سلام
soda عزيز خيلي ازت ممنونم، :blush: اين رو جدي بگم که محبتهاي دوستاني مثل شما باعث شده که من به اين کار ادامه بدم و به من دلگرمي براي ادامه اين کار داده.
بازهم از تو و همه دوستان ممنونم.
موفق باشي.
Printable View
سلام
soda عزيز خيلي ازت ممنونم، :blush: اين رو جدي بگم که محبتهاي دوستاني مثل شما باعث شده که من به اين کار ادامه بدم و به من دلگرمي براي ادامه اين کار داده.
بازهم از تو و همه دوستان ممنونم.
موفق باشي.
سلام عزيز, ممنون از زحمتي كه كشيدي
ميشه از اين به بعد اسم فايل هاي آپديت رو با تاريخ بزاري
سلام
baby عزيز، چشم، از اين به بعد تاريخ رو هم به اسم آپديتها اضافه ميکنم. :happy:
با سلام
اين همه ميگيد مكافي اپديت نميشه پس چرا براي من اپديت ميشه تازه من نه از اين برنامه هاي تغير دهنده اي پي استفاده ميكنم و نه چيزهاي ديگه روي دكمه اپديت خود برنامه كليك ميكنم و برنامه اپديت ميشه بدون هيچ مشكلي.
حالا يه سوالي داشتم اپديت اين برنامه كجا نگه داري ميشه و من چه طوري ميتونم از اونا استفاده كنم كه هر بار بعد از نصب ويندوز مجبور به اپديت كردنش ا ز اول نشم .
در ضمن من از مدل 9.1.10 استفاده ميكنم .
با عرض سلام
یکی از دوستای دانشگاهم می گفت مک آفی Professional 10 اومده
می خوستم ببینم آیا درسته و اگر جواب مثبت است لطف کنید لینک دانلود آن و همچنین لینک دانلود فایر وال آن را بگذارید
با تشکر...
لینک فیروال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک انتی ویروس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیمک کمکی برای mcafee virusscan pro 10.0.27
Edit by: Cracki
سلام
دوستان عزیز، به خاطر پیشنهاد بعضی از دوستان، از این به بعد تاریخ هر آپدیت، به آخر اسم فایلهای همون آپدیت اضافه میشه. :happy:
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 18/02/1385 برابر با 08/05/2006
Wonderboy دستت درد نکنه و خسته هم نباشی.
آره بهتره که این کارو بکنب تا کسی که آپدیت رو میگیره بدونه مربوط به چه روزیه.
موفق باشی
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 18/02/1385 برابر با 08/05/2006
سلام
Cracki عزیز، تو هم خسته نباشی. :happy:
از نظر لطفت ممنونم. :blush:
اولا که خیلی ممنون از اینکه به پست من جواب دادی
حالا می خوام ببینم آیا روشی هست که بشه یه جوری همین Profesional را آپدیت کرد
با تشکر
خب چرا mcafee virusscan enterprise نصب نمیکنی که هم اپدیت میشه و هم از نسخه professional بهتره
من خودم دارم ازش راضیم سرعت سیستمت هم کمتر گرفته میشه یه نسخه بتا داره یه نسخه کامل حالا هر جور میل خودته اگه میخوای همین professional را اپدیت کنی برو تاپیک اپدیتهای مکافی
این لینک بتا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک نسخه قبلیشو قبلا داشتم ولی فعلا گمش کردم ولی به نظر من همین کارتو راه میندازه
ببین یه لحظه وایسا الان رفتم post های مربوط به اینو دیدم فعلا نصبش نکن ممکنه ویندوزت دیگه بالا نیاد خواستی لینک نسخه قبلیشو برات پیدا می کنم
Edit by: Cracki
AliROCK جان سلام
درباره enterprise باید بگم خودم هم یه مدت از همین آنتی ویروس استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا موقع آپدیت به یه جایی که می رسه دیگه جلوتر نمی ره حالا نمی دونم حجم فایل دانلود بالا است یا اینکه اصلا آپدیت نمی شه اما کلا یکم غیر طبیعی است
برای همین ترجیح دادم که از Profesional استفاده کنم
حالا اگه بتونی مشکلم رو حل کنی خودم نسخه McAfee VirusScan Enterprise 8.0 را دارم
از توضیحات خوبت هم ممنونم
اگه dial-up داری حدود یه ساعت اپدیتش طول میکشه البته اگه تا حالا اپدیت نشده طول میکشه ولی دفعه های بعد 2 دقیقه طول میکشه شایدم کمتر در ضمن enterprise ویروسها و تروجانهای بیشتری را شناسایی میکنه موفق باشی :)
wonderboyسلام
خسته نباشي ممنون از لطفت
دانلود ميكنم
دمت گرم علی جان
به عنوان آخرین سوال آیا واقعا ارزششو داره که از اینترپرایس استفاده کنم و پرو را کنار بگذارم (چون اینترنتم دیال آپه)
Wonderboyجان دستت طلا
بابا اينكاره كولاك كردي./ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام آقاي wonder من يكم گيج شدم چطوري بايد دانلود كرد چون لينكي نمي بينم
راهنمايي كنيد
حل شد
سلام
baby عزیز تو هم خسته نباشی، ممنون از لطفت. :blush:
mahtabesfahan عزیز شما لطف دارین، امیدوارم این آپدیتها برای شما مفید بوده باشه. :blush:
radepaجان سلام
صفحه اول تمام لينكها رو گذاشته حتمادانلود كن
سلام
radepa عزیز ، فکر کنم که مسئله حل شده باشه، چون نوشته بودی حل شد، ولی برای بقیه دوستانی هم که ممکنه براشون این سوال پیش اومده باشه، میگم که، میتونین همه لینکها رو توی اولین پست این تاپیک پیدا کنین. :happy:
سلام wonderboy جان خوبي؟
خيلي وقت بود اينجا نيومده بودم !! پسر غوغا كردي ها
خسته نباشي
تو پیغام خصوصی یه چیزی برات نوشتم برو بخون ضرر نمیکنی
امکانات نسخه های enterprise خیلی بیشتر از پروفشنال هست real time protection خیلی قویه ویروسهای بیشتری میشناسه سرعت سیستمت اصلا گرفته نمیشه در کل به نظر من هیچی mcafee enterprise نمیشه
زده رو دست همه انتی ویروسها
سلام
locked account عزیز، خوشحالم که دوباره تو رو اینجا دیدم و نظر دادی. :happy:
از نظر لطفت ممنونم. :blush:
تو هم خسته نباشی و امیدوارم توی همه مراحل زندگیت موفق باشی.
سلام
دوستان عزیز ظاهرا توی لینک صفحه آپدیت فایروال به نگارش 7.1.113 مشکلی وجود داشت.
خواستم اطلاع بدم که این مشکل حل شده.
سلام
تاريخ بروزرساني: 29/02/1385 برابر با 19/05/2006
دوست عزیز کارت عالیه. ولی من اصلا با مک آقی حال نمی کنم . چرا از نورتون استفاده نمی کنی
مهرداد جان این تایپک جای بحث در مورد آنتی ویروسها نیست اگر نظری دارید در تایپک بحث و گفتگو در مورد مقایسه آنتی ویروسها
مطرح کنید.
این تایپک از اسمش معلومه که مربوط به چیه و هر بحثی هم که بشه باید در مورد آپدیت های آنتی ویروس مک آفی باشه.
با تشکر.
سلام
mehrdad.f عزیز، ممنونم از اینکه نظر دادی. :blush:
من هم دلایل خاص خودم رو برای استفاده از مک آفی دارم و همونطور که Cracki عزیز گفتن، برای بحث در مورد انواع آنتی ویروسها تاپیک مخصوص وجود داره. :happy:
اگر مشکلی در مورد آپدیت ها وجود داره من اینجا در خدمت شما و همه دوستان هستم.
از Cracki عزیز هم بخاطر تذکرشون تشکر میکنم.
ممنون wonder boy
دستت درد نكنه
فكر كنم صفحه اول رو عوض نكردي
Wonderboy جان ، عزیز میتونم سوال کنم که شما خودت چه جوری آپدیت می کنی؟
سلام
baby عزیز، متشکرم که نظر دادی ولی صفحه اول عوض شده، تاریخ تاپیک که عوض شده و توی قسمت معرفی اگه به بخش دوم یعنی معرفی آپدیت آنتی اسپای ور توجه کنی، تاریخ عوض شده. :happy:
سلام
sAsAn.K عزیز، من خودم مک آفی رو با استفاده از لینکهایی آپدیت می کنم، یعنی اینکه، برای آپدیت باید یه سری فایلها معمولا حدود 5 تا 10 فایل از سایت مک آفی دانلود بشه، و بعد از تغییراتی توی فایلها آپدیت کامل بشه. :happy:
Wonderboy جان ممنون.
پیغام خصوصی رو چک کن;)
سلام
ضد ویروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 01/03/1385 برابر با 22/05/2006
سلام
تاريخ بروزرساني: 05/03/1385 برابر با 26/05/2006
Mcafee Internet Security Suite 06
Mcafee Internet Security Suite 06-Retail version, Direct from Mcafee.com
The McAfee Internet Security Suite includes ALL of these:
McAfee VirusScan 2006
McAfee Personal Firewall Plus 2006
McAfee SpamKiller 2006
McAfee Privacy Service 2006
In one great security package! Easy to install, configure and use, McAfee Internet Security helps safeguard personal data, prevent viruses, stop unauthorized computer access, filter spam from your inbox and block pop-up ads - all in one powerful, fully integrated package. Best of all, automatic updates ensure you always have the latest protection.
Direct from Mcafee.com. No ----/crack/serial or patch needed. Enjoy.
LINK:
Password: jamezua
اگر مشكلي بود بگيد
سلام
سيستم هاي ما به لطف مهندس رو به راه شد
سلام
baby عزیز از نظر لطفت ممنونم. :blush:
و از اینکه آپدیت ها رو دنبال میکنی ممنونم چون باعث دلگرمی من برای ادامه کاره. :happy:
موفق باشی.