Nelly Furtado
Printable View
Nelly Furtado
نقل قول:
درسته...آفرین..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این johnny cash نه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته :31:
عکس بعدی رو بیا!
نقل قول:
بفرمایید این هم فقط برای شما....
بگو ببینم این خواننده معروف انگلیسی کیه...؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
elton john نيست ؟؟؟؟
نقل قول:
بله درسته....آفرین.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكس بچگيه كدوم خواننده است ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابلوئه با این قیافه عربیش: هیفا
اشتباه نگفتم که؟
درسته ... !
بعدي رو بذار كه منتظريم
فکر کنم همه بشناسینش! پس هر کی زودتر بگه!!:31:
ریهانا نیست؟
عینک دودی زده چشو چالش معلوم نیست
نه! راهنمایی کنم؟ producer خیلی از آهنگاش Timbalandه.نقل قول:
لطفا بیشتر راهنمایی کنید....اگه ممکنه یه عکس دیگه هم ازش بذارید این زیاد مشخص نیست.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه یه راهنمایی دیگه: در سال 2001 در 22 سالگی بر اثر سقوط هواپیما جان خود را از دست داد.نقل قول:
باید Aaliyah باشه نه...؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره خودشه! نوبت شماست.نقل قول:
نقل قول:
اگه گفتید این کیه....؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اممم...
امم..
ام..
بسه دیگه زیاد فک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gerard Way
My Chemical Romance singer
اینه ...؟
بلی بلی...درسته...... آخه ی جرارد وی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....من خیلی خوشم می یاد از این گروه ......نقل قول:
من بگم.....Kurt Cobain خواننده گروه نیروانا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب عزیز عکسو میذاشتی دیگه شرمنده به خدا کاملا درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چه عجب .....نقل قول:
who is this?!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Billie Joe Armstrong
yaeh....درست می باشد...نوبت شماست.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به راهنمایی نیازمندیم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكسرو نمايش نميده ! حتي url ش جواب نميده . ميشه دوباره آپلود كني ؟
این عکس قبلی که آپلود کرده بودم:
و برای راهنمایی عکس جوونی هاش! (فکر کنم خیلی راحت باشه دیگه، ولی اگه بازم راهنمایی لازم داشت بگین)
Mark Knopfler قبلا خودم ازش عکس گذاشته بودم...
نقل قول:
Sorry من همه صفحه ها رو ندیدم، نمیدونستم تکراری هست.:20: در هر صورت درسته :46:
اشتباه شد! یکی گذاشته بود، من جواب داده بودم...نقل قول:
حالا اینو بگید...
کد:http://s3.supload.com/free/big1.jpg/view
من گذاشته بودم:31:نقل قول:
کمی راهنمایی نمایید لطفا:13:
آخ آخ شرمنده اینقدر دیر شد... :41:
گروه 16 نفره ( شاید پرجمعیت ترین) سمفونیک متال از کشور آلمان. نفر اصلیه گروه ظاهرا افغانیه! فکر کنم تا حالا 4 تا آلبوم دادن که آخریش 2007 ه
ماشالا دوست عزیز چه قدر سوالاتت سخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...الان 2-3 روزی می شه که این سوال رو گذاشتی امروز هم صبر می کنیم اگه کسی نتونست جواب بده بیا خودت جوابش رو بگو تا یه عکس دیگه گذاشته بشه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آسونه به خدا! فکر کنم اغلب بروبچ سر نزدن اصلا! این هم یه عکس دیگه...
کد:http://s3.supload.com/free/iuf.jpg/view
خیلی سخت بودا!
بیاین جوابو بگین دیگه
نمی دونم...اما به هرحال نمی تونیم منتظر بمونیم که .... هر کی می خواست شرکت کنه توی بازی حتما سر زده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موافقم jamalu عزیز فکر کنم بهتر باشه جواب رو بگید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: