به نظر من نهنقل قول:
متن كتاب : (( واكنش در فشار ثابت : اين واكنش در ظرفي سرباز يا هر ظرف ديگري انجام ميشود كه با تغيير حجم فشار را ثابت نگه ميدارد ...))
پس نتيجه ميگيريم نميشه!!!:46:
به نظر من نهنقل قول:
متن كتاب : (( واكنش در فشار ثابت : اين واكنش در ظرفي سرباز يا هر ظرف ديگري انجام ميشود كه با تغيير حجم فشار را ثابت نگه ميدارد ...))
پس نتيجه ميگيريم نميشه!!!:46:
بر و بچ تهرانی چه شانسی آوردیم ما : 65 درصد بومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش به حالمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام رفیق
کجای کتاب نوشته که گرماسنج بمبی علاوه بر اینکه گرمای واکنش در حجم ثابت رو اندازه می گیره در فشار ثابت هم ممکنه باشه که شما می گی نمونه اش گرماسنج بمبی!!!!
البته من الان که دقت می کنم می بینم که می شه یه واکنش هم در فشار ثابت باشه هم در حجم ثابت اما تحت شرایط زیر:
1- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز جامد باشند
2- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز محلول باشند به شرطی که گرمای تولید شده اونقدری نباشه که باعث افزایش حجم محلول باشه
3- تعداد مول گازی در دو طرف یکسان باشه اما به شرطی که آنتلپی واکنش اندک باشه و باعث گرم شدن گاز و افزایش حجم و در نتیجه کاهش فشار نشه.
اگه اشتباهه یا موردی جا افتاده بگید تا بررسی کنیم.
سلامنقل قول:
همین دیشب با پسر عموم صحبت می کردم که آخر کامپیوتره و موقعی که هنوز تلوزیون رنگی تو خیلی از خونه ها نبود اون تو خونه با کامپیوتر ور می رفت اینو گفتم که بدونید از کامپیوتر چه نرم افزار چه سخت افزار خیلی حالیشه. میگفت دو ترم دارم می رم پیام نور به لعنت خدا هم نمی ارزه همه نمره ها شده 1 - 2- خلاصه اوضاع خیلی خرابه می خوام ولش کنم برم واسه آزاد یا سراسری.
اگه من جای شما بودم می موندم واسه سال بعد که همین کار رو هم کردم. رتبه ام تو منطقه 1 ریاضی شد 5700 ولی موندم واسه سال دیگه
خوش باشی
نقل قول:
ممنونم عزیزم
راستی تست تو ÷اسخ نامه گزینه ی 2 رو زده بود و یه سری توضیحات داده بود که من نفهمی دم واسه همین اینجا گذاشتم
الان خانواده رفتن حرم گفتم منو کافی نت ÷یاده کنند
این قضیه موثر و غیر موثر چیه؟نقل قول:
نقل قول:
این قضیه استیکی چیه؟
به نظر من مدیران هیچ کار مفیدی جز حذف کردن ÷ست ها انجام نمی دن
قربونتنقل قول:
می شه جواب پاسخ نامه رو اینجا بزاری تا ببینیم چی گفته.
من که حتم دارم گزینه 1 درسته
یعنی تاپیک رو بچسبونه اون بالا.. یعنی پین بکنه تاپیک رونقل قول:
نقل قول:
متاسفانه
منم موافقم :(نقل قول:
به نظر من مدیران هیچ کار مفیدی جز حذف کردن ÷ست ها انجام نمی دن
بچه ها منو كمك كنيد من 2 سال كنكور دادم متاسفانه هر دوسالم برام مشكل پيش اومدش نتونستم درس بخونم سال اول شدم 16000 امسال شدم 12000 (منطقه يك) امسال انتخابام همه بالا بودن مردود شدم حالا برج دوازده باي برم خدمت نميدونم دوباره بخونم يا تكميل ظرفيت همينطوري يه چي بزنم برم هرجاشد شدش!
نقل قول:
عليک سلام رفيق :31: اينو من واسه شما اضافه کرده بودم :5:
مثه اينکه دقت نکردي ! :31:نقل قول:
البته اشتباه نشه يه وقت !!! گرماسنج بمبي گرماي واکنش در حجم ثابت را اندازه ميگيره ! ولي اون واکنشي که گرماشو اندازه ميگيره ميتونه >>> در فشار ثابت >>> دلتاH داشته باشه !
خب .. اين 3 مورد هم ... که خودم گفته بودم ... پس هيچ جاييش اشتباه نيست :5:
نقل قول:
هر کی تفاوت این دوتا نوشته رو فهمید بگه وگرنه که عین هم هستند.ما که......
نقل قول:نقل قول:
:31: حالا مثلا دلخور شدي ؟ :46:... بيخيال پسر ! چرا اينقدر حساسي تو :10: ....
لعنت به این شیمی خیلی ازش بدم میاد حالم ازش بهم میخوره
ساله 87 سوالهای شیمی را دیدم چقدر سخت بود...
یک کتاب خوب معرفی کنین که سطحش بالا باشد و حتی اگر کنکور 88 سوالهای شیمی سخت بود بتونیم جواب بدیم
یکی راهنمایی کنه
سوالا رو دیدی کف کردی...آرهنقل قول:
من کتاب گاج داشتم 56 زدم
تو کتاب مهندس بازرگان رو بگیر... سطحش در حد کنکوره....فکر کنم اندیشه سازان باشه.. ایشالا 100 بزنی
آره منم مثه توامنقل قول:
لعنت به این شیمی خیلی ازش بدم میاد حالم ازش بهم میخوره
گاج از اون بهتر نيستش؟ آخه من پارسال خيلي دنبال شيمي گشتم بهترينشون گاج بودشنقل قول:
تو کتاب مهندس بازرگان رو بگیر... سطحش در حد کنکوره....فکر کنم اندیشه سازان باشه.. ایشالا 100 بزنی
سلام
بچه ها كسي برنامه راهبردي تابستون كانونو نداره
خواهش ميكنم اگه كسي داره بزاره
نقل قول:
دوست عزيز بچه هاي تاپيک قلمچي کاملتر ميتونند جوابتو بدند ... اما تا اونجايي که من با خبر شدم ... آزمون اول 12 مهر بر گزار ميشه :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا به شیمی توهین نشه!نقل قول:
نه گاج خوب نیس:31:
فقط و فقط کتابای مهندس بازرگان...
نقل قول:گاج 2 نوع کتاب داره کدامشو میگیننقل قول:
سبز یا سفید
من هردوشو دارم که سبزش خیلی باحاله.
کتاب بازرگان حال نمیده یه جوریه من فقط کتاب شیمی پیش 2 دارم اصلا هیچی ازش نفهمیدم آیا بقیه کتاباش اینطوریه؟
آقا کسی کتاب خوشخان هندسه تحلیلی را داره؟؟؟
شما کدام کتاب خوشخان را دارین؟
نقل قول:
سلام رفیق
نه بابا دلخوری کجا بود؟؟؟؟!!!!! :11:
من می خواستم بحث به نتیجه درست و حسابی برسه. به نتیجه ای که بشه بهش استناد کرد.
ازت خیلی ممنونم که تو بحث شرکت کردی .(دمت گرم)
من هنوز حوصله پیدا نکردم برم کانون. پس اولین آزمون 12 مهر هستش. خوب شد.
کتاب جالبي نيست، گاج سفيد بهتره
کتاب جالبي نيست، گاج سفيد بهترهنقل قول:
میشه ازشما بپرسم خوشخان جلد چه رنگی؟؟؟نقل قول:
وقتی کتابشو نخوندی بیخودی نظر نده
دیفرانسیل و گسسته خوشخان قویترین کتاب بازار است.
ضمنا من شیمی خوشخان را ندیدم که داره.
اون شیمی پیش 2 بحثش جداس ...کلا همه باهاش مشکل دارن:31:نقل قول:
نه خوبن همش...من شیمیم افتضاح بود ولی کتاباشو که خوندم عاشق شیمی شدم:31:
من دارمنقل قول:
هندسه پایه
گسسته
با تحلیلی
چطور؟!
من شیمی 10 استاد گرفتم که به نظرم هم از گاج هم از بازرگان بهتره(تستای تالیفیش)
سلام دوستان
یه سوال:کسی هست که رشتش تجربی باشه وپارسال پیش بوده ؟من سوال دارم...
.................................................. .................................................. ........
هیچ کتاب شیمی مثل کتابای بازرگان خوب نیست چون هم سطح سوالاش خوبه وهم تمام ایرادات تستای کنکورو بررسی کرده
اونطور که به ما گفتن کتاب گاج اشکالات علمی داره !
شیمی مبتکران / گسسته خوشخوان / هندسه 1.2و تحلیلی انرژی اتمی /فیزیک تست گاج / فیزیک درس تشریحی مبتکران
اینارو من دارم و کتابهای واقعا خوبیند
برای دیفرانسیل چی پیشنهاد میکنید؟
انسانی بودمنقل قول:
والا تا جایی که من میدونم علامه فقط دانشجو از گروهای علوم انسانی میگیره نه ریاضی
دیفرانسیل به نظرم گاج سفیدنقل قول:
فقط هنسه تحلیلی رو اشتباه کردی
حتما حتما حتما گاج سبز هنسه تحلیلی بگیر....
سلام به همگی
میخوام بدونم باید حدودای چه درصدی زد تا رشته راه آهن علم و صنعت کسی قبول بشه؟:31::31:
خوب فکنم مباحث مربوط به کتاب رو اینجا مطرح کنین خیلی بهتره حالا که زحمت یه تاپیک جداگونه رو کشیدن شما هم لطف کنین سوالا رو اونجا مطرح کنین:
راهنمایی در مورد کتب کمک درسینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=32
اوه فکنم بهتره بری به این تاپیک و قید تهرانو بزنی:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2920808&posted=1#post2920808
میخواستم بپرسم که هندسه تحلیلی و پایه خوشخان چطوره آموزشش خوبه؟نقل قول:
فكر كنم از گاج بهتر كتاب باشه ولي من 2 سال با سفيدش خوندم
مهندس بازرگان فقط همین عمقی بخونین خیلی خوبه
اونم عمقی بخونی بازم شیمی لنگی
من هستم.سوالی اگه دارین من در خدمتم.نقل قول:
من که اصلا اینو نخوندم.به نظرم زیاد حرف زده.اصلا کتاب واقعا خوب تو شیمی نداریم.خدا پدر مادر دبیرمو بیامرزه که باعث شد شیمی 95 بزنم.نقل قول: