مشكل از Network Shield بود كه توي چت هم جوابتونو گفتم. اونو غير فعال كنيد ، حله.نقل قول:
Printable View
مشكل از Network Shield بود كه توي چت هم جوابتونو گفتم. اونو غير فعال كنيد ، حله.نقل قول:
سلام . من این آنتی ویروس رو دانلود کردم .
الان می خواهم آپدیت هاش رو بردارم و ببرم رو یک کامپیوتر دیگه .
نکات : اونجا هیچ گونه دسترسی به اینترنت نداره .
یک روشی رو بگید که 100% عملی باشه . من 3 تا 4 تا روش خوندم اما نمی دونم کدوم رو انجام بدم .
ممنونم.
اين راه 100 درصد تست شده و عمليه.نقل قول:
نقل قول:
دستور العمل استفاده از آپديتها :
1- به پوشه زير بريد C:\Program Files\Alwil Software\Avast5
2 - دو فولدر defs و Setup رو كپي كنيد.
3- حالا بريد سراغ سيستم دومي كي ميخواين آپديتش كنيد( يا فرض كنيد ويندوز عوض كرديد و ميخواين Avast رو آپديت كنيد )
4- حالا Avast رو باز كنيد و بريد به اين مسير Setting > TroubleShooting
5- حالا تيك Enable Self Defense Module رو برداريد.
6 - حالا بريد و 2 تا فولدري كه كپي كيرده بوديد رو در پوشه Avast توي همون مسير شماره 1 كپي كنيد.( در حين كپي كردن اگر اخطاري ديديد ، توجه نكنيد و كپي كنيد)
7- حالا سيستم رو يه بار ريستارت كنيد - ميبيند كه Avast آپديت شده.
توجه : بعد از عمليات آپديت يادتون باشه كه حتما بريد و دوباره تيك گزينه Enable Self Defense Module رو بزاريد تا Avast بتونه در مقابل ويروسها از خودش دفاع كنه.
اين عمليات شايد به نظرتون يكم طولاني بياد ، ولي اگر يه بار انجام بديد ، دفعه بعد در كمتر از 2 دقيقه ميتونيد انجام بديد.
Avast در مقام بالاتر از Norton و McAfee در جديدترين تست VB100
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5306984&postcount=1298
دوستان لطفا راهنمایی کنن بد جور حیاتیه سیستمم به کل ویروسی شده فایلهای ورد و pdf رو تبدیل به exe می کنه ......امروز آخرینه نسخه آنتی ویروس اوست رو نصبکردم مشکل رو حل نکرد چون جلوی تبدیل شدن فایلهای ورد به exe رو نمی گیره اما بلافاصله همین فایلهای تبدیل شده به exe رو به عنوان ویروس شناسائی می کنه و وقتی روی فایل مربوطه کلیک می کنی بلافاصله پاک می کنه یعنی یه مقاله که روش چند ماه کار کردی پر.... ....
درضمن کجای نرم افزار رو تنظیم کنم تا قبل از پاک کردن فایل از من سوال بکنه
اول Avast رو آپديت كن.نقل قول:
برو در گزينه Scan Computer و بعد گزينه Boot-Time Scan رو انتخاب كن.
حالا وسط صفحه دكمه Schedule Now رو بزن و بعد كامپيوتر رو Restart كن.
دوست داريد بدونيد چه ويروسهايي شيوع بيشتري داشته اند.
در صفحه Avast Virus Monitor ميتويند شيوع ويروسها رو به همراه نمودار ببينيد.
اين نمودار ها شيوع ويروسها رو بصورت روزانه ، هفتگي و ماهانه گزارش ميدن.
در حال حاضر بالاترين آلودگي مربوط به ويروس LNK:Runner هستش كه توي همين ايران افراد بسيار زيادي آلوده شدن.
يه سري به اين صفحه بزنيد.
کد:http://www.avast.com/virus-monitor
دوست عزیز این روش boot time scan رو در برنامه avast 4.8 میگید ؟؟
من این ویژگی رو در قسمت troblushoting یک گزینه هست disabled raw disk boot time scan و ......
حالا من نمی دونم چه گونه است یک توضیح می دهید . با تشکر
آواست چطوری غیر فعال میشه موقتا برای نصب یا اجرا برنامه ای
روي آيكون Avast در تسكبار راست كليك كن .نقل قول:
گزينه Avast Shields Control > Disable All Shields رو انتخاب كن.
در آوست 5 فری در قسمتscan computer گزینه boot-time scan رو انتخاب میکنید بعد روی schedule کلیک میکنید و کامپیوتر رو ریستارت میکنید.تمامنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم آنتی ویروس avast free را میشه از طریق آفلاین آپدیت کرد یا نه اگه میشه چه جوری می تونم فایل آپدیت آفلاین را به آنتی ویروس انتقال بدم؟با تشکر
در صفحه 56 پست 551 توضیحاتی نوشته شده بود برای آپدیت آفلاین باید مثل اون عمل کنم یا نه
یه نگاهی به صفحه قبل بیندازید تا جوابتون رو بگیرید.(صفحه 57 پست 563)نقل قول:
سلام من نسخه free5 رو نصب کردم و لایسنس یه ساله دادم یه سول دارم قبلش چون نسخه pro نصب بود با این نسخه رایگان ظاهرش هیچ تفاوتی نداره حتی همه ابزار ها هم یکی هستند پس فرق نسخه pro با free چیه؟
ممون
باید با هم فرق داشته باشند آرم آوست فری نارنجیه ولی آرم آوست پرو آبیه و در اینتر فیس هم باید با هم تفاوت داشته باشند.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
باید با هم فرق داشته باشند آرم آوست فری نارنجیه ولی آرم آوست پرو آبیه و در اینتر فیس هم باید با هم تفاوت داشته باشند.نقل قول:
سلام
فایل های مشکوکی که در قسمت virus chest آنتی ویروس نسخه فری هستش چه جوری باید اونها رو پاک کنم اگه delete کنم ویروس را کاملا از هارد پاک می کنه یا نه فقط از لیست virus chest پاک میکنه قبلا از نود 32 و کاسپرسکی استفاده میکردم با این آنتی ویروس زیاد آشنایی ندارم .ممنونم
فرقشون اینه که ورژن پرو فایروال داره به اضافه چند تا گزینه کوچولو..:46:نقل قول:
بله دوست عزیز همون پاک کنی ok هستنقل قول:
:11:
سلام.
من میخواستم از کسانی که از boot time scan استفاده کردند بپرسم این کار مشکلی برای ویندوز و نرم افزار ها و همچنین محتویات هارد نمی یاره؟چون فکر کنم سیستمم ویروسیه و میخوام از boot time scan استفاده کنم.
با تشکر:5:
نه دوست عزیز ..اسکن دیگه چه مشکلی پیش میاره...:46:نقل قول:
نقل قول:دوست عزيز اگه هميشه نباشه بهتره هر وقت اسكن را انجام دادي اونو غير فعال كن چون در جايي خواندم (مجله دانش و كامپيوتر)كه مشكل سخت افزاري پيدا مي كنه البته به مرور.
بعد از استفاده از boot time scan چطوری باید غیر فعالش کرد؟نقل قول:
برو تو تنظيمات تيكش رو بردارنقل قول:
سلام
نسخه ی Pro بهرته یا Internet Security
انتی ویروس اواست نسخه رایگان باعث میشه که مسنجرم وقتی کسی میاد چت تند تند قطع ووصل شه از پروکسیه ؟
از کجا و چه تنظمیاتی داره ؟
'گزینه ج) هیچکدام.:31:نقل قول:
از همه بهتر نسخه فری.
یعنی چی فری ؟
فری فقط انتی ویروسه ولی اینترنت سکیورتی شامل انتی ویروس و سایر ابزارهای امنیتیه
دوست عزیز فرق فری واینترنت سکوریتی فقط تو فایرواله که هرکدوم دوست داشتی میتونی نصب کنی البته فری بی دردسرهنقل قول:
پیشنهاد: 1. avast free 5 + outpust7
2. avast internet security
موفق باشید:11:
بابا سوال ما رو هم جوب بدیدن کسی با یاهو مسنجر مشکل نداره وقتی اواست فعاله؟
من که ندیدم آوست فری با یاهو مسنجر مشکل داشته باشه.(خودم تست کردم همه ی گزینه های آوست هم فعال بود):23:نقل قول:
دوست عزیز با avast internet security 5.0.594 مشکلی نیستنقل قول:
لطفا بیشتر توضیح بده که چه مشکلی هست ؟
:11:
بازم يه افتخار ديگه براي Avast :31:
سايت Av-Comparatives جديدترين تست Performance رو انجام داده و Avast در اين تست به درجه Advance+ رسيد.:11::40:
براي جزييات بيشتر به آدرس زير بريد.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5346621&postcount=1300
سلام دوستان من تازه اين انتي ويروس رو نصب كردم مي خواستم ببينم تنظيمات خاصي نمي خواد انجام بديم ؟
نقل قول:
مبارك طرفداراش كه با چند ادوانس مثبت موقت گرفتن اين همه بهش دل مي بندن مباركتان
نقل قول:
شما بجایی اینکه کنایه بزنید ، بهتره برید و تستهای انجام شده در این چند سال رو ببیند.
در 90 درصد از تستهای انجام شده از سایتهای مختلف ، Avast به درجه Advance+ یا عالی رسیده.
هیچ تنظیم خاصی نداره.نقل قول:
يه دوست ديگه هم اين حرف رو زد فكر كنم منم بگم بد نباشه شما برو نتايج تست ها رو از 2009 تا الان ببين بعد كه آگاه شدي بيا پست بده:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اگه چيزي رو ندونم به هيچ وجه به خودم اجازه نوشتن در سايت رو نمي دم تازه در همين انجمن بررسي انتي ويروسها از چند سال قبل تا حالا نوشته شده
تازه نوع نوشتن تان يك نوع تبليغه يك بار نگاه كن بازم يه افتخار ديگه براي Avast[/B]
دوست عزيز فكر كنم به شما هم بگم ولي در اون پست گفتم اگه شما بقول خودت با يك سال و نيم و هر چند ماه با يك تست دلتون خوشه به شما هم تبريك ميگم كه واقعا از هوش بالايي برخورداري .عذر ما رو بپذير اگه ناراحت شدين.....!نقل قول:
دوستان يه سوال داشتم اگه يه فايل رو كه مطمئن هستم 100 درصد ويروس هستش رو avast سالم شناخت چجوري ميتونم واسه آناليز بفرستم به شركت avast (ميدونم كه از تو virus chest ميشه اين كار رو كرد ولي avast اصلا اين فايل رو ويروسي نميدونه كه بخوام بفرستمش توي virus chest )