کفرم در میاد وقتی بچه ها می گن نه اجرا نمیشهنقل قول:
اخه روی رم 64 98 بزور میاد بالا:41:
Printable View
کفرم در میاد وقتی بچه ها می گن نه اجرا نمیشهنقل قول:
اخه روی رم 64 98 بزور میاد بالا:41:
يه سوال فني از كريسيس بازها دارم محصولات كراي تك رو كسي ميتونه به ترتيب نام ببره؟ لطفا نوع بازي هم ذكر بشه متشكرم من بازيهاي كريسيس و فار كراي رو ميدونم محصول ديگه اي هم داره؟
کسی عکسی از حالت سوم شخص داره ؟ ممنون.:46:
در واقع توي بازي بارها و بارها به طور اتوماتيك بازي در حالت دمو شدن و Movie به اين حالت در مياد و نيازي به عكس هم نيست با استفاده از هك ميتوني توي گيم پلي هم وارد اين حالت بشينقل قول:
بفرما ، البته زياد نميچسبه و بعضي مواقع قاتي ميشه . مثلا وقتي بخوايم با C اسلحمون رو آپگريد كنيم :13:نقل قول:
قبول كنيد كريسيس لذتش به همون اول شخص بودنش هست و اينكه توي Movie ها ميتونيم ببينيم سايكو رو يه چاشني و تفنن هست كه اتفاقا خوب هم هست. بهتر ادم سعي نكنه رين بازي رو سوم شخص بازي كنه مطمئنا لذتش از بين ميره و مشكلاتي هم پيش مياد به قول حسين خان
اره اصل این بازی به حالت اول شخص بودنشه
ولی یک سری بازیهای سوم شخص هستن که خیلی خوبن
آقا بالاخره ماهم اين بازي رو تموم كرديم ! غول آخرش كه خيلي خيلي آسون تر از كرايسيس اصلي بود . هيجان Warhead هم بيشتر از كرايسيس بود هم تو ميان پرده ها و هم تو گيم پلي بازي . ولي هنوز حداقل دو تا كرايسيس ديگه داريم كه خدا كنه زود تر بسازنش !!
منظورت كدوم كرايسيس هاست انگار واردي عزيز اسماشون چيه حالا؟نقل قول:
بهترين ويژگي اين كرايسيس نسبت به نسخه قبليش اينه كه مهمات رو اتوماتيك بر ميداره يعني فقط كافيه روشون راه بريم ديگه لازم نيست براي برداشتن مهمات هي كليد f رو بزنيم.
از معايب اين سومين شخص هم اينه كه اسلا نشونه گيري معلوم نيست و نميدونيم كه چه چيزي يا چه زاويه اي رو نشونه گرفته ايم . پس همون اول شخص بهتره.
خيلي بازيش جالبه.....
داداش كوچيكم تموم كردش ولي من هنوز نه!!!مرحله دومم:دي
آسونه....سخت نيستش حتي بالاترين درجش......فكر كنم delta باشه...درست ميگم؟؟
خوب آره روي EASY بازي كردن آسونه يه روزه تموم ميشه اما روي دلتا بخواي بري لوله مي كنن آدم رو. من كه روي قبليه خواستم برم نتونستم ديگه امتحان نكردم روي اين يكينقل قول:
اين سوالت رو يادم رفته بود جواب بدم ؛ بازيهاي كراي تك هميناست فعلا :نقل قول:
يه سوال فني از كريسيس بازها دارم محصولات كراي تك رو كسي ميتونه به ترتيب نام ببره؟ لطفا نوع بازي هم ذكر بشه متشكرم من بازيهاي كريسيس و فار كراي رو ميدونم محصول ديگه اي هم داره؟
1. فاركراي ( 2004 )
2. كرايسيس ( 2007 )
3. كرايسيس وارهد ( 2008 )
يه بازي هم قبل از فاركراي قرار بود بسازه با نام Engalus كه كنسل شد .
دو تا هم موتور پايه بازي به نام CryEngine و CryEngine 2 ساخته .
خب Crysis يه Trilogy يا سه گانه بود كه البته Warhead جز اين سه گانه محسوب نميشد . سه گانه ي اول همون كرايسيس اصل بود اون دوتاش هم طبق گفته ي سازندگان بازي بايد بسازن ، مگر اينكه خالي بندي بوده باشه و يا انگيزشون رو از دست بدن !!نقل قول:
منظورت كدوم كرايسيس هاست انگار واردي عزيز اسماشون چيه حالا؟
البته به غير از درجه هاي هارد و دلتا ، تو اين درجه ها بايد اف رو بزنيم تا برداره .نقل قول:
بهترين ويژگي اين كرايسيس نسبت به نسخه قبليش اينه كه مهمات رو اتوماتيك بر ميداره يعني فقط كافيه روشون راه بريم ديگه لازم نيست براي برداشتن مهمات هي كليد f رو بزنيم.
این بازی پچی نداره که دانلود کنی . مرحله به بازی اضافه کنه؟؟؟؟
توي پرتال دانلود EA يه پچ پر حجم بود واسه ريسيس اون مرحله اضافه ميكنه؟نقل قول:
میشه لینکش رو بذاری...!!!!نقل قول:
ممنون
راهنمای قدم به قدم بازی crysis warhead شامل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1_ راهنمای قدم به قدم مراحل بازی 2_ راهنمای کلیدهای مورد استفاده در بازی
3_ نکاتی که در رابطه با بازی باید بدانیم. 4_.........
راهنمایی را ازلینک زیر دانلود کنید. یادتان نرود برای دیدن این راهنمایی باید از نرم افزار adobe reader استفاده نمایید
دوستان ترینر بازی را نیز میتوانید از لینک زیر دانلود کنید.
منبع اصلی سیمز 47
لینک هارو تصیح کن
نه اینکه اشتباه هستش یه کم درهم پرهم شده
سلام دوستان.
می گفتن که وارهد روون تر و راحت تر از کرایسس 1 اجرا می شه ، اما من واقعأ باهاش مشکل دارم.
من کرایسس رو روی سطح جزئیات high به راحتی بازی کردم. اما وارهد رو روی سطح جزئیات گیمر نمی تونم بازی کنم چون بعضی وقت ها افت فریم بسیار شدیدی پیدا می کنه که اعصابم رو خورد می کنه. شما هم مشکل من رو داشتید یا مشکل از سیستم منه؟
سلام
گیم زیبایی بود ... اکشن هاش جالب تر از قبل بود ... و سریع !
روانتر و بهتر از قبلی اجرا میشد ! از نظر گرافیک هم پیشرفت هایی داشت ...
من روی با جزییات گیمر 30-40 رو حداقل داشتم روی 1680 * 1050 ! البته همه Gamer نبود ...
من قبلی رو یک بار روی Easy و 4 بار روی Delta رفتم ولی این رو از همین اول Delta رفتم ...Delta که بری خیلی جالب میشه ! مخصوصا وقتی Blood رو از Options فعال کرده باشی ...
کلا قشنگ بود ولی من نفهمیدم اون Four Years Later ها برای چی بود ؟ ممکنه پیش زمینه ای برای نسخه ی بعد باشه ؟
نقل قول:
اولا تا اونجایی که من شنیدم کلاموتور گرافیک crysis با سری 4000 مخصوصا 4850 خیلی سازگار در نیومده بطوری که با نسخه اول هم خیلی ها که 4850 داشتند با این بازی با مشکل برخورده بودند
ثانیا مگه شما توی اون نقاطی که میگی گیر داره چند فریم میگیری چون برای خیلی ها مثلا 25 فریم کند وبرای بعضی ها 25 فریم روون به نظر میاد برای همین حرفهای ضدو نقیض زیادی در مورد روونی بازی شنیده میشه
سلام
دوستان این نسخه از بازی رو میشه با همون سیستمی که قبلیش رو بازی کردم بازی کنم یا اینکه .... ؟
نقل قول:
احتمالامیشه ولی شما اول سیستمو بگو تا دقیقتر بشه گفت..
VGA : 8500gt
Ram : 2x1 gb Geil 800
Cpu : AMD Athlon 5200+
MB : Asus مدلش یادم نیس
با اینا تقریبا قبلیش رو راحت بازی کردم ...
آره دوست عزیز میتونی بازی کنی .
اینم مشخصات مورد نیاز بازی »
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent
Memory: 1 GB (1.5 GB on Vista)
Hard Drive: up to 15 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO E7300 (2.66 GHz)
Memory: 2 GB
Hard Drive: up to 15 GB Free
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800 GT)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
نقل قول:
با این سیستم توی low 1024*768 رو خیلی راحت وتوی medium 800*600 شاید بتونی بازی کنی
برو حالشو ببر:46:
سلام بچه ها چه خبر؟
من اينترنتم قطع هست
الانم كامپيوتر را با ايرانسل آنلاين كردم تا بيام پست بدم
من يه بار با نرمال
و يه بار هم با Delta تمومش كردم خيلي حال ميده
يه سوال حالا چجوري بفهمم كه در حالت delta چند ساعته تمومش كردم؟
همه تايمهاي مرحله ها را بايد خودم جمع كنم يا يه جايي مينويسه ؟
و يه نكته براي كساني كه از موس با قابليت Back & Forward دار استفاده ميكنند
از دكمه بك بعنوان تعويض حالتها استفاده كنند خيلي سريعتره ...
منظورم همون حالتهاي پرش و سرعت و قدرت و اينا
دقیقا ... خیلی جالب میشه ! موس هایی که کلید های Back and forward دارند میتونند از این قابلیت استفاده کنند ...نقل قول:
و يه نكته براي كساني كه از موس با قابليت Back & Forward دار استفاده ميكنند
از دكمه بك بعنوان تعويض حالتها استفاده كنند خيلي سريعتره ...
منظورم همون حالتهاي پرش و سرعت و قدرت و اينا
من هم با دلتا رفتم .. قشنگ بود ... قبلی رو هم با دلتا رفته بودم چند بار .. ولی این یکی کوتاه تر بود .. و در کل خیلی قشنگ بود .. مخصوصا مکالمات Pyscho ...
بله بازي فوق العاده نسبت به قبلي حرفه اي تر و زيباتر بود
بهنظر من جا لبتر و راحتر شده تو نخسه قبلی یه کم خشک بود تا میخواستی ترف رو بزنی یارو تورو میزد ولی تنوع هم بیشتر شده مخصوصا هوای برفیش خیلی باحال بود
اره خیلی جالبتر شده . اون امواج منجمد شده دریا برام خیلی جالب شده بود . در ضمن اون وسایل نقلیه ای که روی برف حرکت میکردند هم جالب بودند فقط کنترلشون یه کم سخت بود.
با سلام به همگی
من هم بالاخره بازی رو گرفتم و تموم کردم در رابطه با روونی بازی باید بگم که به نظر من هم بازی یه کم(البته نه خیلی)نسبت به نسخه قبلی روونتر شده چون من با این سیستم توی enthusiast در رزولوشن768 *1024
بدون aa راحت بازی کردم:(البته توی xp)
cpu:5600 athlon x2
ram :2g
vga:3870 msi oc
در مورد گیم پلی بازی هم باید بگم نسبت به نسخه قبلی بازی بهتر و انعطافشم بیشتر شده بود البته در مورد کوتاهتر شدنش که جای بحث نیست که اونم فکر کنم به خاطر این بود که بازی توی اوج لذتش تموم بشه و gamer مثل خیلی از بازیهای دیگه به خاطر تکرار بیش از حد با توجه به اینکه به موازات داستان قبلی هستش از بازی زده نشه البته منم یه هفته ای بازی رو کشش دادم چون می دونستم بازی به این خوبی حالا حالا ها گیرم نمیاد(نگید far cry2 چون هر چی داشته باشه مطمئنا داستانش به پای این نمیرسه.)
در کل من که به این بازی نمره عالی رو میدم.
البته انصافا وارهد آسونتر از قبلي بود خيلي از مراحل دشوار و گنگ بازي قبلي باعث شده بود يه كسالت خاصي به بازي وارد بشه كه توي وارهد يه بازي بي نقص رو ديديم. من كه كلا با وارهد حال كردم و معتقدم حس بازي وارهد خوشايند تر از قبلي بود. البته هر دو رو توي كمترين ديفيكالتي تموم كردم هركدوم رو يه بار
سلام
من بازیو امروز خریدم !
نصبش هم کردم ولی توی محل نصب چیزی به اسم play یا همین جور چیزا ندیدم !
این 2 تا مرحله نصب داره ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
به این سیستم میخوره ؟ :دی
رم 1 گیگ
گرافیک 7100 جی فورس
سی پی یو 3.2
پشتش که نوشته بود ، میخورد !
Sam جان خوب اين سيستم نسبتا پايينه ولي خوب ميتوني بازي كني اين كه مي فرماييد 2 مرحله داره يكي اكسراكت شدن بعدش هم نصب واقعي بازي بعد نصب هم روي آيكن بازي كليك مي كني ميره توي بازي
سلام
اون نصبی رو که شما هم میگی انجام دادم !
با ارور روبرو شدم :
این فایلی رو که میگی از اینجا دانلود کن وتوی پوشه bin32 بازی past کن ببین کارت راه میفته یا نه؟نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/155865817/IntelLaptopGaming.dll.html
سلام
دانلود کردم ... !
ولی توی بازی پوشه bin32 وجود نداره !
وقتی روی پوشه اولی کلیک میکنم 2 تا پوشه میاد با نام های : Crysis و EADM که در EADM هیچی نیست در پوشه Crysis هم bin32 نیست ... !
چیکار کنم ؟
نقل قول:
با این اوصاف من فکر کنم شما اصلا بازی رو درست نصب نکردی !
من پیشنهاد میکنم بازی رو کلا دوباره نصب کن...
اره :31: این موجود های فضایی:18: خیلی باحال وسخت :8:بودن راستی کسی:31: داستان کامل بازی رونقل قول:
داره:21: