام شده بود و دیمون به بدنش رفته بود و اون رو کنترل میکرد و اون موجودات شیطانی رو احضار کرده بود.خلاصه چند تا راه پیش روی شما میمونه برای نجات پسر آرل. یکی اینکه همون جادوگر زندانی بیاد و با استفاده از یه جادو 1 نفر رو قربانی کنه تا موریگان بره به تفکرات پسر آرل و دیمون رو بکشه و پسر آرل نجات پیدا کنه. یا اینکه شما برید به Circle mage و به کمک جادوگران بدون اینکه کسی بخواد کشته بشه این مسئله رو حل کنید و دیمون رو بکشید.من راه اول رو انتخاب کردم و زن آرل خودش رو فدا میکنه تا بچش نجات پیدا کنه و موریگان پسر آرل رو نجات میده.
الان شما احتمالا راه دوم رو انتخاب کردید. باید به Circle mage برید و با صاحبای اونجا حرف بزنید. البته توی Circle mage هم الان جنگه و . . .
داستان الف ها رو هم میگم.نقل قول:
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest (همون که پیش گرگ نماهاست)حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.
توی فارست شما به یه کمپ الف میرسید که عدع ای از اونا به شدت ضخمی شدن. بعد از حرف زدن با سردسته اونا میفهمید که گرگنما ها به اونها حمله کردن و عده ای مجروح شدن. حالا الف ها با کمک جادو به اونها کمک کردن تا به گرگنما تبدیل نشن ولی درمان اصلی رو ندارن. از کنار ساید کوئست ها میگذرم که دیگه خیلی طولانی میشه.
خلاصه سردسته الف ها به شما میگه که راه نجات دادن این الف ها اگه درست یادم باشه اینه که قلب گرگنمای اصلی یعنی اولین گرگنمای به وجود اومده رو بیارید براش تا معجون رو درست کنه. خلاصه شما میرید داخل جنگل و با چند تا گرگنما میجگید تا اینگه به یه گرگنمای قوی میرسید که فکر میکنم اسمش سوئیفت رانر بود.اون به شما هشدار میده که جلوتر نیاید و میکشیمتون و . . . بعد هم باهاش میجنگید و اونم فرار میکنه. همینطور ادامه میدید تا اینکه یه 1 قصر میرسید و لیدی آو فارست رو میبینید ( طریقه رسیدن به قصر فاکتور گرفته شد چون خودمم درست یادم نیست :دی) .دوباره میجنگید میرید جلو تا اون گرگنمای اصلی رو پیدا کنید و دوباره به لیدی آو فارست میرسید و باهاش حرف میزنید و اون براتون 1 ماجرا میگه.اینکه چی شد این گرگنما ها و خودش به وجود اومدن.والا داستانش درست یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه زن و بچه همون سر دسته الف ها رو آدم های میکشن(فکر میکنم تجاوز هم کرده بودند بعد کشته بودن!! درست یادم نیست) خلاصه این الف هم از یه جادوی خیلی قوی استفاده میکنه واین لیدی آو فارست رو به وجود میاره و در حقیقت این لیدی آو فارست همون گرگنمای اولیه بوده که به اختیار خودش میتونسته به شکا گرگنما در بیاد و اون رو میفرسته وسط آدم ها تا اونا رو نابود کنه و آدم ها هم به شکل گرگنما در میان.با این جادویی که استفاده کرده بود دیگه تا وقتی که لیدی آو فارست زنده بوده این سردسته الف ها هم نمیمرده.لیدی آو فارست به شما میگه برین سر دسته الف ها رو بیارین.فقط اون میتونه لیدی آو فارست رو نابود کنه تا بقیه الف ها خوب بشن و گرگنما ها هم دوباره به انسان تبدیل بشن. خلاصه شما بر میگردید پیش همون سر دسته الف ها و براش میگید که همه چیز رو میدونید و اون هم باهاتون به پیش لیدی آو فارست میاد و اونجا هم 1 کم بحث و جنگ و دعوا کاری کردم که سر دسته الف ها اون لیدی آو فارست رو نابود کنه و خودش هم همون موقع میمیره و گرگنما ها هم انسان میشن. و خلاصه بر میگردید به کمپ الف ها و اونا هم به شما قول میدن که توی جنگ در مقابل بلایت به شما کمک کنن.
