یه سئوال , بازی pc چند تا دی وی دیه ؟
من رفتم خریدم ولی یدونه دی وی دیه , هرچی به فروشنده گفتم که باید بیشتر باشه با قاطعیت میگفت که مطمعنه یدونه بیشتر نیست
حالا آیا سرم کلاه رفته ؟
Printable View
یه سئوال , بازی pc چند تا دی وی دیه ؟
من رفتم خریدم ولی یدونه دی وی دیه , هرچی به فروشنده گفتم که باید بیشتر باشه با قاطعیت میگفت که مطمعنه یدونه بیشتر نیست
حالا آیا سرم کلاه رفته ؟
من دیروز بازی رو تموم کردم .... 3 تا نوار هم پیدا کردم .نقل قول:
بیشتر ار 20 پست تو این تاپیک در مورد این مسئله گفته شده !نقل قول:
در هر حال درست گرفتی بازی 1 دی وی دی هست ....
save تو برام میزاری؟نقل قول:
سیو کل بازی من 450 مگ هست ! حالا میرم ببینم میشه کم کنم حتما برات میزارم . . . . .نقل قول:
مجبور نیستی که همش را بزاری یکی را بزاری کافی استنقل قول:
پوشه سیو را باز کن آخرین سیو را بزار در حدود 2 مگا است
زمانی که ماموریت نمیده باید چه کار کرد من تازه بازی رو خریدم وتو مرحله ای هستم که میری از تو اون کلیسا قرص میگیری دیگه بهم ماموریت نمیده باید چه کار کنم
سلام
بازی به دستم رسید.
فقط یک کلمه اون هم اینه که خیلی پایین تر از انتظاری که از این بازی داشتم هست.
این هم اشکالاتی که توی این 1 ساعتی که بازی کردم بدست اوردم که به نوع خودشون به نظر من اشکال بزگری هستن!
1.افکت اب وقتی که تیر می خوره بهش اصلا قشنگ کار نشده و کلا افکت اب توی این بازی خوب کار نشده.
2.ابجکت ها داخل محیط اصلا قابل تخریب نیستن!مثلا من با راکت به یه جعبه چوبی شلیک کردم جعبه اصلا از جای خودش تکون نخورد یا به یه کلبه شلیک کردم کلبه اصلا تخریب نشد!
3.موقع ماشن رانی اصلا عوض کردن دنده ی ماشین مشاهده نمیشه!فقط با یه دنده عقب و جلو میره!
4.گرافیک بازی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود!گرافیکش اصلا با کریسیس مخصوصا warhead اصلا قبل مقایسه نیست و پایین تر هست!پس کو اون گرافیکی که سازنده ها میگفتن؟!یادمه می گفتن بازی کنان گرافیک این بازی رو با کریسیس مقایسه کنن پس چی شد اون حرف؟!
من به این بازی نمره ی 8 میدم!امیدوارم طرفدارای بازی ناراحت نشن من نظر خودم رو گفتم!
اون تریلرهایی که میدیدم نوید یه بازی پر هیجان و عالی رو میدادن ولی متاسفانه اصلا این طوری نبود!
گیم پلی بازی که خوبه ولی انتظار خیلی بیشتری از همه نظر با توجه به اون تریلرها از این بازی داشتم!
Far Cry 2 ATI Hotfix Patch - Vista
65.04 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13134
من 12 درصد بازي رو رفتم اما نه شهر ديدم نه منطقهي مسكوني نه آدم عادي
اين چيزا رو نداره؟
راستي كسي عكسي از كل مپش داره اگه داره بي زحمت بذاره؟
سلام
من می دونم که اینجا ربطی به ترینر نداره اما نمیشه کسی ترینر این بازی را از cheat happenبگیره چون member می خواد پس ترینر این بازی یا رمزس بزارید
نيازي نيست حتما از اونجا بگيرينقل قول:
سلام
من می دونم که اینجا ربطی به ترینر نداره اما نمیشه کسی ترینر این بازی را از cheat happenبگیره چون member می خواد پس ترینر این بازی یا رمزس بزاری
کد:http://www.gameburnworld.com/gameburnworld.htm
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/farcry2.shtml
سلام به همگی من یه سوال دارم تو مرحله ی اول گیر کردم یکی از دوستان منو راهنمایی کرد گفت برو اینجا حالا می رم اینجا هیچ کیف الماسی تو گاراژ نیست اینم عکسی از کاراژ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من وسط بازی همون اوایل یهو میپره بیرون مشکل از چیه؟
من هم یه چند روزیه فارکرای دو رو نصب کردم رو سیستم ...
واقعا کار شاهکاریه. نسبت به نسخه ی اول خیلی قشنگتر شده ...
ولی حیف که سه تا ضد حال از تو بازیش خوردم :
1- وقتی سوار ماشین میشه نگا میکنی به پاهاش ترمز میگیری یا گاز میدی پاهاش اصلا تکون نمیخوره :41:
2- وقتی با سرعت از علف ها رد میشی بعضی از علف ها از توی ماشینت رد میشن انگاری فیزیک ندارن :41:
3- تو اون اسلحه فروشی با کامپیوتر اسلحه میخری و میری خونه بغلی میبینی اسلحه ت اونجا ظاهر میشه ... خوب کی بهش اسلحه میده ؟ :41:
ولی خیلی بازی شاهکاریه و اینقدر قشنگه که این ضعف های بازی زیاد به چشم نمیخوره. :11:
دوستان یک کمک خواهیه فوری من این بازی رو نصبش کردم ولی نمیارتش سیستمم هم خیلی بالاست طوری که کرایسس ها رو با اخرین گرافیکش بازی میکردم دو تا سوال دارم
1 - حجم کل این بازی بعد نصب شدن چقدره
2 - ایا این بازی برای اجرا شدن نیاز به کرک داره یا بعد نصب دیگه کرک نمیخواهد
به نظرم میاد این بازیه که من خریدمش کامل نیست چون خریدنی 2 تا Dvd بود بعد نصب کردم کلش شد 3.16 Gb
1- حجم بازی بعد از نصب تو هارد 3.15 گیگ هست مطمئن باش درسته .نقل قول:
2- بله هر بازی کرک میخاد 90٪ بازیها باید کرک رو دستی کپی کنی اما بعضی از شرکتها مثل تکین تو برخی از بازیها اینکار رو اتوماتیک انجام دادن و دیگه نیازی به کپی کردن نیست ! این بازی 1 دی وی دی هست مشکلی نیست .
نقل قول:
اخه توی ReadMe خودش نوشته که 6 گیگ جای خالی میخواهد
ببخشید میشه بگید که کرکش رو از کجا میشه دانلودش کرد ؟
دوستان عزیز چرا واسه من نشانگر شلیک نداره باید اسلحه رو زوم کنم تا دقیق شلیک کنم! منظورم اینه (+)
خود بازی اینطوریه یا تنظیماتی داره که ما ندیدیم!
دوستان یه سوالی هست که روی مخم داره راه میره.
چی شد یه دفعه سازندگان حجم بازی رو از 12 گیگ به 3.7 گیگ کاهش دادن؟!؟!؟!
یک یا دو ما پیش حجم مورد نیاز 12 گیگ بود چطور شد 3.7؟!؟!
والا من هنوزم میگم یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست اما بگذریم!می دونم این بازی اورجینال هست و از طرف خود یوبی به طور رمسی ریلیز شده اما من فقط توی حجم بازی موندم!
Aim یا همون نشانگر اسلحه داره این بازی ...نقل قول:
سلام دوستان
این بازی چه جوریه ؟
قشنگه؟
ارزش خریدن داره؟
اصلان داستانی داره برای بازی کردن ؟
یا فقط بکوش بکوش بدون داستانه...
یه توضیح کوچیک بدید ممنون می شم ...
راستی دوستان یه چیز خیلی مسرخه و جالب دیگه هم کشف کردم!
با ار پی جی به ماشین بزنین منفجر نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خراب میشه و بعد برای اینکه بتونین سوارش بشین میرین جلوی کاپوت ماشین و کاپوت ماشین رو باز میکنین و با یه اچار یه پیچ رو میچرخونه و بعد سوار میشین!به نظر شما ماشینی که ار پی جی خورده بهش با یه اچار میشه درستش کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی از همه مسخره تر بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیز دیگه هم هست اینه که وقتی میری به طرف دیوار و بهش میچسپی بازم راه میره عوض اینکه وایسته!
توی بازی فکر کنم هیچ فیزیکی وجود نداره!کلبه ها و ابجکت های توی محیط و ماشین ها اصلا قابل تخریب شدن نیست!حتی با ار پی جی!!به غیر از درختان و چند تا چیز کوچیک دیگه!کلا فیزیکش خیلی مسخره هست!
واقعا که دیگه این تیم montreal یوبی سافت اخرشن!ابروی فار کرای 1 رو هم بردن!:41:
نظرم عوض شد امتیازم رو به این بازی به 5 کاهش میدم!سازندگان بازی رو کاملا از حالت realistic دور کردن!
خوب البته کلا 2 نوع موشک انداز دستی هست تو بازی که یکیش همین RPG معمولی هست یکیش هم نوع قویتری هست که لوله ای ماننده اگر با اون بزنید همه چی میره رو هوا !نقل قول:
خوب بگو ببینم مگه این ار پی جی معمولی قوی نیست مگه؟!نباید وقتی به یه کلبه خورد کلبه رو داغون کنه؟!نباید ماشین رو منفجر کنه؟!من واقعیت رو گفتم!خدایی از این مسخره تر وجود نداره!به نظر تو ماشینی که ار پی جی خورده رو میشه با یه اچار فسقلی تعمیر کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر که توی فایل ریدمی خود بازی رو نگاه کنین نوشته فضای مورد نیاز 6 گیگ به نظر میاد که دموهاشو حذف کردننقل قول:
چون تو پوشه Video فقط یک فایل اونم با حجم خیلی کم هستش
نقل قول:
به نظر من تو RPG این بازی از باروتهای چینی استفاده کردن که ابروی هرچی RPG هستو بردن
شده کبریت کم خطر
ببخشی دوست من من اشتباه کردم اینجا برو توی همون نقشه ( این گاراژ ) :نقل قول:
برید اینجا توی گاراژ هست : Fresh Fish
سلام
نه دوستان اونطور که شما میگین هم نیست دیگه ...
مثلا من چند تا ماموریت از اون یارو که تفنگ میفروشه گرفتم که همش نابودی چند تا ماین در حال حرکت بودن - بعد من از دور با Rpg معمولی همشونو میزدم بطوری که کاملا منفجر میشدن و ماموریت تمام می شد
پیشنهاد می کنم شما تمام تنظیمات رو روی آخر بگذارید مخصوصا یه جا از تنظیمات هست که مال فیزیک بازی هست بعد امتحان کنید ...
من در مورد آخر بازی 3 تا سوال دارم که برام مبهم مونده
1-Jackal کی رو میخواست بکشه؟
2-الماسها رو برای چی داد به اون یارو ارتشیه؟
3-چرا کوه رو منفجر کرد؟
اگه جواب بدین متشکر میشم!
بازیش عالیه! پست اول را بخون روشنت میکنه:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=225398
کسانی که مشکل تو مرحله اول دارن برای پیدا کردن الماس تو گاراژ
این دقیقا جایی هستش که الماس اونجا هستش {توی کابین قطار
من که تا حالا خداد تا ماشین با RPG ترکوندمنقل قول:
با ار پی جی به ماشین بزنین منفجر نمیشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خراب میشه و بعد برای اینکه بتونین سوارش بشین میرین جلوی کاپوت ماشین و کاپوت ماشین رو باز میکنین و با یه اچار یه پیچ رو میچرخونه و بعد سوار میشین!به نظر شما ماشینی که ار پی جی خورده بهش با یه اچار میشه درستش کرد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قرار بود همه ی چیز ها در بازی فیزیک خدا گون داشت باید 1 سال دیگه صبر می کردیم تا بازی بیاد
البته منم قبول دارم که یکم عجله کرد یوبی سافت
والا من هر چی به ماشین میزنم نمیترکه!!!نمی دونم شاید مال من مشکل داره؟!؟!نقل قول:
من که تا حالا خداد تا ماشین با Rpg ترکوندم
اگه قرار بود همه ی چیز ها در بازی فیزیک خدا گون داشت باید 1 سال دیگه صبر می کردیم تا بازی بیاد
البته منم قبول دارم که یکم عجله کرد یوبی سافت
نقد یوزرهای گیم اسپات هم خوندم اونها هم گفته بودن این جوریه.خلاصه خییییییییلی پایین تر از حد انتظار من بود.من راضی بودم که دو سال دیگه بیاد ولی حداقل ابروی فار کرای 1 رو نبرن به این شکل افتضاح!
سلام من بازي گرفتم و دارم بازي ميكن . انقد رها بد نيست كه بچه ها ميگن شايد يه اشكالات اين چنيني كه دوستان مي گن داشته باشه. ولي واقعا ارزش بازي كردن داره. آدم ميتونه تا يه مدتي سرگرم بشه. حالا بماند از اينكه انتظارات رو برآورده نكرد. ولي هرچي كه هست فعلا مي تونيم به عنوان يك بازي خوب تو بازي ها ي موجود در بازار ازش نام برد.
نقل قول:
سبک بازی خوب بود
حالا چرا شما ایراد ازش میگیرین
درسته به پای بزرگان بازی نمیرسه
ولی در حد اندازه خودش ضاهر شد
امتیاز 8.8
منم با rpg زدم ترکید که !!!!
آقا فکر کنم RPG شما چینی هست !نقل قول:
بعضی از انتظارات رو برآورده نکردنقل قول:
والا من هر چی به ماشین میزنم نمیترکه!!!نمی دونم شاید مال من مشکل داره؟!؟!
نقد یوزرهای گیم اسپات هم خوندم اونها هم گفته بودن این جوریه.خلاصه خییییییییلی پایین تر از حد انتظار من بود.من راضی بودم که دو سال دیگه بیاد ولی حداقل ابروی فار کرای 1 رو نبرن به این شکل افتضاح!
مثلا توی یه تریلر نشون میده که شما با اسنایپ از راه دور به پای دشمن شلیک میکنی بعد اون میفته زمین تا دوستش بیاد کمکش کنه بعد شما جفتشون رو میکشتی ....ولی همچین چیزی اصلا در بازی اصلی وجود نداره!
یا اینکه این محیط خیلی باز کسل کننده میشه بعد از یه مدت همش باید با ماشین بری این ور و اونور
کسی نمیدونه یا کسی نمیخواد بگه؟:13:نقل قول:
برو جاهایی تو نقشه که علامت تعجب داره...نقل قول: