اره حتما بخر چون بعدا خش میفته رو ال سی دی اارت میده....نقل قول:
بخرم؟
بخرم بايد با تيق جلو بلند گو رو جدا کنم؟
قسمت پلاستیکی(همون برچسب)که جلوی خروجی بلندگو رو گرفته با تیغ با دقت ببر تا صدا بیاد بیرون ....
Printable View
اره حتما بخر چون بعدا خش میفته رو ال سی دی اارت میده....نقل قول:
بخرم؟
بخرم بايد با تيق جلو بلند گو رو جدا کنم؟
قسمت پلاستیکی(همون برچسب)که جلوی خروجی بلندگو رو گرفته با تیغ با دقت ببر تا صدا بیاد بیرون ....
این قابلیت را نرم افزار های زیادی برای شما فراهم می کنه.نقل قول:
1- autolock period که صفحه کلید رو بعد از زمان تعیین شده، قفل میکنه و برای باز کردنش حتما باید رمز بزنی، رو این گوشی داره؟
5 6 تاش تو همین سایت هست.
از جمله: smart settings
بارکد گوشی مال فندلانده.نقل قول:
3- میگن این گوشی تولید چینه!!! این خیلی نگرانم کرده و حتی کم کم دارم منصرف میشم از خریدنش. جریان چیه؟
اینو که 1200 هم داره دوست من. در ضمن این امکان تو این گوشی به طور پیش فرض فعاله.نقل قول:
1- autolock period که صفحه کلید رو بعد از زمان تعیین شده، قفل میکنه و برای باز کردنش حتما باید رمز بزنی، رو این گوشی داره؟
میدونم 1200 هم داره دوست عزیز، اما وقتی unlock میشه ازت pass نمیخواد.
در ضمن برام مهمه که خود گوشی داشته باشه.
بارکدش مال فنلانده یعنی چی؟ یعنی مشکلی نداره؟ خیالم راحت باشه؟
اون pass خواستن هم تو تنظیماتش هست و باید فعالش کنی تا ازت پسورد بخواد. هم n78 و هم 1200 autolock میشن و میتونی پسورد هم بزاری.نقل قول:
میدونم 1200 هم داره دوست عزیز، اما وقتی unlock میشه ازت pass نمیخواد.
در ضمن برام مهمه که خود گوشی داشته باشه.
بارکدش مال فنلانده یعنی چی؟ یعنی مشکلی نداره؟ خیالم راحت باشه؟
با سلام ..دوستان ميشه روش كامل اپديت گوشي را يكي كامل بگه..و به چه نرم افزارهايي احتياج هست!!!ممنون ميشم!!
به لینک امضای من مراجعه کن.
جواب این دوستمون چی شد؟:31:نقل قول:
فك كنم تنها راهش آپديت باشه...:10:نقل قول:
مطمئنی n78 و میشه روی قفل صفحه کلیدش pass گذاشت؟فکر نکنما؟من هرچی ور رفتم نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزيز..ولي كدوم لينك....2 تا لينك هست!!
اره میشه....
میریو تویsecutity/phone and sim card/phone autolock period/user dfiend/بعد بر میگردی تویphone and sim card میری:lock code/بعد 12345 رومیزنی(پیش فرضش هست)بعد میدهnew lock codeهر چی خواستی رمزت باشه مینویسی...
5حرف بیشتر نمیشه....
اوفف خسته شدم..........
لینک اولی رفیق معلومه که...........نقل قول:
ممنون دوست عزيز..ولي كدوم لينك....2 تا لينك هست!!
چجوری ميشه با وايرلس گوشی فايل به کامپيوتری که وايرلس داره فرستاد يا از کامپيوتر به گوشی فايل فرستاد؟
این امکان پذیر نیست لپ تاپ یا کامپیوتری که وایرلس داشته باشه و همچنین موبایل فقط کلاینت هست و برای ارسال و دریافت باید یک طرف اکسس چوینت باشهنقل قول:
با تشکر
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه من فردا دارم میرم گوشی n78 را بخرم آیا چیزی داره که من چک کنم مثل
اصلی بودنش
بارکد (آخرش ما قضیه شا نفهمیدیم)
نمیدونم یا هر چیز دیگه ای که لازمه
اگر ممکنه راهنمایی کنید
راستی آخرین قیمتش چقدره؟؟؟؟
متشکرم
اینimei چیه که prince 72 جان هم گفته بود ؟؟؟
هر گوشی یک ime داره که بهش میگیم شماره سریال گوشی.(سریال نامبر)نقل قول:
که روی جعبه و پشت باتری نوشته شده و باید این شماره ها با شماره داخلی خود گوشی یکی باشه.
با
می تونید این کد را چک کنید.کد:*#06#
ولی بارکد همون کدیه که روی همه اجناس هست و مشخص می کنه ساخت کجاست.
رو جعبه گوشی هم می تونی پیداش کنی.
دیگه رم 2 گیگ روی گوشی را چک کن.
با کد
هم زمان مکالمه گوشی را چک کن که باید صفر باشه..کد:*#92702689#
تموم سخت افزارهای گوشی را هم چک کن دیگه:
اسپیکر میکروفن هندزفری gps lcd دکمه ها و ...
دوستانی که ان78 دارن گوشیشو با کدوم روش هک کردن ؟؟؟
روش زیر:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258691
بروبچ دوست ما امروز رفته بود چنجا از تعمیراتیا از این گوشی بپرسه ! همشون گفته بودن بده ! بد تعمیره! زود خراب می شه!
من که به دوستم گفتم اینا اکثرا چیزی بارشون نیست . ولی گفتم بیام نظر شما رو هم بدونم.
؟
کسی برنامه reminder پيدا کرده که رو اين گوشی جواب بده؟
مجتبی جان در مورد اینکه میگن بدتعمیره منظورشون به خودشونه نه گوشی. یعنی چون خودشون بلد نیستن این گوشی رو فلش کنن میگن بد تعمیره. مطمئنم منظورشون از تعمیر فلش کردنه که خیلی ها بخاطر جدید بودنش ( خیلی از این موبایل فروشی ها نمیدونن این گوشی fp2 ) فایلهاشو ندارن و نمیتونن فلش کنن وگرنه اگر منظور از تعمیر ، تعمیر سخت افزاری باشه که خیلی بی معنی که میگن بد تعمیر چون این گوشی ها یه نقشه ای دارن و همشون بر اساس همون نقشه هستن . یعنی مثلا n78 و n96 از لحاط نقشه دقیق مثل هم هستن و فرقی ندارن.نقل قول:
و اما در مورد زود خراب شدنش من زیاد باهاش کار نکردم و نمیدونم. شایدم زود خراب شه...
سلام
یه سوال داشتم ایا قسمت براق روی این گوشی ضد خشه وبا داشتن d-pad برای اون محافظ ساخته شده وایا صحبتای اقا mojtaba n87 درسته
ممنون
والا تا حالا خراب نشده که کسی بخواد تعمیر بشه در مورد فلش هم که دوستومون توضیح داد
ولی خوب ممکنه بعد از مدتی قطعات و ... هم بیاد برای این گوشی قطعاتی خواهد آمد چون این هم مکانیزم همون گوشی ها رو داره
نقل قول:ویکتور جان ، metallica عزیز کامل و جامع پاسخ دادن.نقل قول:
در سایر موارد که من خودم دیدم ، در اخوب بودن این گوشی شکی نیست.
اين joystickش چرا چشمک زنه ?
مدلشه...:31: بده؟؟ به اون نازي...تو تاريكي شب چقدر نازه اين گوشي آخه...:40:نقل قول:
چشمک میزنه ، یعنی چیکار میکنه؟
یکی یه توضیحی راجع به این صفحه کلید و نور پس زمینه اش بده! (تو روز چطوریه ، تو شب چطوریه؟ افکت داره؟ و ...)
وقتی صفحه نمایشش میخواد خاموش بشه اون قسمت ناوی ویلش برا چند لحظه روشن میشه .نقل قول:
فرقی با بقیه نداره و تو نور کم روشن میشه و تو نور زیاد خاموش.
آقا میشه یه قیمت دقیق با گارانتی و بدون گارانتی از N78 به من بدید؟
بعد فارسی رو هم وقتی بخرم ساپورت میکنه یا وقتی آپدیت کردم ساپورت فارسی اضافه میشه؟
بعد چیا باید تو جعبه اش باشه. و اینکه موقع خرید به چه چیزایی دقت کنم
بینهایت ممنون
ناز که هست ولی شايد ما خواستيم يه کاری تو تاريکی انجام بديم که تابلو نشيم!! ولی وقتی همش خاموش روشن ميشه قشنگ ملومه کجاييمنقل قول:
تا اونجا که من دارم ميبينم همش داره خاموش روشن ميشهنقل قول:
تو نور کم و زياد هم خاموش و روشن ميشه
غیرفعال هم میشه...
خوب ميشه بگيد چجوری؟نقل قول:
سلام. آخر ما نفهميديم اول كرك كنيم بهد Update يا اول Update بعد كرك ؟؟؟:2:
برادر اگه اول کرک کنی بعد اپدیت که باید گوشی رو رو ریست کلی کنی پس کرک در اول معنی ندارهنقل قول:
شما اپدیت کن بعد کرک کن حله
موفق باشید
قیمت ان 78در بازار موبایل اصفهان (احمد آباد) 305,000 تومان بدون گارانتی
فارسی هم ساپورت میکنه برای بقیه سوالاتم پستهای قبلی را بخون
خوب این که چیز عجیبی نیست ؟ من فکر کردم چیز خاصی گفته اما همه مطلبش رو خوندم چیز جدیدی نداشت. تو همین تاپیک هم در این مورد بحث شده.نقل قول:
یکی از دوستام دبی هستش قیمت گرفته 970 درهم یعنی حدودا 260 تومن