منظورم نوشتن با حروف به هم چسبیده هست .نقل قول:
Printable View
منظورم نوشتن با حروف به هم چسبیده هست .نقل قول:
Book for handwriting
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download:
کد:http://rapidshare.com/files/116623206/Handwriting.rar
ممنون از شما دوستان عزیز بابت لطفی که دارید و راهنمایی که فرمودین...
والا این دوست من هم میخوام مکالمش قوی بشه و هم حداقل یه مدرکی هم داشته باشه
ولی من نمیدون این اموزشگاه چرا 16-17 ترم داره ؟؟
یعنی واقعا 12 ترمه ؟ خوب شاید اون اینترچنجه که 12 ترمی هست ؟ اخه من مطمعنم که گفتش 16 ترم واسه Headway
پس اگه 12 ترم باشه که واقعا کلاه بزرگی سرم رفته... :( چون با این حساب من اگه یه مقدار دیگه تحمل میکردم حداقل اموزشگاه رو تموم میکردم و میرفتم سراغ مراحل بالاتر و مدارک ین المللی مثه تافل و ایلس..
اگه از 2-3 سال پیش یه بند ادامه میدادم الان مطمعنم به هدفم رسیده بودم ! حیف که ندونستم و الان دارم چوب ندونم کاریمو میخورم... :(
pass ?نقل قول:
نقل قول:Sorry I forgot
englishtips.org
ایا کسی میدونه از کجا میشه فایل های صوتی سی ان ان رو پیدا کرد با توجه به این که نوشته های خبرها تو سایتشون هست. مال شبکه های دیگه کسی سایتی سراغ داره که هم خبر و هم صوت رو گذاشته باشند؟ حتی اگر داستان هم باشه مشکلی نیست. من نیاز دارم.
سلام سایت Kishist.com برای کیش ایر هست یا موسسه کیش ؟
من اینو کارتش رو داشتم ، نمی دونم هنوز کار می کنه یا نه :نقل قول:
مجتبی کرمی 09122903904
یه سایت هم روی کارت نوشته : calliart.ir
کلمه podcast رو با هر چیز دیگه ای که می خوای (cnn و ...) سرچ کن ... مثلا این سایت خیلی عالیه ، کلی پادکست بصورت Mp3 داره در موضوعات مختلف ؛ مثلا این News :نقل قول:
کد:http://www.zencast.com/channels/welcome.asp?mc=3&sc=7
سلام من تازه عضو شدم
میشه یه توضیح مختصری درباره کارتون بگید؟
موسسه کیش.نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزيز!:10:نقل قول:
عضويتتون رو تبريك مي گم...:46:
براي آگاهي از نحوه ي كار اين تاپيك، به صفحه ي اول همين تاپيك مراجعه كنيد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233758
موفق باشيد!:11:
سلام
برای اموزش فشردهی زبان در سطح بالا در یه دوره ی 5- 6 ماهه واسه کسی که تقریبا شخصی میخواد ایکار رو بکنه گرامر زیاد خوبی نداره و در کل زبان عادی رو به ضعیف داره چه کتابهایی پیشنهاد میدین ؟
چه منبعی واسه گرامر
چه منبعی واسه voc
و....
نقل قول:
سلام مجموع اطلاعاتي كه دادي انجام اين كار رو در 5 يا 6 ماه غير ممكن مي كنه.به نظرم احتياج به كلاس فشرده داري مثلاً روزي 3 ساعت كلاس و همين قدر تمرين بيرون كلاس.تازه بايد استاد خوبي هم داشته باشي.زبان آموزي مستلزم زمانه هيچ راهي براي فرار از اين قانون وجود نداره متاسفانه
به نظر من كسي اگه بخواد انگليسيش قوي بشه بايد سخت تلاش كنه كسي كه مي خواد انگليسي رو تو 6 ماه ياد بگيره مشكلي نداره ولي بايد بدوني چرا مي خواي تو مثلا 6 ماه ياد بگيري اگه حوصله نداري كار كني من متاسفم فكر نمي كنم راهي براي حوصله نداشتن باشه.نقل قول:
سلام
برای اموزش فشردهی زبان در سطح بالا در یه دوره ی 5- 6 ماهه واسه کسی که تقریبا شخصی میخواد ایکار رو بکنه گرامر زیاد خوبی نداره و در کل زبان عادی رو به ضعیف داره چه کتابهایی پیشنهاد میدین ؟
چه منبعی واسه گرامر
چه منبعی واسه voc
و....
برای تقویت قدرت شنیداری بخترین روش ها کدامند؟ برای موفق شدن در ایلتس خواندن کدوم کتب در ابتدا توصیه می کنید؟
سلام من یه سوال داشتم و اون اینکه آیا آزمون تولیمو معتبر هست یا نه؟ وکلا به چه درد میخوره؟
سلام آزمون تولیمو فقط در ایران اعتبار دارهنقل قول:
از نظر نوع آزمون ، شبیه آزمون Toefl PBT هست.
برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دکترا در ایران را دارند، این امتحان جکم زبان عمومی را داره. شما برای اینکه دکترا وارد شید، باید مدرک زبان تافل یا آیلتس یا تولیمو داشته باشید. چون تولیمو از هر دو ارزونتر و راحت تره معمولا دانشجوها آنرا امتحان می دن.
تا آنجایی که می دونم هر 6 ماه یکبار هم برگزار میشه
موفق باشید :11:
نقل قول:
من الان خارج از کشور هستم تو یه کالج اینترنشنال هم دارم PRE - MED میخونم و محیط هم کاملا انگلیسی زبان هست ولی با زبانی که دارم فقط میتونم کارم رو راه بندازم و ... نمی تونم واسه مثال با استاد بحث بکنم سر نظرم یا با خارجی ها زیاد ارتباط برقرار کنم چون بیشترشون هم مثل خودم هستن .
یه سری کلاس INTERNATIONAL HOUSE هم دارم هر روز میرم واسه زبان با معلم های انگلیسی . ولی این کلاس بیشتر جنبه ی communication بیشتر هست و روی گرامر مانوری داده نمیشه و تا 7 ماه هم نمیتونه تغییر خاصی در سطح من ایجاد بکنه .
کسی هم قرار نیست کم کاری بکنه و من با اینکه واسم سخته 6-5 ساعت در روز میخوام فقط واسه خوندن خودم وقت بزارم ( غیر از کلاس های زبان کالج و جایی که دارم میرم چون بیشتر جنبه زبان واسه صحبت و نیاز ها برای رشته ی پزشکی هست . ) ولی تقریبا باید خودم تنهایی بخونم . پس حالا راهنمایی میخوام که چه جوری - با چه کتابی و .... شروع بکنم . سطح من هم " INTER MED " OXFORD هست . البته اگه پایه ای تر هم بگین بهتر . ( تا 7 ماه الی نهایت 9 ماه هم وقت دارم ) چون بعد تو دانشگاه پزشکی وقتی واسه این کار ندارم .
نقل قول:
به سايت لانگمن يه سري بزن آدرسشو برات مي ذارم.اگه احساس كردي قيمت كتاباش بالاست تو ايران افست غير قانوني اش البته (تو اين مملكت حق مولف خارجي قابل خوردنه) بعضي عنوانا با قيمت پايين هست
موفق باشي
ممنونم.اعتبارش چقدر هست؟ میخواستم ببینم مثل تافل دو ساله هست؟ راستی این آزمون اونقدر معتبر هست که بشه با مدرکش تدریس کرد؟نقل قول:
يه نگاهي به اين بندازنقل قول:
برای تقویت قدرت شنیداری بخترین روش ها کدامند؟ برای موفق شدن در ایلتس خواندن کدوم کتب در ابتدا توصیه می کنید؟
با سلام
از دوستان کسی متون انگلیسی با ترجمه فارسی داره لطفا اینجا قرار بده تا دوستان هم استفاده کنن.
مرسی
شاید چندان مرتبط نباشه
ولی دنبال یه مقاله در مورد برق به زبان انگلیی همراه با ترجمه اون می گردم .
توی بخش های دیگه دیدم کسی سر نمی زنه گفتم اینجا بگم .
موضوعش مهم نیست . 10 صفحه باشه کافیه و. فقط هر دو زبان باشه .
سلام به همگی
من میخوام که برای کنکور زبان آماده بشم.ولی نمیدونم ممکنه یا نه؟
بعضی ها میگن بابا خیلی سخته عمرا بتونی و غیره...
من در این حدی هستم که بتونم سریال های آمریکایی رو کم و بیش بفهمم و راحت نگاه کنم.
حالا به نظر شما از حالا تا تیر میشه آماده شد؟چه جوری؟
سلام
اخر کسی به ما که میخوایم 7-8 ماهه زبان رو تقربیا خودمون بخونیم روزی 5 - 6 ساعت و به سطح بالایی برسونیمش , کسی یه تجربه ی چند خطی نداد که چه جوری لغات رو بخون - چه جوری قواعد رو یاد بگیر و با لغات استفاده بکن و ....
دفتر درست بکن ؟ نکن ؟ چه جوری از اون دفتر استفاده بکن و چیا بنویس . کتاب های کوچیک و ساده واسه خودت ترجمه بکن ؟ نکن ؟ و ......
چه دیکشنری بهتره .... چه کتاب گرامری .....
و ....
من خیلی به کمک شما نیاز دارم و مطمئنا راهنمایی مفصل شما بیشتر از 10 خط وقت شما رو نخواهد گرفت ( حد اکثر ) اگه یکم کامل به من جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم .
مرسی .
