پست تکراری بود محتوباتش رو پاک کردم.
Printable View
پست تکراری بود محتوباتش رو پاک کردم.
<p></p>نقل قول:
<p> </p>
<p> </p>
<p>حق باشماست.بنده اطلاعاتی ندارم اگر داشتم الان اینجا نبودم .قبلا هم گفتم که یه بی سوادم.داشتم سعی میکردم به دیدن و شنیدم محدود بشم اما انگارحق با قدیمی هاست که میگن وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنند و وقتی قاطی میکنی تا میلیون بشمار و سر این و اون خالی نکن و تصمیم نگیر و الی آخر (همش گفته قدیمیاست ؟!!!خب بگذریم من آدم نمیشم! Ultimate Weather رو قبلا لینکشو گذاشتم. اما اون موقع نصبش نکرده بودم. حالا معرفی. اول چند تا از عکسهاش رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
خب تغییری که در نظر اول مشاهده میشه چندان محسوس نیست ببینید!!!قبل از نصب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
و بعد از نصب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
اما تغییر اساسی رو وقتی متوجه خواهید شد که تو هوای برفی یا بارونی و با باد زیاد چه مخالف و چه پهلو پرواز کنید (البته خیس شدن باند ها و تاثیر نور چراغ روی باند هم جای خودش) تصاویر رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
تاثیر برف روی شیشه های سسنا ...
بعد از نصب تاثیر توربولانس ها به حدی طبیعی خواهد شد که مرد میخواد با تنضیمات real و یه پرنده سبک تو هوای برفی و با باد مخالف فرود باد یا حتی پرواز کروز(صاف) داشته باشه.اما Ultimate Weather که کاری از شرکت Zinertek و آقای Bill Stack (کمپانی Zinertek طراح ژرفای عمیق شب هم هست!!) چراغ ها رو هم بهینه میکنه و به کاربر امکان انتخاب دو نوع چراغ معمولی و زئون رو میده تصاویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
و تاثیر Ultimate Weather FX روی بازتاب نور چراغ های فرود بر روی باند....قبل از نصب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
و بعد از نصب ...
اما برای بهینه کردن چراغ ها یک برنامه دیگه هم هست به نام Shockwave 3D Lights که به نظر حرفه ای تر میاد من که نصب کردم بدجوری به کارت گرافیکم فشار آورد حالا کدومش بهتره میتونید امتحان کنید لینک Shockwave 3D Lights رو هم سرفرصت میزارم.خوشبختانه Ultimate Weather هم روی fsx نصب میشه و هم روی 2004. اما امروز بعد از نصب ویندوز که اومدم رو 2004 نصب کنم و ازش عکس بگیرم(تو نت پیدا نکردم) متوجه شدم که به خاطر رستور ویندوز قبل از نصب فایل ناخواسته پاک شده!! و باید دوباره دانلود کنم. به همین خاطر هم نتونستم آپلودش کنم که مجبور نباشید از تورنت بگیرید. اما اگر این یکی دو روزه آپلود کردم حتما لینک میدم.به هر صورت الان میتونید لینک رو که چند روز قبل گذاشتم بگیرید.یه آموزش تقریبا کامل با یک پک حرفه ای آماده کردم که تقریبا تموم شده با 737 . همین روزا میزارمش.آقای ebicross من همچنان منتظر نسخه ورد هستم. اگر مقدور نیست لطفا بنده رو از انتظار در بیارید.پاینده باشید.نکته : تمام گفته های فوق برداشت های شخصی بوده و هیچ کدام مورد تایید یا رد Zinertek نیست و بیشتر یا کمتر بودن امکانات برنامه رو بعد از دانلود به عهده نمیگیرم. در ضمن اگر توان مالیش رو دارید خوبه که بابتش پول بپردازید و از نسخه قانونی لذت ببرید تا کمکی هم به سازنده ها بشه. اما فروش محصول دیگران تو سایت های ایرانی غیر قابل تحمله.
چرا تو همچین میکنی؟نقل قول:
خوب حالا. چرا جوش میاری... همین که تا همینجاش با تحریم تحمل کردیم خودش خیلیه. باید این سختی ها رو تحمل کرد تا به راحتی رسید. راحتی به راحتی به دست نمیاد.
اصلا سقوط ها چه ربطی به تحریم داره؟
الان خود ایران هواپیماهی نو از شرق سفارش داده(دیروز رئیس هواپیمائی کشور اینو گفت)
تقریبا تاثیر تحریم ها صفره.چون خیلی راخت داریم تحریم هارو دور میزنیم .فقط کارمون یکم مشکل شده
حالا اینارو لش این فروم اگه انجمنهاشو سرچ کنی انجمن سیاسی هم دارهنقل قول:
اما اونچه که مهم هست اینه که اینجا فروم تخصصی کامپیوتر هست پس....
و از همه مهمتر اینکه طبق قانون جرائم سایبری که اخیرا تصویب شده p30world هم مثل همه فروم های تابع قوانین ایران موظف هست در صورتی که کاربری مرتکب خطای سیاسی و مشابه بشه ip متخلف رو تحویل مقامات بده. بنابر این بهتره با اجتناب از بحث سیاسی هم این تایپیک رو که چند روزیه به صفحه اول رفته به خطر نندازیم هم فروم رو و از همه مهمتر آسایش خودمون و خانواده رو.
ممنون
این چه برنامه ایه؟:18:نقل قول:
گرافیک بالایی نیاز داره؟
تو خود سمیلاتو نصب میشه دیگه
بله عرض کردم که addon هست و رو شبیه ساز پرواز خودمون نصب میشه چه 2004 و چه x (سیمولاتور به تعداد vor های روی زمین addon داره که هر کدوم به نحوی پرواز رو واقئی تر میکنند . متاسفانه فایل من گم گور شده.این یکی آب و هوا و تاثیرش رو پرنده رو طبیعی تر میکنه. نه زیاد به گرافیک فشار نمیاره اما اون Shockwave 3D Lights به گرافیک من که خیلی فشار آورد. نمیدونم شاید مشکل از سیستم من بود. الانم دوباره ویندوز مشکل پیدا کرده. دیشب حدود 600 مگ نرم افزارهای امنیتی دانلود کردم به محض اینکه مشکل سیستم حل بشه Shockwave 3D Lights رو هم میزارم جریاناتش رو.آموزش رو هم همینطور.نقل قول:
در مورد بخش سیاسی ممنون از اطلاعتون راستش قبلا هم گفتم اهل فروم بازی نیستم واسه همین ندیدم. چرا که بیشتر وقتم رو که شخصا تو نت میگردم(به جز ساعت های دانلود) تو وبسایت ها و فروم های بیگانه دارم با این زبان افتضاح (اگر درست نوشته باشم) سر و کله میزنم.فکر نمیکنم فروم های داخلی که تا حالا توشون پست زدم بیشتر از 3 تا باشه.تاریخ عضویتم تو p30world و تاریخ اولین پست که تو همین تایپیک بود نشون میده عمق فاجعه رو.
پاینده باشید.
بهرام جان مگه گرافیک شما 9300 /9500 یک گیگ نیستش؟
پس چطوری این بازی اینقده برات سنگینی میکنه؟
حالا من که نمیدونم لینک مشخصات سیستممو دادم رفتی دیدی یا نه ولی مال من خیلی ضعیفه(512 مگابایت 7300)
چرا عزیزم گرافیک 9400 1BG هست که حدودا 60 درصد اور کلاک شده . مشکلب با برنامه نداره اما همونطور که گفتم بعد از نصب 3d light مشکل پیدا کرد البته قبلش هم خیلی سیستم کند شده بود. 2-3 روز بود زیر حملات سنگین آقایون جوجه هکر بودم. از هر مدلی که دلتون بخاد. سیستم پر از اسپایور و ویروس تروجان جاسوس آمریکائی ... فرانسوی و غیره بود. دستام تاول زده دیگه (آخه با بیل ویروس ها رو خالی میکردم. البته در پایان این جنگ سایبری یک ip هم بدس آوردم که میدم ******)نقل قول:
اما عزیز بهترین گرافیک های امروزه هم بیش از 512 مموری ندارند. چرا که مهم ترین عنصر gpu هست که از 7300 تا 9400 تفاوت اونقدر نیست که بشه به قول معروف باهاش پز داد!!!! موقع خریدش هم حضور نداشتم وگرنه 9500 میگرفتم یا مشابه رو تحت ATI . اما همونطور که گفتم تو حالت طبیعی با حد اکثر گرافیک حدود 30 فریم دارم.
پاینده باشید
حالا شما گرافیکت رو حالتvery high میذاری روان و بدون مشکل همه جزئیاتشو نشون میده؟ ( روان مثل روغن؟)
راستی من پرسیدم گفتن 9500 با 9400 فرقی نداره
تو رو خدا اینو از رو هدینگ بردار.نقل قول:
نداره
بجای این حرفها ایکاش یه خورده همت داشتید و برای همدیگه فایل های بدرد بخور آپلود میکردید یا لینک دانلود میدادید !!
کسی لینک دانلود شهر تهران (( کامل باشه )) رو برای FSX نداره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:31: به دل نگیر :11:
بسیار متشکرم اما کاش صفحات قبل رو قبل از اینکه چنین نظری بدید مطالعه میفرمودید . این هم ممکن بود که شما جست و جو کنید و نتیجه رو در اختیار بقیه بگذارید! به هر صورت بنده قبلا خیلی گشته بودم به همین خاطر هم پیشنهاد کردم که خودمون دست به کار بشیم. اما اولین نظری که شنیدم این بود "سخته!" حالا اسم من همت هست مایلید با بنده همکاری کنید و این تایپیک رو کمی تایپیک تکانی کنید ؟
بفرمائید این هم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش کمی بیشتر احترام همدیگر رو نگه میداشتم. ما برای وصل کردن آمدیم *** نی برای ......
بله من با حد اکثر گرافیک تصاویر رو به قول شما مثل روغن دارم. دوست من 9400 با 9500 تفاوت داره (وخداوند سرچ را آفرید )( حالا کی دل رو زده به دریا **** میده ؟ این به اون در حالا بی حساب شدیم:40:)
منتظر آموزش کامل پرواز با 737 باشید.
و پاینده باشید.
ممنون از دوستان
فرود با هلیکوپتر برا من خیلی خیلی مشکله
برای اون پیشنهادی ندارین؟
چطوری یه فرود موفق با هلیکوپتر داشته باشیم؟
ممنون
برای همه سخته. با جوی استیک راحت تره اما بازم مشکله.نقل قول:
خیلی باید تمرین کرد. بالا و پایین رفتن که با F1 تا 4 هست. چپ و راست و جلو و عقب هم با دکمه های کنترل. چرخش به راست و چپ هم با 0 و اینتر پد شماره ها...
توضیح کلیش این بود. جزئیاتش هم یک کم ور رفتن می خواد.
با موس که میشه کنترل کرد عین جوی استیک
ولی اصلا برای فرود اووردن هلیکوپتر دید کافی لازمه که ما نداریم
مثلا خلبانه هم با چشمش دور وبرو نیگاه میکنه و هم با دستش بالگردو اینور اونور میکنه وبا دست دیگش بالا پایین میکنه
قبلا نظرم رو در مورد هلیکوپتر گفتم!نقل قول:
URL=http://www.4shared.com/file/120798544/31d00afe/FSX_-_FS2004_Shockwave_3D_Lights3805032TPB.html]FSX_-_FS2004_Shockwave_3D_Lights.3805032.TPB.torrent[/URL]
این لینک Shockwave 3D Lights که گرچه میگه 2004 و x اما وقتی خواستم رو 2004 نصب کنم نشد ! میتونید امتحان کنید.
یک مورد رو عکس گرفتم ببینید . قبل از نصب فرودگاه جان اف کندی :
وبعد از نصب (چراغ های سه بعدی)
پاینده باشید
دوستان امشب سعی کردم FSX MD 11 رو براتون آپلود کنم تا از شر سیستم های peer-o-peer خلاص بشید اما 60 مگ که آپ شد کرش کرد و همه چیز از اول!!! لطفا اگر راهی میشناسید که بتونم ناپیوسته آپلود کنم بفرمائید.
آموزش یک سری نقص اطلاعاتی داره که دارم رفعش میکنم
پاینده باشید.