خوب پس شما تا در قصر رفتید فکر میکنم. درسته؟؟
بعد از اینکه غیب میشه شما باید همینجور راهتون رو ادامه میدادید که طولانی هم بود تا بالاخره دوباره ببینیدش. شما کجا گیر میکنید؟؟ یعنی از 1 جا نمیتونید جلو تر برید یا مشکل جای دیگست؟
اینو هم والا منم یادم نیست. اگه توضیحات مربوط یه این کوئست رو بنویسید میتونم راهنماییتون کنم. فکر میکنم به Urn of sacred ashes ربط داشت اگه درست یادم باشه.نقل قول:
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم.
اوووووووفففففففففف :دی
دیگه اگه جاییش رو یادم رفته یا اشتباه کردم ببخشید.
موفق باشید.
این یکی از طولانی ترین کوئست های بازیه، راهنمای کامل:نقل قول:
پ.ن. مثل اینکه دوستان گیمر هنوز خیلی با wikia gaming عیاق نشدن!)کد:http://dragonage.wikia.com/wiki/Paragon_of_Her_Kind
ممنون از شما.من می خونمشون اما آخه انگلیسیم زیاد خوب نیست.نقل قول:
والا این لیدی غیب شد و دیگه ندیدمش. من همه جای اون قصر رو رفتم اما چیزی پیدا نکردم. این کمپ الف ها کجاست ؟ یادم رفته.
به هر حال ممنون. می رم ببینم می تونم ردشون کنم. اگه نشد ، متن انگلیسیش رو می ذارم.
خوب نگشتی حتما. همونجاست مطمئن باش.نقل قول:
والا این لیدی غیب شد و دیگه ندیدمش. من همه جای اون قصر رو رفتم اما چیزی پیدا نکردم. این کمپ الف ها کجاست ؟ یادم رفته.
تقریبا وسط نقشه مایل به راست بود. توی 1 جنگل هستن (Brecilian Forest)
من کوئست Nature of the beast رو تموم کردم اما کوئست Arl of redcliffe رو نتونستم.عکسش رو می ذارم تا در صورت امکان راهنمایی کنید:
میرم که با Arl Eamon حرف بزنم. اما اون در حالی که پیش یه مرده و مادر اون بچه وایستاده ، جوابی نمیده.
من این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ نتونستم پیداش کنم.توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
خوب تمومه دیگه. شما الان دیگه تقریبا این کوئست آرل آو ردکلیف رو تموم کردین.نقل قول:
فقط الان شما باید به اورزامار برید و به دورف ها هم کمک کنید تا اونا هم 1 ارتش در اختیار شما بذارن. بعدش میای با آرل ایمون حرف میزنی و ادامه بازی.
یک سئوال دیگه: آیا میشه وقتی Morrigan در آخر بازی بهت پیشنهاد زنده مودن میده و اگر قبولش نکنی میتونی اونو پیش خودت نگهداری؟
ممنون از شمانقل قول:
فقط این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ نتونستم پیداش کنم.توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
///////////////////////////////////////
اون مرحله A Paragon of her kind که نمی دونم چکار کنم هم عکس رو میذارم تا شاید بتونید کمکم کنید.
واقعا اینکه انگلیسیم زیاد خوب نیست و تا حالا به جز چند تا بازی RPG اون هم با راهنمایی دیگه زیاد بازی نکردم ، خیلی تموم کردنش سخته برام.
کسی لینک مستقیم DLC های بازی رو نداره ؟
برو به Orzammar (شهر جای Dwarfها یا همون کتوله ها). بعدش میبینی که دو نفر بر سر تاج سلطنتی با هم دعوا میکنن که یکی شون پسر پادشاه قبلیه و اون یکی از لرد های شهره. من پیشنهاد میکنم طرف لرد رو بگیری. ولی فرقی نداره به هر کدوم کمک کنی که شاه بشه ارتشش رو برای مقابله با Blight باست میفرسته.نقل قول:
اینها هستن:نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17281651/18527cc/DAO.DLC-ARM.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/17281486/9ff23c3/DAO.DLC-ARM.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/17281055/e83e9b1/DAO.DLC-ARM.part3.rar.html
or
http://www.storage.to/get/4ZVEYelL/DAO.DLC-ARM.part1.rar
http://www.storage.to/get/ASEWSd3w/DAO.DLC-ARM.part2.rar
http://www.storage.to/get/3PfqvhBL/DAO.DLC-ARM.part3.rar
یه خبر خوب، قراره Bioware در 19 مارچ اولین Expansion برای بازی ارائه بده، نه مثل DLC ها بلکه یک Expansion کامل در ادامه داستان بازی با پکیج و متعلقات قیمت هم قرار 2/3 قیمت اصلی بازی باشه و البته برای اجرای Expansion نیاز به نسخه اصلی بازی هم دارید.
جزئیات این Expansion همه اولیه هست و چیزهایی که مشخصه اینه که داستان بازی ادامه داستان تاریخی بازیه و جزئیات زیادی به بازی اضافه میشه، شما کاملاً یک کارکتر جدید رو بازی میکنید که داستان خودش رو داره و campaign جدید داره. انجام بازی بر اساس داستان اصلی چیزی در حدود 15 ساعت طول میکشه که البته در مقابل 100 ساعت Gameplay نسخه اصلی چیزی نیست (!). حداکثر Level هم به بالای 20 میره و البته دشمنان و تجهیزات جدید هم در بازی وجود داره.
این خبر مربوط به یک سات چکه eurogamer هست و گفته خبر به صورت رسمی یه زمانی تو ژانویه از EA اعلام میشه.
محتوای مخفی: منبع
می گم که امکان انحراف سلب بشه!
رفقا فک نمی کنید در حق این بازی یه خورده پارتی بازی کردید و خیلی مهم تشریف دارن و استیکی هستن!؟
(انشالا)
البرز تو از RPG چیزی نمیفهمی حرف نزن :دینقل قول:
برو این دور و برا نپلک که میگم Zevran بیاد سراغت :27: (این آقا زوران GAY تشریف دارن :21: :دی)
من همش دارم اونجا می چرخم . با همه هم حرف زدم . توی Dust town هم همینطور. ظتهرا جایی به اسم Hideout... باید باز بشه تا برم اما نمیشه . نمی دونم چکار کنم !!!نقل قول:
آره مجید راست میگه.نقل قول:
من از اون موقعی که خودمو به خاطر میآرم تو از بازی های rpg بدت میومد. یادت هست اومدم پروفایلت ! :13::31:
دستشون درد نکنه. ایشالا مهر و محبتشون زیاد شه واسه دانلود هم خواهیم دیدش.:27:نقل قول:
یه خبر خوب، قراره Bioware در 19 مارچ اولین Expansion برای بازی ارائه بده، نه مثل DLC ها بلکه یک Expansion کامل در ادامه داستان بازی با پکیج و متعلقات قیمت هم قرار 2/3 قیمت اصلی بازی باشه و البته برای اجرای Expansion نیاز به نسخه اصلی بازی هم دارید.
جزئیات این Expansion همه اولیه هست و چیزهایی که مشخصه اینه که داستان بازی ادامه داستان تاریخی بازیه و جزئیات زیادی به بازی اضافه میشه، شما کاملاً یک کارکتر جدید رو بازی میکنید که داستان خودش رو داره و campaign جدید داره. انجام بازی بر اساس داستان اصلی چیزی در حدود 15 ساعت طول میکشه که البته در مقابل 100 ساعت Gameplay نسخه اصلی چیزی نیست (!). حداکثر Level هم به بالای 20 میره و البته دشمنان و تجهیزات جدید هم در بازی وجود داره.
