هااااا والا نیدونم داریوش جان:19::11:نقل قول:
میثم کجایی عزیز دل برار ؟:10: نمره های دانشپذیریت تو این سیستم بلبلستان وارد شده؟:20:
Printable View
هااااا والا نیدونم داریوش جان:19::11:نقل قول:
میثم کجایی عزیز دل برار ؟:10: نمره های دانشپذیریت تو این سیستم بلبلستان وارد شده؟:20:
منم همین کارو کردم محسن جان ولی اثری از نمره نیست که نیست:8:نقل قول:
امروز موقع ثبت نامتون بود شاید هنوز نتونستن نمرات رو وارد کنن احتمالا 1 الی 2 روز دیگه طول میکشه
من امروز که رفتم دانشگاه برای سوال گفت این 15 واحد رو دوباره باید ورداری بعد گفتم شهریه هم باید بدم گفت اره گفتم کلاس عملی نداره گفت نه نداره حالا مگه میشه برای 15 واحد 96 هزار تومان بعلاوه 65000 تومان برای شهریه ثابت در کل 162 تومان فقط برای امتحان ادم پول بده مگه دکترا میخام بگیرم کسی از دوستان اطلاعی در این زمینه نداره یعنی چی اخه؟؟؟
نقل قول:
حالا اموزشش رو میزارم میرین به این ادرس reg.pnu.ac.ir سپس ورود به سیستم رو میزنید بعد پنجره جدید باز میشه
سپس در پنجره جدید کد رو وارد میکنید و اوکی رو میزنید
سپس نام و کلمه عبور را وارد میکنید (نام همان شماره دانشجویی و کلمه عبور شماره شناسنامه(پیشفرض))
حالا وارد اکانتتتون شدید در قسمت اموزش =اطلاعات جامع دانشجو=اطلاعات خودتون رو میبینید(در جدول اطلاعات خاصی وجود داره که میتونید بر روی انها کلیک کنید و ریز نمرات را بدست بیاورید)
**** نکته اگر اطلاعات وارد نشده است منتظر بمانید زیرا وارد کردن ریز نمرات کمی طول میکشد
اونایی که نمره رو باید وارد میکردن رفتن جمیعا گل بچینن!×!×نقل قول:
:27:اینا چیشون سره وقته!نقل قول:
اگه میخوای تو این دانشگاه درس بخونی و دووم بیاری باید شدیدا و درحده باشگاهی و فراتر×!×!@#@!#$ ÷ بیخیالی طی کنی!×!
شهریه هم همینه که هست دیگه در هر صورت!
برای درس های ابتدایی و اولیه کلاس نمیزارن معمولا
آزاد هم که کلاس نمیریم همینطوریش ترمی 500-700 شهریه میدیم دیگه
این بازم خوبه
اگر اطلاعیه دانشگاه رو خونده باشی فکر نمیکنم سوال برات پیش میومد
برای اینکه هر سوالی داری جواب بگیری دو کار راحتتر هست یک شماره ساختمان اداری دانشگاه شهرتون رو بگیرید و با انها صحبت کنید یا به دانشگاه برید
اگر تا 31/6/1387 نگرفته باشی نمیتونی اگر مشکل خاصی داری میتونی بری بپرسی دوست من
قابل شما رو نداشت :40: برای جبران یه پرشیا برام بگیری کافیه ...بیزحمت سفید باشه :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
زیر سایه شما دوستان عزیز :11:
نه..چون هنوز به دانشگاه معرفی نشدیم (شماره دانشجویی تو سیستم مرکز ثبت نشده) نه ثبت نام می تونیم بکنیم نه نمراتمون رو می تونیم ببینیم .
محسن جان معلومه صفر کیلومتری هنوز پات به آزاد نرسیده :27: این مبلغ دقیقا یک سوم شهریه ورودی های جدید دانشگاه آزادیاست !نقل قول:
الان رفتم دیدم..معدل رو زده بود اما خبری از نمرات نبود .
الا وارد اکانتتتون شدید در قسمت اموزش =اطلاعات جامع دانشجو=اطلاعات خودتون رو میبینید(در جدول اطلاعات خاصی وجود داره که میتونید بر روی انها کلیک کنید و ریز نمرات را بدست بیاورید)نقل قول:
آخه من کد کاربری .و رمز عبور ندارم.چجوری بایذ تهیه کنم؟
میثم جان نبین! مزش میپره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما سفارشه دیگه ای داشتی رودرواسی نکنی ها یه وقت!
پرشیا جدیدا موتورشون چینیه جوش میارن به درد نمیخوره
پرادویی، کمری ای چیزی نمیخوای؟
هه هه بچه این جارو.من مشروط درس شده بودم تو دانشگاه هم واسه ثبت نام گفتن فقط یه درس افتادی اونم مبانی کامپیوتر ولی اینجا رو نگا کنید: :18: اون پایین صفحه هم معدل رو نیگا کنید:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میام این قسمت ، فقط تیترهایی مثل اینا رو میده :نقل قول:
رديف ترم وضع و نوع ترم اخذ شــــده واحد گذرانده اعلام نشـده واحد ناتمام حذف شــــده رد شــــده معدل مشروط شهريه
ترم متوالي ترم کل متوالي ترم متوالي
گزینه یا لینک دیگه ای رو میزنی ؟
کمری که روم نمیشه..پرادو هم خز شده..حالا از نزدیک می بینمت خشکه حساب میکنیم :34:نقل قول:
تو همون صفحه در قسمت وضع و نوع ترم روی مشغول به تحصیل کلیک کن.نقل قول:
محسن جان الان شدیم 2 نفر.نقل قول:
من تو آموزش دانشگاه نمره هام یه چیز دیگه بود اینجا یه چیز دیگست.
بچه ها!!!
ببینم یه جوانمرد پیدا میشه به ترتیب از اول (از آدرس سایت گرفته به بعد) موضوعات رو در یه پست خلاصه وار مطرح کنه؟
اخه یه سوال مهم برای ادم پیش میاد اونایی که رد شدن مگه چند تا اوردن ما که از 5 تا 5 تا رو اوردیم یعنی میشه اونایی که رد شدن از 5 تا بیشتر اورده باشن
من فکر می کنم اینا نمرات رو اشتباه وارد کردن
داریوش جان اگر اون جداول صفحه قبلی رو ببینی که من گذاشتم متوجه میشی اگر تو اکانتتون نبود تا فردا صبر کنید انشالله میاد
تو این قسمت من چیزی نمی بینم ! فقط عنوان رو می بینم . فقط یه کادر هست که این عناوینی که گفتی رو نوشتهنقل قول:
به احتمال 100 درصد نمرات اشتباه وارد شده.من مشروط درس شدم ولی تو سایت همه درسا رو زیر ده زده.در صورتی که تو آموزش که مسئول آموزش نیگا کرد فقط 1 درس زیر 10 بودم از روی لیست.نقل قول:
احتمالا هنوز نمراتتون وارد نشده.نقل قول:
مرسی!
بابا من تو وارد شدن موندم!×!
یوزر وپس چیاس؟
یوزر شماره دانشجویی و پس شماره دانشجوسس +شناسنامه!
قبول نکرداهه!×!
اقا جان بچتون به ما هم بگید یوزر و پسورد رو از کجا گیر بیاریم؟!!!
یوزر همون شماره دانشجویی و پسورد هم شماره شناسنامه هست .
این که گفتی یعنی چه؟!!!شماره دانشجویی کدومه؟
تا اونجایی که یادمه شما می خواستی بهمن ثبت نام کنی..بنابراین باید تا اون موقع صبر کنی شماره دانشجوییت بیاد ..اگه الان ثبت نام کردی باید بری دانشگاهی که ثبت کردی ، شماره دانشجوییتو بگیرینقل قول:
خوب اگه اینطوری باشه یعنی در عرض 2 سال کارشناسی میگیری درستهنقل قول:
با چه فرمولی به این نتیجه رسیدی محسن جان ؟!:18:نقل قول:
خیلی درسخون باشی و ترمی 20 واحد برداری + تابستون (اگه بدن) = 6 ترم = 3 سال + این ترم = 3.5
شما ترمی چند ماه حساب می کنید مگه
دوم اینکه خیلی مهمه شما بچه کجایید و ایا نمراتتون دقیقا مثل ما است یعنی زیر ده و در خود اعلام نتایج به شما مشروط گفته بودن یا قبولی بعد اینکه ایا در ریز نمراتتون که از دانشگاه گرفتید نمراتتون فرق می کرد؟
مهم حتما جواب بدید چون اگر به نتیجه ای که فکر می کنم برسم باید برم دانشگاه خرابشده
بابا اینقد آمار و احتمالات نمیخواد که!
یه دفه بیاید درسه آمار و احتمالات مهندسی بزارید دیگه!
هر سال 2 ترمه
تابستون هم یه ترمه نیم وجبیه که حساب نمیشه
همونطور که میثم گفت حداقل 7 ترم یعنی 3 سال و نیمه!
که در کله امثال من روی 9 ترم به بعد حساب میکنن یعنی 9 ترم!
این چند تا واحدی هم که بیافتی خیلی تاثیر نداره! بازم اگه خیلی درس خون باشی میتونی 7-8 ترمه تموم کنی!
ریزنمرات موضوش چیه؟
دوستان مگه هر 3 ماه یک ترم نیست؟
شما ریز نمراتتون رو ندیدید در سایت همون امار خفن درس خوندنتون رو میگم
ایول داری حاج محسن !نقل قول:
در سال فقط دو ترم وجود داره که هر ترم نرمالش 4ماهه + 15 روز امتحانات
یعنی شما 9 ماه تحصیلی داری درست مثل دبیرستان..مگه شما تو دبیرستان 3 ترم در سال داشتی ؟!
می مونه 3ماه که برای تابستونه و اونم یه نیم ترمه چون 6 واحد بیشتر بهت نمیدن
یعنی من بگم قبول نمیکنن
آقا ما تازه 8 آبان باید بریم ثبت نام.من نرم افزار تهران قبول شدم و قبولی کامل هم شدم،اگه مشروط بودم ثبت نام فردا بود.حالا 8 ام برم ببینم شماره دانشجویی و این خرت و پزت هارو یهمون می دن یا نه؟!یه موضوع دیگه اینکه تو سایت پیام نور نوشته مهلت انتخاب رشته فقط تا 9 آبانه.کسی خبر داره ماها که تازه ثبت ناممون 8 ام هست چی کار باید کنیم؟؟!حالا مثلا اگه واسه ثبت نام مشکل بخوریم و ثبت نام تاخیر بیفته باید چه کنیم؟!!
مگه میشه منم نرم افزار قزوین قبولی کامل داشتم اما رفتینم گاومون زاید مشروط شدیم :10:نقل قول:
تو هم میای پیش ما حتما ریز نمراتت رو ببین بعد به ما هم بگو :11:
به جان خودم من تحت نظارت تهران قبول شدم!!!!قزوین نیستم.تو که گفته بودی مردود شدسی که ناقلا!!!منتظر ثبت نام بهمن بودی!نمی دونم.ار نمره هام خبر ندارم.احتمالا منم ...!!!(-:یه موضوعی که خیلی برام عجیب بود این بود که من پرند رو هم زده بودم،ولی اونو مردود شدم و تحت نظارت تهران قبول شدم.البته شهر ری هم قبول شدم.محسن به نظرت شهرری بهتره یا تهران؟!از لحاظ درس خوندن و نمره گرفتن می گم!!!من که درس بخون نیستم،حالا اگه شهرری نمره دست استاد باشه و بتونیم فرغون بیاریم بریم سراغ مخ استادا برم شهرری؟!!!
با لودر هم بری کاری نمیتونی بکنی
همش با دستگاه صحیح میشه و فقط تشریحی ها دست استاد هست
منظورم از قزوین این بود که من در قزوین ثبت نامم رو تمام کردم شما چرا نکردی یعنی انقدر دیر
اما بله من مردود شدم اما برادرم قبول شده و به همین دلیل از نام کاربری من استفاده میکنه اوکی
من خودم دارم میخونم اگر اسفند اومد امتحان بدم البته برای دولتی نیز دارم میخونم
به نظرم تهران بهتر باشه اگه واقعا مخ زن باشی مخ تهرانی هم میزنی نباشی که هیچ
تو پست های قبلی گفتم.تا جایی که من شنیدم دانشگاه تهرانش 2000 تا ظرفیت داره،ولی احمق ها 13000 تا قبولی دادن،حالا مثل گل موندن تو خر!!!!
اول که گفته بودن مشروطی ها بیخیال ثبت نام شن و قبولی ها بیان ثبت نام،
ولی بعد دیدن خیلی ضایست مشروطی هارو رد کنن واسه همین ثبت نامو 10-15 روز تعویق انداختن تا تو این مدت یه دانشگاه بسازن 11000 تا دیگه رو هم جا بدن!!!
البته مشروطی هارو منتقل کردن به ساختمان کوهسار که تو شهران هست(کاش منم مشروط بودم میفتادم شهران!!چون بهم نزدیکتره تا خیابان ویلا).
خلاصه حالا باید 8 ام برم ثبت نام ببینم چجوریاس!منم شنیدم که سایت یه چیز دیگس،پرینت های دانشگاه یه چیز دیگه!
تو چند تا پست قبلی هم گفتم یکی از دوستام مردود کامل شده بود رفت لشکرگ واسه اعتراض،جواب کنکورشو آوردن گفتن تو که قبول شدی!!!واسه چی اومدی اعتراض؟!!!!!!!!
حالا بعید نیست ما هم بریم بگن ردی!!!
ولی دور از شوخی تو هم می رفتی یه سر ساختمان لشکرگ شاید یه جوابی می داد.
شما که قبولیه کامل شدین نمراتتون از من که مشروط درس شدم پایینتره.:18:نقل قول:
اینا فک کنم یه گندی زدن خودشونم خبر ندارن
بابا رو قبولی و مشروطی حساب نکنید!×!
اینا بد تو شیش و پنجن!×!
دوستان امروز من پرسیدم گفتم که نتایج قبولی زدید ولی ریز نمرات بدون استثنا رد شده هست چجوری گفتن باید بری تهران جاده لشکرک من که قزوینم حالا حوصله می خواد ادم بره تهران
کسی از دوستان که تو تهرانه میتونه بره امار بگیره ببینه چجوریاست
من که شماره تلفن دانشگاه رو گرفتم ولی همش بوغ اشغال میزنه
حالا اگر کسی از دوستان میتونه بره پیگیری کنه تو تهران یه شماره به ما بده ما باهاش در تماس باشیم
ما که با این تهران اشنا نیستیم چه میدونیم جاده لشکرک کجاست میریم اونجا گم میشم
من فکر می کنم اینا ریز نمرات رو اشتباه وارد کردن و می خوان حسابی تیغ بازار کنن اگه کسی از دوستان میتونه بره به ما هم خبر بده که بتونیم از طریق تلفن با هم در تماس باشیم ببینیم چه کار میشه کرد من که سعی میکنم امروز دانشگاه رو بگیرم