نقل قول:
سلام
شماره ای.دی.اس.ال رو برام تو پیغام خصوصی بفرست من ببینم میتونم کاری برات بکنم یا نه
Printable View
نقل قول:
سلام
شماره ای.دی.اس.ال رو برام تو پیغام خصوصی بفرست من ببینم میتونم کاری برات بکنم یا نه
نقل قول:
اخه اون روزی که من زنگ زدم . بدجوری منو شکه کرد. طرز حرف زدنش فوقالعاده بد بود. با اینکه من اصلا باهاش بد حرف نزدم. فکر کنم با شمتری قبلی دعواش شده بود
بالاخره دوست عزیز کسی پشتیبانی کار میکنه باید صبور باشه . من خودم هم در پشتیبانی کاری کردک گه مردم ملیونی پول داده بودند .
من یک سال و نیم مشتری آسیاتک هستم اولین بار بود همچین برخوردی دیدم
حمید جان میتونی لینک دانلود آپدیتش رو بفرستی برام؟ (ترجیحا همینجا بذار تا بقیه دوستان هم بتونند دانلود کنند در غیر اینصورت پیغام خصوصی کنی ممنون میشم.)نقل قول:
سلام.قربان ظاهرا نميشه پيغام خصوصي به شما داد.مثل اين كه تازه عضو شديد و بخاطر همين هست.ممنوننقل قول:
نمی دونم مشکل شما چه جوریه ولی اگر در نهایت همچنان سرعت دانلودتون کم بود باید به تغییر isp فکر کنید.
من یک مشکلی داشتم که می خواستم راهنماییم کنید...
من یه سرویسه adsl در کرج می خوام که بتونم باهاش بازی کنم.:20: فعلاّ از شبدیز استفاده می کنم که واقعاّ افتضاحه.
فعلاّ به آریا تک زنگ زدم. سرویس 512/512 خیلی خوبه ولی نمی دونم به دزد باز کردن می خوره !!! شاتل و داتک برای بازی خوبن ولی داتک توی کرج نمایندگی نداره.....
راستی می خواستم ببینم برای بازی سرعت بالا مثل 512 با 128 فرق داره؟؟
کدوم شرکت؟
سلام.نقل قول:
برای بازی ، بیشترین اهمیت پینگه ( اون زمانیکه طول می کشه تا پاکت ها سند و رسیو بشن )
راستش بد جا پست زدی دوست من ، من از پینگ شرکتها خیلی خبر ندارم ( اگه اشتباه نکنم ، اگه اشتباه نکنم ، بچه ها می گفتن که سپنتا پینگ اش خوبه ، درست یادم نیست ، احتمالا اشتباه می کنم .)
تو تاپیک جامع ایران باید پست می زدی تا ببین که پینگ اش از همه پایین تره ، می تونی به تاپیک شرکت ها هم یه سر بزنی، اون جا ها هم بچه ها معمولا تست می زارن ، می تونی اون جا ها رو هم یه نیگاه بهش بندازی ...:10:
اگر منظورت آنلاین بازی کردن هست . برو سراغ 512 چون با 128 خیلی فرق می کنه.
خدا رو شکر گوش شیطون کر،طی این 1سال هیچ مشکل خاصی باشرکت نداشتم
انصافا توی بعضی مناطق کیفیت خدماتشون عالیه
کاملا تایید میشه.
من تو مرکز نصراللهی هستم و از کیفیت خدماتشون کاملا راضی هستم.
به هر حال از راهنماییت ممنونم... ولی دقیقاّ باید کجا پست بزنم؟؟؟
خوب برو تو سایت شاتل اونجا از قیمت و شرایط و همه چیز سر در میاری.
کد:www.shatel.ir
شاتل سرویس 512 بالای 128 به خونه نمیده...:41:
این موضوع مخصوص شاتل نیست و همه isp ها اینجوری هستند . برای بالای 128 باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا گواهی ثبت شرکت یا گواهی وکالت (بقیش رو دیگه یادم نیست!!!!!!!!) داشته باشی.
فکر نکنم چون وقتی تهرن بودم از 512 فن آوا استفاده می کردم. الانم 512 شبدیز دارم...
ولی جفتشون بدرد بازی نمی خورن :41::2:
خوب اینو از اول می گفتی . از کجا معلوم که شاتل هم مثل شبدیز نباشه؟
در ضمن اگه 512 شبدیز داری به همون روش می تونی 512 شاتل بگیری .
بهتره برای جواب بهتر توی تایپیک شاتل هم مطرح کنی.
از نظر قطعی من الان 2 سال دارم خدارو شکر یک بار هم قطعی نداشتم ولی خوب سرویس هاشون همشون از نظر سرعت مثل هم هستش هیچ فرقی نداره فقط ÷ول اضافه میکیرن
سلام بچه ها
اینجا تهرانه ، مرکز تلفن شهید با هنر
سرعت امروز تو مایه ها افیتضاح بود ، به معنای واقعی کلمه افتیضاح ، دانلود من رو 4 بود ، یعنی از دیال هم کمتر ....
فردا یه چند دقیقه ای باید مزاحم آسیاتک بشم ، ببین ماجرا چیه ! اگه شد از خجالتشون هم در میام ، اگه جواب نداد ، یه سر هم به اون سایت ارتباطات رادیویی می زنم ....
بهونه دست بد کسی دادن ...
یا حق
خوشبختانه من تا حالا از این مشکلات نداشتم. البته دیروز سرعت دانلود کمی کم شده بود ولی نه اینقدر.
سلام.تازه شدي مثل من.12 روز من همچين مشكلي داشتم.نقل قول:
مرکز با هنر با شمکل روبرو بود. دانلود هم کم شد نه انقدر. ولی صفحات بصورت افتضاحی باز میشوند. هنوز هم جون میکنه. البته فکر کنم مشکل کلی باشه. چون دوستم که صبانت داره هم صفحاتش امروز افتضاح بود و حتی امروز با برنامهsky کهداتشیم ارتباط برقرا میکردیم صدا با تاخیر زیاد میرفت و اصلا بیخیال شدیم.
خوشبختانه این مورد هنوز به منطقه ما سرایت نکرده و امیدوارم هیچ وقت سرایت نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته امروز صبح حدود 1 ساعت اینترنت کامل قطع بود ولی الان که خوشبختانه مشکلی نیست.
دیشب ساعت 4 صبح سرور اکانتینگ مشکل پیدا کرده بود مشترکها خطای 718 میگرفت، پدرمونو در آوردن نصف شب، ولی جالب این بود به هرکی میگفتیم مشکل از خود ماست قبول میکرد بنده خدا چیزی نمیگفت، آخه از این مشکلا سالی یه بار پیش میاد که مثلا سرور هنگ کنه.
واسه کسایی که صفحات رو به خوبی نمیتونن باز کنن یه پیشنهاد دارم که مشکلشونو تا حد خیلی زیادی برطرف میکنه، اونم استفاده از Dns مخابرات :
217.218.127.103
217.218.127.104
217.218.127.105 *** این سرور سرعتش بیشتر از بقیه است فکر کنم ***
217.218.127.106
217.218.127.107
نقل قول:
کد:http://dl.boxdl.com/Corecess_3115_FirmWare_Upgrade.rar
نقل قول:
بفرست به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینجا پست بذار هروقت فرستادی تا خبردار بشم
آره خدا رو شکر ، بعد از سحر ، خوابم نبرد و پای پی سی ام ، خدا رو شکر مشکلی نبود ، سرعت درست شد ،آسیا شانش آورد ، از بیخ گوشش در رفت ، بیتشر باید حواسش جمع باشه :دی :31:نقل قول:
هــــــــا ، ایی که وگفتی ، یعنــــــــــــــــــــی چه :31: :10:نقل قول:
یه توضیح می دی حمید خان :11:
یا حق
این اعداد رو باید تو قسمت dns کانکنت وارد کنی.
مشکل امروز آسیاتک نرفتن به آدرسهای https
ما رو ار کار و زندگی انداخت. نه گوگل نه بانک و......
میشه بگی مودم Corecess 3112UG رو چجوری تو ویستا نصب کنم ؟نقل قول:
خیلی احتیاچ دارم
حتی اون درایور ویستا که خود سایت آسیاتک داده هم نصب نمیشه ...
من هم همین مشکل رو داشتم که بالاخره یه نفر از بخش فنی اومد برام درست کرد ولی بی انصاف 15 تومن گرفت. من نمی دونم درایوی که نصب نمیشه برای چی توی سایت می ذارن.
راستی می خواستم بدونم اون دوستانی که مشکل کاهش سرعت داشتند مشکلشون حل شده یا نه؟
نوسان زیاد داره. زیاد تفاوت آنچنانی با نامحدود نکرده.
خوب آخه یه سری از دوستان می گفتند محدود سرعتش بیشتر از نامحدود هست.
مشکل وارد نشدن به سایتهای https همچنان وجود داره!!
دوستان هم این مشکل رو دارن؟؟؟؟
امروز یک لینک دهنده راپید پیدا کردم توپه توپ!!!
البته من اکانت راپید شیر دارم اما گفتم یه حالی هم به بچه های پی سی بدیم!
این سایت محدودیت حجمی نداره و تعداد لینکی که در روز میشه ازش داونلود کرد 100 تا است یعنی به نوعی اونم نامحدود است!
اسم سایت اینه:
کد:
کد:
خدایش حقمه چند تا تشکر کنیدکد:http://s2.tooler.info
من خودم وقتی دیدم این سایت رو گفتم ای کاش اکانت راپید رو نمیخریدم! :دی!!
نقل قول:
این پست چه ربطی به اینجا داره. نظم تایپیک رو بهم نزنید:41:
نقل قول:
شما هم مگه این مشکل پیدا کردید؟؟؟؟؟؟؟
والا مال ما که حل شد.
سلام!
جریان این( Adsl 512 رایگان برای همه ) که تبلیغ می کنه چیه؟
ممنون
کجا تبلیغ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو کلوب میگی؟؟؟//