اتقافا صدای مکالمه خیلی خوبه تظیماتش رو دست کاری نکردی؟نقل قول:
Printable View
اتقافا صدای مکالمه خیلی خوبه تظیماتش رو دست کاری نکردی؟نقل قول:
دوستان چک کنید ببینید ورژن جدید امده تو سایت نوکیا رفتم اخرین ورژن همین 6.60 بود ولی یکی از دوستان میگفت جدیدتر امده
اره ورژن جدید 5610 8.3 اومده توی گوگل بنویس nokia 5610 v 8.3 چند تای اولی شما رو هدایت میکنه یا میتونید برید اینجا :
کد:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=39542
از دوستان کسی اپدیت کرد ؟ اگه کرده چه تغیراتی کرده؟
ممکنه اشکال از کپسول دهنی گوشیت باشه که صداش اومده پایین.
اگه ایراد داشته باشه قیمتش بین 7 تا 12 هزار تومنه.به نظرم یه reset factory بکن.
من هنوز اپدیت نکردم هر کی امکاناتش رو داره اپدیت کنه بگه جه اتفاقاتی میفته اما من که بخش نظر خواهی مربوط به ورژن 8.3 رو خوندم اکثرا در مورد بهتر و بالاتر رفتن کیفیت پخش اهنگ ها گفته بودن بعضی ها یه چیزایی در مورد بالا رفتن باس و عوض شدن تم موزیک پلیر گفته بودن خیلی ها هم گفته بودن که دیگه بیخودی هنگ نمکنه و خیلی بهتر شده
ورژن 4.81 مال من که بود یکبارم هنگ نکرده بود 6.60 هم اصلا هنگ نداشت کیفیت صدا خیلی بالا هست اگه بالاتر امده دیگه محشر شده پسنقل قول:
نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ولي امكان داره كار ويروس باشه ؟نقل قول:
سلام دوستان
مال من درست نشد ...
كسي پيشنهادي نداره؟؟؟
من منظرم...
sos sos sos sos sos sos
[quote=songa;3030375]نه ولي امكان داره كار ويروس باشه ؟[/quote
گوشی با سیستم عامل جاوا ویروسی نمیشه.که برای 5610 هم صادقه.
فقط اون وقتایی که k750 رو بورس بود یه بنده خدایی ویروس براش نوشت.
گوشیتو آپ کن.
سلام
متشكرم فكر كنم مشكلم برطرف شد
Latest available software for Nokia 5610 XpressMusic, product code 0552250
Version: 08.30
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements
سلام دوستان چی شد کسی اپدیت کرد؟ چه تغیراتی ایجاد شد؟
آقا پس این ورژن 8 چی شد؟من هر چی میخوام آپدیت کنم میگه گوشی شما جدیدترین ورژنو داره:6.6
داخل خود سایت نوکیا 6.60 اخرین ورژن هست و اصلا از نسخه 8 حرفی نیست کسی تاحالا اپدیت کرده؟نقل قول:
product code گوشیتونو تو سایت نوکیا بزنید ببینید ورژن جدید برای گوشیتون اومده یا نه. برا گوشی های مختلف بنا بر منطقه و زبان گوشی آپدیت های مختلفی لازم هست و برای همه گوشی ها از یک آپدیت استفاده نمیشه برای همین یکم زمان می بره تا برای همه گوشی ها آپدیت بیاد. اینم سایت نوکیا برای چک کردن product codeکد:http://www.nokia.co.uk/A4777089
سلام دوستان
آیا میشه رو این گوشی منشی تلفنی گذاشت؟
تا جايي كه من مي دونم نمي شه منشي تلفني نصب كرد...
سلام دوستان تاحالا کسی با ورژن 6.60 یا 8 امتحان کرده که ایا رم 8گیگ رو ساپورت میکنه ؟ تا 4 گیگ مه خیلی راحت ساپورت میکرد وباید 8گیگ هم ساپورت کنه
روی گوشی جاوا E250 سامسونگ منشی هست جاوا نوکیا که دیگه از سامسونگ بهتره به ادرس زیر سر بزن حتما پیدا میکنینقل قول:
کد:www.getjar.com
ما که تو سایت نوکیا چک کردیم همون 6.6 بود
تایید میشه سایت نوکیا اخرین ورژن رو 6.60 زدهنقل قول:
اگه میخواین به این زودی از ورژن 8 استفاده کنین از پروداکت 0552250 استفاده کنین که خوب زبان فارسی و عربی رو نداره اگه هم که عجله ندارین خوب صبر کنین
سلام
پسر خاله من با 5610 یه مشکل داره که از من خواست کمکش کنم
مشکل اینه که هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه
حتی نرم افزار های فابریک گوشی
و موقع انتخاب این eror مشاهده میشه
supportive object
no thing to display
البته ریست تنظیمات کرد نشده
حالا lock code گوشیش هم نمیدونه چند بود
اینم دیگه آخرش بود
:13::27:
مال من هم اين مشكل رو داشت...نقل قول:
بايد آپگريد بكنه من آپگريد كردم درست شد...
با اپدیت 100% درست میشه مال من همینطور شد یک برنامه هست مربوط به هک بولوث انو نصب کرده اینطور شده هیچ برنامه جاوا رو پشتیبانی نمیکنه با یک اپدیت درست میشه در k800 , k550 هم دیدم هینطور در اونا هم با اپدیت درست میشه 100%نقل قول:
ممنون خیلی لطف کردین
مشکلتون حل شد پس بازم سوالی بود در خدمتم در مورد عکاسی با 5610و......نقل قول:
دوستان به نظر شما کیفیت عکس های 5610 در ورژن 6.60 بهتره شده؟ نیر که خیلی کم شده نرم افزار ویرایش تصاویر چه قدر تغیر کرده به نظر شما ؟
سلام
سايت نرم افزار وتم براي 5610 ميخوام
پس 5610 ويروس نمگيره اره؟
نقل قول:برنامه های باحالی داره برای جاوا ویروس وجود نداره تم هم در ضمن اگه خواستی نرم افزار بیشتر از یک مگابایت نصب کنید باید از حالت deta... بقیش یادم نیست استفاده کنیدکد:www.getjar.com
تم هم از ادرس زیر بگیر تم های s40 فرقی نداره همشون به هم دیگر میخوره و درال سی دی با مشکل هم موتجه نمیشید فمتشون هم nth هست
کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-5310-themes_1582/1/
عالي بود مرسي
ای کاش نوکیا یه ذره کیفیت دوربین 5610 رو بالاتر می برد.واقعا اگه کیفیتش اندازه ان73 بود بیرقیب می شد.
راستی بالای دکمه اسلایدر 5610 شما یه ترک برنداشته؟اول که ترک رو دیدم باورم نمی شد.ولی چون زمینه دور ال سی دیش سیاهه معلوم نبود.
سلام
ببخشید توی این تاپیک فایلهای آپگرید فارسی برای 5610 آبی هست یا نه ؟ میشه آدرسشو بدید؟
دوربین 5610 حرف نداره و از نرم افزار جدید دوربین استفاده میکنه که جای بحث نمی زاره شاید عکس های n73 پرنگتر باشه ولی مثل 5610 طبیعی نیست و فوکوس 5610 خیلی قویتر و سرعت و.... در دوربین 5610 خیلی سرتر هست در ضمن فلش 5610 دوگانه هست و فیلم برداری 5610 خیلی بهتر از n73 بوده n73 فقط رنگها را پرنگتر میکنه که غیر طبیعی هست شاید زیبا باشد و سرد و بی روح هست البته من خودم خیلی این پرنگ بودن رو دوست دارم ولی 5610 هم رنگها ر شارپ میکنه ولی تاجایی که دیگه غیر طبیعی و بیروح نشه 5610 از رقابای خود k770 t650 در هر همه حالت در دوربین برنده شد حتی در روز توانست بهترین 3 مگاپکسل سونی یعنی k180 رو شکست بده ولی در شب k810 با داشتن فلش قویتر برنده بودنقل قول:
عکس های زیر با 5610 گرفته شده ببین چه قدر خوب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اسلایدر مال من چندین بار مخکم از رو موتور از دسته خودم رو پیاده رو اسفالت رو سرامکهای کف اتاقم افتاده اصلا هیچیش نشده نمیدونم چرا مال دوستان مشکنه ولی نگفته نماند این مانند یک سپر هست که ضربات محکم بیشتر به این وارد میشه و به ال سی دی صدمه نمیرسه:21::40:
دوستان کلوپ خوابید که یکیم فعالیت داشته باشید خوبه
از دوستان نرم افزاری داره که بشه از خود گوشی تصاویر رو ویرایش کرد رنگا رو پرنگ کردو..؟ از طریق کامپیوتر میکنم واقعا عکساش محشر میشه
سلام دوستان ورژن گوشی من 6.60 هست میخوام برگردونمش 4.81 چطور این کار رو انجام بدم؟
یک سوال دیگه بنظر شما در ورژن 6.60 کیفیت عکسا در شب کمتر نشده؟
سلام
گوشيم هنگ ميكنه چي كار كنم بعد از اين كه از كامپيوتر توش چيز ي ميريزم هنگ ميكنه بعد كه روشن خاموش مكنم دورست ميشه؟ مشكل از چي
/
؟
اینجور مشکلات واسه همه گوشی ها پیش میاد یک بار فرمت کن درست میشه اگه نشد اپدیت 100% درست میشهنقل قول: