سلام دوستان ! من مي خواستم يه دوربين عكاسي ديجيتال غير حرفه اي ارزون بين 120 تا 150 هزار تومن بگيرم ! هيچ اطلاع و تخصصي هم ندارم .لطفا كمكم كنيد !
ممنون
:11:
Printable View
سلام دوستان ! من مي خواستم يه دوربين عكاسي ديجيتال غير حرفه اي ارزون بين 120 تا 150 هزار تومن بگيرم ! هيچ اطلاع و تخصصي هم ندارم .لطفا كمكم كنيد !
ممنون
:11:
نقل قول:
ممنون ميشم اگه زود جواب بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بخش راهنمای خرید که نوشتید کافی بودنقل قول:
اینجا برای بررسی فنی هست :)
سلام
عذر میخوام ولی من این سوالمو تو یه تاپیک قدیمی نوشتم و بعد از نیم ساعت به این تاپیک برخوردم که فکر کنم با ید از اولم اینجا مطرح میکردم
یه سری اطلاعات راجع به این دوربینهایی که میگن 8000 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکنه میخواستم آیا واقعا امکان پذیره؟مربوط به کدوم برنده؟
من شنیدم(فقط شنیدم)که بیشتر برای ضبط مستندهای جانوران و... استفاده میشه.
میشه یه توضیحی راجع به اینها بدید و اینکه بیشتر fps مربوط به کدام برنده
پیشتر ممنونم
fps خیلی بالا هم هست ولی دوربین هاش خیلی گرونه !نقل قول:
البته کنون IXUS300 HS دوربین عکس برداری هست ولی می تونه با رزولوشن 320x200 با 240fps فیلمبرداری کنه
یادمه یکی از دوربین های عکاسی کاسیو هم تو رزولوشن پایین با سرعت خیلی زیاد فیلمبرداری می کرد.پس حداقل 240 fps رو ممکنه دوربین های ارزون هم داشته باشند :10:
(ببخشید ... من فقط از دوربین های عکاسی خبر دارم :) )
ممنوننقل قول:
اتفاقا منم راجع به همین دوربینهای عکاسی میخواتم بدونم.در ضمن واسه خرید نمیخوام اصلا قیمتشو هم نمیخوام فقط میخوام بدونم ابن 8000 فریم حقیقیه یا نه فرقی هم نمیکنه تو چه رزولشنی باشه
پیشتر ممنونم
سلام کسی هست بدونه بهترین تنظیمات sx130 برای گرفتن عکس های زیبا چیه ؟؟؟؟؟
من وقتی عکس میگیرم و فوکس میکنه یدونه بوق بیشتر نمیزنه و نشانگر به رنگ نارنجی روشن و خاموش شود
و یه چیزی مثل دوربین تو مانیتور چشمک میزنه ممون میشم کسی که داره راهنمایی کنه
کسی نمی دونه؟نقل قول:
شما میتونی به این سایت بری و این مطلب رو بخونی اگه علاقه کندی.مخصوصا قسمت نظرات رو بخون.لینک های خوبی گذاشتن:نقل قول:
[HTML]http://www.narenji.ir/-narenji-sections-45/58-2011-02-14-19-24-40/2520-phantom-flex[/HTML]
این عکس و مطلب به نقل از یکی از سایتهای خبری است :
تنها ۱۰ سانتیمتر با جدی ترین دیکتاتور این روزهای تاریخ فاصله داشتم. “این جمله را پلاتون عکاس پرتره بر زبان می راند. مردی که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۰۹ میلادی از سوی روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز مسئولیت گرفتن عکس مستقیم از صورت چهره های بین المللی را بر عهده داشت.
در عکس قذافی تمرکز را بر چشمان سیاه او گذاشتم. چشمانی که عاری از هرحسی بودند. به نظر می رسید که روح او از سرش پرواز کرده و چشمانش تنها حفره هایی هستند خالی.
حالا من کاری با قذافی و این جور مسائل ندارم. میخوام بدونم چطوری میشه از این عکسها گرفت و چه دوربین و لنزی برای تمرکز روی چشم های سوژه مناسبه؟ مثلا با دوربین 550D یا 600D کنن و لنز 18-135 میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
هههههههههههه ، جالب بود
اره چرا نشه با یه کامپکت هم میشه
منظور از "تمرکز روی چشم های سوژه" همون فوکوس رو چشم های سوژه که همراه با بهترین نور برای چشم ها
سلام
داشتم IXUS 220 رو با Sony HX5 بررسی می کردم .. دیدم اندازه دیافراگم سونی F3.5 - F5.5 هست ولی کنون F2.7 - F5.9
کنون IXUS 300 هم دیافراگمش F2.0 - F5.3 هست
آیا معنی این عدد ها اینه که دیافراگم IXUS 300 از همه بیشتر می تونه باز بشه و توی نور کم بهتر از بقیه می تونه عمل کنه ؟ (البته اگه سنسور و ... مشابه باشند)
متشکرم
سلام دوستان من دوربین sx130 گرفتم ولی نمیدونم چرا کیفیت عکسها خوب نمیشه البته بعضی ها هم خوب میشه
میشه یکی راهنمایی کنه چطوی عکس بگیرم که قشنگ در بیاد . آخه وقتی هسک میگیرم یا نورش کمه یا زیاد
استادان کمک کنید ما هم عکس های زیبا بتونیم بگیریم ممنون
سلامنقل قول:
این اعداد میزان گشودگی دیافراگم در وایدترین و نیز در حالت زوم لنز رو نشان میدهند
به عنوان مثال در 24 میلیمتر (بازترین حالت) دیافراگم در بازترین حالت f 2 هست و با زوم بیشتر دیافراگم بسته و در نهایت از یک فاصله کانونی به بعددر f5.3 ثابت میماند
دوربین کانن S95 چطور دوربینی است آیا ارزش خریده داره ؟
لطفآ راهنمایی کنید
سلام
S95 از جمله دوربین های تقریبا جدید کانن هست. و کیفیت بسیار خوبی داره. البته منظورم با توجه به دوربین های هم رده خودش هست. در کلاس خودش دوربین عالیی هست. بعد از اون دوربین های سری G و بعدش هم که DSLR ها هستند. درسته که 10 مگاپیکسل شاید در مقایسه با خیلی دوربین های ارزونتر از اون کم باشه ولی مطمئن باشید کیفیت بسیار عالیی داره.
پردازشگر DIGIC 4 رو داره که جدیدترین پردازنده کانن هست و در سری DSLR هم از همین پردازنده ها استفاده می شه. باطری شارژی هم داره و کلا اگر زوم براتون مهم نیست شک نکنید که انتخاب شما بهترین بوده.
اگر دنبال دوربین جمع و جور و خوبی می گردید انتخاب تون خیلی خوب بوده. این دوربین ویژگی های داره که بیشتر اونها رو در سری DSLR می بینیم: مثلا پشتیبانی از فرمت RAW و یا HDR!
موفق باشید
بهترین راه تمرین و مطالعه هستنقل قول:
یه شبه نمیشه عکسهای خوبی گرفت
بهتره در شرایط مختلف با تنظیمات مختلف عکس بگیرید تا به اصطلاح دستت راه بیافته
اگر یه نگاه به اون عکسهایی که خوبه بندازی و مشخصاتش رو ببینی متوجه میشه
در اون شرایط باید چه تنظیماتی رو انجام بدی :8:
میشه بگید در چه حالتی خوب نمیشه؟ شب یا روز؟ تنظیم دستی میگذارید یا اوتو؟ در نور داخل منزل عکس میگیرید؟ هوای ابری یا آفتاب؟ رو به آفتاب یا پشت به آفتاب؟ جنگل یا کنار دریا؟نقل قول:
اینها و خیلی فاکتورهای دیگه تاثیرگذارند. ولی اگر تازه کار هستید فعلا از تنظیم اتو استفاده کنید تا کم کم یاد بگیرید ولی اگر تازه کار نیستید که...
نقل قول:
چند ساعت من میتونم با باتری شارژی کانن S95 عکس بگیرم ؟
برای دوربین باتری شارژی بهتره یا باتری lithium ؟
صد در صد و حتی بیشتر از صد در صد باطری lithium بهتر هست و شک نکنید. باطری S95 از نوع لیتیوم هست و در اون پست اشتباه نوشتاری از من بوده.نقل قول:
معمولا معیار تعداد عکس هاست و نه مدت عکس برداری. , شما با هر بار شارژ کامل قادر هستید حدود 200 تا عکس بگیرید دوست عزیز.
موفق باشید
بلهنقل قول:
توپ حریفشم LX5 پانا و G12 کنن ، هرسه توپ و عالینقل قول:
اگه میشه اساتید در مورد EOS 550D KISS X4 کانن و D5100 و D3100 و d90 نیکون و در این رده یه مقایسه ای بفرمایند
دوستان میدونم سوال خیلی مبتدیانه است ولی کسی میدونه دوربین های slr دکمه ای برای زوم روی خودشون دارند یا نه ؟ من الان لنز 55-18 دارم ولی برای گرفتن عکس هایی که دور هستند مشکل دارم
برای گرفتن عکسهایی که نیاز به زوم بالا دارند چه لنزی مناسبه؟
d3100
نقل قول:
از چه لحاظ میخواید مقایسه کنید؟
توی سایت های مختلف به صورت مفید مقایسه شده اند.یه چرخ توی اینترنت!
برای زوم کردن یا تله تر شدن تصویر باید رینگ لنز را بچرخونید.به صورت دیجیتالی مثل دوربین های کامپکت زوم نداره.نقل قول:
البته لنز شما زوم زیادی نداره یشتر واید هستش
برای اینکه زوم بیشتر بشه باید چه مدل لنزی بگیرم ؟ میزان زوم بستگی به عدد دوم (55)داره؟نقل قول:
دوست عزیز زوم دوربین شما پایین (در حد 3 برابر) هست. شما باید لنزی از نوع Nikon F mount (with AF contacts) بگیرید. بستگی داره چقدر می خواهید هزینه کنید.
میزان زوم وابسته به هر دو عدد و از تقسیم عدد بزرگتر بر کوچکتر بدست می آید.
لنز زوم نیکور:
لنز لنزهای تلفوتو زوم نیکور:کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/nikon_18-200_3p5-5p6_vr_afs_n15/
کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/nikon_70-200_2p8_vrii_n15/
قیمت لنرهای تلفوتو زوم بالاست و برای مصارف خاص استفاده میشه. شما ظاهرا عکاسی شغلتون نیست بنابراین اگر خواستید بخرید همون لنز زوم مناسب شماست. ارزونتر از بقیه (تقریبا هم قیمت دوربین D3100) هم هست.کد:http://www.dpreview.com/lensreviews/nikon_70-200_2p8_vr_n15/
موفق باشید
ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت :11:نقل قول:
من الان اگه یه لنز 200-55 بگیرم با این لنزی که دارم کارهمین 200-18 رو می کند؟
تفاوت بین 105-18 و 200-18 فقط مقدار زوم هست یا از نظر کیفیت عکس هم تفاوت دارند ؟
در مورد سوال دومتون که تفاوت در عکس دارد با خیر: نمی تونم دقیق پاسخ بدم. چون تا حالا جایی نخوندم که گفته باشه تفاوت داره یا نه! بنابراین برداشت من این هست که فقط میزان زوم تفاوت داره. اگر انگلیسی تون کمی خوب هست این پست میتونه بهتون بیشتر کمک کنه دوست من:نقل قول:
در مورد سوال اول هم: بله دوست عزیز. فقط باید لنز ها رو برای زوم بیشتر و یا کمتر عوض کنید!کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1030&message=37720665
در موقع خرید ضمن اینکه دوربین رو می برید از فروشنده هم بخواهید شما در انتخاب مدل مناسب راهنمایی کنه. جون همون لنز 55-200 هم، مدل های مختلی داره.
موفق باشید
سلام
3 سال پیش دوربین دیجیتال جن ایکس خریدیم حالا باطریش خراب شده و یدک شو پیدا نمی کنم. لطفا راه حل یا آدرسی برای باطری یدکی بدهید. خیلی ممنون
منتظر پاسخ شما هستم/.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 09362311581
نقل قول:
در مورد مقایسه لنزها باید نمودارهای mtf لنزها با هم مقایسه بشن تا دقیق بشه گفت کدوم بهتره.
سلام
من تا به حال سراغ دوربین های SLR نرفتم و نمی دونم کی بودجه اجازه همچین کاری رو میده :)
ولی یه سوال دارم ... اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.اگه سوالات ابتدایی هست ببخشید :)
من Panasonic FZ35 دارم و به صورت تفننی عکس می گیرم.لنز دوربینم 27 - 486mm هست. مثل خیلی از کامئکت های دیگه هم عکس ماکرو می گیره هم تله ماکرو .منم چون دارم تمرین می کنم هر لحظه ممکنه یه جور عکسی بگیرم :31: می خوام بدونم اگه برم سراغ SLR با یک لنز می شه همه جور عکس گرفت یا نمی دونم این امکانات رو یکجا داشته باشم و مجبورم لنز عوض کنم !
متشکرم
نقل قول:
بستگی داره چه کیفیتی از عکس هاتون بخواین و همینطور چه رنجی رو می خواین
می تونید با لنزهای نسبتا ارزون قیمت کیفیا خیلی خوبی داشته باشین. مثلا اگه یه دوربین با لنز کیت 18-55 بگیرین می تونید یه 55-250 هم بگیرین که 250 تومن قیمتشه. با این لنز ها می تونید تقریبا هر عکسی بگیرید. ماکروشون هم خوبه
ولی اگه حرفه ای بخواین باید یه لنز ماکرو هم بگیرین و همینطور لنزهای با کیفیت تر برای زوم هم بگیرین ...
سلام
برای عکسهای ماکرو باید لنز ماکرو داشته باشید
اما در مورد زوم که در دوربینهای SLRمعنی متفاوتی با لایک داره
کسی لنزهای تله بلند رو خریداری نمیکنه که بره باهاش زوم کنه و از طبیعت یا خیابون یا برجی دوردست عکس بگیره مصارف این لنزها چیز دیگریست که مشخصه و خودتون میدونید
اما اگر من میخواستم با کمترین بودجه بیشترین استفاده رو ببرم و از طرفی به ماکرو علاقه زیادی داشتم یک 17-70 F2.8 سیگما میگرفتم و یک 550D خلاص
ایشالا زودتری SLR یخری و ببینی دنیا چقدر زیباتر میشه
سلامنقل قول:
بایک لنز نمیشه همه جور عکسی گرفت مگر لنزهای خاص که بازم مثل پاناسونیک شما نمیشه.
یعنی با یک لنز Walk arrondمثل 18-200 میشه لند اسکیپ و ماکرو داشت وحتی تله ولی قدرت زوم پاناسونیک شما را نداره ولی کیفیت عکس خیلی فرق میکنه.
در کل با یک بدنه خوب مثل D90 or 60D و لنز 18-200 و مثلا یک تله کانورتر میتونید رنجی شبیه رنج دوربین فعلیتان داشته باشید ولی با کیفیتی غیرقابل مقایسه و البته با هزینه ای غیرقابل مقایسه.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم.
يكي نيست به ما كمك كنه يه دوربين خوب با حدود قيمت 450 هزار تومان چي ميشه خريد؟
سلام
راسته که دوربین الفا 55 سونی توی فیلم برداری حالت شناور داره فیلمش؟(گوشهای تصویر کشیده میشن و شلن یه جورای مثل فلمبرداری موبایل)
سلامنقل قول:
فکر نکم این جوری باشه :13:
این A55 یکی از و نو آور ترینِ دوربین هاست همچنین بهترین
سلامنقل قول:
تو سایت dpreview.com که خیلی از فیلمبرداری این دوربین بعریف کرده. نمونه فیلم هم داره که می تونید دانلود کنید :
موفق باشیدکد:http://www.dpreview.com/reviews/sonyslta55/page14.asp
انقدر بزرگ نوشتی که فکر کردم تبلیغاته ، ندیدمش !نقل قول:
دوربین خوب که زیاده !
Canon S95
Fuji HS10
Fuji S200 EXR
Panasonic FZ40
بگو چی می خوای :10:
سلام
اخه یه نفر توی یه سایت فروش گفته بود نخرید فیلم برداریش ضعیفه و اونجوری
nex 5 چی اونم مث الفا هست؟
تنظیمات دستی بهتره به نظرتون یا اتوماتم خوبه؟(واسه فیلمبرداری)