بفرمائید عزیزان fsbuild
یک فلایت پلنر حرفه ای که به زودی بهش نیاز پیدا خواهید کرد. کمترین کار این برنامه اینه که مسیر پروازی بین مبدا و مقصدی رو که مشخص میکنید ست میکنه و روت ها رو قلمبه تحویلتون میده :46:(فلایت پلنر خود سیمولاتور رو فراموش کنید)
که میتونید به صورت یک فایل ذخیره کنید و تحت FMC پرنده مورد نظر ازش استفاده کنید. این آخرین آپدیتی بود که پیدا کردم. این برنامه یک نسخه رایکان با امکانات کم داره و یک نسخه تجاری.
این نسخه 2.3.7.3 هست. برنده های زیادی رو پشتیبانی میکنه و امکان اضافه کردن تعداد بیشتر رو هم داره . و در آخرین آپدیتی که پیدا کردم و گذاشتم فرودگاه های بسیار زیادی پشتیبانی میشن.
اول تصویری از برنامه....
و بعد هم خود برنامه با حجمی حدود 20 مگ :
این نسخه مخصوص flight simulator x هست برای 2004 هم بزودی میزارم (هنوز 2004 رو بیشتر از x قبول دارم . شما ندارید ؟ :20:)کد:http://www.4shared.com/file/120896168/1cd0496d/FSX_-_FSBuild_v23724497131TPB.html
در آخر اگر بدونم چطور فایل ها رو ناپیوسته آپلود کنم(یعنی که اگر مشکلی پیش اومد بتونم ادامه بدم و مجبور نشم از اول آپلود رو شروع کنم) خودم فایل های دانلود شده رو آپلود میکنم تا مجبور نباشید با سیستم های peer-to-perr یا تورنت محدودیت حجمیتون رو از دست بدید (حتما میدونید که وقتی دارید از تورنت چیزی دانلود میکنید بایستی همزمان نقش peer یا seed رو هم بازی کنید و برای دیگری از فایلهاتون آپلود کنید که این برای کسانی که محدودیت حجمی ماهانه دارند خوشایند نیست)
اگر هم زمان بدید مستقیم براتون seed میکنم (البته اگر فایل هائی که میزارم seed نداره یا کند هست احیانا)
آقایونی که adsl دارند لطفا اگر میتونن addon های موجود توی 4 dvd x و فایل های فارسیش رو آپلود کنن. (لطفا . لطفا. لطفا)
پاینده باشید.
bahram جان 4تا addon هست كه نزديك به 1گيگ ميشه (Texture Booster Pack---MyTraffic X v5.1---FS2Crew For Airbus A320) اينارو كجا آپلود كنم كه همه يك جا آپ بشه " چون سايت هايي مثل 4aharedنميشه بيشتر از 100 مگ بيشتر تو يك پارت آپلود كرد.
يك سوال ديگه : SDK چيه؟
چون اونم دارم ولي تا ندونم چيه نصب نميكنم.
آخ چه حال داد !! :31: پرواز از OIIE به مسکو راس ساعت دو و نیم بامداد
تماشای طلوع آفتاب رو دریای خزر خیلی زیباست ....
ارتفاع سی هزار پا سمت 290 درجه سرعت سیصد نات دمای هوا هفده درجه زیر صفر :5:
راستی سوال برام پیش اومد
فرق دکمه های NAV و APP چیست ؟؟
به به خيلي زيباست .راستي ايران اير رو از كجا اوردي؟ اگه لينك بدي ممنون ميشم.نقل قول:
راستش اینها یک هدیه بود که یک دوست رو cd بهم داد.نقل قول:
توپولوف کاسپین و ایران ایر تور و تمام ناوگان هما و ماهان و چند تا شرکت خارجی دیگه هم در اون وجود داره.
ایکاش سرعتمون کم نبود تا میتونستم برات آپلود کنم.