کنکور زبان ؛ یعنی کنکور واسه ورود به دوره کارشناسی ؟ ... خب خیلی ساده برو تست های سال پیش رو بگیر ، ببین الان در چه وضعی هستی و اون تست ها در چه سطحی هستن ... اینطوری وضعیتت خیلی بهتر دستت میاد تا اینکه ما از راه دور حدس بزنیم ... بعدش بهتر میشه پیشنهاد کرد ...نقل قول:
بخاطر اینکه تجربه یه مساله شخصیه و ممکنه روش کارآمد واسه من ، یه روش ناکارآمد واسه شما باشه ... بخصوص در مورد خودآموزی(که ظاهرا شما دنبالش هستی) ، اهمیت این قضیه تشدید میشه ...نقل قول:
سلام دوستان؛
من میخواستم یه سایت خوب برای آموزش زبان انگلیسی به من معرفی کنید.
بعضی بازیهای آنلاین اینترنتی هست که می شه علاوه بر بازی کردن با بقیه چت کرد که دوستای من خیلی هاشون از این راه اینگیلیسیشون رو قوی کردن
کد:tribalwars.net
سلامنقل قول:
خيلي ممنون از لطفتون بالاخره دانلود كردم و بسيار هم ممنونم. اما اين فقط براي قسمت advanced steps هست و سه قسمت قبل كتاب (سه چهارم كتاب) رو نداره. ممنون ميشم در صورت امكان فايل صوتي اونها رو بذاريد چون از ابتدا بايد شروع كنم ممنون ميشم.
با تشكر
سلام دوستان.
من می خواستم ببینم جواب های این کتاب در کجا است:
Interchange Intro Video Activity Book 3rd Edition
این یک کتاب است و فایل های ویدئویی اش جدا به فروش می رسد. اما معلوم نیست جواب تمرین های داخل این کتاب کجا است.
درود
آموزشگاه خوب و معتبر و با کادر حرفه ای و با وجدان که روش خوبی را برای آموزش در اختیار دارد در شهر مشهد سراغ دارید؟
با سپاس فراوان
بدرود
دوستان يه راهنمايي ميخواستم .
بنده امسال ليسانس مهندسي صنايع رو گرفتم و دايره لغات و دانشم از انگليسي در حد يه ليسانسه هستش که تا به حال کلاس زبان نرفته و هر چي تو دبيرستان و پيش دانشگاهي و زبان تخصصي مربوط به رشته ام ياد گرفتم ميدونم .
حالا ميخام شروع کنم و درجه تافل رو نشونه بگيرم به نظرتون از کجا شروع کنم ؟
تو تهران کدوم موسسه خوبه ؟
چقدر زمان ميبره ؟
چقدر بايد هزينه کنم ؟
سلام عزیزم
تو مشهد کانون خیلی نظمش خوبه فقط یکم خسته کننده است چون روندش کن پیش میره ولی واسه اول کار به نظر من خوبه
دیکشنری خوب جیبی با تلفظ چی هست دوستان؟در حد 15000 کلمه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
دوستان يه راهنمايي ميخواستم .
بنده امسال ليسانس مهندسي صنايع رو گرفتم و دايره لغات و دانشم از انگليسي در حد يه ليسانسه هستش که تا به حال کلاس زبان نرفته و هر چي تو دبيرستان و پيش دانشگاهي و زبان تخصصي مربوط به رشته ام ياد گرفتم ميدونم .
حالا ميخام شروع کنم و درجه تافل رو نشونه بگيرم به نظرتون از کجا شروع کنم ؟
تو تهران کدوم موسسه خوبه ؟
چقدر زمان ميبره ؟
چقدر بايد هزينه کنم ؟
اگه واقعا معلومات زبانتون در حد دبیرستان و دانشگاه هست. باید بگم فعلا فکر تافل را از سرتون بیرون کنید. چون توی مدرسه و دانشگاه عملا زبان آموزش نمی دن.
به نظرم حدود یکی دوسال باید کلاسهای فشرده زبان آموزشگاه ها را برید. وقتی زبانتون به حد قابل قبولی رسید اونوقت دنبال کلاسهای تافل باشید. چون کلاسهای تافل نقشی در بهتر کردن وضعیت زبان شما ندارند؛ فقط اصول امتحان تافل را به شما یاد می دن. که اگه زبانتون خوب باشه از روی خود کتابهای آموزشی هم می تونید بخونید. کلاسهای آمادگی تافل هم حدودا سه ماه هستند و در حال حاضر حدود 400 تومان هزینه داره. (هر skill بین 80 تا 100 تومان)
آموزشگاه آریانپور اونطوری که شنیدم خوب جلو می ره. یعنی اول کلاسهای لغت داره. بعد writing مقدماتی، writing 1 , 2 و بعد از گذروندن اینها وارد دوره های تافل می شین. ولی برای ورود به خود آریانپور هم باید از هفت خوان رستم بگذرید. حدود 6 ماه طول می کشه :46:
موفق باشید:11::11:
با سلام
من انگلیسیم بد نیست
واین اول بارم که وارد تاپیک شدم یه سوال داشتم میخواستم بدونم که ایا فایلی دارد که جملات یا مکالماتی که بیشتر در مکالمه کردن استفاده میشه
انگلیسی به انگلیسی یا به فارسی ؟نقل قول: