هم اکنون منتظر یک راه حل برای این مشکل پرت شدن بیرون از بازی هستیم
>>کمیته ی حسرت به دلان Call of Duty<<
Printable View
هم اکنون منتظر یک راه حل برای این مشکل پرت شدن بیرون از بازی هستیم
>>کمیته ی حسرت به دلان Call of Duty<<
دوستان بازيش چطوريه ؟ به پاي نسخه چهارمش ميرسه يا نه؟
برای من که دیگه از بازی پرت نشد بیرون. فقط یه بار مرحله سوم افتادم بیرون. الان هم آخر بازی هستم.
Soliman جان بازیش خیلی باحال بید. به نظر من از چهار هم بهتر شده. بازی نکنی از دستت رفته!
سلام به همه
آقا دم دوستان گرم
خوب شد راه حل پیدا شدا!!!! کم کم می خواستم برم با مغازه داره دعوا کنم.
فکر می کنم راه حل برای برای ویستا این پست باشه:
و برای XP که برای من کار داد این یکی همون که نقل قول شده (اصلشو پیدا نکردم):کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3164679&postcount=534
موفق باشیدکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3165119&postcount=555
سلام
مرحله دوم گذشت ...
گیم پلی محشره ...
مشکلی هم ندارم تا حالا .. کرک رو فردا براتوم میذارم !
به مانیتور چه ربطی داره آخه ؟
چقدر چیزهای بی پایه و اساس میگند بعضی از دوستان ...
بازی call of duty 5 را سوار کردم بازی هم کاملا نصب شده اما هنگام باز کردن برای شروع بازی به من این پیغام را میده .
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
اين نسخه خود پي 30 خوبه بخرم ؟؟؟
مثل این که شما صفحه های قبل رو نخوندی برای بعضی از دوستان این گذینه ش Audio Device Half-Duplex Unimodem وجود ندارهنقل قول:
دوست من این ارور میگه که کارت گرافیکت از alpha blend پشتیابنی نمی کنه.سیستمت رو اینجا بنویس.نقل قول:
بازی call of duty 5 را سوار کردم بازی هم کاملا نصب شده اما هنگام باز کردن برای شروع بازی به من این پیغام را میده .
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Error during initialization:
چطور باید مشکل را رفع کنم ؟
نقل قول:
service pac 3 windows xp
pentium r 4
cpu 2.60 ghz
1 gb ram
nvidia geforce fx 5600 xt
180 hard gb
نه اون موقع نداره .نقل قول:
اول بازي رو ميگم ها، بعد از اينكه لوگوي شركت سازنده رو نشون ميده، بعد از اون فيلم داره يا نه؟؟؟
فقط بین مراحل که بازی داره لود میشه .
دوست عزیز با این سیستم نمیتونی بازی کنی .نقل قول:
service pac 3 windows xp
pentium r 4
cpu 2.60 ghz
1 gb ram
nvidia geforce fx 5600 xt
180 hard gb
کارت گرافیکت خیلی ضعیفه .
دوست من فرقی نداره .نقل قول:
اين نسخه خود پي 30 خوبه بخرم ؟؟؟
چون فکر نکنم بازی نسخه ی مشکل دار داشته باشه .
نقل قول:
شما هم بگید که بازیتون از کدوم شرکت هستش؟؟؟؟؟
:45:
دوستان مشکل من حل شد خدایی dvd فیفا بدرد همین کار میخوره وگرنه هیچ ارزشی نداره از توش آخرین ورژن انودیا رو ریختم البته مال ati رو هم داره مشکلم حل شد
خوب سایت IGN بازی رو نقد کرد و نمره 9.2/10 رو این بازی داد!
دیگر نمراتی که این بازی گرفته:
PlayStation World.........10/10
GameTrailers........8.7/10
ریویوی سایت GameTrailers رو میتونید از لینک های زیر دانلود کنید:
HD...225MB
کد:http://www.gametrailers.com/download/42153/t_calldutyww_vr_gt_h264.wmv
SD...80MBکد:http://www.gametrailers.com/download/42153/t_calldutyww_vr_gt_h264.mov
کد:http://www.gametrailers.com/download/42154/t_calldutyww_vr_gt.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/42154/t_calldutyww_vr_gt.mov
دوستان من بازی رو گرفتم و نصب کردم...اما هنوز اولاش هستم اگه کرش کرد (که امیدوارم نکنه) خبرتون میکنم...
فقط ی چیزی
سیستم من اینه :
main : abit kn9-Ultra
graphic : Q6600 Albatron
ram 1 GB Kingmax
CPU : Athlon Am2 3500
power : 450 ACbell
میدونم این سیستم واسه این بازی خیلی کمه ! ولی خوب از دوستانی که سیستم مشابه من دارن ی سوال دارم و اون اینکه آیا طول میکشه که وارد بازی بشن؟
آخه واسه من هم موقع وارد شدن به بازی و هم موقع لود کردن مرحله اول خیلی طول میکشه شاید روی هم رفته 4 دقیقه بشه !!!
به نظزتون از بازیــه ؟ من که فکر میکنم CPU کم میاره آخه طی بازی CPU Usage میره روی %100 ولی memory Usage روی %80 میمونه...ی چیز دیگه من هنوز مرحله اول هستم... بازی برام خیلی کنده...(اصطلاحا تیک داره) شاید به دلیل محیط شلوغ و پلوغ جنگله !!! هر چند گرافیکم هم ضعیفه !
من فکر میکردم Call of 5 رو میتونم مثل Call of 4 روی medium و با رزولیشن 600*800 بازی کنم که نشد...تیک داره...حتی من Shadow و Anti-aliasing رو off کردم درست مثل Call of 4 !!!
حالا اگه دوستی سیستم مشابه داره زحمت بکشه و بگه که واسه اون ، بازی افت فریم داره و اصلا روان اجرا میشه ؟!
این مشکل مربوط به خود بازی هست که چندین نفر از جمله خودم باهاش درگیرم !نقل قول:
آره خیلی اعصاب خورد کنیه و من کال ودرن وارفیر رو روی مدیوم با رزولوشن 1024 768 راحت بازی میکردم ولی این ...
البته مشکل لود بازیه و افت فریم خیلی کمه من اول فکر میکردم از سیستم داغون منه ولی خیلیها این مشکل رو دارن.
سلام مشكل افت فريم به نظرم از خود بازي هست
به خصوص در قسمتهايي از بازي كه با اسلحه شعله افكن شليك ميكني يا وارد دود ميشي
سلام
من تا مرحله 5 رفتم اگه اشتباه نکنم...
مرحله 4 به نظرم اونجایی بود که باید با Sniper تک تیرانداز آلمانا رو توی ساختمون میزدی بعدشم بعد از درگیری با آلمانا خودتو توی آب پرت میکردی نه؟
الانم که مرحله 5 ام... غرض از اینهمه فک زدن این بود که بگم تا حالا بازی قفل یا crash نکرده و هیچ پرتابی از داخل محیط بازی به بیرون صورت نگرفتـــه !
ولی همچنان بازی در آغاز مراحل دیر لود میشه !!! و بازی تیک داره .
ضمنا مشخصات سیستمو در پست های اخیر دادم !
این سیستم COD4 رو خیلی قابل قبول اجرا میکرد. میشد گفت تنظیمات تقریبا روی Medium بود ولی همین سیستم COD5 رو افتضاح اجرا میکنه !!!...اونهایی که گرافیک نجومی دارن بیان و بگن چیا دیدن !!!
ضمنا ی چیز دیگه ، این بازی تنظیمات بیشتر واسه گرافیک نداره؟ آخه چهار پنج تا تنظیم گذاشتن ولی اونا رو هم پایین میارم ولی همچنان بازی تیک داره !
والا تنظیمات گرافیک توی call of 4 انعطاف پذیری خوبی داشت و واسه هر چیزی تنظیمات داشت ولی توی Call of 5 خیلی کلی شده و نمیدونم چه طوری گرافیک بازی رو کمتر از اینی که الان هست بکنم ! نوجه کنید که نمیخوام رزولیشن رو از 600*800 کمتر کنم !!!
من بازی رو تموم کردم ولی حتی یه ذره هم تیک نزد.از بازی هم بیرون ننداخت. خیلی هم عالی بود.
بعد از این که بازی تموم می شه و اسم سازندگان بازی رو می نویسه یه مرحله میاد که باید ارواح و آدم های درب و داغون رو بکشی.کسی هست این مرحله رو رد کرده باشه؟ اگه این مرحله رو رد کنیم مرحله ی جدیدی آزاد می شه یا این مرحله واسه سرگرمیه؟
نقل قول:
صبح بخیر
میشه مشخصات دقیق سیستمت و همچنین تنظیمات گرافیک بازی رو بگی؟ (( اگه از تنظیمات گرافیکت عکس بگیری و بزاری خیلی بهتره و دیگه نمیخواد تایپ کنی ! )) مشخصات سیستم دقیق و کامل باشه لطفا !!!
سلام با سیستم من هم خیلی خوب بود
cpu 3.5
گرافیک 8600
رم 2g
بلاخره تونستم نسخه اصل رو تهیه کنم
بدون هیچ کرش و خطایی
روی جلد یا دی وی دی هم ننوشته از چه شرکتی
در ضمن د.ستانی که گرافیک زیر 7300 دارن اصلا بازی رو خریداری نکنن که جواب نمیده
دوست عزیز فقط واسه رکورد زدنه .نقل قول:
من بازی رو تموم کردم ولی حتی یه ذره هم تیک نزد.از بازی هم بیرون ننداخت. خیلی هم عالی بود.
بعد از این که بازی تموم می شه و اسم سازندگان بازی رو می نویسه یه مرحله میاد که باید ارواح و آدم های درب و داغون رو بکشی.کسی هست این مرحله رو رد کرده باشه؟ اگه این مرحله رو رد کنیم مرحله ی جدیدی آزاد می شه یا این مرحله واسه سرگرمیه؟
من تا 7000 هم رفتم .
عجب .....نقل قول:
بلاخره تونستم نسخه اصل رو تهیه کنم
بدون هیچ کرش و خطایی
روی جلد یا دی وی دی هم ننوشته از چه شرکتی
در ضمن د.ستانی که گرافیک زیر 7300 دارن اصلا بازی رو خریداری نکنن که جواب نمیده
پس نسخه ی مشکل دار هم داره .
شما این کار رو هم انجام بده شاید حل شد :نقل قول:
قبل از اینکه وارد لود مرحله 3 بشی (تو مرحله 2) برو OPTION <TEXTURE SETTINGS < TEXTURE QUALITY اونو از حالت AUTOMATIC در بیار و رو MANUAL بزار بعد هر 3 گزینه ایی که باز میکنه رو بزار LOW .
ببین حل میشه!
نقل قول:
این مشکل کرک فکر کنم به خاطر گرافیک نیست
اره بابانقل قول:
مگه نمیبینی همه دارن مینالن از دست این کرش
دوست عزیز این کار رو هم کردم نشد باز قسمت لودش هنگ می کنه میندازه بیرون dont send می دهنقل قول:
این صفحه هم می اد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این مشکل تو فروم های خارجی عنوان که شده بود گفته بودن مشکل از داریکت هستش أء<>أإؤؤۀآـ«»:"{}\[]ٌ,؛ّ
آخرین نسخه ی directX رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم بازی رو تموم کردم.
بازی بسیــــــــــــــــــــــ ـــــار زیبائی بود!
فقط حیف که خیلی کوتاه بید!!
از کجا دانلود کنم؟؟؟؟نقل قول:
راستی من directX خود بازی که توی دی وی دیش بود رو نصب کردم یعنی اون نسخه ی جدید نبوده؟؟؟/؟
چند فروم خارجی رو زیر رو کردم گفته بودن ممکنه داریکت با ویندوزت سازگار نباشهنقل قول:
نقل قول:
والا نه فقط من بلکه از هر 10 نفر 8 نفر مشکل دارن
سلام دوستان
من مرحله سوم رو تموم کردم و پرت نشد بیرون فکر کنم دیگه درست شده. راستی من این بازی با بالاترین گرافیک و رزولشین بازی می کنم. به شما هم پیشنهاد می کنم همین کار رو بکنید. افکت های تصویری انفجارها و گردو خاک و پاشیدن خون و غیره واقعا زیباست. آدم از بازی کردن لذت می بره.
خب شما گرافیکتون بالاست ما چینقل قول:
دقیقا !نقل قول:
سلام دوستان
من مرحله سوم رو تموم کردم و پرت نشد بیرون فکر کنم دیگه درست شده. راستی من این بازی با بالاترین گرافیک و رزولشین بازی می کنم. به شما هم پیشنهاد می کنم همین کار رو بکنید. افکت های تصویری انفجارها و گردو خاک و پاشیدن خون و غیره واقعا زیباست. آدم از بازی کردن لذت می بره.
مثلا وقتی با اون تفنگه که 100تا تیر میخوره تیر میزنی دست و پای دشمنا قطع میشه !
یا وقتی آتیش میگیرن کل بدنشون میسوزه ...
این ببازی مثل برادارن جنگ وقتی تیر میخوره تو سر {من با اسنایپر دیدم
سرشون میپاشه
با گرافیک 8600 Gt و رم 2 گیگ میتونم این بازیو رو های بازی کنم؟
بله دوست عزیز میتونی .نقل قول:
با گرافیک 8600 Gt و رم 2 گیگ میتونم این بازیو رو های بازی کنم؟
البته CPU هم مهمه .
CPU شما چیه ؟
اقا ما این بازی را از فروشگاه خود پی سی ورلد خریدیم و با کلی ارزو و امید نصبش کردیم ولی موقع اجرا کردن به ارور می خوره.
من توی دوتا سیستم قوی ازمایش کردم ولی متاسفانه این مشکل بر طرف نشد
حالا چه کنم؟