سلام، آقا یه سوال.
من می خوام یه wii fit بگیرم از کجا بفهمم اصله یا تقلبی؟ از کجا بگیرم که اصل باشه؟ قیمتش چند میشه؟ اگه میشه سریع جواب بدید. اگه محل مغازه رو مجاز نیستید پ.خ. کنید.
واقعا فوریه.
Printable View
سلام، آقا یه سوال.
من می خوام یه wii fit بگیرم از کجا بفهمم اصله یا تقلبی؟ از کجا بگیرم که اصل باشه؟ قیمتش چند میشه؟ اگه میشه سریع جواب بدید. اگه محل مغازه رو مجاز نیستید پ.خ. کنید.
واقعا فوریه.
سلام
قيمت روز wii رو مي خوام
خوندم 1 ساليه شركتش قيمت جهانيشو كرده 150$
اين افت قيمت تاثيري رو قيمت بازار ايران نذاشته ؟
آقا سایتی میشناسین که لوازم جانبی Wii بفروشه ؟ میخوام wii remote و nunchuck بگیرم . هم میخواستم سایتش رو بگین و هم اینکه قیمت این دو تا روی هم چند میشه ؟ ( اصل و غیر اصلش ) و از کجا بدونم که اونی که خریدم اصله یا بدل ؟
فروش گاه dc games فکر کنم داره
تو FB یه سر بهش بزنید.
اگه تو FB آدرسش رو دارین لطفا برام پ.خ کنیننقل قول:
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
چند تا سوال دیگه هم داشتم :
1- Wii U اومده ؟ اگه نه کی میاد و حدود قیمتش نمیدونین حدودا چنده ؟
2- خود Wii که الان هست ، قیمتش چنده ؟ تو ارومیه فقط یه جا میفروشه اونم گفت اورجینال که کپی خور نیست 380 ، -- شده هارد و یو اس ابی 460 ، یدونه هم -- کامل گفت که نمیدونم چیه و اگه بشه شما توضیح بدین خیلی خوب میشه اونم گفت 520 یا 540 . دقیق یادم نیست .
3-اگه Wii U بیاد ، دیگه واسه Wii بازی نمیاد ؟ ( بازی روز )
سلام دوستان امروز رفتم یه وی دست دوم بخرم فقط یه مغازه داشت گفت 310 تومن. بعد گفت وی فقط یه ریموت داره و اگه بخوای دستشو جدا بخری باید پولشو بدی. دستش شبیه دسته xbox360 بود گفت اونم 90 تومن روی هم میشه 400 تومن! حالا می خوام ببینم قیمتش چطور بود؟!!
بعد دوستان یه سوال دارم. می خوام بدونم چطوری میشه وی رو به مانیتور وصل کرد؟!
با تشکر.
یه سوال دیگه هم دارم که جاش اینجا نیست. کسی گیم کیوب واسه فروش داره؟
مرسی
ظاهرا وی بازی های گیم کیوب رو هم اجرا میکنه ولی باید دسته گیم کیوب هم داشته باشی. البته من خودم تست نکردم فقط آموزش های مربوط بهش رو توی نت دیدم. :sq_2:
ممنون.
ببینم wii کابل HDMI نمی خوره؟ کسی می دونه wii چطوری به مانیتور وصل میشه؟
اون دسته ی کلاسیکشه که نیاز نیست فقط باید یه ویموت با یه نانچاک باشه.نقل قول:
نه نمیخورهنقل قول:
آره میخوره و نیاز به مموری و دسته گیم کیوب دارهنقل قول:
دوستان من یه کابل کامپوننت 5 فیشه گرفتم به امید اینکه کیفیت بهتری از کنسولم ببینم ولی امروز که این کابل وصل کردم به TV Monitor X.VISION کیفیت بدتر شد! یعنی صفحه خیلی روشن تر شد و رنگ ها کمرنگ تر شدن. جوری که بعضی از نوشته هارو اصلا نمیشد خوند!! همه فیش ها رو هم سر جای خودشون زده بودم و حتی جاهاشون رو جا به جا هم کردم ولی باز هم صفحه بیش از حد روشن بود! الان دلم خوشه کلی پول این کابل رو دادم؟!
یه سوال دیگه هم دارم اینکه Wii من بعضی از DVD ها رو اجرا نمی کنه و ارور میده. ظاهرا" کپی خورش قدیمیه! حالا می خوام بدونم من می تونم محتویات این DVD هارو بریزم تو فلش و فلش رو وصل کنم به کنسولو بازی کنم؟ اگه آره روشش چجوریه؟ کلا روش اجرای بازی های Wii از روی فلش مموری به چه صورته؟
مرسی
فیش رو از کجا گرفتی و چه قیمتی؟؟نقل قول:
شاید باید تو تنظیمات خود Wii یا تلویزیون دستکاری کنی!!
احتمالا مشکل از لنز دستگاهه...وی منم اینجوری شده...
با برنامه ی wii backup manager میتونی بازی هارو از دیسک بریزی تو فلش.(با فرمت wbfs).
بعدش با usb loader gx تو Wii بازیارو اجراکنی.
که خیلی بهتر و روون تر از خود دیسک هست.
الان متوجه شدم که فیش رو وقتی به TV Monitor 22 اینچ مارک X.VISION می زنم کیفیت افتضاحه. ولی وقتی به LED 44 اینچ سامسونگ می زنم کیفیت خوبه. ظاهرا" مشکل از مانیتوره.نقل قول:
مشکل اجرای بازی ها از روی DVD هم حل شد واسم
دوستان نینتندو قرار نیست کنسول جدیدی مثل wii بده بیرون؟
دو تا دادهنقل قول:
3DS به جای DS
Wii U به جای Wii
تفاوت wii و wii u چیه؟
سلام به همگی یه کنسول ویی پیدا کردم دسته دوم
بنظرتون چند بخرم خوبه؟
نوش چقدر هست؟
نقل قول:
مدلش Rvl001 کره هستش و کاملا سالمه... آداپتور تبدیل برق هم داره، کپی خور هم شده...
سلام دوستان
می خوام یه wii بگیرم و نیاز به مشاوره شما دارم. قیمتش جدیدا گرونه و فکر نمی کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه
اگه یه دسته دوم پیدا کنم به طور استاندارد چی باید روش باشه و چیا رو چک کنم؟ آیا قدیمیاش با نو تفاوت خاصی داره؟
دسته ها، بازی ها و وسایل اضافی دستگاه کجا پیدا میشه؟
دستگاه رو خودم می تونم کپی خور کنم (نرم افزاری)؟
ممنون
سلام دوستان
می خوام یه wii بگیرم و نیاز به مشاوره شما دارم. قیمتش جدیدا گرونه و فکر نمی کنم ارزش این قیمت رو داشته باشه
اگه یه دسته دوم پیدا کنم به طور استاندارد چی باید روش باشه و چیا رو چک کنم؟ آیا قدیمیاش با نو تفاوت خاصی داره؟
دسته ها، بازی ها و وسایل اضافی دستگاه کجا پیدا میشه؟
دستگاه رو خودم می تونم کپی خور کنم (نرم افزاری)؟
ممنون
اگر میخواید دست دوم بگیری از نسلهای ۱ و ۲ بگیرید که بتونید bootmii رو تحت حالت boot2 نصب کنید .نقل قول:
از کجا می شه فهمید نسل 1 و 2 هست؟ این bootmii و boot2 یعنی چی؟نقل قول:
موقع نصب HBC میفهمید .نقل قول:
bootmii یک برنامه هست که روی کنسول نصب میشه و میتونید باهاش از nand بک آپ بگیرید . در صورتی که سیستم بریک بشه میتونید با اون به درستش کنید .
حالا اگر bootmii به جای boot2 به صورت ios نصب بشه وقتی سیستم بریک بشه bootmii هم پاک میشه و کنسول باید بره زباله دانی .
البته اگر درست با سیستم کار کنید مشکلی براش درست نمیشه ولی به هر حال نیازمند تجربه هستش و مثلا یک آپدیت اشتباهی میزنه سیستم رو میپکونه .