میشه که از چند نوع نقشه استفاده کرد؟؟؟
من اون 16 مگی رو دانلود کردم!
خوبه اون؟
Printable View
خوبه اون؟
بله ميشه . كافيه بعد از اتصال به gps توي " انتخاب نقشه " ، نقشه ي مورد نظر رو انتخاب كنيد .نقل قول:
دقت کالیبرش ضعیفه و دلیلشم خوده نقشه است نه کالیبره کردن دوستاننقل قول:
خوبه اون؟
نقل قول:نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور از کالیبره کردن چیه؟نقل قول:
یعنی نقشه برای smartcom قابل استفاده باشه ...... نقشه های smartcom به صورت فایل jpg (عکس) هستن و وقتی کالیبره میشن میتونیم از اونا استفاده کنیم ......نقل قول:
اون نقشه ی 16 مگی (با اون حجمش) از یه نقشه ی 2 مگی ضعیفتره واقعا؟
راستی!
اگه نقشه ی یه شهر رو بخریم چه طوری میتونیم وارد این برنامه کنیم!منظورم نقشه کاغذی بودا!اصلا میشه اینکار رو کرد؟
نقشه شمال رو کسی نداره ؟
باید برای برنامه کالیبرش کنید.نقل قول:
تو خود برنامه این امکان وجود داره.
شما اگه نقشه خوب دارید، چند نقطه هم توی اون شهر را مشخصاتشو در بیارید و بدید تا دوستان براتون کالیبره کنند.
حجم فایل نشان دهنده خوبی یا بدی نقشه نیستنقل قول:
تازه نقشه تهران هم اون که حجمش کمتره هم جدیدتره هم کامل تر
اگه نقشه ي كاغذي داشته باشي بايد اسكنش كني .نقل قول:
نقشه من - پاسخ به نیاز شما
:10::10::10::10::10:
www.MYMAP.IR
اگه ما بتونیم نقشه ی کامل ایران و شهر های دیگه رو گیر بیاریم چجوری کاغذ به اون گندگی رو اسکن کنیم؟
مسلما نمیشه یک تکه اسکنش کرد . یا باید تکه تکه اسکن کرد. مثلا قطعه های a4 یا اینکه برد بیرون ! جاهایی که پلات می گیرن دستگاهش رو دارن که یک تکه اسکن کنه!نقل قول:
اگه دوربین با کیفیت خیلی خوب هم دارید می تونید ازش عکس بگیرید . البته این کار یکم قلق داره و با کمی تمرین می تونید با عکس گرفتن کار اسکن رو بکنید :46:
پس بهتره که از اینترنت آمادشو گیر آورد!
خیلی دنگ و فنگ داره!
معمولا" نميشه نقشه ها رو به راحتي گير آورد ضمن اينكه اكثرا" قديمي هستن .
نقل قول:
باید نقشه های که به صورت کتاب هستن رو تهیه کنید .
اینجور نقشه ها بسیار کامل هستند و اسکن کردنشون هم راحته.
توی کتاب فروشی های انقلاب راحت گیر میان.
آقا ایول دست گلت درد نکنهنقل قول:
سایت توپ یه
فقط یه موردی این نقشه ها که عکس نیستند!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با توجه به اینکه تو ایران زندگی نمی کنم هر وقت یه شهر یا کشوری میرم کلی با قبله مکافات دارم. راستش بعد یکم گوگل کردن به این برنامه برخوردم. گویا این برنامه با gps کارمی کنه و راحت جهت قبله رومیده درضمن طول و عرض جغرافیایی هم نمیخواد درسته؟ یه چند وقت پیش تو این فروم درخواست دادم تا دوستان واسم کرک شده این برنامه یا یکیو که این قابلیتو داشته باشه بزارن که خبری نشد. حالا تصمیم گرفتم که بخرمش. ولی قبل از خریدن ممنون میشم اگه یکی زحمت بکشه و واسم یه چند تا شات از محیط برنامه بزاره درحالیکه قبله رو نشون میده. میخوام بدونم واقعا اونی که من میخوام هست و ارزش خریدن داره؟ مختصات کعبه رو هم تو یه سایت دیدم البته مطمئن نیستم درست باشه.
N : 21-25-21.10
E : 39-49-34.28
[quote]نقل قول:نقل قول:
فکر کنم این 200 پست من باشه که بدون جواب مونده:18:
علیکم سلامنقل قول:
1- این برنامه پولی نیست و شما لازم نیست برنامه را بخری. می تونی از این سایت دانلود کنی(فقط احتیاج به ساین داره که توی تایپک ساین توضیح داده شده)
2- این برنامه بیشتر به درد ایران می خوره چون نوکیا برای ایران نقشه نداره و این برنامه را دوستان به عنوان جایگزین معرفی کردند.
3- شما اگه برای خارج از ایران می خواهی بهتره نقشه های خود نوکیا را بگیری که هم کامل تره و هم امکانات بیشتری داره
4- ولی اگه فقط برای تععین قبله می خواهی و گوشی نوکیا جی پی اس دار هم داری، می تونی توی جایی که سقف بالای سرت نیست برنامه gps data را اجرا کنی بعد موقعیت مکه(همون که گفتی) را توی گزینه
navigation - options - set distenation - coordinates
وارد کنی بعد از چند لحظه که gps موقعیت را از طریق ماهواره دریافت کنه محل قبله نسبت به موقعیتهای چهار گانه (شمال وجنوب و..) به صورت یک نقطه قرمز نمایش داده می شود
در صورتی که شما جهت شمال را می دانیدبا تنظیم گوشی به سمت شمال جهت قبله به دست می آید ولی اگر جهت شمال را هم نمی دانید بایستی شروع به حرکت در یک راستا بنمایید و فلِش وسط این دایره را به جهتی که حرکت می کنید باشد حال آن نقطه قرمز جهت قیبه می باشد.
[quote=lavsoon4;3265388]من ندارم وگرنه برات آپلود می کردمنقل قول:
[quote=lavsoon4;3265388]مسئوليت لينكها به عهده ي كسي هست كه اونا رو آپلود كرده . اون دوست عزيزي كه نقشه ها رو آپ كرده احتمالا" اكانتش توي 4shared پاك شده و كس ديگري هم نقشه هاي اون شهر ها رو كه خودمم دنبالشم ، كاليبره نكرده .نقل قول:
دوستان
وقتی وارد برنامه شدم چه جوری باید محلم رو تو نقشه پیدا کنم؟
باید صبر کنی تا gps وصل بشه.
چند دقیقه طول میکشه.
با سلام !
آقا من به خاطر این برنامه از ساعت 12 شب تا 6 صبح نشستم و مپ برای شهر خودمون ( زنجان ) درست کردم !
شما هم نامردی نکنین و به من یه کم توضیح بدین که با 6120 کلاسیک ام چطوری می تونم برنامه رو اجرا کنم !
برنامه رو نصب کردم ! مپ هم ریختم !
فقط برنامه به چی پی اس وصل نمی شه !
میگه : Enable a satellite based positioning method first (البته اینو GPS Data میگه )
برنامه هم که اجرا می کنم اون ارم کانکت شدن با GPRS میاد و زود میره !
مشکل از کجاست ؟ :41:
مپ زنجان رو دارم آپلود می کنم !
هر موقع اماده شد حتما میزارم !
نقل قول:
دست شما درد نکنه. حالا امتحان می کنم خبرشو میدم.
فقط یه سوال: این coordinate که من گذاشتم N : 21-25-21.10 E : 39-49-34.28 هر کدوم 8 تا دیجیت داره در صورتیکه موبایل من (N95) فقط میشه 4 تا رقم وارد کنم. حالا کدوما رو باید وارد کنم. درضمن آیا این coordinate واسه کعبه دقیق هست؟
از رپيد شير دان نميشه يه لينک ديگه بزار
بچه!
نمیشه یه گروه تکشیل بدیم یه نقشه ی بی نظیر از ایران درست کنیم!
هر کی واسه شهر خودش و شهرهای اطرافش!!
خدایش بخوایم میتونیما...
من هنوز منتظر رشتما...........................
تورو خدا یکی به ما جواب بده ! فردا ( یکشنبه ) دارم میرم پادگان ، می خوام با برنامه حال کنم بعد برم !نقل قول:
:11:
حیف که من میرم پادگان و گر نه همه ی مپ هارو خودم می ساختم !نقل قول:
یاد گرفتم بد جوری ! ( البته اگه درست باشه ! :31: چون فعلا نمی تونم با جی پی اس کار کنم ! )
فقط چهار رقم اول را وارد کن(N : 21-25) و (E : 39-49)نقل قول:
بله من توی(Google Earth) امتحان کردم. درست بود.
مشکل ما نقشه استنقل قول:
نقشه
نقشه
نقشه
.
..نقشه نداریم
عزیزم اگه یه کم وقت بزاری خیلی راحت می تونی مپ واسه شهر خودت بسازی !نقل قول:
برو فایل pdf تو صفحه ی اول رو دانلود کن و با اون پیش برو ! خیلی خوبه !
دل انگیز جاننقل قول:
باید نقشه ای به صورت (JPEG Image) باشه که بتونی اون رو روش پیاده کنی
من از اول طریقه نصب برنامه را می گمنقل قول:
1- فایل اسمارت کام را دانلود می کنی(فارسیش راحتره)
2- اون رو ساین می کنی
3-توی گوشیت کپی می کنی
4- اون رو نصب میکنی
5- نقشه ها رو کپی می کنی
6-برنامه رو اجرا می کنی
7- gps -gps- اتصال را توی برنامه اجرا می کنی
8- gps - نمایش - حالت نقشه رو می زنی
9- در صورتی که در فضای باز هستی محل شما روی نقشه به صورت یک فلش قرمز رنگ نشان داده می شود.
حال برای اینکه بفهمیم آیا به gps وصل شده ایم 3 راه دارد
اول gps کنار برنامه از آبی به رنگ سبز در آید
دوم
در حای که برنامه باز است از آن خارج می شویم
1- برنامه gps دیتا را اجرا می کنیم
2- position را می زنیم
3- option-satellite را میزنیم
4- چند مستطیل نشان داده می شود
5- باید مستطیل ها سفید بشوند تا ارتباط برقرار بشود
سوم
برنامه مپ خود نوکیا را اجرا می کنیم
بالای exit سه نقطه نارنجی است
باید این سه نقطه سبز شود
6120 کلاسیک که گیرنده gps نداره !نقل قول:
داره ؟
GPS Data که داره و تو لیست گوشی ها نوشتن ! یادم نمی اد کدوم پست بود ولی نوشته بود !نقل قول:
هر چه قدر وایستادم تا سبز شه نشد ! :41:نقل قول:
اون گزینه ی سوم که موجود نیست !نقل قول:
** تو تنظیماتش دو تا گزینه داشت : Network based - Bluetooth GPS . فقط نتورک تیک زده شده ! بلوتوس رو هم فعال کنم ؟