کسی جواب سوال مارو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رابرتی این سی دی رو میفروشن؟
نه عزیزمنقل قول:
هدیه بود :11:
سلام دوستان عزيز من عشق اين بازي هستم ترو خدا يكي كمك كنه توي گوگل نوشته بود كه يك امكان مي تونيم به اين بازي سري x اضافه كنيم كه مسافر سوار كنيم و توي اين فروم لينكش بود ولي هر چه گشتم نتوانستم پيدا كنم كمك كنيد
ممنون
نمیخوام اذیت کنم. میتونید یکی یکی داون کنید. sdk و nav و app رو هم بر میگردم توضیح میدم. شدیدا عجله دارم. همین قدر بگم که adk تاثیر مستقیم تو برنامه نداره و nav و app مربوط به خلبان خودکار هست.عذر میخوام(درست نوشتم دیگه؟یا بازم املاء!؟)نقل قول:
بله همین جا لینکشو گذاشتم که یک فایل تورنت هست. اگر نتونستید دانلود کنید از سایت fspassenger دانلود کنید. اگرم باز نتونستید 2-3 ساعت دیگه خودم براتون آپلود میکنم با کرک.نقل قول:
پ-ن
دوستان من این سوال رو تو فروم مطرح کردم اما انگار اونجا چندان بیننده نداره نتونستم جواب بگیرم. اون کابلی که مانیتور تلویزیون ها رو به کارت گرافیک وصل میکنه (مثل کابل مانیتور منتها یک سر مادگی و یک سر نری هست) اسمش چیه ؟ وقتی مانیتور دوم رو از طریق tv out به گرافیک وصل میکنم تصویر ندارم. میخوام شبیه ساز رو مولتی اسکرین (2مانیتور) داشته باشم.
پاینده باشید.
مرسي عزيز ولي من بازم نتونستم دانلود كنم مي شه لينكش واسم ارسال كني؟ اين همونه كه نوشتي مهماندار هم مياد؟نقل قول:
مرسي
من یه بار امتحان کردم نشد و مجبورا اووردم نر رو به نر روبرو وصل کردم(با نوار چسب) و تصویر رفت تو تلوزیوننقل قول:
دوستان من این سوال رو تو فروم مطرح کردم اما انگار اونجا چندان بیننده نداره نتونستم جواب بگیرم. اون کابلی که مانیتور تلویزیون ها رو به کارت گرافیک وصل میکنه (مثل کابل مانیتور منتها یک سر مادگی و یک سر نری هست) اسمش چیه ؟ وقتی مانیتور دوم رو از طریق tv out به گرافیک وصل میکنم تصویر ندارم. میخوام شبیه ساز رو مولتی اسکرین (2مانیتور) داشته باشم.
ولی برای من امکان نمایش هم تو مانیتور و هم تو تی وی نشد
من این کار رو کردم. مساله اینجاست که خروجی tv که من دارم مال کارت گرافیک قبلیم هست که ATI بود اما الان xfx هست. اما من نمیخوام از خروجی tv بگیرم چون فکر نمیکنم با سیمولاتور کار کنه میخوام هر دو نمایشگر تحت مانیتور کار کنند نه tv . میخوام کاکپیت سه بعدی رو روی 22" داشته باشم و نمایشگر ها رو رو یه 13".نقل قول:
اگر کمی تحمل بفرمائید خودم براتون آپلود میکنم. یه لینکم تا نیم ساعت دیگه میزارم که اگر عجله دارید تورنت دانلود کنید. چون اطمینان ندارم اگر fspassenger x رو از سایتش دانلود کنید با کرک من کار کنه اما 2004 میدونم با اون سریال کار میکنه. یادم نمیاد این جمله رو (مهماندار) به این شکل نوشته باشم. اما وقتی با fspassenger پرواز می کنید مسئولیت سرو مسافرین و فراهم کردن امکانات تفریحی با شماست بله.نقل قول:
ببینم همت خان شما تلوزیونت ال سی دیه؟
اگه اینطوری نیست بیخود خودتو به زحمت ننداز وگرنه تصویر شبیه شطرنجی خواهی داشت
bahram جان 4تا addon هست كه نزديك به 1گيگ ميشه (Texture Booster Pack---MyTraffic X v5.1---FS2Crew For Airbus A320) اينارو كجا آپلود كنم كه همه يك جا آپ بشه " چون سايت هايي مثل 4aharedنميشه بيشتر از 100 مگ بيشتر تو يك پارت آپلود كرد. چه كنم؟
بله یه مانیتور تلویزیون LCD LG 22" اسکارلت هست که کار مانبتور رو میکنه و یک LCD 13" مارشال که داره خاک میخوره!!!!.اسم من همت نیست بابا.نقل قول:
عرض کردم که میتونید یکی یکی آپ کنید ضمن اینکه میتونید با winrar قطعه قطعه کنید و به 80-90 مگ تبدیل کنید. البته هر کدوم رو که واجب تره.(البته شرمنده ام) من به پیسی پرنده خوردم فکرم کار نمیکنه یه برنده باحال معرفی میکنید دانلود کنم ؟ شما با چی میپرید ؟ سوگولی من بوئینگ 737 هست از 600 تا 900.نقل قول:
fspassenger داره آپ میشه تموم شد لینک میدم.
آقای ebicross کجائید ؟
و اما آموزش
لزومی نداره اسمش رو آموزش بگزاریم چون آموزش برای کسی نوشته میشه که چیزی رو نمیدوند . اما شما دوستان همه یه پا خلبانید که مثل من حقتون رو خوردن :31:!!!
بنا براین این نوشته صرفا بررسی یک پرواز نیمه حرفه ای هست از تهران به اصفهان.(مقصد با شماست)
تصمیم داشتم آموزش رو با 700-737 بگذارم اما به احترام آقای ebicross تصمیمم عوض شد (گو اینکه هر لحظه ممکنه ...) و مسیر هم قرار بود oinn به oiii یا نوشهر به مهرآباد باشه که از هر نظر عالی هست از مناظر کوه و دریا گرفته تا کوتاه بودن مسیر و موانع طبیعی و اینکه شامل نکات یک پرواز کامل و زیباست اما مشکل اساسی اینه که 400-747 رو نمیشه توحالت hard تو فرودگاه نوشهر بلند کرد پس چه باید کرد ؟ تا وقتی که آموزش به جائی برسه که باید مسائل مربوط به 737 و 747 تفکیک بشن (مسائلی که تو هر کدوم متفاوت هستند) تصمیم خواهم گرفت که مسیر نوشهر تهران مد نظر خواهد بود (که البته در این صورت تیک آفی غیر عادی خواهیم داشت) یا تهران اصفهان (oifm to oiii). یا اصلا پرنده تقییر خواهد کرد.
خب اول در مورد بوئینگ 400-747 ....
بوئین 747 یک پرنده قول پیکر و زیباست که در نگاه اول میشه متوجه شد که تقریبا دو طبقه داره (در واقع یک طبقه کامل و یک طبقه کوچک تر که مروط به بیزنس کلاس و یا فرست کلاس هست. این غول آهنی تا قبل از ورود پرنده عجیب a380 بزرگترین پرنده به حساب میامد. که در مدل های متفاوت از 100-747 تا 400-747 ساخته شده و همچنین زیر مدل های زیادی داره که از مدل 220 نفره دور برد با برد پروازی حدود 10000 مایل که تا مدتی دور پرواز ترین پرنده بود تا مدل 400-747 با ظرفیت 568 نفر که تا قبل از a380 یک رکورد محسوب میشد. و حتی مدل های نظامی که با کاربرد های متفاوت ساخته شدند. تفاوت های ظاهری در بدنه هست که امکان شناسائی حدودی پرنده رو از فواصل دور محیا میکنه. مثلا مدل 300-747 هشت عدد پنجره در طبقه بالا داره و یا 400-747 20 پنجره و اگر اشتبا نکنم مدل 100-747 هم 3 یا 2 پنجره در طبقه دوم داره. و مدل های باری که با حرف شناسائی F مشخص میشوند. زیاد بحث رو باز نمیکنم اما بگم این مدلی که من بارگزاری کردم 400-747 هست که نیروی محرکه اون رو 4 عدد موتور 4062 پرت اند ویدنی یا PW 4062 تشکیل میده (747 با موتور های CF6 جنرال الیکتریک و RB 211 رولز رویز هم تولید شده و که مدل شبیه سازی شده اش موجوده)
خب حالا میتونید شبیه ساز رو باز کنید و پرنده رو انتخاب کنید. هوا رو روی یک حالت متعادل قرار بدید و ترجیحا زمان رو روز در نظر بگیرید تا از زیبائی بی نظیر مناظر رشته کوه های البرز لزت ببریم و از دیدار مرتفع ترین قله ایران "دماوند" محروم نباشیم. بعد از انجام تنضیمات لازم flight planner رو باز کنید . (در آینده بیشتر با پلنر های مجزا و حرفه ای تر کار خواهیم کرد). مسیر ما از فرود گاه نوشهر به مهرآباد خواهد بود (بله نوشهر به تهران !!) پس در بخش departure یا مبدا کد چهار رقمی فرودگاه نوشهر رو انتخاب کنید یعنی "oinn" و چون از چیزی به نام گیت خبری نیست یکی از پارکینگ ها رو انتخاب کنید. همینطور در بخش destination یا مقصد هم کد چهار رقمی مهرآباد رو "oiii" در بخش شماره 3 IFR رو انتخاب کنید تا از راهنمائی های کنترلر (ACT) بی بهره نباشیم. در بخش 4 VOR-to-VOR رو انتخاب کنید (تا اونجا که ممکنه سعی کنید به gps وابسته نشید که توضیح میدم برای چی) حالا در بخش 5 find rute یا یافتن مسیر رو بزنید تا مسیر ما به صورت VOR به VOR مشخص و بازبینی بشه. حالا میتونید مسیری رو که باید از بگذرید در سمت راست کتار نقشه مشاهده کنید. که باید مثل یک خلبان حرفه ای یاد داشتش کنید. (میتونید فقط ID ها رو یاد داشت کنید) حالا ok کنید و مسیر جدیدی رو که ساختید ذخیره کنید . بعد از ذخیره مسیر سیمولاتور از شما خواهد پرسید که آیا مایلید هواپیما به مبدا منتقل بشه یا نه که قبول میکنید و flight رو بزنید تا برنامه شروع به بارگذاری پرنده صحنه ها کنه.
قبل از هر چیز پرنده رو خاموش کنید (زیر دسته های تراتل چهار عدد کلید کنار هم هست که موتور ها رو خاموش میکنه. منتظر خاموش شدن کامل پرنده باشید. دقت کنید که در این صورت هنوز خیلی چیزها مثل پمپهای هیدرولیک ... سیستم برق رسانی و. .. فعال هستند و ممکنه صدا تولید کنند. که همگی باید خاموش بسن چرا که قصد داریم پرواز رو از صفر شروع کنیم. قصد داریم یاد بگیریم که به طور خلاصه قبل از روشن شدن پرنده چه چیز هائی باید کنترل بشه یا در واقع کدام چک لیست خوانده میشه. و چون در شبیه ساز دستور روشن کردن موتور تعبیه نشده ما این دستور رو ذهنا میگیریم و بعد موتور ها رو روشن خواهیم کرد.
جهت طولانی نشدن مطلب جریان رو در پست های کوتاه شرح خواهم داد. و این پست هم همین جا به پایان میرسه . سعی میکنم تا قبل از صبح پست بعدی رو هم آماده کنم.
اما در پایان پیشنهاد میکنم یکی از بوئینگ های حرفه ای رو (اگر ندارید) دانلود کنید که میتونه از هر سازنده ای باشه فقط مهم اینه که پاستوریزه باشه (یعنی واقعی تر طراحی شده باشه) شخصا برای بوئینگ ها از بسته های PMDG استفاده میکنم.
اگر پرنده حرفهای نداشته باشید نمیتونید روی همه چیز کنترل داشته باشید ضمن اینکه از FMC هم محروم خواهید بود که اصلا خوشایند نیست.
پاینده باشید.
دوستان من یه توضیحی از کارت گرافیک این بازی بگم گرچه اینجا تاپیک سخت افزار نیست وللی باید بدونید اگر میخواین برای این بازی ارتقا بدین.
کارت ها ی دارای تراشه ی nVidia هر چی که هستن. مدلهای GT مدلهای خوب و مدلهای GTX عالی هستند.
عدد اول رو در سری 8 و 9 نادیده بگیرید و هدد دوم رو مهم در نظر بگیرید.
مثلا یک کارت 8800 از یک کارت 9500 قویتره.
ظرفیت یک کارت مهمه ولی اگر ظرفیت بالا باشه و یک کارت با ظرفیت نصفه و فرکانس مشابه در همون قیمت باشه پس چرا مال شما ظرفیتش بالاست؟
رابط گرافیکی و نوع حافظه دو فاکتور مهم هستند. یعنی یک کارت 1 گیگ با فرکانس پایین و حافظه ی ضعیف و رابط پایین به یک کارت 256 خوب نمیرسه.
پس اینو توجه کنید.
_________
کابل خروجی تلویزییون اگر ا اون دایره ای ها منظورتونه S-Video اسمش هست. بازی تو د مانیتور با سایزهای مختلف فکر نمیکنم حال بده.
کارتهای nVidia بعد از نصب چند مانیتور یک قسمت به تنظیماتش اضافه میشه که مانیتور دوم رو تنظیم میکنه. به اون قمست مراجعه کنید شاید مشکل حل بشه.
مورد اول رو اطمینان دارید ؟ تا حالا نشنیده بودم .. جالب بود . البته gt و gtx و gts رو شنیده بودم اما اینو دیگه نه.نقل قول:
مورد دوم رو راستش فکر میکنم نتونستم کامل متوجه بشم.اما تا اونجائی که فهمیدم رو باید بگم که موقع خرید این گرافیک نبودم وگرنه قبول دارم که 1GB ddr2 چندان با این gpu جور در نمیاد.
مورد سوم رو هم قبول دارم و قبلا هم در موردش همیینجا گفتم.
اما مورد چهارم خیر منظورم s-video نیست . ورودی که من میگم پشت مانیتور تلویزیون ها هست و مثل سوکت ها 21 پایه اروپائی اما کوچک تر . چرا راه دور بریم همین خروجی (مانیتور نه تی وی) کارت گرافیک خودمون رو در نظر بگیرید اما مادگی . یعنی یک سر نری و یک سر مادگی. تا تصویر رو تحت فرمت مانیتور دوم (نه تی وی) به مانیتور تلویزیون برسونه. این که میگم مانیتور به این خاطر هست که تصویر خروجی tv همون تصویر مانیتور هست و تفاوت چندانی نداره جز اینکه میشه کشیدش و یک حجم اضافه ایجاد کرد یا معکوسش کرد و ... اما مانیتور دوم مثل یک مانیتور مجزا عمل میکنه به همین خاطر نمیخوام از خروجی tv استفاده کنم.
اما مورد پنجم رو شاید متوجه منظورم نشدید. مانیتور 13 میره بالای 22 و یا پائینش و فقط نمایشگرها رو نشون میده (سرعت ارتفاع هدینگ و ...)چون تو حالت سه بعدی زیادی ریز میشن. fs یک رابط کاربری داره که اجازه میده هر نمایشگر رو در یک مانیتور مجزا داشته باشید و هر چیزی رو با یک کلید بجز کی بورد و موس کنترل کنید. شاید عکسی از مراکز آموزشی معتبر دیده باشید که کابین کلا فیزیکی شبیه سازی شده و شیشه های جلو در واقع مانیتور هستند و همه چیز با کلید هائی که به مدل واقعی شباهت دارند کنترل میشه.
اما برای اینکه اینجا به تایپیک سخت افزار تبدیل نشه وقتی خوندیدش ویرایش میکنم و به جاش ادامه آموزش رو میگذارم.
شرمنده ام دیر شد باید تا صبح قسمت بعدی رو میزاشتم ولی سیستمم بد جوری به هم ریخته نمیتونم. راه میندازمش و تا آخر شب حد اقل دو قسمت دیگه رو میگذارم.
قول میدم این کامل ترین آموزشی باشه که تا به حال به زبان فارسی و به این شکل دیدید.
پاینده باشید
بهرام خان ممنون از نوشتت
ولی ای کاش رنگی کنی بیشتر علاقه مند بشیم
.یکی از دوستان تو چند پست قبل در باره ی ماشین follow meو... اشاره کرد و میشه اینا رو به x اضافه کنیم
من اون follow رو دان کردم ولی هرجا توی بازی تست می کنم می نویسه unebel to provide follow me همه جا تستش کردم نشد؟؟؟
اون لینک fspassengers و پیاده شدن مسافرا با پله رو اینجا لطف میکنی؟
مردم پیدا نکردم کرک fsp هم که تو follow me نبود؟