ت س ر ا ه
نفر بعدي بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ستاره
------
ا ه ر ی ک ر و
واسه چي سايت ممكنه به خاطر اين كلمه شيلتر بشه؟ :18:نقل قول:
پلاستيك كه نه كلمه مبتذليه نه 30 يا 30 كه :18:
امون از دس اين سيستم شيلترينگ كه معلوم نيس چه چيزاييو شيلتر مي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه كوير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا چرا بن شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گ - و - ف - ر - ه - ا - د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : تقريبا " يه كلمه نا مركب و فارسي " بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هاگفوردنقل قول:
ا - ب
اینو دوباره نوشتم چون قبلی اشتباه جواب داد جوابش نصف بابا نیست:31::31:
برم ببینم ستاره رو واسه چی بن کردن.
به خاطر حروف 2-3-4نقل قول:
فکر کنم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=226352&page=4
فرودگاهنقل قول:
آبنقل قول:
ا - ا - ا - ت - ز - س - س - س - گ - ل - م - ن - ی - ی - ی
راهنمایی : نام یک مکتب
هاگفور چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواب درس فرودگاه بيد كه elvish گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه كوير و اينتر د لاوم واسه اسپم دادن تو همون تاپيكي كه elvish داد بن شدن ، هنوز تو قسمت اخراجيا نزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با سه تا از حرفاي كلمه اي كه گذاشته بودم مي شه يه كلمه مبتذل يا 30 يا 30 درس كرد كه از اين كلمه شونصد حرفي اي كه تو گذاشتي مي شه چل پنجاتاشو درس كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگزيستانسياليسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا - ه - گ - ه - ر - و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : چون به نظرم خيلي آسونه فعلا راهنمايي نمي كنم :21:
همچنان تو کفم خوب یه راهنمایی کنید منم بگم دیگه
نقل قول:از اون شکلک چیزی به نظرتون نمیرسه؟نقل قول:
ا - ه - گ - ه - ر - و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه ها
ت-گ-ب-ش-ا-و
نقل قول:
دوست عزیز شاید این گهواره باشه :31:
س-و-ع-ر-ن-د-ی-ه-ل
راهنمایی: نام یک پرنده زیبا :27:
گهوارهنقل قول:
نقل قول:
آبگوشت
ا - ا - ر - ک - م - و - ی
راهنمایی : در ارتباط با ماهی و خیلی ساده
كلمات مفرد به كار مي بريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كلمه درس " گهواره " بيد كه ايمان و الويش گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عروس هلندي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خيلي پرنده خوشگليه با اون لوپاي سرخش عين يه بچه خجالتيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا چن روز پيش خيلي اتفاقي عكسشو ديدم مي خواسم به عنوان امضام بذارم كه يادم اومد من دلفينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آكواريوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ب - و - ا - ا - ل - ل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : فارسيه خوردنيم هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبالونقل قول:
ب - و - ا - ا - ل - ل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : فارسيه خوردنيم هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ-و-ی-س-ل-ز-ب
راهنمایی:یه نوع غذا
سبزی پلونقل قول:
ا - ا - پ - پ - ت - ل - ی
راهنمایی : نوعی گیاه
منظورت پاپاتیا هست ؟ :31:
ن-ا -ا-س-ی-ک-ن-و-پ
یه مارک ههست :31:
دلفین جان از شما بعیده دانشگاه هاگفورد تو هری پاتر رو نشنیده باشی:31:نقل قول:
قرار بود کلمه ای که میگیم معنی داشته باشه. بقیه اش رو خدا کریمه!
توش نایک هم داره؟نقل قول:
خیر، حروف درسته.نقل قول:
نه نداره ! :31:نقل قول:
مارک مال وسایل خانگی هست :46:
پاناسونیک
از گفتن کلمه معذورم - هنوز رو حرفم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط دانشگاه هاروارد و دانشگاه استنفوردو شنيده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پاناسونيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
د - ر - م - ا - ب - و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : اسم يه جاي خارجكستاني تقريبا اسرار آميز بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برمودا
از گفتن کلمه معذورم - هنوز رو حرفم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين دفه رو از خر شيطون پياده شو يه كلمه بگو مطمئنم يه بار بگي خوشت مياد مشتري مي شي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جون دلفین راه نداره
تو بگو . تعارف نداریم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیز ...
باشه اين دفه رم من مي گم ولي دفه آخرت باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ن - ر - گ - چ - و - ي - ي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي : ساعتش معروفه البته نه از اون لحاظ ، از اون لحاظ :21: :27:
گرینویچ
بازم بگو که خوب داری میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسام خان حال میده کلمه رو حدس بزنی و بدون گفتن کلمه ای راحت پست بدی؟
کوتاه بیا دیگه، لطفا.
آخه دلفین اذیت میکنه
ما كلمه مي خوايم يالا ، ما كلمه مي خوايم يالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه تسلیم ، فقط به خاطر روی گل نشسته ات :31: :40:نقل قول:
بگین ببینم این چی میشه؟
م س ن ن و د
راهنمایی : مرد کوتوله و معروف برنامه کودک شبکه 2
سمندون :دینقل قول:
خودتون کلمه بگین حال ندارم فک کنم :10:
فکر کنم به حد کافی اسپم داده شد.
ا - ا - پ - پ - ت - ل - ی
راهنمایی : نوعی گیاه!
بابا اینو قبلا هم نوشته بودی یه چیز دیگه بنویس ~x(
ر-ه-ر-و-ف
آسونه راهنمایی نمیکنم :31:
نه راهنمايي كن
امضام هست
دیگه خیلی ضایع شد :31:
فروهرنقل قول:
و-ن-ل-ا-ی-ت-س
اگر نتونستید بگید راهنمایی کنم...
خوب سخته ، راهنمايي كن !
آخه اگر راهنمایی کنم دیگه خیلی راحت میشه.
اسم یک زیر دریایی رویایی...
بابا خب من یه راهنمایی خیلی ضایع کردم تو هم بگو دیگه :31: