نه ربطی به محدودیت نداره، فکر کنم بهم گفت محدودیت روزانش 200 مگه که اون بنده خدا 50 مگ هم دانلود نمیکنهنقل قول:
دیروز جلو رو ی خودم ساعت 3 ظهر، روزانه رو فعال کرد ولی 8 شب تعرفش تموم شدنقل قول:
Printable View
نه ربطی به محدودیت نداره، فکر کنم بهم گفت محدودیت روزانش 200 مگه که اون بنده خدا 50 مگ هم دانلود نمیکنهنقل قول:
دیروز جلو رو ی خودم ساعت 3 ظهر، روزانه رو فعال کرد ولی 8 شب تعرفش تموم شدنقل قول:
برا من که یه روز رو 3 روز مهلت استفاده میده فقط به شرطی که شما توی یه روز 200 مگ رو استفاده نکرده باشی تا سه روز تعرفه برای شما پابرجا میمونه !! وگرنه این مشکلی که شما گفتی یحتمل جزء شاهکارای ایرانشله ...نقل قول:
حذف گردد....
در واقع این بسته ها امتیازیه که اپراتور به کاربرای پرمصرفش میده و یه جور تخفیفه مثلا خیر سرش!!نقل قول:
حذف گردد....
سلام ، اولین تذکر رو بهتــون میدم تو هر تایپکی که درباره GPRS بود سوال MMS پرسیدی ! :41:نقل قول:
تذکـر بعـدی اخطار داده میشــه ..
امروز واسه شما هم کلا gprs ایرانسل قطع بود؟
این ایرانسلم پدر مارو دراورده.بسته ی یک روزرو که فعال میکنم.بعد از اومدن اس فعال سازی. و یکم دان کردن اونم کوتر 200 مگ
میبینم کل شاررم رفته.جریانش چیه؟
در gprs ایرانسل اگه بسته افزایشی تموم بشه میره از اعتبار اصلی برمیداره و گرونتر حساب میکنه و حتی اگه ته اعتبار بسته افزایشی کمتر از 2000 ریال باشه بازم از حساب اصلی و گرونتر بر میداره. حواستون باشه.
برای یک روزه همون 200 مگ رو که گفته نمیده کمتر برای یک هفته و یک ماه هم اینطوره.
فکر میکنم اگه استفاده هم نشه فقط ثبت کنید و شب چک کنید اعتبار رو میبینید که کم شده!!!!!!!
قطعی هم زیاد داره!
قطعی زیاد داره.
روزها سرعت کم میشه ولی نصف شب حداکثر 20 کیلو بایت میشه.
اگه خط به اسم خودتون باشه و کسی مقامی چیزی بخواد ردیابی کنن راحت میتونن بیان درب خونه! البته اگه کسی خلافکار باشه یا قاچاقچی اینقدر پول داره که نیاد با gprs ایرانسل وصل بشه.
اینترنت ایرانسل قاطی کرده باز با مرورگر خود گوشی و نرم افزارهاش با اینترنت کار نمیکنه میگه اشکال در ارتباط فقط اپرا مینی ورژن 5 و 6 کار میکنه یک هفته هست که اینجوری شده جریان چیه:18:
منم این مشکلو دارم.کفرمو دراورده
آقا من gprs همرا اول رو روی گوشیم فعال کرده بودم . بعد یه سیم کارت ایرانسل خریدم و روی گوشیم انداختم و قبل از اینکه تنظیمات اون رو فعال کنم دیدم که میتونم با همون تنظیمات همراه اول به اینترنت وصل بشم. چطور ممکنه ؟ الان هزینه هاش چطور و به پای کی حساب میشه ؟ اصلا اینترن ایرانسل رو فعال کنم الان ؟
اگه توی پروفایل اینترنت همراه اول ، تنظیمات مربوط به پ.ر.و.کسی فعال نباشه ، چون ایرانسل قفل APN نداره ، مشکلی نداره و با همون تنظیمات وصل میشهنقل قول:
تنظیماتی که از طرف ایرانسل فرستاده میشن که تنظیم خاصی نیستن
هزینه هاش هم با تعرفه ایرانسل محاسبه میشه
الان از همون سیم کارت ایرانسل اعتبار کم میشه.نقل قول:
زیاد فرقی نمیکنه روی گوشی کدوم تنظیمات باشه من خودم قبلا با همون تنظیمات همراه اول وبگردی میکردم ولی اگه میخوای خیالت راحت باشه بهتره همون تنظیمات gprs ایرانسل رو بریزی روی گوشیت البته اگه از این بسته های افزایشی استفاده میکنی چون ممکنه یه وقت برن از همون شارژ اصلی مبلغ کم کنن.
ممنون.
در مورد کلیت قضیه هم میخواستم بدونم که الان مثلا حدود 1800 تومن شارژ پیش فرض روی سیمم بود. اگر همینطوری به اینترنت وصل بشم از این مبلغ کم میکنه و اگر مثلا یک بسته هزار تومنی ویژه بخرم مبلغ شارژم میشه 800 تومن و بعد داری اون بسته میشم درسته ؟
تعرفه ها در سایت ایرانسل موجودهنقل قول:
اگه به حالت عادی وصل باشی ، روزانه کیلوبایتی 5 ریال و شبانه کیلوبایتی 1 ریال محاسبه میشه
ولی اگه بسته روزانه یا همون هزار تومنی فعال کنی ، به مدت 48 ساعت (یا کمی بیشتر) می تونی از 200 مگابایت حجم استفاده کنی
با بسته افزایشی روزانه حداکثر 150 مگا بایت میشه دانلود کرد. 200 مگ رو دروغ گفتن.نقل قول:
وقتی هم میخواهی موجودی بسته رو بگیری فقط تاریخ انقضا رو میگه ولی ساعتش رو نمیگه!
آخر بسته هم که برسی مثلا 100 تومان تهش باشه یا حتی بیشتر از حساب اصلیت هم برداشت میکنه!!!!!!!! یعنی به جای اینکه از بسته 1000 ریال برداشت کنه میاد و 600 تومان (نه دقیقا!) از حساب اصلیت کسر میکنه که اصلا معلوم نیست چه جوری حساب میشه!
یعنی چی ساعتش رو نمیگه؟؟نقل قول:
ساعت اتمام بسته دقیقا ساعت 24:00 همون روزی هست که تاریخ انقضای بسته هست
40 50 دقیقه بعد از این ساعت هم اگه کد موجودی بسته رو بزنی ، موجودی رو میاره ، اما از اعتبار اصلی کم می کنه
این مورد آخری احتمالا شما رو به اشتباه میندازه
ولی برای من ساعت 24 حالیش نیست! یه موقع وسط روز بسته رو ثبت کنم بعد وسط روز یا همون صبحش اکسپایر میشه!نقل قول:
در مورد 4050 دقیقه بعد از این ساعت هم من چک نکردم چون با بسته یک روزه تست کردم و زود تمومش کردم. مثلا توی همون روز که ثبت کردم 6 ساعت بعدش که میرسه به آخر بسته شروع میکنه از اعتبار اصلی کسر کنه در صورتی که بسته هنوز شارژ دارههههه!!
ایرانسل هیچیش معلوم نیست. سرعتش ظاهرا از همراه اول بهتره ولی چیزای دیگش رو حساب کتاب دقیق نیست! حداقل واسه ما.
همین بسته یک روزه دقیقا 200 مگ رو نمیده! 150 مگ پس و پیش میده ولی به 200 نمیرسه.
من بسته ماهانه رو فعال کردم دقیقا یک ماه و نیم ازش استفاده کردم بعد هم خودش اکسپایر شد. یکی از بچه ها هم هست وقتی بسته ای رو فعال میکنه دقیقا چند برابر مدت زمان ازش استفاده میکنه یادمه یه بار روزانه فعال کرده بود یه هفته (کمتر) ازش استفاده کرد
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
راستی بچه ها میشه بگید حد اکثر سرعت دانلود با ایرانسل برای شما چنده؟ چند کیلوبایت بر ثانیه
از كجا بفهمم edge دارم يا gprs ؟؟
حین کانکت شدن اگه علامت G بیاد گوشه صفحه gprs و اگه E بیاد edge داری...نقل قول:
برای من E میزنه ولی با برنامه fild test که میبینم همون gprs است.نقل قول:
حین کانکت شدن اگه علامت G بیاد گوشه صفحه gprs و اگه E بیاد edge داری...
edge چه فرقی با gprs داره؟ کدومش بهتره؟
درود
دوستان کسی از gprs ایرانسل خبری داره چرا قطع شده
من بسته 1 ماهه دارم الان 5 روزه که قطع شده ، شارژ هم دارم
نقل قول:
تایید میشه ماله منم 4 روزه قطعه:2:
مال من چشمش نکنم وصله خیلیم خوبه..... کجایید شما ؟
این بسته های یک ماهه ی ایرانسل خیلی خطرناکه !
من خیلی وقت پیش دوبار فعال کردم و دوبارش هم بعد از چند روز قطع شد و دیگه وصل نشد ! هر چی هم به ایرانسل زنگ زدم گفتن پیگیری می کنیم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ! یعنی 20 تومن ضرر !:13:
راستی بسته های ایرانسل تازگی محدود شده ؟ اگه این طوری هست میشه بگید بسته ی یک ماهش ترافیک و قیمتش چقدر شده ؟
من ایرانسل ندارم اما ایرانسلی ها رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال که همیشه تو ذهنم بود که اینه که چرا بر خلاف تاپیک همراه اول ، چرا این استیکی نمیشه ؟ یعنی تبعیض تا اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اون رسما دست سپاهه ولی این یکی غیر رسمی : دی نه فکر کنم به خاطر اینکه منشکلات و مباحث بیشتر برای اینترنت همراه اول پیش میاد تا ایرانسل.... ایرانسل بچه خوبیه : دینقل قول:
یعنی تبعیض تا اینجا
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت :41:
برا منم هست فکر کنم بازم میخوان تعرفه هاشونو گرون کنن!!نقل قول:
دوستان من میتونم عکس دریافت کنم اما میخوام سِند کنم میگه Sending Failed,No Response یا میگه Incorrect Server Response . مدل گوشی هم Samsung M7603 Beat Dj : دی
اگه یه حالی بدین ممنون میشیم
الان یه بسته فعال کردم ...
جالبه ... !
125 مگابایت روزانه - 1000 تومن
600 مگابایت هفتگی - 4000 تومن
2 گیگابایت ماهانه - 10000 تومن
روز به روز دارن میکنن تو پاچه ملت !
حیف اون همه حمایتی که از ایرانسل کردیم !
: |
برا من هم اين جوري بود ولي الان درست شدنقل قول:
بچه ها برا شما هم بسته ها فعال نمیشه ؟ من الان با 3 تا سیم کارت امتحان کردم اصلا فعال نمیشه میگه شبکه با مشکل روبرو است اصلا الان نت ندارم با شارژ اصلی اومدم نت
كار خودشون رو كردن آخرش
2.5 گيگ رو كردن 2 گيگ
800 مگ رو كردن 600 مگ
200 مگ رو كردن 125 مگ
:2:
حالا اون كلاه برداري شون هم به كنار كه روزا همون كيلوبايتي 5 تومونه و در واقع همون 2 گيگ رو هم نمي شه دانلود كرد
هر فصل شروع میشه یه کلاه برداری جدید . میترسم واسه زمستون دیگه هیچی نمونه . همراه اول هم که سرعت مذخرف موندیم چیکار کنیم :(
معذرت میخوام به همین خاطره که میگن ایرانیها burglar هستن. هر کی میخواد ارث باباش رو از جون ملت در بیاره.
من 1مشکل دیگه هم دارم چندوقتیه سرعتش خییییییییلی پایینه و اصلا هیچی نمیاره.چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا روشی برای پیگیری این مشکل وجود داره؟
نکته جالبترش اینه که ایرانشل این کارو برای جشنواره تابستان کرده که هرسال تو این فصل سنگ تموم میزاشت...نقل قول:
خیلی جالبه(در حقیقت دردناکه)
من چقدر ساده بودم که فکر میکردم ایرانسل برای فصل تابستان میخواد به بسته هاش اضافه کنه ولی الان میبینم که داره از هر کدوم کم میکنه.
پارسال همین موقع نامحدود میداد ولی الان 2 گیگ رو میدن 10 هزار تومن من به دوستان پیشنهاد میکنم برن سراغ ADSL و دیگه از ایرانسل بسته های افزایشی نگیرن.