دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای نداره واسه M-audio NRV10 که هم audio interface باشه هم analog mixer بدرد stage هم بخوره؟
کلا کار خودمو می خوام راحت کنم دیگه یه میکسر و یه اینترفیس جدا نگیرم هر دوش با هم یجا.
Printable View
دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای نداره واسه M-audio NRV10 که هم audio interface باشه هم analog mixer بدرد stage هم بخوره؟
کلا کار خودمو می خوام راحت کنم دیگه یه میکسر و یه اینترفیس جدا نگیرم هر دوش با هم یجا.
دوست عزیزنقل قول:
این باکس ها ساخته ی دست افراد خوش ذوق هستش.
بعضی از این قطعات بصورت آماده عرضه میشه که مخصوص استدیو ها هستند و قیمت بالایی دارند.
اما این باکس ها دست ساز هستند و شما باید خودتون بنا به سلیقه ی خودتون اقدام به ساختشون کنید.
در ضمن این تجهیزات برای گرفتن نویز نیست ، برای کنترل بازتاب صدا هستش تا صدا همونطوری که هست به ورودی برسه:20:
:11:
دوست عزیزنقل قول:
من فقط میتونم قیمت حدودی تعدادی از این قطعات براتون بگم
بهترین منبع برای دریافت این قیمت ها بازار و سایت های معتبر هستند:20:
نقل قول:
از قبیل این دیوایس ها نمونه های زیادی وجود داره.
شما باید ابتدا بودجه ، میزان پورت های ورودی و خروجی مورد نیاز و انواع ورودی رو مشخص کنید تا بشه به نتیجه ی مناسب رسید:20:
سلام.ویومن من یه اشتباه کردم .یعنی عجله کردم:41:
رفتم بازار یه میکروفن B1 خریدم.تلافی اون کارت صدا در اومد:13:
طمع کردم الکی.دیگه راه دیگه ای هم ندارم:19:
حالا چجوری این؟ من گفتم صدام تنوره واسه وکال میخواستم بعضی وقتا هم ساز آکوستیک
بعدا یه سوال بی ربطم داشتم.این lexicon واسه desktop کنسول نداره.میخواستم ببینم در این زمینه اطلاع داری نرم افزاری وجود داره که بشه این کارو کرد که بخرم یا دانلود کنم؟
بودجه 900 تومن
8 الی 10 ورودی خروجی (معمول) ورودی midi نداشت مشکلی نیست
در حد و اندازه nrv10 که بشه stage هم برد (البته واسه استدیو خونگی میخوام نه stage
چنتا سایت معتبر هم لطفا معرفی کنید واسه قیمت دراوردن مرسی
قیمت حدودیتون لطف کنید بگید ممنون میشم
دوست من سلامنقل قول:
من تعجب میکنم که شما از خرید B1 ناراحت هستید!
این میکروفون با توجه به قیمتی که داره کیفیت مطلوبی رو ارائه میکنه و مشکل خاصی نداره
با منبع صوتی مطابق نیست؟
منظورتون رو از کنسول دسکتاپ متوجه نشدم
میشه بیشتر توضیح بدید:20:
نقل قول:
دوست من
دیوایس هایی که برای استیج انتخاب میشن با دیوایس های استدیو های خانگی خیلی تفاوت دارند.
شما برای یک استیج (نیمه حرفه ای) میتونید از یک پاور میکسر + یک اینترفیس فایروایر نسبتا ساده استفاده کنید
مثل این مدل ها
Yamaha MG166CX + USB Interface
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behringer Power PMP 1000
Behringer 2442 FX + 1394 Interface
اما برای خونه یا هوم استدیو دیوایس هایی مثل ...
M-Audio NRV10
Behringer 2222FX
Mackie 1642VLZ3
میتونند استفاده بشند.
البته دیوایس های کامپکتی مثل Edirol R4 Pro هم میتونند بصورت دوگانه کاربرد داشته باشند اما نه به وسعت دیوایس های بالا:46:
یعنی کارت صداها معمولا تو سی دی هاشون یه برنامه console lunch میذارن که از اونجا عین sound perferance ولوم play back و recording را تنظیم کنی.البته من x-fi که داشتم مثل یه میکسر مجازی بود که میشد reverb و treibele و ..... از desktop تنظیم کنی.من میخواستم ببینم اصلا یه همچین چیزی برای این کارت هست؟امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم:13:
راجع به اون میکروفن هم راستش همه چیش خوبه ولی چون نتونستم هنوز به صورت live رو صدا Reverb و تنظیمات انجام بدم یه نمه تو ذقم زده:19:
صداش یه خورده بم میاد انگار
داداش ویومن بازم ازین که به سوالامون جواب میدی جدا ممنونیم:40::10:
نا قابله تقدیم بهت:11:
ممنونم ازت مرسی
nrv10 با protools همخونی داره ازینظر برام بهتره
خودتم انقد اذیت نکن واسه سوالا و جوابها بله بنده متوجه هستم فرق داره دیوایس های استیج با دیوایس های استدیو خونگی
بازم ممنونم از لطفت
با سلام و خسته نباشید به دوستان :)
من در مورد استفاده از کارت صدا اینترنال همراه با میکسر ، میکروفون بهمراه یه مانیتور صدا سوال داشتم...
لطف کنین بگین که کدام کارت صداها با کدام میکسرها بهتر جور در میان که از نظر قیمت هم بشه واسه هر 2 تاشون باهم تاسقف پانصد هزار تومان یخورده کمتر بیشتر هزینه کرد ؟ البته لطف کنین بگین که میکسر معمولی بهتره یا پاور میکسر ...
میکروفون های وکال عالی در حد 200 ، 300 هزار تومان یا بیشتر مارکهاشون...
و همچنین جنس مانیتور صدا که اون چه مارکی باشه بهتره...
اطلاعات دیگه هم اینکه ما این ادوات رو مشخصا برای یک استودیو خانگی مد نظر داریم...
متشکر و ممنون از نظرات کارشناسانه دوستان :)
در آغوش خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز:
دوستان من یه میکروفون shure SM58 دارم ویه کارت صدای آنبرد من وقتی با یه تبدیل اینو به سیستم وصل میکنم و وکال میگیریم صدام خیلی هوا داره .وخیلی ضعیف ضبط میشه؟؟
1. حالا میخوام ببینم آیا میشه یه سیم تهیه کرد واین میکروفون رو با پورت USB به سیستم وصل کرد یا اینکه میکروفون های مخصوص با پورت USB به سیستم وصل میشن؟؟
2. آیا از کارت صدا میباشد؟؟اگه جواب مثبت است آیا یه کارت صدای حدود 20،000 تومان میشه خریداری کرد برای ضبط وکال بهتر یانه؟؟اگه ممکنه مدل کارت صدا رو ذکر کنید؟؟
3. آیا برنامه ای است که بشه باهاش وکال بهتری گرفت منظور با کیفیت تر از سایر بنامه ها باشد؟؟ من برای ضبط وکال از برنامه Adobe Audition 3.0 استفاده میکنم؟؟
4. آیا برای ضبط وکال بهتر میشه یه جعبه ای به این شکل درست کرد
چون من اطاقم تقریبا بزرگ ولی بی سرو صدا است وفقط صدای فن سی پی یو یه مقدار آزار دهنده است آیا با این ترفند میشه از شر فن خلاص شد.یا اینکه این ترفند اصلا به درد چنین میکروفونی نمیخوره چون از حساسیت پایینی برخورداره؟؟کد:http://harlanhogan.com/images/portaboothFullFront.jpg
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم
.
دوستان عزیز لطفا کمک کنید....
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم
.
فکر می کنم شما احتیاج به یک Preamp واسه میکروفنتون دارید
Adobe Audition برنامه فوق العاده خوبی هست برای ضبط و میکس
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنونم میشه لطف کنید ویه کم بیشتر توضیح بدید که این Preamp چیست؟؟ وچه کار ی انجام میده؟؟
وقیمتش حدودا چقدر است؟؟
با تشکر
.
پس ویومن کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-(
سلام به شما استاد عزیز جناب ویو من گه وقت داشته داشته باشید میخواستم یه چنتا سوال بپرسم:
من دارم موسیقی میخونم و برای شروع میخوام یه ارگ بخرم چنجا که سر زدم بهم (casio ctk591)رو پیشنهاد کردن چون گفتن واسه شرو خوبه..مخواستم بدونم نظر شما چیه بخرم یا نه ؟ به دردم میخوره آخه واسه آهنگسازی الکترونیک هم لازم دارم..البته اگر هم ارگ بهتری از مارک های دیگه سراغ دارید ممنون میشم بگید: حد اکثر مبلغ پرداختی منم: 200 هزار تومان هست .
خیلی حرف زدم ممنون اگه جوابمو واسم میل کنین البته همین جا هم گفتین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام .خسته نباشید :
بعد یک هفته با شوق فراوان اومدم ببینم جوابم اومده یا نه .؟!!!!!!
الان که فک میکنم میبینم این shadmehr00 راست میگه پس همگی حالا باهم ویو من جان :19:کجایییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی:19::41::19::41::19::41::41: :19::41::41::19::19::19:
سلام...فکر نمیکردم تاپیکم مهم بشه:دی
به هر حال جا داره از وایومن عزیز تشکر کنم!
دوستان اگه سوالی هست بگید شاید من بتونم کمک کنم!
ممنون/:5:
سلام اساتید...
من به مشاوره در زمینه تهیه یک کارت صوتی که delay نداشته باشه برای استفاده در نرم افزار guitar rig 3 و برای ایجاد افکت و ... برای گیتار الکتریک نیاز دارم. هیچ امکاناتی هم نمیخوام فقط یه ورودی line out , line in داشته باشه کافیه. ارزون قیمت و باز تاکید میکنم بدون DELAY.... پردازندم phenom ii 720 x3 هستش. تشکر
am_pixels
هیچ کارت صدای نیت که latency نداشته باشه تا اونجا که من میدونم اما اگر سیستم خوب داشته باشی میشه با latency خیلی خیلی پایین 3ms صدا بگیری من خودم fast track pro دارم بدون مشکل کار میکنم البته pro 2 اینپوت میخوره
اگه میخوای یه اینپوت داشته باشه کارت صداهای زیادی هستن از جمله Fast Track
من گیتار الکتریکم چند سال پیش خراب شد وگرنه تست میکردم با دستگاه خودم بت میگفتم
سلام و ممنون دوست عزیز. بالاخره یکی جواب داد!
نظر خودم هم روی fast track pro هست اما خیلی قیمتش بالاست. انتخاب بعدی هم همون fast track هستش . اما روی ,maya44e هم تردید دارم. کسی قیمت این کارت رو داره و تجربه استفاده ازش رو ؟ تشکر
سلام دوستان.
من می خوام یه کارت ساده بخرم. در حد یک ورودی و یک خروجی . مطمئن هم هستم که در آینده به بیشتر از این نیاز پیدا نمی کنم. در واقع فقط می خوام یک میکروفون condenser بهش وصل کنم. پس یک pre-amp و phantom power جزو ملزوماته.
توی سایت M-AUDIO یک مدل دیدم به اسم fast track که نوشته بود ارتقا یافته ی fast track USB هستش. البته من با fast track USB هم مشکلی ندارم ولی متاسفانه phantom power نداره.
می خواستم ببینم این fast track ( که مسلما خیلی ساده تر از fast track pro هست ) تو ایران پیدا می شه ؟ اگه میشه کجا و به چه قیمتی؟
در ضمن اگر دوستان پیشنهاد های دیگری هم دارن خیلی ممنون می شم اگه لطف کنن و بگن.
-------------
راستی تاپیکتون خیلی با حاله . من دیروز همشو خوندم . تقریبا صبح تا شب طول کشید. ولی خیلی به اطلاعاتم اضافه شد. حیف که الان یکمی خلوت شده. جا داره از جناب vioman یه تشکر ویژه بکنم
سلام دوستان
من خیلی وقت توی اینترنت دنبال توضیح در مورد کارت های صدا بودم که مطالب اینجا فوق العاده عالی و مفید بود (مخصوصا پست های بسیار مفید vioman که از او بسیار ممنونم)
.
من چند تا سوال دارم که سعی میکنم در کوتاه ترین حالت سوالاتم رو بگم
.
اولین سوال
من یه کارت صدا میخوام با سه خروجی:
1.یکی رو میخوام به اسپیکر هام وصل کنم(یه اسپیکر 5.1 دارم ) شکل 1
2.یکی رو میخوام به یه هدفون وصل کنم
3.این یکی از همه برام مهم تره و می خوام به یه سیستم خانگی سامسونگ وصل کنم شکل 3
..........................
چند تا نکته هم باید راجب سیستم خانگی (شکل 3 ) بگم
این دستگاه دارای 3 ورودی است و حدود 9 متر با کامپیوتر فاصله دارد
ورودی aux 2 , digital in در پشت دستگاه (ورودی aux 2 به تلویزیون وصل هست) و
ورودی aux 1 در جلو دستگاه که دارای فیش ورودی است که من از تبدیل شکل زیر برای اتصال کامپیوتر به دستگاه استفاده میکنم
که خود این باعث نویز و هوای بدی در صدای سیستم میشود
سوال 2
حال می خواستم بدونم این کابل ها رو از کجا بگیرم که نویز نداشته باشد ؟
مارک جنس خوب آن چیست و قیمت آن چقدر هست ؟
سوال 3
اطلاعات راجب به یک هدفون خوب (لطفا با ذکر مارک و قیمت ) با سیم ؟(برای اتصال به pc )
سوال 4
اطلاعات راجب به یک هدفون خوب (لطفا با ذکر مارک و قیمت ) بدون سیم (ترجیحا بلوتوث )
چون این هدفون های بی سیم rf معمولا هوای زیادی داره (من خودم یه marshal دارم ولی خیلی
هوا داره <12 تومان خریدم> که راضی نیستم)
این هدست بی سیم رو می خوام به تلویزیون وصل کنم
با تشکر و عرض پوزش از طولانی شدن سوالاتم
به نام خدا و عرض چاکرتیم خدمت (ویومن) عزیز وبا تشکر از زحمات بی نظیر و پستهای فوق العاده ودقیق شمابا عرض خسته نباشید من ازشما سوالاتی داشتم. من میخوام واسه خودم تو خونه آهنگسازی کنم و بیش از هرچیز نگران کارت صدا هستم که چی بگیرم سبکم هم رپ و پاپ هستبیش از هر چیز میخوام آهنگم شفافیت بالایی داشته باشه چون با نرم افزار تمام اون رو میسازم .میخوام از وی اس تی وسمپل استفاده کنم .همونطور که گفتم کارم با کامپوتره و از ساز زنده استفاده نمیکنم پس میکروفون نیاز ندارم وکال رو هم توی استودیو ظبط میکنم بیرون ...پس میمونه یه کارت صدا دوتا مانیتور ویه میدی کنترولر ارنجر هم نمیخوام گرونه...واسه کارت صدا چون میخوام حرفه ای باشه نظرم روی پی سی آی هست چون برای کارهای حرفه ای مناسب هست وفایر وایر هم نمیخوام چون گفتید نیمه حرفه ای هست و دوستام که دارن آهنگشون طوری که میخوام شفاف نیست (کارت دوستانم از مدلهای بالای 400 تومنه و فایر وایره)میخوام کارت صدا پنل اکسترنال هم داشته باشه من خودم نظرم روی کارتهای ام آیدیو هست چون امتحان پس دادس و با بودجه ی من هم میخونه . واسه کارت صدا میخوام نهایتن 650-700 خرج کنم و فقط میخوام بهش میدی و مانیتور وصل کنم .دلتا 1010 به نظرم با شرایطم سازگاره ولی میگن قدیمیه و من جز امآیدیو نمیخوام چیز دیگه ای بگیرم((البته حرف شما هم برام سنده اگر هنوز هم هست معرفی کنید ممنون میشم یه دنیا )) واسه میدی هم میخوام 100-150 هزینه کنم چون میخوام فقط باهاش بزنم واینکه میخوام کمتر از 4 اکتا نباشه واسه باند هم هر مانیتور 250 -290 میخوام خرج کنم (((میخوام متمرکز شم رو کارت صدا آخه برام خیلی مهمه جنس خوب وتر وتمیزی باشه ... صفحات قبل رو هم خوندم ولی میخوام مطمئن شم ...خدا رو شکر پیش خوب کسی اومدم)))حال میمونه راهنمایی شما که ممنون میشم راهنماییم کنید فقط کارت صدا ورودی وخروجی میدی داشته باشه ومانیتور هم بخوره .چون میخوام با ریزن هم کار کنم میخوام میدی کنترلرمن با ریزن سازگار باشه طبق تحقیقاتم ام آیدیورادیوم 61 مد نظرمه چون میدی های خاصی با ریزن و اف ال سازگارن که اینم یکیشونه و من قیمتشو ندارم اصلا خوب هست یانه شما چیز دیگه رو پیشنهاد میکنید مانیتور هم اطلاعاتم ضعیف هستش ولی نمیخوام کارت صدا و مانیتورم تاخیر صدا داشته باشه همونطور که گفتم واسم کیفیت حرف اوله میخوام واسه آهنگهای خودم کار کنم قصد بازاری هم ندارم ....................آقا شرمنده پر حرفی کردم عذر میخوام یکم هم رک گفتم متاسفانه اینا ویژگیهای بد منه ......یه دنیا شرمنده ویومن جان یه دنیا ممنون میشم راهنماییم کنی خیلی خیلی چاکریم پس من منتظره نظرات ارزشمندت هستم
کسی نیست جواب بده؟
سلام دوستان عزیز.
1- من به یه میکروفون احتیاج دارم برای ضبط صدای فیلم کوتاه.
میخوام کار بوم رو بکنه واسم.
یعنی بُردش بالا باشه و فاصله ی چند متر را ساپورت کنه.
نمیخوام حرفه ای باشه. فیلم کوتاه هست دیگه امکاناتمون کمه.:27:
2- در ضمن کارت صدا هم ندارم میخوام با آنبورد استفاده کنم.(حتماً باید کارت صدا بخرم؟؟:18:)
لطف کنید حدود قیمت را بگویید. انتخابم بستگی به قیمت دارد و سقف قیمت برایش تعیین نمیکنم. مرسی:46:
شما برای ضبط صدا نیازی به کارت صدا ندارید و از همون آنبورد مین میتونید کارتون رو انجام بدید. در مورد میکروفون اطلاعاتی ندارم بهتره به یه جایی که کارشون فروش قطعات الکترونیک هست مراجعه کنی راهنمایی بهتری رو میتونی بگیری.نقل قول:
Ba Salam,
Man Sound Card e Fast track Pro ro daram va mikham be 1 Piano electic (Yamaha-Clavinova CLP-560) va vaslesh konam va sedasho ba pc zabt konam....va kheili amature hastam vase hamin aslan nemidunam che kablhayee lazeme va chia ro bayad vasl konam,harkari ham kardam record nemishe ......Kasi hast ke betune be man komak kone?,tu khude sitesh manual e be dard bokhori peyda nakardam!
Mamnoun!
سلام،
می خواستم ببینم که در مورد طریقه ی اتصال پیانوی دیجیتال از طریق کارت صدا به لپ تاپ جهت ضبط و پخش می تونید راهنمایی کنید؟
من پیانوی Yamaha-ClavinovaمدلCLP-560دارم+ کارت صدا M-Audio_Fast Track Pro ولی نمی تونم صدا بگیرم از پیانو و ممنون می شم اگر خیلی ساده توضیح بدید.
ممنون
جناب vioman اگر ممکنه شما هم نظرت رو در مورد سوال بنده بگو.
واقعاً ممنون میشم ازت.:11:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4350418#post4350418
سلام دوستان خسته نباشید .
من دونبال یه میکروفن خیلی خوب برای ویولن هستم و همینطور یه مقدار اطلاعات در مورد قیمتش و ...
راستی من تازه کارم زیر دیپلم یادتون نره ممنون.
سلام خدمت دوستان عزیز:20:
یک سوال داشتم کسی قیمت دقیق این وسایل رو داره
mic
b1
b2
sound card
fa-66
fa-101
بابا مثلا این تاپیک مهمه
چرا کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من برنامه Cubase SX دارم. ولی یک مشکلی که باهاش دارم اینه که Plug-in و Effectهاش خیلی کم و محدود. در صورتی که من تو فیلم آموزشیش که می دیدم Plug-in و Effectهای بیشتری داشت. میشه کمکم کنین و راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم مثلا باید پلاگین این برنامه رو از جایی دانلود کنم تا به Effectهاش اضافه بشه؟؟؟ یا این برنامه همینجوری هست و نمی شه کاریش کرد!؟!؟!؟
چوم من مثلا با برنامه Cool Edit کار می کردم اون با اینکه مبتدی هست ولی Effect های بیشتری داشت.
این یک عکس از Effectهای برنامه Cubase SX خودم:
این هم یک عکس از Effectهایی که در برنامه آموزشیه همین برنامه Cubase SX دیدم که البته باز هم بیشتر از اینها بود:
ممنون می شم راهنماییم کنین.
اگه باید Plug-in این برنامه رو دانلود کنم یک آدرس بهم بدین که بتونم اینکار رو بکنم چون خودم چیزی پیدا نکردم.
سلام دوست عزیز، این Effectها و پلاگین ها و یا vstها مجانی نیستن... این چندتا effectی که cubase یا nuendo دارن اینا واسه خود برنامه هستش اون دمویی که دیدین طرف effect خریداری کرده که زیاده... من خودم 450gig effect، vst، Plugin دارم اگه خواستید می فروشم ;)نقل قول:
سلام دوستان
من اين ميكروفن سنهايزر رو لازم دارم.
Sennheiser MKE 400 - microphone
آيا كسي ميدونه تو ايران نمايندگي داره يا خير ؟
از راهنمايتون ممنونم
سلام آقا...میکروفون NT1-A و NT2-A واسه ضبط خونگی خوبن؟ کدومش بهتره ؟ nt2 قیمتش چنده؟
و از میکروفونای بهرینگر c3 خوبه یا b1?فرقی دارن؟
من یک میکروفن میخوام که یو اس بی باشه مثله behringer c-1u و تا 100 تومن همن قیمتش باشه .
حتی دست دوم هم میخرم!
دوستان اگه جایی میشناسید که این میکروفن یا میکهای مشابه که یو اس بی هستند رو میفروشند , لطفا همینجا بگن یا پی ام کنند . ممنون
سلام دوستان
من یه میدی کنترلر بهرینگر umx61 دارم که وقتی یه کلاویه رو فشار میدم یه تاخیر چند صدم ثانیه ای تا زمان شنیدن صدای اون نت دارم کسی از دوستان هست که منو راهنمایی کنه.
با تشکر
سلام ويومن جان من همه پستاتو خوندم كارم حرفه اي با نوندو ميخوام تو شهرم استديو بزنم اما فعلا هزينه اكوستيكو ندارم
واسه كارت 400 ميخوام خرج كنم ميكروفونم b2 دارم
اين مشخصات خوبه؟
كارت:m-audio firewar 410
mic:behringer b-2
يكي هم از مشهد نمايندي داشت گفت ام اديو نه tascam u122 يا
tascam u144 بگير گفت 2تا ورودي xlr داره فانتو م پاور داره خروي هدفون خروي انالوگ...
بگير در مرحله اول كارت صدا و شفافيت صدا مهمه واسم .
presonus firebox
tascam u 122
m-audio410
كدوم واسه يه استديو بهتره؟ اما فك كنم يو اس بي تاخير داره ورنه قبلا fast track proميخواستم بيرو اما فك كنم واسه يه استديو و كار حرفه اي مناسب نباشه شفافيتم مهمه
ار قيمت دقيقم داري يا تقريبي بگو
كااااااااااش دست دومشون گير ميومد