این هم آموزش جالبی هست حتما دانلود کنید
کد:http://alaodin.persiangig.ir/other/recovery.pdf
ویرایش شد
Jalal
این هم آموزش جالبی هست حتما دانلود کنید
کد:http://alaodin.persiangig.ir/other/recovery.pdf
ویرایش شد
Jalal
اگه ممکنه یکی آموزش Get Databack رو بزاره! با تشکر!
--------------------------------------------------------------------------------
دوستان اگه میشه بگید بهترین برنامه برای فایلهای تصویری که در اثر replace شدن از دست رفته چیه چون 1 فیلم خانوادگی مهم داشتم که اشتباهی فیلم جدید ریختم تو فولدرش replace شد از دست دادم اون فیلم خانوادگی رو
الان بهترین برنامه چیه بتونم ریکاوری کنم برش گردونم اگه راه دیگم سراغ دارین بگین
سلام به همگي
من تازه عضو شدم
به يه مشكل وحشتناك برخورد كردم.ديروز يك فلش به دستگاهم زدم كه ويروس بدي داشت .ويندوزم بالا نيومد.از طريق داس رفتم ،درايو E رو نتونست بخونه.به كامپيوتر برادرم هارد به هارد كردم ،همه درايو ها رو بجز E باز كرد.برايeپيغام ميده كه فرمت كنه يا نه ؟
خواستم ويندوز جديد نصب كنم نشد.ميترسم درايو eبد سكتور شده باشه .
موندم چه كار كنم .كمكم كنيد .تمام زندگيم تو اين يكي از فايل هاي اين درايوه.نتيجه سالها كارو بيدار خوابي هام .
كمكم كنيد .موندم چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه پاك شده باشند؟
با این برنامه هم میتونید عکس هایی که پاک شده رو بازیابی کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=222521
Magic Photo Recovery
Easy Photo Recovery
سلام ك......ي جون !!!:46:نقل قول:
شناسائي شدي . گفتم اسمتو نگم تا لو نري !!:27:
نگران نباش هيچيش پاك نشده . همونطور كه گفتم System Volume Informationمشكل پيدا كرده .
طبق گفته Ghaioom با اون برنامه RECOVERY كن ..
سلام دوستان
دیشب داشتم ویندوز عوض می کردم از تو DOS که اومد بیرونادامه نصب رو بده خواست که درایو Gم ((NTFS )) رو چک کنه من خاک بر سر هم گوش به حرفش دادم بعد این پیغامهای زیر رو داد ((20 دقیقه ای هم طول کشید)) و بعد از اینکه ویندوز نصب شد دیدم نزدیک به 15 GIG از اطلاعات درایو Gم نیست
راستی وقتی داشتم ویندوز نصب میکردم جایی که تو Dos درایوها رو نشون میده جلو درایو G نوشته بود Unknown
حالا چیکارکنم تمام عکسهایی که با گوشیم هم گرفته بودم پاک شده نزدیک به 3000 تا عکس و چیزهای دیگم :41:
میشه برش گردوند:19::19::19:
این پیغام ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل عکس
کد:http://irapic.com/uploads/1211801748.jpg
اصل عکس
کد:http://irapic.com/uploads/1211856214.jpg
با پارتیشن مجیک حجم دراوهایم را برای نصب ویستا کم و زیاد میکردم یکی از کارهاش کلی طول کشید من هم خسته شدم و ریست سخت افزاری کردم بعد بالا امدن ویندوز یکی از درایوهام(h( توی مای کامپیوتر نبود توی منیج رفتم درایو بود حتی لیبل درایو هم بود ولی ناشناخته بود و فقط میشد فرمتش کرد به نظرتون راهی برای برگردوندنش هست
یه مشکل : عصر با کامپیوتر کارم تموم شد و رفتم و شب که دوباره کامپیوتر را روشن کردم دیدم که فقط پارتیشن C , D دارم وبقیه پارتیشن ها یعنی I,h,g,f,e دیده نمیشن . فهمیدم که کلی از اطلاعاتم و یک درایو که اطلاعات مربوط به تجریه چند سالم در اون بود دیگه نیست !!!!
حالا راهنمایی کنید که بهترین روش و بهترین برنامه ای که میتونم برای برگرداندن پارتیشن ها میتونم استفاده کنم چیه ؟ با تشکر
از نرم افزار active partion recovery استفاده کننقل قول:
با سلام من يه نرم افزار عالي براي بازيابي اطلاعات پاك شده به صورت حرفه اي ميخواستم
Get Data- Recover My Files
Easy Recovery Professional
تو انجمن جستجو کن یا در انجمن درخواست نرم افزار درخواست بده.
با سلام
در روز دوشنبه يا سه شنبه هفته پيش يعني 3 يا 4 تير ماه يك فايلexcel در فلشم وارد كردم حالا اين فايل در فلش نيست نمي دانم كي آن را پاك كرده ام و يا format كرده ام يادم نيست پاك كرده ام يا format كرده ام آيا امكاني وجود دارد كه فايل excel را دوباره بدست آورم
با تشكر فراوان
پس چرا هيچ كس جواب سئوال مرا نمي دهد
از نگراني دارم مي ميرم
اگه توی فلشت چیزی کپی نکرده باشی بله امکان داره که بتونی برگردونی.
با نرم افزارهای زیادی میشه این کارو کرد که Get Data Back خیلی خوبه.
برای فلش از ورژن FAT32 استفاده کن.
موفق باشی اگه نتونستی و خیلی برات مهم بود با من تماس بگیر
نقل قول:
با سلام و تشكر
اگر فايلي كپي كرده باشم درست نمي شود
در اين نرم افزار چگونه بايد نوع فايل يا تاريخ پاك شدن و يا غيره را مشخص كنم
لطفا كمكم كنيد
لطفا جوابم را بدهيد
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم
باز هم متشكرم
salamvaghti mikham filmi ke ba goshim gereftamo bargardonam barmigarde ama na roye com na roye goshi baz nemikonekasi midone bayad chikar konam?mamnon
کامپیوتر یکی از دوستام حاوی چیزی حدود 80 GB عکس بوده که نمی دونم چی کارشون کرده که یک دفعه همشون پریدند (از بین رفتند) ، بعدش هم داده به کسی که عکسا رو براش بازیافت کنه اما بعد از بازیافت عکس ها مشکلی پیش اومده اون هم اینه که خیلی از عکساش چند بار امده یعنی توی پوشه که می ره از یک عکس چند نسخه وجود داره و یه مشکل دیگه هم اینه که بعضی از عکسها اصلا نیومدند...
حالا سوال من اینه :
1- چرا بعضی از عکسها نیومدند؟
2- چرا از بعضی از عکسها چند نسخه اومده؟
3- نرم افزار خوب برای Recovery چی هست؟
با سپاس _ منتظرم
سلام دوستان
راستش من یه سری اطلاعات داشتم که حدود دو سه سال پیش پاک شدن با نرم افزار GetDataBack سعی کردم اونا رو برگردونم اما نشد ...
ممنون میشم منو راهنمایی کنید و بگید نرم افزاری هست که بتونه اطلاعات دو سه سال پیش رو برگردونه یا نه ؟ چون این اطلاعات برام خیلی مهم هستن .
با تشکر مهران ...
اگر تو این دو سه سال با ویندوزتون کارنکرده باشید بله, اما در غیر اینصورت 100% غیر ممکنه
با توجه به پیش بینی و اطلاعات غیر ممکن هست
طبیعت بازیابی اطلاعات همینه, کاریش نمیشه کرد مگر استفاده از نرم افزارهیا مختلفنقل قول:
بله ... حدود دو سال من پای کامپیوتر نبودم و دیگران هم خیلی کم از کامپیوتر استفاده کردن ( با یوز خودشون)نقل قول:
حالا کاری میشه کرد
با تشکر مهران ...
اگراساس بازیابی اطلاعات از هارد کامپیوتر رو بدونی خودت می تونی به سوالت جواب بدی.
وقتی یه فیالی از هارد کامپیوتر پاک میشه (delete یا shift delete ) فقط آدرس اون فایل پاک میشه به عبارتی دیگر بیت های اطلاعاتی باقی می مونند و بیت آدرس پاک میشه. حالا نرم افزارهای بازیابی می یاند و اطلاعات اصلی رو پیدا می کنند و فایل رو بازیابی می کنند. خوب آیا همیشه میشه اینکار رو کرد؟
تا زمانی که بیت های فایل پاک شده توسط اطلاعات جدیدی که روی هارد قرار میگره از بین نرفته باشند میشه اون فایل رو بازیابی کرد. اما زمانی که اطلاعات جدید جای اطلاعات قبلی رو بگیره دیگه امکانش وجود نداره
نظر به اینکه تو این دوسال با کامپیوتر کار شده (یوزر مهم نیست) امکان بازیابی اون رو خودت حدس بزن, به نظرت بیت های اون فایل هنوز دست نخورده هستند!
نقل قول:
سلام . ممنون از جوابت ..
یعنی این به نظر شما طبیعیه که در بازیابی بعضی از فایلها اصلا نیامدند و بعضی ها چند نسخه ازون کپی شده ؟
اگه جوابت مثبته می شه بیشتر توضیح بدی یا لینک معرفی کنی که من خوب بفهمم؟
سپاس ++pc جان !
پس با این توضیحات کاری نمیشه کرد ...
اشتباه از خودم بود اون موقع که این مشکل بوجود اومد با خودم گفتم من که دو سه سالی پای کامیپوتر نیستم باشه برای بعد
شاید اگر اساس بازیابی اطلاعات رو میدونستم این مشکل برام بوجود نمیومد .
ممنون از توضیحاتت :)
با تشکر مهران...
ببخشید من داشتم با پارتیشن مجیک درایوهامو مرج می کردم که وسطش ریستارت شد حالا دیگه درایوم باز میشه .ولی کلی فایل توش داشتم تنها راهش استفاده از نرم افزارای بازیابیه فلیله یا کار دیگه هم میشه کرد لطفا کمک کنید اطلاعات مهمی داشتم..
من مشکل شما رو خوب متوجه نشدم. شما الان دوتا درایو رو یکی کردین ولی فایلهاتون رو از دست دادیننقل قول:
و یا اینکه درایوهاتون هست ولی فایل ها نیستند
اگر درایوتون رو از دست داده باشید نرم افزارهای بازیابی اطلاعات در مرحله اول نمی تونند کمک کنند. شما باید اول با نرم افزارهای بازیابی پارتیشن, درایو از دست رفته رو برگردونید بعد اگر فایل ها نبودند اونها رو با نرم افزارهای بازیابی اطلاعات بازگردونی کنید
درایو ها هستند منتها پارتیشن مجیک دیگه فرمتشون رو نمیشناسه و فضای خالی و پرش رو هم تشخیص نمیده و توی ویندوز هم که می خوام این درایو رو باز کنم ارور میده : منظورم اینه که غیر از برنامه های بازیابیه فایل راه دیگه ای هست drives format is damagedنقل قول:
خوب حالا متوجه شدم
شما هنگامی که از پارتیشن مجیک استفاده میکردی و با مشکل برخورد کردی در واقع partition boot sector درایوت رو از دست دادی. به عبارتی درایو هارد شما دیگه قابل دستیابی نیست.
بنابراین شما با استفاده از نرم افزارهای بازیابی اطلاعات کار به جایی نمیبری
اول باید درایوهای قبلی رو دوباره فعال کنی به عبارتی باید پارتیشن های قبلی رو بازیابی کنی. برای اینکار باید از نرم افزار Active@ Partition Recovery که پارتیشن رو بازگردونی می کنه استفاده کنی. فقط دقت کن این نرم افزار حرفه ای است و باید تو کار با اون دقت کنی که اوضاع رو خرابتر نکنی
بعد که درایوهای قبلی رو برگردوندی اونقت اگر فایلهات نبود از نرم افزاری مثل getdata استفاده کن
یکی کمک منه تمام عکسهام دیگه باز نمیشن یعنی وقتی باز میکنم چیزی رو نشون نمیده این مشکل بعد نصب ویندوز جدید و پاک کردن ویروس تروجان که نمیدونم کامل پاک شده یا نه بوجود اومد بازیابی هم کردم باز همونجوره ویندوز رو هم عوض کردم یکی کمک کنه خیلی مهمهههههههههههههههههههههه ههههههههههه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در سیستم یه درایو دارم که اطلاعات مهمی دارم . به دلیلی این درایو فرمت شده حالا می خوام اون اطلاعات رو بر گردونم از recovery my file هم استفاده کردم جواب نداد.اگه میشه کمکم کنید خیلی حیاتیه. درضمن هیچی هم روی اون درایو کپی نکردم
با تشکرات صمیمانه
اگر فرمت Quick کرده بودید که اطلاعات براحتی با همه نرم افزارهای Recovery از جمله همین Recover My Files بر می گشت. حالت های عمیق Recover MY Files رو هم امتحان کردید دیگه, نه؟نقل قول:
اگر فرمت Full کردید. متاسفانه فکر نمی کنم بشه اطلاعات درایوی که فرمت Full شده رو از راه های نرمافزاری برگردوند.
سلام
بهتر بود سوال خودتون را توی تاپیک مربوط به خود مطرح می کردید
موفق باشید .
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم با quick فرمت کردم ولی با ریکاوری مای فایل نشد برگردونم
اگه میشه بگید به کدام قسمتش باید برم
ممنون
سلام من یکسری از فولدر هایم پاک شده لطفا بگید چه جوری بر میگرده؟
نقل قول:سلامنقل قول:
به نظر من بهترين نرم افزار براي اين منظور استفاده از برنامه Get Data Back و DiskInternals Uneraser هست.
سال پيش هارد من به كلي فرمت شده بود و اطلاعات خيلي مهمي ازش پاك شده بود. هر كاري كردم، نتونستم برشون گردونم. (درصد ناچيزي برميگشتند.
از اين دوتا برنامه استفاده كردم (مخصوصا اولي) بيش از 80 در صد از فايل ها و مدارك و اطلاعاتم بازگشتند.:27:
در Wizard اش. گزینه دوم و چهارم که از روی اسمشون هم مشخصه جستجوهای عمیق هستند.نقل قول:
سلامنقل قول:
1- اطلاعات شما باید براحتی 100 درصد برمی گشت. نه 80 درصد. مگه بعد از فرمت با پارتیشن کار دیگری هم کردید؟
2- اگر بلد باشید با نرمافزارهای فوق (از جمله Recover My Files) کار کنید, برگردوندن اطلاعات یک پارتیشن فرمت شده برای همشون مثل آب خوردنه و 100 درصد برمیگرده. چون پارتیشن فرمت سریع شده آسانترین مورد ریکاوری هست و اطلاعات بصورت عالی باقی مونده.