چرا عکس کامل نیست!!!!!
Printable View
چرا عکس کامل نیست!!!!!
مقایسه دوربین گوشیهای INNOV8 - PIXON - C905 - KC910 - N82 با 8 مگاپیکسل دوربین دیجیتال کانن :
کد:http://www.phonearena.com/htmls/GSM-Cameraphone-Comparison-Q4-2008-review-r_2039.html
ندیده میگم تو این مقایسه یکی از سامسونگا اول شده. اگه نشده بود نمیزاشتیش امیر خان
اصلا نگاه نکنید مقایسش وحشتناکه کس های ان82 هم رنگاش مشکل داره و هم کیفیتش نسبت به بقیه پایین تره بعد جالبه کلی تو عکس های روزش ازش تعریف کرده و واقعا خنده داره!!!!!
ولی برید عکس ها ببینید واقعا کیفیت عکس های c905 خوبه و فعلا تو 8مگاپیکسلی ها c905 و i8510 از همه بهترن
N82:9:.نقل قول:
مقایسه دوربین گوشیهای INNOV8 - PIXON - C905 - KC910 - N82 با 8 مگاپیکسل
حالا ببینیم یا نه ارزش داره:10:نقل قول:
اصلا نگاه نکنید مقایسش وحشتناکه کس های ان82 هم رنگاش مشکل داره و هم کیفیتش نسبت به بقیه پایین تره بعد جالبه کلی تو عکس های روزش ازش تعریف کرده و واقعا خنده داره!!!!!
ولی برید عکس ها ببینید واقعا کیفیت عکس های c905 خوبه و فعلا تو 8مگاپیکسلی ها c905 و i8510 از همه بهترن
شما ریویو رو بخونی بد نیست ! از اول تا آخر از N82 تعریف کرده !!!نقل قول:
آخرش هم برنده اصلی رو N82 معرفی کرده .
حتما عکس ها ببینید خیلی خوبه
ولی اینکه ان82 گفته بهترینه واقعا عجیبه و دیگه معلومه این ریویوها خیلی چرت و پرته
در کل بهترین دوربین i8510 و c905 دارن پیکسون رنگاش زیاد طبیعی نیست رنیور هم که در حد این 3تا نیست
احتمالا یارو چپول بوده؟
بنده به علت سرعت زغال سنگی هییچی به جز نوشته ندیدم .. کانکلوژنش رو خوندم اسحال گرفتم :دی
چی میییییییییییگه این ؟ میگه فلاش c905 از همه قویتره و فلان بعد عکسهای روزش ضایست !؟؟ همین پریروز بود gsmarena رویو c905 رو داده بود ( از اون معتبر تر داریم ؟) کلی از عکسش تعریف کرده بودن( همش هم روز بود شب که نداشت ) ..
ببخشیدا به قولی (علی دایی :27:) این فون آرنا هم ک**عر گفته واسه خودش :دی
وقتی به عکس پیکسون بده با اون وضعیتش بده 9.5 تو ریویو ی قبلی دیگه خودتون تا تهش برید ( ریویو کننده شیرین میزنه :دی)
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_barcelona
ندیده میگم تو این مقایسه یکی از سامسونگا اول شده. اگه نشده بود نمیزاشتیش امیر خان
سابقت خرابه ! :دینقل قول:
شما ریویو رو بخونی بد نیست ! از اول تا آخر از N82 تعریف کرده !!!
آره رنگ جديده !! سرمه ايه :دي (خيلي محو عكس شدي :دي)نقل قول:
نه جانه حاجی همون مشکی خودمونه فلاش خورده یه ذره روشن شده بهراد این رنگه جدیده ؟ اگه آره چرا من خبر ندارم ؟
عجب ريويوويي :)) !!ژس ن82 شد كينگ آو 8 مگا =))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه رنگای ان82 تو روز اصلا جالب نیست و رنگ آسمون و ساختمون و ... همش با بقیه فرق می کنه
تو شب هم که دیگه آبرنگ ترکونده و همه عکساش به زردی میزنه
فلش هم که c905 ترکونده و فلشش خیلی قویه و تو فاصله دور بهتر از ان82 عمل کرده
ماکرو هم که باز c905 از همه بهتر هست و رنگ کاغذ و دلار تو c905 از همه بهتره تو ان82 و i8510 کاغذ رنگش عوض شده
ر کل هر جوری حساب کنی ان82 آخره و اول یا c905 هست یا i8510
ولي تو اين قسمت c905 خراب كرده همش مات شده چرا؟
جز همینی که گذاشتی c905 تو بقیه عکسا عالی عمل کرده.نقل قول:
ولي تو اين قسمت c905 خراب كرده همش مات شده چرا؟
عکس با فلشش که معرکست. مخصوصا تو فواصل دور. خیلی عکساش توپ شده
همین طور ماکرو
من جای مسئولین شرکت الجی بودم اصلا برا گوشیام فلش نمیزاشتم که جاگیر باشه. فقظ یه فضایی رو اشغال کرده!
سلام من امروز با c905 کار کردم و چند تایی عکس گرفتم
واقعا خوش دست هست
کیفیت ال سی دی خوب ولی چرا 2.4 ؟؟؟
صدای گوشی در حد k850 و میشه گفت کمی بیشتر هست .
و اما دوربین :
ولی دوربینش به نظر من از8510 کمی ضعیفتره به غیر از فلش و حالت ماکرو که از نوشته های دفترم عکس گرفت توپ و از 8510 بهتر .
رنگ سبز رو بهتر نشون میده مثل چمن و منظره و ...
ولی در عوض رنگ ها رو مرده تر و کم رنگ تر و مات تر نشون میده البته نسبت به 8510 .
در زوم هم که هیچ حرفی واسه گفتن نداره در مقایسه با 8510 .
در کل تبریک به سونی اریکسون .
سلام
بعضی از پستهای خلاف قوانین و اسپم پاک شده.
دوستان لطفا در دادن پست دقت بیشتری به خرج بدن
موفق باشید
امروز دبی قیمت گرفتم 810 تومن.چطوره؟
خيلي زيادهنقل قول:
بابا اين ريويوي سايت جي اس ام آرنا هم كه همش C905 آخر شد
فقط فلش و اينترفيس اول شد ...
كيفيت لنزو و دقت رنگ و .... خلاصه چيزاي مهم همش آخره يا وسط ميشه
اه
به نظر منم شفافيت عكس 905 پايينه بايد واقع بين بود نمبخواهيم كه خودمون را گول بزنيم.عكس ها را ببينيد.
باز که سونی اریکسون آبروریزی کرد :دي
ما نفهمیدیم یه بار gsmarena میاد تعریف میکنه یه بار میزنه تو سرش ..
من قبول دارم تو عکسهای روز i8510 عکسهاش جزییات بهتری نسبت به c905 داره ..مخصوصا لندسکیپ .. به درختان که جزییات ریزی (برگ) دارن دقت کنید متوجه میشید ...دلیلش اینه که تو i8510 نیومده زیاد نویزها رو کاهش بده برعکس c905 که عکساش تقریبا بدون نویز هست ..اگه ماله i8510 رو بگیرید نویزهاشو کاهش بدید میشه مثله c905 .. کاهش نویز کمتر=جزییات بیشتر
------
چیزی که c905 نیاز داره یه مقدار کاهش نویز کمتر + مقدار رنگ بیشتر + یه مقدار کنتراست بیشتر + یه ذره شارپنس
اینا رو اگه به عکس اعمال کنی عکسهای روزش خیلی بهتر میشه
-----
فلاششم که قویه .. این الجی خیر سرش فلاش زنون گزاشته نمیزاشت بهتر بود :31: زنونش اندازه ال ای دی نور داره ..
-----
من موندم ماکرو چرا اینجوری شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
در کل c905 بد نیست و اگه از همه شرایط عکس(ویدیوش که ر**ه) خوب بخوای بازم c905 گزینه ارجح تری هست .. ولی تو عکسهای روز i8510 کمی بهتر هست
بدون احتساب امتیاز ویدیو :
i8510 و ماله الجی :31: = 81
c905 = 77
پیکسون = 65
(میبینید اختلاف زیاد نیست c905 تو ماکرو نمیدونم چرا اینقدر کم آورد چیز عجیبیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از نظر ما Se خوب کار کرده.
به قول شاعر:مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوشید
متاسفانه سونی دست از سر سوکتهای قدیمیش بر نمیداره و بجای انکه از فیش 3.5 میلیمتریری استاندارد استفاده کنه میاد باز هم سوکتهای قدیمی اریکسون رو روی گوشیهای جدیدش میزاره.:41:
از نظر صدا هم که تو gsmarena مثل اینکه avarage اورده که...:41:
دوربینش هم که در مقابل سامسونگ از نظر شفافیت و ... کم اورده:41:
سیستم عامل هم که نداره.
خدا رحمتش کنه.
این سوکت هاش قبول دارم همشون بعد از یک مدت مشکل پیدا می کنننقل قول:
صدا هم معمولا صدای گوشی های سونی اریکسون بد نیست و همیشه بالاترین نمره تو gsmarena میارن و c905 هم که میگن صداش بهتر از کا850 هست و کا850 هم صداش هم با کیفیته و هم نسبتا بلند
دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه
بالاخره کسی پیدا میشه که گوشی بدون سیستم عامل بخواد نمونش فروش عالی c902 کلا سیستم عامل برای خیلی ها ملاک نیست و فقط دنبال امکانات خوب هستن که c905 هم wifi داره و هم gps
دوست عزیز فیش 3.5 میلیمتری یکی از واجبترینهاست که باید روی هر گوشی باشه چون واقعا خیلی بدرد ادم میخوره.نقل قول:
از نظر صدا هم تو ringing با k850 اختلافشون کمه. درسته.ولی تو voice و music خیلی کم اورده. در کل هم باید voice و موزیک بهتر بودن که بدتر شدن.
دوربین هم که شفافیتش در مقابل i8510 پایینه.در کل دوربین i8510 خیلی راضی کننده هست.در مورد فیلمبرداریش هم که سونی اریکسون معلوم نیست چیکار میکنه.میاره روی دوربین 3.2 گوشی xperia x1 فیلمبرداری vga30fps میذاره ولی روی گوشی که دوربینش 8 مگا پیکسلی و کمرا فونه QVGA30fps میذاره.
دوست عزیز اتفاقا برای کسی که اینقدر پول میده و گوشی میخره سیستم عامل خیلی مهمه.در کل سیستم عامل باعث میشه هم کار کردن با گوشی راحت میشه و هم تنوع منو بندی هم بهتر میشه.wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
موفق باشی.
بقيش قبول ولي اينو اصلا نيستمنقل قول:
wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
صفحش كه اندازش خوبه
سرعت هم كه خيلي بالاست جون ميدي باش اينترنت كار كني
بروزرش از همه بهتره
منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm ندارهنقل قول:
دوربین هم من مطمئنم که تو فریمورهای بعدی خیلی بهتر میشه مثل بیشتر سونی اریکسون ها ولی خب فیلم برداریش واقعا مسخرست و سونی باید فکری به حال کمرافون هاش بکنه
ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان:31:) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
صفحه نمایش هم به نظرم برای گوشی بد نیست و کلا به نظرم گوشی های تاچ فقط نیاز به صفحه نمایش بزرگ دارن ولی اگه 2.6 بود باز بهتر بود
در مورد فیش اگر طبق دستور العمل شرکت اون رو خارج نکنید خراب میشه.وگر نه من هم خودم چند ساله گوشی های سونی اریکسون داشتم و گوشی دوستان هم ندیدم مشکلی داشته باشه.نقل قول:
منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm نداره
در مورد فیلم برداری هم که دیگه واقعا سونی گند زده.آخه یکی نیست بگه بابا شما مثلا خودت مدعی هستی توی فیلم برداری و دوربین دیجیتال.نقل قول:
دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه
فکر نکنم کار سختی باشه..وقتی LG گذاشته پس سونی هم حتما میتونه.دی..
گوشی های خیلی ساده نوکیا هم دیدم فیلم برداری VGA داشتن.
تایید میشه.نقل قول:
ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
در واقع برای یک کمرافون نداشتن سیستم عامل مزیت هست به نظر من.چون در این صورت خیلی سریعتر دوربین آماده عکس گرفتن میشه و اینکه خیلی ها هستن که پیچیدگی های اسمارت فون ها رو دوست ندارن.
Speed perfromance // Start-up time // Shoot-to-preview // Preview-to-standby
Sony Ericsson C905 // 2.0 sec // 4.8 sec //1.0 sec
Samsung INNOV8 // 4.6 sec // 4.1 sec // 0.7 sec
Samsung Pixon // 3.5 sec // 9.0 sec // 2.2 sec
LG Renoir // 3.8 sec // 3.5 sec // 0.9 sec
و این هم یک تایید دیگه:
he Sony Ericsson C905 is definitely the one that's always ready to capture the moment without compromising lens protection plus it's got the upper hand with better organized shortcuts
دوباره کاهش قیمت:
US$ 520.00
کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-c905-phone
آره فلشش زیاد تعریفی نیستنقل قول:
ولی بهترین کمرافون شناخته شد و پوز سونی و سامسونگ(اونم با 2 گوشی)رو یه جا زد:31:(با احتساب امتیاز های فیلم برداری):10:
حمید جان GsM حقیقت رو میگه:31:نقل قول:
کوچکتم.فعلا که بی پولیه و سیستم عامل داشتن و نداشتن مهم نیست:31:نقل قول:
بابا معلومه کجایین....
میبینم که بعد از اول شدن KC910 Renoir بزرگ تو ریویوGSM بین 8 مگاپیکسلی ها دیگه این کلوپ هم خوابیده و حرفی واسه گفتن ندارین:31:
SE شانس آورد 2 تا فلش خوب گذاشت رو این گوشی وگرنه الان جای Pixon آخر شده بود:27:
شرکت سونی اریکسون یک برنامه جدید برای C905 عرضه کرده که بوسیله این برنامه شما یک عکاس حرفه ای خوا هید بود
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Posted by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | November 11th, 2008 | 110 views
Sony Ericsson now gives you the opportunity to become Sony Ericsson Official Photographer 2009. If you’ve got a hidden photographer in you, you should definitely take part of Sony Ericsson’s newly launched C905 photography competition at Flickr.
The five individuals that get the most ‘Favs’ will each receive a C905 to keep. These five will then have to continue in the competition only using the C905, and taking pictures of motives selected by Sony Ericsson. The five will have one day for each motive. The individual with the most combined ‘Favs’ will win the title of Sony Ericsson Official Photographer 2009.
To enter the competition you have to be located in the UK, either have a Flickr account or register one, and upload a ‘never before published online’ portrait shot taken by you. You must also tag your photo with the following tags: sony ericsson, c905, photography competition.
Too bad this is UK only. I would have loved to take part of it.
فکر کنم اینی که شما گذاشتی معنیش این باشه که یه سونی اریکسون این فرصت رو به همه میده که عکاس اختصاصی سونی اریکسون بشن.
در واقع یه مسابقه هست.
5 نفر انتخاب میشن و به هرکدوم یه C905 داده میشه و یک روز بهشون فرصت داده میشه که از موضوعاتی که سونیی اریکسون مشخص کرده عکس بگیرن.او نفر اول عنوان Sony Ericsson Official Photographer 2009 رو نصیب خودش میکنه.
برای شرکت توی این رقابت شما باید توی uk زندگی کنید,توی فلیکر عضو باشید,فقط هم برای بر و بچ UK هست.
نقل قول:
درود
در مورد سوکت 3.5 میلیمتری ، من این مشکل رو با خریدن یه هندزفری استریو بلوتوث HBH-DS220 حل کردم. واقعاً معرکه است.
من خریدم 75000 تومن .
راه خوبی هست ولی هزینه بر هست.نقل قول:
درود
در مورد سوکت 3.5 میلیمتری ، من این مشکل رو با خریدن یه هندزفری استریو بلوتوث Hbh-ds220 حل کردم. واقعاً معرکه است.
من خریدم 75000 تومن .
با این حال من تاکید میکنم اگر طبق دستورالعمل انجام بشه مشکلی پیش نمیاد.
شیراز مشاهده شد بالاخره:
قیمت:780.000
WOW
قیمتش برای شروع خیلی خوبه
780 خیلی خوبه:19:؟؟؟نقل قول: