نقل قول:
بابا دمت گرم با این حرفات ...
به این میگن طرفداره واقعی کونامی و ساکر ...
همیشه دوستت داریم ساکر
Printable View
نقل قول:
بابا دمت گرم با این حرفات ...
به این میگن طرفداره واقعی کونامی و ساکر ...
همیشه دوستت داریم ساکر
نقل قول:
اين يه عكس از يه مجله هست كه توش در مورد PES 2009 مطلب نوشتن.
با ----- شكن باز ميشه ، چون احتملا سايت توسط مخابرات ايران به خاطر غير قانوني بودنش ----- شده.
هر كس هم كه ميخواد تريلرهاي جديد بازي PES 2009 رو ببينه بره تو سايت YOUTUBE تو قسمت MOVIES اونجا PES 2009 رو سرچ كنه ، چيزهاي جالبي تازه گذاشتن
چیزی که در مورد بازی شنیدم و خوشحالم کرد اینه که چیزی که تو pes 2008 هست که بازیکنانی مثل کاکا یک موتور دریبل زنییست و میتونستی باهاشون زمین و زمان را دریبل بزنی اصلاح شده و اینطور که خودشون گفتند حفظ توپ و پاس دقیق دادن تو بازی سخت تر شده!
اميدوارم تو اين ورژن سرعت توپ با سرعت بازيكنان متناسب باشه يه مسئله اي كه هميشه Pes داره متناسب نبودن سرعت توپ با بازيكن هست يعني سرعت توپ كمه و وقتي آدم به روان دويدن بازيكنان كه دقت مي كنه با مشاهده توپ ياد وزنه مي افته يعني توپ هم بايد يكم روانتر باشه حركت هاش.
اگه يه بازيكن با توپ در حال حركت مسابه بده از توپ مي زنه جلو اين قابل قبول نيست اميدوارم اين مسئله تو ورژن 2009 بهبود پيدا كنه
پس اون موقع چون توی نسخه های قبلی عکس دسته PS2 بود، حتماً از روی PS2 پورت شده بود؟!!!نقل قول:
نه دوست عزیز. شبکه Game One نشون داد. همه قبل از نشون دادنش همین شبهه رو داشتن، اما با نمایشش در اون شبکه همه ابهانات رفع شد!
به عنوان اولین پستی که تو این تاپیک می ذارم با نظر crespo موافقم!
امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرید.:11:
دوست عزيز به جمع كاربراي p30 world خوش اومدي ابتدا اينجاهارو هم يه نگاه بندازنقل قول:
قوانين انجمن هاي p30world:
==>قوانین انجمن بازی <==:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن:کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=19&a=2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165140
امروز در یکی از وبلاگهای ادیت pes2008 گفته بود که امروز تو گیمینگ خونده که لیگ اسپانیا در pes۲۰۰۹ احتمالا لیسانس دار نمی باشد مثله لیگ انگلستان!:41:
یعنی ممکنه؟
نه دوست عزیز....لیسانس نشدن این لیگ فقط باعث تغییر لوگوی تیمهای حاضر در این لیگ میشه
و طبق چیزهایی که من خوندم لباس تیمها و اسم بازیکنان هم درسته
پس نگران نباش
ولي اين عجيب نيست ليگي كه لايسنس نداره چطور ممكنه اينطوري باشه؟ مي غير قانوني هست اين اميدوارم PES كار دست خودش نده كلوهوم 2 تا بازي واسه فوتبال مياد من يكي سيرموني ندارم يكي رو هم حذف كنن من ميتركم. PES مي تونه گاماس گاماس بره جلو و :م كم لايسنس هاي بيشتري بگيره اينجوري امنيتش حفظ ميشه براي بقانقل قول:
نقل قول:
من که شنیدم فقط لوگوی لیگ اسپانیا تغییر میکنه و نمیتونه از la liga استفاده کنه .
حالا که شما گفتی لوگوی تیمهای حاضر در لیگ هم عوض شده این خیلی ضایست نه....:13:
چلسی و آرسنال هم لیسانس شدند!!!!!!!!!!!!:8:
Well, looks like there will be a fully licensed Champions League mode with the top 4 English Premier League sides. So, that means Arsenal and Chelsea will join Liverpool and Manchester United as the licensed Premier League teams in the game.
Unfortunately, some clubs will be partially licensed, and La liga will have a few top teams fully licensed. However, there have been some rumours that La Liga will not be licensed but apparently La Liga’s teams will be licensed just not the league title. So, no La Liga logo or official name. It’s up to you to decide what is true.
But, a PES 2009 demo WILL be released and it’s coming soon! September 11th infact. That is the same date when the FIFA demo is released too.
Allow your thoughts to be known in the forums, or just comment this article.
More soon hopefully…
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8::8::8::8::8:
فک کنم اون جری که بوش میاد Chelsea و ARSENALاز لیگ انگلستان هم لیسانس شدند.
:8::8::8::8::8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حالی بده. همین چهار تا هم لیسانس شده باشن بازم عالیه. هورا هورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لايسنس بگيره كه عالي ميشه پسر فكرشو بكن با Pes بري فوتبال جزيره بازي كني
چه شود
به هر حال من ایناییرو که گفتم تو اخبار سایتا خوندم در مورد بازی پارسال وقتی که بازی اومد اخبارشم این بود که یک گروه نسخه ی xbox وps3 رو میسازن و یک گروه دیگر نسخه ی xbox رو برای pc پورت میکنن...:8:نقل قول:
اینو من از خودم نساختم در چند سایت مختلف خوندم ...
به حر حال این جا بحث سر pes 2009 هست من دیگه با 2008 کاری ندارم ...:5:
شایعه شده بود که تو این سری پرتاب اوت نیز قدرتی میشه
یعنی برای هر بازیکن متفاوته
یعنی اگر علیزاده باشه میتونه تا دم دروازه هم پرتاب کنه
ایا این شایعه درست است؟
و میگفتند تو پنالتی ها میتونیم چیپ بزنیم
ولی من تو سایت یوتوپ دیدم پنالتی ها هیچ فرقی نکرده
سلام
بله اونجور که متن خبر میگه چلسی و ارسنال هم به خاطر حضور در لیگ قهرمانان لیسانس شدند این یعنی چه حالی اساسی خواهیم کردش!!!
gatusso و ronaldo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا بر داشته شده از یه عکس بزرگه ولی بازم ممنون.
بابا عجب عكسايي؟
كف كردم اينا برا ورژن Pc هست؟
کد:http://i38.tinypic.com/2me4zyt.jpg
کد:http://i34.tinypic.com/2qsyqty.jpg-
Stade de France
wemblyکد:http://www.espaceol.info/images/news/stade-de-france-ol.jpg
کد:http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/03_02/wembley30_468x289.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/1551kjb.jpg
کد:http://renna8.free.fr/pes09.jpg
-----------
لطفا برای تسریع در لود شدن صفحات تاپیک
لینک تصاویر بزرگ را قرار دهید
ممنون
Sam Fisher 08
میشه یه عکس از استایل رونالدو در ضربه آزاد بزارید .
یه تریلری که من دیدم و برام جالب بود
مشت کردن دروازه با نهاست
که سانت ها را به زیبایی مشت میکنند
هر دو ورزن یکسان هستند(هر دو نکستند)نقل قول:
بابا عجب عكسايي؟
كف كردم اينا برا ورژن Pc هست؟
My Gooooooooooooooooooood!نقل قول:
PES 2009 برا PC نكست هست؟؟
I Cant Belive!
ايول كونامي.
آرمين خان هنوز زمان ريليز شدن دمو بازي منتشر نشده؟
دوستان من که دارم می میرم>>><<<
قضیه ی این نکست چیه؟
ای بابا. هنوزم که بحث نکست رو ادامه میدین. ساکر 2008 هم نکست بود!!!!!نقل قول:
نکست = Next. بازی های نسل بعد. (به قول یکی از دوستام: نسل بعد که چه عرض کنم، نسل حاظر!)نقل قول:
Next Generatin به كيفيت تصاوير بازيهاي ويديويي كه در حد كنسول هاي PS3 و XBox360 براي PC ساخته ميشه و داراي گرافيك بالاي 256 هست اطلاق ميشه اين نسخه از بازيها كم كم دارن جا ميافتن و بعد از 2010 بازيهاي كامپيوتري براي نسخه PC نكست خواهند بودنقل قول:
نميدونستم 2008 هم نكست بود عجب بابا كنامي زده سيم آخر
سلام
میشه یه عکس بزارید که تبلیغات الکترونیکی کنار زمین رو نشون بده ؟
مرسی.
بابا شما هم دیگه خودتونو زدین به کوچه علی چپ!!!هی ما فرت و فرت میگیم نسخه 2008 نسل بعد بودش بعد شما همه چیز را منکر میشید بابا ورژن 2008 برای پلتفرمهای X360/PS3/PC نسل بعد بوده!!!!
در ضمن باید بگم که Pes 6 هم انحصارا برای X360 نسل بعد بودش!!!!!
نه خدا شاهده من تازه فهميدم كه دو ورژن اخيرش نكست هست. اعتراف ميكنم جا خوردم. ولي عكسهاي ورزشگاه ها رو ديدم كف كردم طبيعي تر از اين نميشه
آخرين خبر از pes 2009 البته به زبان انگليسي:21:
Pro Evolution 2009
After the ‘news’ that the Pro Evolution 2009 demo will be released on Xbox 360 and Playstation 3 on September 11th, everyone has been pretty excited, including me. It was this news that prompted me to properly check out all of the game videos. It left me, if I’m honest, 50% hopeful and 50% disappointed. As PES fans, we seem to hype up the newest, out coming edition so much that when it does arrive, it has a tendency to disappoint, especially if you’ve been looking forward to it for half a year. Or as it seems after the release of PES ’08, over a year! Whilst I was slightly impressed with the new gameplay videos, a part of me was still expecting the ultimate PES edition, whereas it looks like a slightly improved version of Pro Evolution ’08; slowed down a bit, with some more weather effects and improved graphics. Of course I am not going to judge until I get to play the demo, and I would urge others not to either. This time next week eh…
EDIT; Please note – this demo date is the one generally accepted by the majority of people as true so far. I have to make the point that for all the people who come on this website and start slating us by saying things such as ‘‘This website is always about a day slower than WENB, do you just nick their articles’’ and such; WENB just posted a blog about the demo saying that the September 11th release date might not actually happen. Pesgaming.com is a site that – on the whole – aims to produce news on true fact, and not rumour, and this is the reason why.
Following on
Following on from last week’s article about whether games are fairly priced, I received some feedback from people in other countries which surprised me. There’s a lot of numbers in the following part of the article, but I’ve tried to set it out as simply as I can! The first comment from someone outside of the UK or US on the subject was from ‘dude’ who informed me that a game where he lived, Romania, would be around $55; the same as in America. But it is here that I realised how much of a difference the daily wage makes; in Romania, it’s around $10 (£5), whereas where I live in the UK, is around £40. So whereas ‘dude’ would be spending almost two week’s wages on a single game, I would be spending one day’s.
It’s the equivalent of me spending £320 on a new game. In my naivety, I didn’t really think games could be so expensive, let alone more.
Then ‘Jorge2112’ from Brazil also put his two cents in. Over there, a new game costs around $135 (£67). And their minimum wage is $280 (£140) a month. That’s $70 a week, or $14 (£7) a day assuming it’s a 5-day a week working culture. This means that for every 9 and a half days he works, he’s able to afford a new game. That’s the equivalent of me paying £380 for a new game.
Jorge then went on to say that piracy was obviously rife in Brazil, and that a pirate game would be around $6-12. It’s this which makes me completely understand piracy in other countries.
My opinion is that games in the UK and US are fairly priced, and although the companies make huge profits, especially from the big games, they could easily raise the prices and we’d still snap up their games. A day’s work for a computer game doesn’t really seem to me to be that unfair. However, with it not making business sense for the retailers to price their games at the same ratio for other countries, I can see how piracy and frustration grow in other countries.
If I’ve got any of that maths really wrong, please comment and I’ll edit it!
.................................................. .................................
يه خبري كه تو يه سايت خوندم نوشته بود كه علاوه بر aresenal-manchester-chelsia- liverpoll دو تيم تاتنهام و نيوكاسل هم ليسانس گرفته اند.
-----------------------------------------------------------------------------------
راستي آخرش من نفهميدم كه اين ليسانس اسپانيا چي شد؟
فقط لوگو لاليگا عوض شده و نميتونه از نام la liga استفاده كنه و يا لوگو تمام باشگاه هاي اسپانيا عوض شده؟
يعني 5 شنبه براي Ps3 مياد ؟
چرا برا Pc اينقدر دير مي خواد بده؟
آره ...:8: اينجا كه اين جوري نوشتهنقل قول:
نسخه دمو .....................
به به کراسر عزیز هم که اینجا فعالیت داره
در مورد لیسانس لیگ اسپانیا وقضییه اش ئو سه صفحه قبل یک توضیح مختصر دارم
راستی همین پنج شنبه برای ps3 میخواد بیاد؟؟؟؟؟
این هم تاریخ عرضه بازی برای کنسول ها به نقل از سایت gamingaccess
PS2
Pro Evo Soccer 2009
10/29/08
PSP
Pro Evo Soccer 2009
10/29/08
PS3
Pro Evo Soccer 2009
10/29/08
XB360
Pro Evo Soccer 2009
10/29/08
چیزی که عجیبه اسمی از pc برده نشده بود
نقل قول:
يكي از دوستان زحمت بكشند متن بالارو ترجمه كنند.
گفتم كه نسخه دموي بازي ميخواد بياد البته اينو اين متن ميگه .............
؟؟؟؟؟؟؟؟//چطور ميشه هنوز تريلر بازي نيومده نسخه دمو بياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
تریلر که از بازی اومده...شما برو توی سایت gamingaccess تریلرهای رسمی خود کونامی اونجا هست که میتونی ببینی
این هم یک متن که یک سری اطلاعات از بازی داده....البته به زبان انگلیسیه
Everything that was ‘broken’ in last years game is largely, if not entirely, fixed. Slowdown? Good as gone - in over ten games in multiple stadiums, we barely noticed it. Goalkeepers? They are more athletic, and less likely to turn to stone, inviting rebounds and cheap tap-ins.
The weather’s dynamic too, so showers mutate into downpours as play progresses - with weather dependent on the country and stadium.
It’ll be possible to share Option Files online.
It’s still possible to streak pass multipls defenders.
PES 2009 is the official game of Team England, allowing official kits and, better, a realistically rendered new Wembley
NEW :
-You can now put the radar anywhere on the screen.
-You can draw emblems from scratch.
-There’s a range of licensed footwear.
-You can now preview hairstyles from a menu
pes2009 واقعا بهترین فوتباله.
عکسهای رونالدو واقعا محشر بود ! دیگه ازش عکسی نیومده؟
عجب چشم هم چشمي دارن اين دو شركت بابا
دمو بازي فيفا قرار بود 5 شنبه بياد حالا كنامي هم داره همون روز منتشر ميكنه كه يه رقابت تمام عيار رو به نمايش بذاره البته درستش اين بود كه برا پي سي هم عرضه ميكرد
حالا يه نتيجه ميشه گرفت آخرين ورژني كه قراره بياد و از همه هم ديرتر براي پي سي هست
فاشيست جون آره به Pes علاقمند شدم اينجام فعاليت مي كنم
لنقل قول:
تریلر رسمی کونامی اومده !!!!!!!!!!1:18::18::18::18:
کجای سایت gamingaccess هستش میشه لینک دانلودشو بدین........
کلیپ که زیاد داره اما هیچ کدوم تریلر رسمی کونامی نیست..
شایدم من اشتباه میکنم....
میشه لینک دانلودشو بدین........
:31:
مرسی
البته مال گيمينگ اگزس فكر مي كنم فقط قابل مشاهده باشند نه دانلود اگه تريلر رسمي هست من خيلي وقته تقاضا دادم تا الان كه خبري نشده ازش