این خبر مربوط به یک سات چکه eurogamer هست و گفته خبر به صورت رسمی یه زمانی تو ژانویه از EA اعلام میشه.
ممنون بابت خبر.
ای بابا مجید جون من گفتم پارتی بازی نکنید!نقل قول:
باشه بابا شوخی کردم اشتباه کردم دیگه نیازی به Gay نبود پدر من.:دی
آخه RPG هم سبک بید.:2::27:
انشالا بازی های دیگه رو نمی دونم مهم بودنش رو چطور تشخیص میدن انشالا؟!!
سلام من یه سوال داشتم
این بازی که امتیاز خیلی زیادی اورده واسه قسمت آنلاسنش بوده یا سینگلش
اگه آنلاین بوده پینگ چطوره ؟
یکی هم اینکه می دونم rpg e .... مثل oblivion فرست پرسنه یا از بالاست ؟
و یکی هم اینکه واقعا باحاله یا نه ؟
این بازی اصلا قسمت آنلاین نداره دوست من.نقل قول:
پس امتیازش مال سینگل بوده.
از بالا نشون میده.
از نظر من که آره. واقغا باحاله. ولی باید با سبکش حال کنی.
دوستان منم بازی رو تازه خریدم به نظر شما کدوم شخصیت قویتره برش دارم و یکی داستانشو برام بگه و دوستانی که بازی رو تموم کردم بهم بگن در طول بازی چه کارهایی بکنم یا نکنم !
دوستان من هومان رو انتخاب کردم با قدرت واریور کدام چیزها رو LEVEL UP کنم بهتره ؟؟؟؟ دوستان از کجا باید بفهمم ماموریتم چیه ؟؟ الان انجا هستم که 3 تا بهت افراد میده اون مرده و میریم بیرون از شهر اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ اقایون ببخشید این tainted blood رو از کجا گیر بیارم ؟
پس این Dragon Age بازها کجا هستند منو راهنمایی کنند ؟؟
سلام من elf-warior هستم حالا میشه کاری کرد که به جای alistair من شاه بشم؟
چه پایان هایی برای کاراکتر من وجود دارخ؟
ممنون
بعد از چندماه یه بازی درست وحسابی بازی کردیم.:31:
بازیش حرف نداره.:40:من الان با اون یارو پیرمرد جادوگره سرگرمم 3بار مارو شکست داده تا حالا.:31:
خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
[QUOTE=farhad07;4544427]خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
[/QUOT
shoma bayad karhai ke tu pusheye the blight hast ro anjam bedid. karha ba dokmeye j namayesh dade mishan. baraye faal kardanesh bayad roye kari ke mikhayn anjam bedin click konid baed make active ro azun pain bezanid. un alamataye tajob vase ine ke un yaroo baratun kari dare va axaran jozve karaye fari mahsub mishan. bebashid ke eng neveshtam/ moshkeli vojud dash vase hamin eng neveshtam.
بابا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه من چکار کنم.کاملا تو این بازی متوقف شدم.نقل قول:
تویه Dust Town باید یه کلید برای یه در پیدا کنی که تو رو به سر دسته دزدها میرسونه. این کلید دست یکی از زیر دستهاش توی خونه آخر Dust Town هست.نقل قول:
یکی از ارسال های قدیمی:نقل قول:
برای Questها از Journal استفاده کن. برای Tainted Blood هم باید 3تا از Darkspawn Vials Blood هم به Duncan بدی.نقل قول:
[QUOTE=R.P.G;4544533]لطفا فينگيليش ننويسيد...به قوانين مراجعه كنيد.اگه نمي تونيد از يه سايتي هست مي تونيد استفاده كنيد...نقل قول: