حالا من چكار ميتونم بكنم ؟ اخه 3 نوع بازي بيشتر توي بازار نيست كه من هر سه رو امتحان كردم. اگر راهي به ذهن شما ميرسه به من بگوييد لطفا.
Printable View
حالا من چكار ميتونم بكنم ؟ اخه 3 نوع بازي بيشتر توي بازار نيست كه من هر سه رو امتحان كردم. اگر راهي به ذهن شما ميرسه به من بگوييد لطفا.
1.هر سه تاشو تا اونجا میری از بازی میندازه بیرون ؟
2.اون کاری که گفتم انجام دادی سیوش رو کپی کنی ببینی مشکل از بازیه یا سیوت ؟
3. اگه تو هر سه تا سیوت جواب نداد با یکی از بازیها که مطمئنی (منظورم شرکتشه ) دوباره تا اونجا برو جواب نداد ایراد از بازیه
شما شرکت پردیس رو امتحان کن چون من اونو بازی کردم کامله
موفق باشی
من چند بار از سيوها ي قبلترش باز كردم و هر سه تا سي دي رو امتحان كردم ولي باز هم نشد. درضمن اين بازي توي بازار به سختي گير مي ايد و من بعد از دو روز گشتن تونستم اين سه نوع رو گير بيارم . يارو ميگفت كه يكي از سي دي ها اصل خارجي هستش اما دو تا ي ديگه ايراني . البته يكيش سانسور شده بود اما در كل همشون همين مشكل رو داشتن.اگر هم مشكل از سيو باشه بايد وقتي از سيوهاي قبلي دوباره بازي ميكني اين مشكل بوجود نياد درسته؟
يه چيز ديگه امروز هر كاري كردم نتونستم مموريه رو باز كنم مثل اينكه يه مشكلي به هم زده البته بازي ها به راحتي لود ميشن.
يه سوال ديگه هم دارم اون دو تا راهي كه بعداز شكستن مجسمه باز شده طبيعي هست يا غير طبيعي ؟ ايا اون راه بايد باز باشه يا اينكه با چرخوندن اون دستگيره بايد راهي پيدا بشه ؟ و يا هيچ كدام؟ شد تست چها گزينه اي!
با سلامم
این بازی یکی از قسمت های زیبای Prince
است. منم تموم کردم و بسی لذت بردم
هر کی اینو دوست داست دو تا نسخه
Sands Of Time
Two Thrones
رو هم بگیره بازی کنه
کدوم مجسمه مجسمه ای نیست تو بازی یا من یادم نمیاد ...!!؟نقل قول:
يه سوال ديگه هم دارم اون دو تا راهي كه بعداز شكستن مجسمه باز شده طبيعي هست يا غير طبيعي ؟
نه یدور بشین از اول با یکی از بازی ها بازی کن چرا راحت گیر میاد بازیش نسخه پردیس رو بگیر ترجمه نشده من تاییدش میکنم چون همونو بازی کردمنقل قول:
من چند بار از سيوها ي قبلترش باز كردم و هر سه تا سي دي رو امتحان كردم ولي باز هم نشد
از این حرفا زیاد میزنننقل قول:
يارو ميگفت كه يكي از سي دي ها اصل خارجي هستش اما دو تا ي ديگه ايراني
همون یه بار از نو بازی کننقل قول:
يه چيز ديگه امروز هر كاري كردم نتونستم مموريه رو باز كنم مثل اينكه يه مشكلي به هم زده البته بازي ها به راحتي لود ميشن.
در ضمن خواستی بگو سیوای خودمو بدم بهت ببین چیزی دستگیرت میشه
موفق باشی
یا حق
سلام من بعد از مدت ها که این بازی رو تموم کردم متوجه شدم که بازی دوتا پایان داره یک پایان که کایلینا رو میکشی و یه پایان که داهاکا رو میکشی و با کایلینا به بابل بر میگردی
برای اینکه پایان دوم رو بازی کنم باید چیکار کنم؟
باید تمام LIFE UPGRADE هارو بگیری
بعد تو اتاقی که sand of time اونجا هست یه شمشیر از جنس اب بهت میده
و با اون میتونی داهاکارو بکشی
من هر نسخه از این بازی 10بار تموم کردم
همه جاشو حفظم
سلام به همه بچه ها
من سیو بازی رو گرفتم ولی وقتی می ریزم که بازی کنم
بازی رو که اجرا می کنم load game خاموشه چجوری می تونم بازشون کنم
حتی یه profile جدید به اسم خودم ساختم و سیوهارو کپی کردم داخلش ولی بازم نیومد
لطفا منو راهنمایی کنین چون یکبار تا وسطاش رفتم سیستمم خراب شد سیوهاشم بر نداشتم
حالا که داره اینجوری اذیت می کنه
ممنون میشم کمکم کنین
سلام دوستان.
من میخوام سری بازی های Prince of Persia رو شروع کنم به نظر شما از کدوم شماره شروع کنم بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
از اون سوالا بودا............:27:نقل قول:
اگه می خوای همشو بازی کنی و تموشون کنی از اول بری بهتره چون موضوشون رو راحت تر می گیری این بازی 3 گانه هستش و داستان هر 3 تاش مربوط به همه
اگه حال کردی فقط یکیش رو بری من 3 اش رو بهت پیشنهاد می کنم:46:
نه، همشو که نمی تونم بازی کنم چون نه وقتش هست نه حالش. :31:نقل قول:
به نظر 3 اش باحال میاد. گرافیکش خیلی بالاست؟ رو سیستم های متوسط اجرا میشه؟
شما مشخصات سیتمت رو بگونقل قول:
اگرم خواستی یه سرچی بزن برو تو تاپیکش صفحه اولش فک کنم مشخصات سیستم رو زده باشه
گرافیکش مال بازی های نسل قدیمه با بازی های الان مقایسه کنی گرافیکش اصلا شاخ نیس ولی برایه زمان خودش که 3 سال پیش بوده خوبه:46:
سلام دوست عزیز:10:نقل قول:
اگه حالشو داری هر سه تاشو بازی کن . ولی واقعیت اینه که خودم هم حتی نتونستم شماره یک اونو بازی کنم چون گرافیکش چندان به دل نمیشینه. ولی به نظر من داستان نسخه دومش از همه بهتره و جذابیت بیشتری رو داره.
من خودم نسخه 3 رو فقط دوبار بازی کردم ولی نسخه 2 :40:رو شاید بیشتر از 15 بار بازی کردم. خیلی حال میده.
این سیستم من:نقل قول:
CPU: Pentium 4 3.00 GHz
Ram: 1 Gb DDR 2
VGA: GeForce 6200 256MB Turbo Cash
سیستم جالبی نیست ولی فک برای پرنس کافی باشه.
البته اون گرافیکو دست کم نگیرید من با همون Fifa 09 و PES 09 رو مدیوم بازی میکنم. :20:
پس کلا شد نسخه های 3 و 2 دیگه؟
ردیفه:46:با این سیستم راحت می تونی این بازی رو اجرا کنینقل قول:
3 اش قابلیت استیل داره که می تونی دشمنات رو مخفیانه بکشی خیلی حال می ده و پرنس تبدیل می شه به دارک پرنس
اما 2 اش هم بد نیست 2 تا پایانم داره که جالبه
دیگه هر جور که خودت حال می کنی می خوای 2 تاش رو بازی کن می خوای هم وایسا یه چند وقت دیگه سریه جدیدش می یاد اونو بگیر بازی کن:31:
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. واقعا مفید بود. :20:نقل قول:
حتما سیستمو عوض میکنم که بشه سری جدیدشو بازی کرد. خیلی قشنگ شده.
به نظر من 2 خیلی از 1 پایین تره چون 2 مثل 1 فکری نیست من 6 روزه متوسط روزی 2 ساعت بازی کردم الان تو 80%هستم ولی بابا 1 خیلی جالب فکری محیط جذاب داشت توی نسخه 2 این غول سیاه هست که دنبالت میکنه خیلی مسخره هست مثل هشت پا میمونه هی اون تناب ها رو می فرسته دنبالت.راستی این قسمت که میری توی گردو خاک زمان رو میبره جلو معنی دقیقش چی هست و در کل نسخه 2 چطوری توصیف بشه بهتره متاسفانه صفحه های قبلی رو نتونستم بخونم.
سلامنقل قول:
دوست من فکری بازی نکردی اصلا انگار!
POP به خاطر این اینقدر محبوب شد که بازی روونی بود و بازیکن رو خیلی اذیت نمیکرد.
پیشنهاد میکنم برید و دراکولا اوریجین رو بازی کنید تا فکری رو بهتر بشناسید ...
------نقل قول:
در کل بازی خیلی آسونی ولی خیلی جالب و دقیق طراحی شده من شماره یکشو هم به پایان رسوندم شاید به خاطر اینکه شماره 1 سخت تر بوده چون خوب نمی تونستیم بازی کنیم و بعد یاد گرفتیم به خاطر همین شماره 2 برای من اسونه ممنون این بازی که گفتید سپک بازیش چطوری و اسمش رو میشه اینگلیسی بنویسید.:10:
ديگه آدرس سايت براي ترينر نداري؟
منم نسخه 2 رو بازي كزدم خيلي حال داد ولي آخراش گير كردم يه هيولاي نامرئي مياد لعنتي وقتي ميزنيش جونش كم كم زياد ميشه ديگه از اونجا جلوتر نزفتم:دي.
یادش بخیر این بازی بهترین سری توی پرنس از نظر من البته هنوز شماره 4 رو ندیدم !! شما اون غول که شبیه یه شیر پرنده هم هست رو باید از دکمه r استفاده کنی که سرعت زیاد شدن خونش پایین بیاد و سریع بکشیش یعد از اینه دیگه از اون زمان کند کن ها نداشتی گرد بادهایی به وجود میاد که دنبالت میکنن بعد از محو شدن آنها اون نور ها ظاهر میشن که با گرفتم آنها میتونی بازم زمان رو کند کنی !!! فکر کنم راحت ترین غولش همون باشه !! سخترین غول به نظر من غول آخر پرنس 3 هستش !!! همون پروانه !
دانلودش ازکجاست من هیچی نفهمیدن
با سلام من تو بازی prince of persia 2 به اون قسمت رسیدم که ماسکشو در میاره. و اونجایی هستم که قبلا شمشیر رو در جایی فرو کرد تا اهرم بالا بیاد و صخره ها رو بالا پایین میکرد. میخواستم محل آپگرید آخر رو بپرسم. من با تمام راهنماییها نتونستم پیداش کنم. تو راهنمایی نوشته باید جایی برم که درب پشت شادی بسته شد ولی نتونستم پیداش کنم. آیا باید تو یه زمان دیگه برم تا پیداش کنمو اگه باید زمانو تغییر بدم کجا باید اینکارو کنم. اگه میشه یه راهنمایی جامع بکنید. ممنونم
ممنون به خاطر راهنمایی که نکردین. خودم پیداش کردم
اون غول آخر پرنس سه که خیلی راحت بود اگه بدونی باید چکار کنی. من خیلی روی غول آخر پرنس یک اذیت شدم.نقل قول:
راستش پرنس 1 رو من خیلیییییییییییییییی وقت پیش بازی کردم اصلا یادم نمیاد چه شکلی بود ! الان سر شماره 4 دارم بازی میکنم ! اسم بازیش فکر کنم rival sword باشه ! حدود 80 درصدش رو هم رفتم !
به نظر شما پرنس چهار بهتره یا پرنس های قبلی؟نقل قول:
به نظر من پرنس های قبلی خیلی بهترن مخصوصا از خشن بودنش خیلی با حاله.
درسته پرنس های قبلی از نظر داستان و تنوع مرحله نیز بهتر بودند.:46:نقل قول:
پرنسهای قبلی من بیشتر دوست دارم ! از نظر گرافیک شماره 2 خیلی بالاست ! شماره 1 هم گرافیکش از 3 بالاتر بود ! توی شماره 4 پرنس یه قیافه مظلوم تر و ساده تر و شوخ طبعی داره ! ولی توی شماره های قبلی پرنس از خشونت بیشتری برخوردار که خیلی سطح بازی رو بالا میبرد ! توی پرنس های قبلی معماهای بود که آدم وقتی حلشون میکردم انگار دنیا رو بهش دادن ولی معماها توی ورژن 4 محدود و کم شده ! و همشون شده بودن چرخوندن یه دستگیره برای انجام عملیات ! توی ورژنهای قبلی هرجایی برای خودش غولی داشت که هرکدوم راه کشته شدنی داشتن ! ولی توی شماره آخر غول ها خیلی طولانی تر میمیرند و خیلی هم یکنواخت باید حمله کنی تا بکشیشون ! مخصوصا وقتی که بهت حمله میکنن دکمه رو اشتباه بزنی میبنی خونشو تا نزدیکهای کامل پر میکنه و واقعا اعصاب خورد کنه ! مثلا میبنی غولی که در اول مرحله کشتیش مراحل آخر هم میادش بدون هیچ تغییری در ظاهر و نحوه کشتن !
حرف شما کاملا درست است ولی به نظر من مدل گرافیکی پرنس چهار خوب بود ولی بدی که داشت بجز آنهایی که شما گفتید کم بودن دشمن و مبارزه های تک به تک بود.:41:نقل قول:
حرف شما کاملا درست است ولی به نظر من مدل گرافیکی پرنس چهار خوب بود ولی بدی که داشت بجز آنهایی که شما گفتید کم بودن دشمن و مبارزه های تک به تک بود.:41:نقل قول:
سلام
من باز گیر کردم
ببین حافظه رو . دیگه هیچی یادم نمیونه
چی کنیم عشق پرنسیم دیگه
دوستان و اساتید
یه جایی هست که یه مجسمه است و از کوزه دستش اب میریزه .
من رفتم و اون محور هایی که میگردن رو فعال کردم و اب رو رسوندم به اون دو مجسمه کناری و در وسط باز شد
رفتم به یکی از اون طونل های زمان بعد همه جارو تو اون محیط قبلی گل و گیاه گرفته این جا نمیدونم باید چه کار کنم
اینطور که یادمه باید اون مجسمه وسطی رو میچرخوندی اما چه طور ؟
ممنون
دوستان
سپاس
خودم ردیدمش
سلام دوستان
کمک کنید لطفا
الان من ماسک تو سرمه
و اون جاسم که بعد از دیدن کارینا با اون یارو خانم محنرم برگشتم و رفتم تو یکی از اون طونل های زمان بعد داهاکا پرتم کرد تو چه چاهی و رفت به اون قسمتی که اول بازی هم ازش رد شدم که داهاکا داشت رد میپد رنس قایم شد
هیچ راهی نیست
یادمه اون در رو که جلوشو سنگ گرفته باید باز کنم
اما چه طورش رو یادم رفته
لطفا کمکم کنید
طبق معمول خودم ردش کردم
زحمت نکشید
خوب یه خورده فکر کن :d .همون بهتر که خودت حلش کردی چون من یه صحنه هایی ازش یادمه ! حتما شماره 1 رو هم بازی کن تا اصلا متوجه بشه این برگشتن زمان به عقب با همون دکمه r از کجا اومده ! البته اگه بازی نکردی !
به نظر من بهتريم ورژن شاهزاده از نظر داستان شاهزاده 2 هست. مخصوصا وقتي به آخر بازي ميرسي و متوجه ميشه كنه اون كسي كه قصد كشتنت داشت خودت بودي و نميخواسته بكشتت و داشته نجاتت ميداده.
و از نظر گرافيك شاهزاده 4.
نظر شما چيه بچه ها؟
سلامنقل قول:
خوب یه خورده فکر کن :d .همون بهتر که خودت حلش کردی چون من یه صحنه هایی ازش یادمه ! حتما شماره 1 رو هم بازی کن تا اصلا متوجه بشه این برگشتن زمان به عقب با همون دکمه r از کجا اومده ! البته اگه بازی نکردی !
من قبلا 1و 2و 3 رو بازی کردم
الان از دق این پرنس 4 دارم دوباره میرم
شما به این میگی داستان ؟نقل قول:
به نظر من بهتريم ورژن شاهزاده از نظر داستان شاهزاده 2 هست
کولاک بود
خدای داستان
در یک کلام :نقل قول:
و از نظر گرافيك شاهزاده 4.
نظر شما چيه بچه ها؟
به محض نصب و دیدن گرافیک حذف کردم !
شما نباید بازی رو حذف میکردی ! چون منم اسکرین شاتهایی که بچه ها میزاشتن و میدیدم حالم گرفته شد ولی عادت میکنی ! گرافیک 4 یه طوری فانتزی شده ! یعنی بیشتر رنگ رنگی و جذاب شده تا اینکه طبیعی باشه . ولی درکل گرافیک و داستان شماره 2 بهترین بود !
به صورت نرمال گرافيك شاهزاده 4 روي حداقل تنظيم شده .
من هم اولين بار كه ديدمش همين فكر رو كردم كه گرافيكش پايينه ولي وقتي گرافيك رو بردم به حداكثر تازه متوجه شدم كه گرافيك يعني چي.
يه چيز جالب توي بازي من متوجه شدم اين همي اينه كه :
با گرافيك پايين نميشه اولين دشمن كه اون غولپيكره است رو شكست داد حتما بايد گرافيك رو بالا ببري تا بتوني اونو بندازي توي پرتگاه.
شما چطور؟
يه چيز ديگه همينطور كه ميدونيد شاهزاده 1و2و3 دونبال هم ساخته شده بودند ولي اين بازي يعني 4 متفاوت ساخته شده.
من يه چيز رو متوجه نشدم اين هم اينه كه اگه اشتباه نكنم اسم دختره اليكا بود.
توي اين بازي اون آخرين شاهزاده معرفي شده اين چه معني داره؟
شاهزاده 2 با همه خوبی هاش
یه بدی داشت اونم این بود که
از یه مکان خاص 3 یا 4 بار رد میشد
ولی واقعا از 3 پرنس دیگه بهتر بود
پرنس 1 هم که 3 حرکت بیشتر نداشت و ادم خسته میشد