بحث درباره قیمت و خرید فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا.
ممنون.
Printable View
بحث درباره قیمت و خرید فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا.
ممنون.
سلامنقل قول:
آقا من هم شنیدم 4870 هست!
خبر اشتباه بوده؟:18:
بهراد جان کاملا حق با تو بود تهویه ی کیسم مناسب نبود جای فن ها رو تغییر دادم الان با 37 درجه دور فن دمای کارت از 53 درجه بالاتر نمیره.با 53 درجه در حالت معمولی ممکنه مشکلی پیش بیاد برای کارت در اینده؟
با 53 درجه ، برای کارت هیچ مشکلی پیش نمی اد .نقل قول:
فقط ممکنه که سرما بخوره.
نقل قول:
به دمای مناسب رسیدی
در بد ترین شرایط دما به 70 میرسه که اصلاً مشکلی نیست
با خیال راحت کار کن و لذت ببر :46:
اقا خدایی این 4870 عجب چیزیه!
قدرتش باور نکردنیه!بازی lost planet رو با اخرین تنظیمات گرافیکی 70 تا 80 فریم میده!
راستی الان به یه مشکل کوچیک هم برخوردم یه دفعه توی بازی سیستم هنگ کرد و صفحه ی مانیتور سیاه شد.البته این رو بگم اولین بارم هست که به این مشکل بر خورد کردم که البته فکر کنم مشکل از درایور باشه.کاتالیست 8.8 رو نصب کردم.امیدوارم با درایور جدید این مشکل حل بشه.
با سلام
دوستان من یه وقتی درباره این کارت گرافیک ( 4850 ) سرچ می کردم تو اینترنت به فرومی برخوردم که شخصی از این کارت گرافیک ناراضی بود به شدت و می گفت که بازی ها رو نمی تونه به خوبی اجرا کنه
مثلا بازی مثل گرید رو نمی تونه با اخرین کیفیت نشون بده
یا کارزایس رو هم در حالت نرمال نمی تونه بازی کنه و صحنه اهسته هستش
به نظر من مشکل از رم و سی پی یو اون فرد بوده .
به نظر شما این کارت گرافیک به دردمن هم می خوره یا نه
من دو عدد رم یک گیگ دارم با باس های 533
و یه سی پی یو 3000 فول کش ( پنتیوم 4 )
هات فیکس هایی که برای سری 4000 ارائه شده رو نصب کردی ؟
دوست من با این سی پی یو و رم انتظار کارایی بالا رو از این کارت نداشته باشید!
شما با این سیستم اگر کارت 4870x2 رو هم بگیرین مطمعن باشین که نمی تونین کریسیس یا گرید یا بازی های مشابه رو روی گرافیک بالا بازی کنین!
سی پی یو و رم مخصوصا سی پی یو تاثیر بسیار بالایی در کارایی کارت گرافیک دارن.
دوستان پس به نظر شما من باید سی پی یو رو حتما عوض کنم
بعد مورد بعدی یعنی 2 عدد رم یک گیگ با باس 533 برای این کارت کمه
نقل قول:
اول اینکه هیچگاه یک فرد نمیتونه راجع به کارایی بد یک کارت نظر بده ، ممکنه اون کارت روی اون سخت افزار یا حتی نرم افزار چندین مشکل داشته باشه
اگر هم اوایلی بوده که این کارت اومده بود اینو دیدین که اون موقع درایورهاش مشکل داشتند و الان تمامی باگ ها برطرف شده
راجع به سخت افزاری که گفتید باس رم و سرعت سی پی یو شما برای 4850 خیلی هم کم نیست و میتونید این کارتو بخرید و استفاده کنید به راحتی (البته باید پاور مناسب داشته باشید،بیش از 550 وات واقعی)
بنده الان 4870 دارم با سی پی یو 1.8 AMD و 2 گیگابایت رم باس 400 :31: خودم خندم گرفته
ولی Grid را با آخرین تنظیمات و 1024*1280 بازی میکنم 65 فریم پرفورمانس میده
در کرایسیس هم با تنظیمات Very High و دقت تصویر 1024*1280 بیست و چهار فریم در ثانیه پرفورمانس دارم که با یک سیبستم خوب باید تا 52 فریم بره (میتونید تفاوت رو ببینید در سخت افزار قوی وی ضعیف)
البته اقدامات اولیه برای ارتقاء قطعات رو دارم انجام میدم و مادربرد گرفتن
*** موقعی که رم و سی پی یو خریدم یه بنچ با قطعات کنونی و یک بنچ با قطعات جدید میگیرم برای دوستان قرار میدم...
بالاخره 4850X2 هم به بازار اومد
بعد از اومدن 4870X2 صحبت بود که چیپ 4850 هم بصورت دو جی پی یو برروی یک کارت عرضه میشه
اما خوب نه قیمتش معلوم بود نه قدرتش
درباره قیمت باید بگم که 399 دلار قیمتی است که برای اولین سری تعیین شده
درمورد پرفورمانس هم اینطور که ATI ادعا کرده از GTX280 قویتر هستش
لینک منبع :
کد:http://www.techpowerup.com/71482/Radeon_HD_4850_X2_Priced_at_$399_Claims_to_Outperform_GTX_280.html
خوب 2 تا 4850 کراس فایر کنیم که قیمتش کمتر در میاد؟!
نقل قول:
خوب شما بخاطر اختلاف 50 دلار اینو نگو
به چند دلیل :
1. پرفورمانس این کارت یه مقدار از کراس فایرش بالاتره
2. اگه بخوای کراس فایر کنی یابد مادربردشو داشته باشی
3. وقتی کراسش کردی دیگه تموم شد ، با کارت دیگه ای بخوای کراس کنی دیگه خوب در نمیاد اما بااین کارت راحت میتونی یه کارت قوی دیگه بعد ها کراس کنی و ...
به نظر من این کارت باصرفه تره حتی از نظر قیمت که 280 اینقدر گرونه...
کمپانی Sapphire نسخه دیگری از کارت HD 4870 به نام Toxic طراحی کرده است که درای خنک کنندگی قدرتمند است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:http://www.techpowerup.com/71471/Sapphire_Radeon_HD_4870_TOXIC_512MB_GDDR5_Video_Card_Spotted.html
نقل قول:
این ورژن اور شده 4870 هستش که 30 مگاهرتز GPU و 400 مگاهرتز هم حافظه اش اور شده....
به همین دلیل خنک کننده جدیدی روش نصب شده
سلام دوستان
من امروز ویستا رو نصب کردم و کریسیس رو هم روش.پچ 1.2 کریسیس رو هم نصب کردم.
اخرین ورژن درایور کارت کاتالیست 8.8 رو نصب کردم.توی بازی با رزولوشن 768*1024 و در حالت high بدون aa
26 فریم میگیرم در حالی که توی اکس پی با همین رزولوشن و 4x aa
36 فریم در ثانیه میگیرم!
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟من احتمال میدم این برگرده به کارهای پشت پرده ای انویدیا و شرکت بازی سازی!و یا درایور کارت!من به قدرت کارت شک ندارم.مشکل یا از خود بازی هست یا از درایور کارت.نظر شما چیه؟
نه دوست عزیز. همون طور که بهراد گفت 4850X2 گزینه ی بهتری هستش ، دلیل عمدش هم میتونه همون مشکلات همیشگی Crossfire/SLI براتون پیش بیاد. از هر لحاظ 4850X2 انتخاب بهتری هستش.نقل قول:
دوستان شما با گرافیک 4850 و با بازی crysis چند فریم میگیرین؟؟
اصلا چطوری میشه فهمید چند فریم میده؟
نقل قول:
cpu شما چیه ؟
cpu خیلی در کرایسیس موثره
تفاوت High و Ultra High در ایکس پی و ویستا حدود 8 فریم هستش که تقریباً برای شما درسته
ولی 26 فریم هم کمه ، شمال باید بالای 32 فریم پرفورمانس داشته باشی
دوستان فکر کنم درایور 4870 کاتالیست 8.8 ویستا مشکل داره.
من الان با بازی lost planet با اخرین تنظیمات و رزوزلوشن 768*1024 40 فریم میگیرم در حالی که توی اکس پی 70 فریم میگیرم!
درسته می دونم ویستا یه خورده سنگین تره ولی فرق هم حداقل بین اکس پی و ویستا میشه 2 یا 3 فریم نهایتا!
به نظر شما عجیب نیست؟هیچ راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
نقل قول:
شما میتونی برنامه بنچ مارک انواع گیم هارو از آدرس زیر دانلود کنی :
کد:http://downloads.guru3d.com/Benchmarks-&-Demo's_c6.html
نقل قول:
کیفیت شیدر (سایه زن) در ویستا خیلی بالاتر از اکس پی است
بازی مانند lost planet خیلی از شیدر بهره میبره و برای همین ممکنه تو ویستا این حالت پیش بیاد
البته درایور 8.8 از درایور 8.7 از نظر پرفورمانس کمی ضعیفتره اما باگها رفع شده
در درایور 8.9 یا 9 پرفورمانس هم افزایش پیدا خواهد کرد
اخه بهراد جان من گفتم با high نه ultra high!خودش هم توی ویستا بدون aa!!!
فرق هم حداقل دو یا 3 فریم میشه بین دو ویندوز اما نه تا این حد!
توی اکس پی با 4x aa با تنظیمات high و رزولوشن 768*1024 36 فریم می گرفتم اما توی ویستا بدون aa!!!!!!!! و روزولوشن
768*1024 26 فریم!خیلی عجیب نیست؟!
جالب اینجاست که بازی lost planet هم همینطوری بود!توی اکس پی با اخرین تنظیمات 70 فریم ولی توی ویستا با همون تنظیمات 40 فریم!خیلی عجیب نیست به نظر شما؟!
نقل قول:
راستش قطعات من ضعیف هستند ، تا چند روز آینده که قطعات جدید و قوی خریدم خودم چک میکنم ببینم جراینش چیه
ولی کلاً چون سایه زن در ویستا کیفیت بالاتری داره به کارت فشار بیشتری میاد
حالا بستگی به بازی داره ، بعضی بازی ها از حجم سایه زن بیشتری استفاده میکنند بیشتر افت فریم پیش میاد بین اکس پی و ویستا بعضی ها کمتر
در کرایسیس هم دقت کرده باشی تازه در ویستا میتونی ستینگ هارو روی Ultra High قراربدی
در اکس پی بدلیل پشتیبانی نکردن از آخرین ورژن سایه زن Ultra High فعال نیست
سیستم هم اینه و فکر نکنم چندان هم پایین باشه!
cpu:core 2 duo e8400 3ghz 6 mb cache
ram:apacer dual channel 2*2 gb bus 800
power:cooler master 550w real
main:p35
من در حال حاضر شاخ در اوردم!کارتی با این قدرت و عظمت چرا باید این جوری باشه؟!من بازم میگم مشکل از درایور هست!
با کارت قبلیم 8800gt نهایتا فرق بین اکس پی و ویستا میشد 2 یا 3 فریم ولی این یکی خیلی زیاده فرقش!!کارتی که قدرتش 2 یا 3 برابر 8800 هست چرا باید این جوری باشه؟!
نقل قول:
راستی یه چیزی یادم افتاد
بهتره ویستایی که داری سرویس پک 1 باشه برای اینکه دی ایکسش 10.1 هست
شاید فرق کنه
درنهایت نگران نباش
تا چندروز دیگه خودم که قطعه خریدم تست میکنم میگم منیجه رو
ورژن بای درایور 8.9 رو هم از اینجا میتونی دانلود کنی و تست کنی (ضررنداره) نوشته پرفورمانس افزایش پیدا کرده
کد:http://www.ngohq.com/news/14693-ati-catalyst-8-9-beta.html
والا من یه ویستا گرفتم فروشنده بهم گفت سرویس پک 1 هست.در حال حاضر اون نصبه و نسخه ی ultimate هست.
هیچ راهی داره بتونم بفهمم که سرویس پک یک هست یا نه؟
راه آسون تری نداره?؟ حجمش زیاده نمی تونم دان کنمنقل قول:
شما میتونی برنامه بنچ مارک انواع گیم هارو از آدرس زیر دانلود کنی :
خوب تا حدی خودتون پاسخ خودتون رو دادید...نقل قول:
البته نباید اینقدر تفاوت وجود داشته باشه.
Control Panel > System > Windows Editionنقل قول:
اره سرویس پک یک هست نگاه کردم.
اون قسمت main رو قرمز کردین یعنی منظورتون اینه که مشکل از مادر بورد هست؟!:18:اگر مشکل از مادر بورد هست پس چرا روی اکس پی این مشکل وجود نداره؟!
راستی دوستان یه چیز خیلی جالب تر حتی توی تبلیغات اول بازی هم افت فریم وجود داره!:18:مثلا اول بازی وقتی ارم انویدیا رو نشون میده اونجا هم افت فریم وجود داره!خیلی جالب نیست به نظر شما؟!البته ویستا رو میگم.
هر بازی که توی ویستا تست کردم این جوری بودن.
من سرویس پک 1 ویستا رو از خود مایکروسافت گرفتم و نصب کردم. ویستام هم خودش آخرین آپدیت ها رو همیشه نصب می کنه، اما DX همچنان 10 ه نه 10.1نقل قول:
چطور ممکنه چنین چیزی؟
نقل قول:
نمینویسه 10.1
فایلهای اینترو دی ال الش 10.1 هستند ، یعنی شیدر مدل 4.1
:20:
نقل قول:
فکر میکنم اشکال از درایورت باشه
این جدیدرو نصب کن ببین چی میشه
من خودم شنبه دانلودش میکنم ، اگر عجله نداری من تست کنم نتیجه رو بگم
میدونم ، تازه کارتو گرفتی و کم پول نداری استرس گرفتی و داری مورو از ماست میکشی بیرون
اما اینقدر وسواس به خرج نده ، حل میشه :20:
نقل قول:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
واقعا از شما ممنون هستم
پس بنده می تونم با همین سیستم از این کارت استفاده مناسبی بکنم .
چون قصد خرید یک سی پی یو دوهسته ای هم دارم که دیگه فک کنم مشکل سیستم من هم حل بشه
پاور هم یه دونه 580 وات می گیرم و خیال خودم رو راحت می کنم تا بعدا هم خواستم سی پی یو را عوض کنم مشکل نداشته باشم
باز هم با تشکر
مشکل از مادربورد نیست.نقل قول:
اگه یک مادربورد PCI-Express 2.0 داشتید این اختلاف فریم در XP و Vista کمتر بود. :46:
والا من از این کارت انتظار بیشتری داشتم.حداقل توی کریسیس روی حالت very high و بدون aa و روزلوشن 1024*768 انتظار داشتم بالای 30 فریم به من پرفورمانس بده.8800gt هم توی ویستا همین قدر فریم میداد توی کریسیس توی اکس پی هم فوقش یک فریم یا دو فریم بیشتر بود از ویستا یعنی قدرت این کارت با 8800gt برابره؟!یعنی بر اساس دایرکت ایکس 10 قدرت این کارت با 8800 برابره در حالی که از دایرکت 10.1 هم پشتیبانی می کنه ؟!من که باور نمی کنم.کارتی که 800 تا سایه زن داره و پهنای مموریش 115 گیگ و از مموری gddr5 استفاده می کنه در حالی که مال 8800 57 گیگ و مموریش gddr3 هست.امیدوارم با درایور جدید مشکل حل بشه.
منظورتون از مادر pci-express 2.0 چیه؟مگه مادر بورد من pci-express 2.0 نیست؟
راستی دوستان تا حالا کسی درایور جدید رو تست کرده؟
من الان خونه نيستم،باموبايل آنلاين شدمنقل قول:
خونه داره درايورجديدو دانلودميكنه
برم خونه تست ميكنم براتون نتيجه رو ميزارم
خوب دوستان دو تا عکس می زارم تا اختلاف فریم رو متوجه بشید.
این عکس رو توی اکس پی گرفتم:
این هم از داخل ویستا گرفتم:کد:http://i37.tinypic.com/eumwyq.jpg
این هم تنظیمات بازی:کد:http://i34.tinypic.com/23samhc.jpg
کد:http://i36.tinypic.com/rwritx.jpg
توی هر دو ویندوز با همین تنظیمات عکس ها رو گرفتم.کد:http://i36.tinypic.com/acg93k.jpg
همانطوری که می بینین 6 فریم اختلاف وجود داره.توی ویستا 28 فریم میده که به نظر من باید 30 یا 31 فریم باشه درسته می دونم کیفیت در ویستا بهتر هست ولی این اختلاف حدود دو یا سه فریم میشه دیگه نه 6 فریم!در ضمن این عکس ها رو بعد از نصب پچ 1.2.1 کریسیس گرفتم.
تا حالا کسی کاتالیست 8.9 رو روی ویستا تست کرده؟