دوستان دانشگاه مجازی به چه صورت هست برای مقطع ارشد
من میخوام ثبت نام کنم
هزینه هاش گرونه؟؟
چه رشته هایی داره؟؟
Printable View
دوستان دانشگاه مجازی به چه صورت هست برای مقطع ارشد
من میخوام ثبت نام کنم
هزینه هاش گرونه؟؟
چه رشته هایی داره؟؟
تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد:
به گزارش روابط عمومی مرکز آزمون، آزمون کارشناسی ارشد سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ 22،23و24 اردیبهشت ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد. 500 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده اند که از این تعداد 43 درصد زن و 57 درصد مرد هستند.
این گزارش می افزاید، توزیع کارت این آزمون بصورت اینترنتی از طریق سایتاز ساعت 11 صبح روز دوشنبه مورخ 19/2/90 آغاز میشود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت. داوطلبان این آزمون میتوانند با وارد نمودن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت نمودهاند نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.کد:www.azmoon.org
در ادامه این گزارش آمده است، اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای دوشنبه مورخ 19/2/90 لغایت چهارشنبه مورخ 21/2/90 صبحها از ساعت 9 الی 13و بعد از ظهر از ساعت 14 الی 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام نمایند. داوطلبان لازم است در این خصوص به اطلاعیه ای که روز يكشنبه مورخ 18/2/90 از طریق روزنامه آفرینش منتشر و بطور همزمان در پایگاه روابط عمومي مرکز آزمون به آدرس pubr.azmoon.net قابل مشاهده است مراجعه نمایند.
روابط عمومی مرکز آزمون
دانشگاه آزاد اسلامی
تاریخ خبر : 15/2/1390
سلامنقل قول:
مجازی رو زمان ثبت نام کنکور باید بزنی گزینه اش رو . و البته زمان آزمون باید گزینه درخواست مجازی رو بزنی که با توجه به همون رشته و همون درصدهای کنکورتون ممکنه قبول بشید البته ظرفیتش پایینه و اکثر پیام نور تونسته ظرفیت بگیره . با توجه به نتایجی که اعلام شد فکر میکنم باید رتبه خوب بیارین .
واسه هزینه هاش هم هردانشگاهی هزینه خودش رو اعلام کرده
اینجا درباره مجازی بیشتر اطلاعات هست :
کد:http://www.unp.ir/education_37.htm
مثلا شهریه دانشگاه تهران واسه مجازی :
شهریه نیمسال دوم تحصیلی سال تحصیلی 89-90ردیف شهریه مبلغ شهریه ثابت در هر نیمسال 3.500.000 شهریه متغیر یک واحد درسی 1.000.000 شهریه متغیر یک واحد پایان نامه 2.000.000 شهریه متغیر دروس کمبود و جبرانی متناسب با شهریه آن درس در مقطع کارشناسی مجازی
این ازمون که 4 عصر برگزار بشه چه قدر طول میکشه؟ یعنی چه قدر وقت میدن؟نقل قول:
جدا ؟!نقل قول:
من چرا رو کارتم ساعت رو ندیدم ؟
حدودا 5 درس واسه عصر بود هرکوم 20 سوال میشه 100 سوال و فکر میکنم حدودا 100 یا 120 دقیقه ............
یه جدول توی سایت هست سایت ازمون که اسم رشته رو انتخاب کنید ساعت برگزاری رو میدهنقل قول:
از دوستان، ديروز چه كسانى كنكور داشتن؟ من حسابدارى بودم، علوم تحقيقات تهران زده بودم. خيلى عجيب بود كنكور امسال. تا سال 88 160 دقيقه وقت ميدادن و هر درس 20 سوال يعنى مجموعا 100 تا. اما سال 89 به همين تعداد سوال 210 دقيقه وقت دادن. حالا امسال، يعنى 90، هر درس 15 سوال بود، يعنى 75 مجموعا و 180 دقيقه وقت!!! سطح سوالا واقعا آسون بود و به جرات ميگم رتبه 1 تا 5 ميارم! البته يه چيزيش سخت بود! كم بودن سوالا! هر غلطى كه ميزديم حدود 7 درصد منفى ميشد!!!
برای ارشد تغییر رشته کار درستیه؟ و اینکه زبان چه قدر مهمه؟
سلامنقل قول:
بستگی به علاقه ات داره
زبان هم بستگی به رشته و دانشگاه قبول شده داره
برای بعضی رشته ها از نون شب هم واجب تره
بابا خوش بحالت ......نقل قول:
آره وقتش خیلی زیاد بود همه کلافه شده بودن
من راستش لیسانس حسابداری دارم اما بس که متنفرم از رشتم تصمیم گرفتم واسه ادامه رشته دیگه ای بخونم
راستش من ارشد آزاد مدیریت دولتی-منابع انسانی شرکت کردم سوالات بد نبود منم اگه یک ماه بیشتر خونده بودم همه رو بالا میزدم
حیف کم خوندم ........................
راستی فراگیر هم اقتصاد شرکت کردم اما آزمون فراگیر رو سنجش طرح میکنه و سخته سطح سوالاتش..
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره انتشار كارنامه نتايج اوليه و نحوه تكميل فرم انتخاب رشتههاي تحصيلي اينترنتي براي داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390
1390/02/25 - 15:14
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1390 ميرساند كه كارنامه نتايج اوليه آزمون مذكور اوايل هفته آينده بر روي سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده خواهد بود و داوطلبان براي دسترسي به نتيجه آزمون خود لازم است شماره داوطلبي يا شماره پرونده و هم چنين مشخصات شناسنامه اي خود (نام خانوادگي و نام ، شماره شناسنامه و تاريخ تولد) را وارد نمايند. ضمناً :
1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشتهها ميباشد، از روز سه شنبه 3/3/90 در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دسترس خواهدبود. آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي ميشوند درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، ميتوانند از روز پنجشنبه 5/3/90 لغايت روز دوشنبه 9/3/90 به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه ونسبت به دريافت آن اقدام نمايند.
2ـ به داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1390 توصيه ميشود، ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام نموده و كد رشته محلهاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته امتحاني مجاز و يا كد رشتههاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب نمايند و پس از آن كد رشتههاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيشنويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محلهاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محلهاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح پنجشنبه 5/3/90 لغايت ساعت 24روز دوشنبه 9/3/90 ميباشد. براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام نمايند. بديهي است پس از تاييد نهايي كد رشته محلهاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
.
من شنبه 24 ارديبهشت كنكور ارشد داشتم ، مديريت تكنولوژي دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات. تعداد سئوالات هر ماده درسي شده بود 15 تا. سئوالات تئوري هاي مديريت هم واقعا مسخره بود . همه اش از كتاب مديريت جاسبي بود يعني اگه خداي مديريت هم باشي و اون كتابو نخونده باشي نميتوني تست بزني چون كلمه به كلمه جوابها با اون كتاب همخواني داره . اقتصاد خرد و كلان 50 زدم زبان هم تو همين مايه ها . توليد 40. نميدونم چي ميشه . نتايج رو 5 ماه ديگه اعلام ميكنن. آدم تا اون موقع كپك ميزنه.
من مدیریت دولتی منابع انسانی بودم.نقل قول:
بنظرم سوالات خیلی ناشیانه و غیر استاندارد بود خیلی...............
مثلا تئوری سازمان و آمار افتضاح بود تئوری سازمان سوالات عجیب بود و برای آمار هم که تا تونسته بودن احتمال آورده بودن.
بهبود و بازسازی و منابع انسانی و اقتصاد و زبان و مدیریت مالی خیلی آسون بود.
حیف.....
اگر فقط یکماه دیگه خونده بودم مطمئنا با رتبه خیلی خوبی قبول میشدم اما الان به قبولیم شک دارم.آخه تعداد شرکت کننده های امسال شاهرود هم زیاد شده بودن.
سال قبل سال اولش بوده حتی کسی میگفت 3تا درسش منفی بوده قبول شده بود.
امسال حدودا 750 نفر مدیریت 2تاگرایش شاهرود شرکت کرده بودن.حدود 100 نفر غایب داشت.
کد:http://www.farhangblue.blogfa.com/comments/?blogid=farhangblue&postid=157&timezone=12600
نتایج ارشد اعلام شده رو بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده شده
گفته بودن از صبح میاد کهنقل قول:
من الان هم با شمارده داوطلبی هم با پرونده میزنم میگه همچین مشخصاتی پیدا نشد
جالبه رو فیلد های نام و نام خانوادگی که میری فارسی نمیشه و همون انگلیسیه تایپ میکنه
داوطلبي با چنين مشخصات موجود نمي باشد
اه خدا رو شکر من هم هر بار که میزنم همین پیغام رو میزنه ترسیدم اخه من اون 3300 رو نریختم دوستان از بین شما کسی هست که اون 3300 رو نریخته باشه به حساب؟
الان باید چیکار کنیم؟کاش لااقل الان خود سنجش واسه این مشکل راه حلی میذاشت
آقا شما رشتت چی بود ؟نقل قول:
چون الان تو سایت های دیگه که دارم نگاه میکنم بچه همه رتبه هاشون رو فهمیدن ! :18:
منم با فیر فاکس و کروم که میرفتم میگفت داوطلبی با چنین مشخصاتی موجود نمیباشد ولی با اینترنت اکسپلورر که رفتم راحت جواب داد!!!!!!!
سلام.
ظاهرا طراحان سایت سازمان سنجش، یک قابلیت کیبورد اتوماتیک روی سایتشون گذاشتند (همون که نوشته بود: لطفا کی بورد خود را در حالت En قرار دهید) که این کد فقط در مرورگر Internet Explorer جواب میده.
در صورتی که بخواهید از Firefox یا Chrome استفاده کنید، باید خودتون نام و نام خانوادگی رو به شکل کیبورد های عربی بنویسید. مثلا "ی" رو با "ي" جایگزین کنید، "ک" رو با "ك" و ... .
موفق باشید.
اون پیغام رو همون اول بخاطر ترافیک سایت برا اکثر بچه ها میزد
من واسه کسی میخواستم ببینم 2ساعت زدم نشد من هربار روی فیلد کلیک میکردم و اون اطلاعات وارد شده رو روش کلیک میکردم
تا بالاخره مجدد اطلاعات رو وارد کردم شد .
ضمنا در وارد کردن اطلاعات فایرفاکس با اکسپلورر هیچ فرقی نداره فقط کلا در حالت انگلیسی قرار بدید
چه سایتی ؟نقل قول:
سلام
من رتبه 235 مهندسی محیط زیست شدم به نظرتون میتونم شبانه قبول شم ؟ راستی الان نمی دونم بعد از شبانه اول پیام نور رو بزنم بعد غیر انتفاعی یا برعکس ؟ ممنون
سلام خدمت دوستان
این رتبه آخرین فرد مجاز چند برابر سهمیه هست؟
به 2 برابر سهمیه دل خوش کنیم یا نه؟
چون خیلی خیلی بیشتر از 2 برابر ظرفیت سال های گذشته هست
دوستان فقط رشته های مدیریت رو من سایت میذارم ببینید
کد:http://mba.parsiblog.com/
کد:http://modir.ir/default.aspx
کد:http://www.farhangblue.blogfa.com/
من رشتم معماریه پس چرا هر چی میزنم جواب نمیده و میگه چنین داوطلبی وجود نداره؟؟؟؟ تازه با کیبورد EN انگلیسی مینویسه
--------------------------
با کیبورد عربی دیدم نتیجرو غیر مجاز:37:
چند بار تست کنید تا نتیجه بگیرید منم مشکلو داشتم پس از چند بار آزمایش وارد شدنقل قول:
رتیه آخرین فرد قبولی در رشته ای سال قبل بوده 70.
حالا من امسال رتبم شده 105. آیا در این رشته قبولم؟
شما جايي نمی شناسين که برای رشته کامپيوتر بگه با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شن؟
سایت مدرسان هستنقل قول:
سایت های مهستان و ماهان هم هستنکد:http://www.modaresanesharif.ir/index.php/entery
کسی هست که بخواد برای ارشد درس بخونه؟ من تنهام میخوام با یکی همراه باشم
سلام
کسی میدونه این رشته های آموزش محور(اینایی که پایان نامه نداره) چه طوری ؟
بدرد میخوره یا نه؟
میشه باهاشون واسه دکترا خوند یا نه!میشه رفت خارج یا نه؟
بعدشم این دانشگاه های بین المللی که شهریه هاشون هم زیاده چطوریه؟
زبان اینگلیسی تدریس میکنن؟اعتباری دارن تو خارج؟واسه قبول شدنشون باید مصاحبه کرد؟مصاحبش راجع به چیه؟پ
ممنون
شما که خودتون دارین یکی یکی سوالارو هم جواب میدین ؟!!!نقل قول:
من اطلاعات دارم اما وقت ندارم الان . کمی زیاده مطالب . برم بیام مینویسم
به نام خدا
خوب ببین اول گفتن که :
مديركل دفتر گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از عدم امكان ادامه تحصيل دانشآموختگان دورههاي مجازي مقطع كارشناسي ارشد آموزش محور خبر داد.
بعدش بحث خیلی داغ شد تصمیم گرفتن که :کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=1&nid=7384
دانشآموختگان كارشناسي ارشد دورههاي مجازي می توانند در مقطع دكترا ادامه تحصیل دهند
در مورد دانشگاه های بین الملل خودم دنبالش بودم باید تافل داشته باشی و یا آزمون زبان میگیرن که باید نمره حداقل 5 بیاری . که کلا به زبان انگلیسی هست دوره ارشدش .کد:http://www.msrt.ir/txtlstvw.aspx?LstID=1b8811a5-31ff-4fed-9eb9-dbab080aa315
در مورد اعتبارش هم مشخصه دیگه هر چی دانشگاههای ما پولی تر باشه اعتبارش کمتره . اما واسه خارج از کشور حقیقتا اطلاع ندارم . ضمنا آزمون داره . هر کدومشون هر ترم دانشجو میگیرن و آزمون و سپس مصاحبه دارن .
جهت اطلاعات بیشتر از دانشگاه های بین الملل اینجا رو چک کنید :
کد:http://www.unp.ir/education_45.htm
دوستان برای اماده شدن واسه کنکور کارشناسی ارشد چیکار باید کرد؟
یعنی من الان سال دوم ترم 4 هستم و ایشالله پاس میکنم این ترمم همه شو کی بخونم و چیارو بخونم؟
رشتم عمران سازه هستش از دانشگاه آزاد
نقل قول:
اولا من نشنیده بودم که دانشگاه آزاد رشته سازه تو لیسانس داشته باشه؟
میشه کمی توضضیح بدید راجع به رشتتون!
بعدشم شما فعلا ترم 4 هستید و هنوز حداقل 1 سال مونده تا بخواهید شروع کنید
بچه ها معمولا از سال آخر شروع میکنن به خوندن.
مثلا شما همین تیر ماه فرض کن ترم 6 رو تموم کردی! میای از آخرای تیر شروع به خوندن میکنی تا اسفند که آزمون ارشد هستش و تو این مدت ترم خودت رو هم میگذرونی و بعد از آزمون هم ترم بعدی رو پاس میکنی!
البته ترم 7 رو که داری برای ارشد میخونی رو باید سبک برداری و درسایی که باید سر کلاس بری و کار میبره و خوندنش سخته و برنداری!
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
من دفتر چه شماره 2 کارشناسی ارشد رو میخوام یا یه چیزی که توش نوشته باشه هر رشته ایی توی کدوم شهر هست .
نقل قول:
دفترچه راهنمای انتخاب رشته ارشد 90
لینک دانلود از سنجش :
کد:http://www6.sanjesh.org/Download/zip/Arshad90-D2.zip
کسی که مثلا دانشگاه آزاده میتونه ارشدو سراسری قبول شه؟