یارو ميره به يكي خبر مرگ مادرش رو بده ، بهش ميگه : يه شتري بود كه در خونه همه ميخوابيد !؟ يارو ميگه : خوب !؟ ميگه: اين دفعه رو ننه تو خوابيد :31::8::27:
Printable View
یارو ميره به يكي خبر مرگ مادرش رو بده ، بهش ميگه : يه شتري بود كه در خونه همه ميخوابيد !؟ يارو ميگه : خوب !؟ ميگه: اين دفعه رو ننه تو خوابيد :31::8::27:
یارو پاش رو ميذاره رو پاي يه نفر ، يارو ميگه : هي بيشعور مواظب باش،همه به یارو نگاه ميكنن،یارو ميگه: چيه ؟ بيشعور نديدين !
(این یارو دهن مارو ... کرد)
از یکی از شاهکارای خدا می پرسن missed call یعنی چی دستشو شبیه به پیاله میکنه میگه یعنی میثقال دیگه 1 میثقال - 2 میثقال
1.اگه زندگي سخته اگه مشكلات زياده اگه بيكاري اگه نياز به سرمايه داري نگران نباش ما برات دعا مي كنيم...
...
2.تا حالا به مظلومیت زن جومونگ پی بردی ؟!
گوشت به این خوبی ، بهش میگن سویا...
...
3.تو مثه جومونگ میمونی
.
.
.
آخه مثل اون همیشه تیرت به هدف میخوره تیر نگاهات بدجوری قلبمو شکافته...
ترکه فکر میکنه دم گوشهاش دوده میزنه
عربه رفته بوده تماشاي مسابقه دو و ميداني ، وسط مسابقه از بغليش ميپرسه : ببخشيد ، اينا واسه چي دارن ميدون ؟! يارو ميگه: براي اينكه به نفر اول جايزه ميدن . عربه يوخده فكر ميكنه ، ميپرسه : پس بقيشون واسه چي دارن ميدون ؟! :37::24::9:
یارو نصفه شبی زنگ میزنه صدا و سیما
میگه: ببخشید جناب الان آقای خا... خوابه؟
طرف میگه الان نصفه شبه حتما خابه دیگه
میگه: آقای اح.... چطور؟ ایشونم خابه؟
طرف میگه: خب ایشون هم حتما خابه دیگه
یارو ذوق میکنه میگه: پس قربونت یه شو هندی بزار حال کنیم :دی
یه شخصی ماه رمضون میره خونه ی دوستش میخوابه دوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟ طرف میگه نه همون غضنفر صدام کنی بهتره
یارو میره لامپ مهتابی بخره داخل مغازه میشه میگه ببخشین حاج اقا لطفا 1 متر لامپ مهتابی بدید
یه شخصی داشته تو خیابون قدم میزده یه الاق میفته دنبالش . به الاقه میگه تو کی هستی میگه :ها|||||||| من وجدانت بیدم
یارو مییره مکه برمیگرده بهش میگن چه خبر بود؟میگه :هیچی بابا بازم خدا خونه نبود همه تو حیاط چرخ میزدند
یارو سرشو با شامپو میشسته بهش میگن چرا اب نمیریزی ؟:میگه اخه روش نوشته مخصوص موهای خشک
یارو از یک نفر میپرسه :اقا ساعت چنده ؟طرف میگه ساعت 5. یارو میگه ای بابا از صبح تا حالا هرکسی یه چیزی میگه
یارو با خودکار میره هموم میگن چرا؟ میگه هرجارو که میشورم علامت میزنم
غضنفر هی نگاه به گوشیش میکرده و میخندیده ، بهش میگن اس ام اس اومده ؟ میگه آره ، میگن چیه ؟ میگه یکی هی اس ام اس میده Low Battery !!!
معلم: کی می دونه چرا هواپیما پروانه داره؟
رضا: آقا اجازه؟ برای اینکه خلبان عرق نکنه!
معلم: از کجا فهمیدی؟
رضا: آقا اجازه؟ یه دفعه که ما داشتیم فیلم تماشا می کردیم، دیدیم که وقتی پروانه هواپیما از کار افتاد، خلبانه خیس عرق شد
غضنفر تو جاده داشته رانندگی می كرده ، یهو میبینه یه كامیون داره از روبروش میاد،
میزنه رو ترمز میبینه ترمزش نمی گیره .
رفیقشو صدا می كنه می گه : اصغر اصغر پاشو تصادفو ببین .
یک مورچه و یک زرافه باهم ازدواج می کنند
شب عروسی مورچه گم می شه بعد از یک هفته پیداش می شه
بعد زرافه بهش می گه : این همه مدت کجا بودی ؟
مورچه می گه : تو راه بودم که بیام بوست کنم
میشه اس ام اس را به صورت zipقرار بدین تا بشه دانلودش کرد
یارو ميره مسابقه بيست سوالي رفقاش از پشتصحنه بهش ميرسونن كه جواب خياره ، فقط تو زود نگو كه مجری ضايع شه . خلاصه مسابقه شروع ميشه ، یارو ميپرسه : تو جيب جا ميگيره ؟ ميگن : نه ! یارو ميگه : بابا اين عجب خيار گندهايه !؟
این هم اس ام اس های صفحه 1 تا 57 همین تاپیک !!!!!!:10:
تقدیم به همه پی سی ورلدی ها::11:
دان نکنید از دستتون رفته !!!! البته اونایی که تاپیک رو دنبال نکردن !!!!!:27: :27::46: :46:
P30WORLD SMS dr.vampire=Farshad Page 1 - 57
تشکر یادتون نره:40: :40: :40: :40:کد:http://farshadmo.persiangig.com/P30WORLD%20SMS%20dr.vampire%3DFarshad%20Page%201%20-%2057.rar
میشه صفحه های دیگه رو هم قرار بدی
سلامنقل قول:
ببخشيد ميگه چند صفحه ديگه داريم
دوست خوبمون همه رو قرار دادن كه ازش تشكر ويژه ميكنم:40:
به حیف نون مي گن 3 تا پرنده نام ببر
ميگه: كلاغ گنجيشك خر
ميگن: خر كه پر نداره
حیف نون مي گه: خره ديگه نمي فهمه يهو ديدي پر زد رفت
:31:غضنفر ميگن عجب مملکت خر تو خري داريم ميگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازي هيچکي نفهميد
حیف نون به پسرش ميگه:پسرم در اينده مي خواي چه كاره بشي؟؟
پسر: بزرگ بشم؛درس بخونم، دانشگاه برم؛دكتر بشم؛مطب بزنم؛پول در بيارم؛ نيسان بخرم؛كار كنم
با تشکر
یه نفر نخود زیاد میخوره سرطان------- گوز -------- میگیره!
(گلاب به روتون)
(خودم لرم ها ایراد نگیرید) به لره میگن شما لرها شخصیت معروف دارید توی قومتون؟
میگه اره لررهاردی-هلن کلر تازه یک ماده هم هست که خودمون ساختیم کلر!!!!!!!!!!!!!!!
یه بار یه مارو یه پرنده با هم عروسی میکنن بچشون میشه مانده!!!!!!!!!!!!!
سلام ، ببخشین این موقع مزاحم می شم
میخواستم بدونم با این همه بیشرفت تکنولوژی چرا نوار غزه به سی دی تبدیل نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟
میلاد منجی .
پیام عدالت .
نگین امامت.
مونس محمد.
....
....
(اسامی برندگان بانک ملت)
دیروز یه گل خوشگل پشت ویترین گل فروشی دیدم!!!
خواستم برات بخرمش.
به فروشنده گفتم :اون گل چند؟
گفت:اون گل نیست........آینه ست.
اون چیه که از گل بهتره، از حوری قشنگ تره، از دنیا با ارزش تره، از فرشته پاک تره؟
.
.
.
واقعا که!
.
.
.
تو هنوز منو نشناختی؟؟؟؟
3 مشخصه ی موبایل ندیده ها:
1- وقتی موبایلشون زنگ می خوره خنده شون می گیره
2- وقتی بهشون زنگ می زنن دیر جواب می دن
3- وقتی براشون SMS سرکاری میاد تا آخرش می خونن!
خدایا به ما
اندیشه شریعتی
شهامت مصدق
مرام طالقانی
صبوری خاتمی
عمر جنتی
ثروت رفسنجانی
و اعتماد به نفس احمدی نژاد
عطا کن
آمین
می دونید سریعترین راه به چنگ آوردن قلب یک مرد چیه ؟
پاره کردن سینه اش با یک کارد آشپزخانه !
یه ضرب المثل قزوینی میگه:
زندگی بدون عشق مساوی است با: جمعه بدون یوزارسیف!؟
ل...ر...ه می یاد تهران می بینه همه استین کوتاه پوشیدن می گه. ااااااااااا پس اینا چه جوری دماغشون رو پاک می کنن
تست روانشناسی:اگر رنگ شورت شما
آبی: آرامش دارید. قرمز: احساساتی هستید. زرد: خیلی کثیف و بی تربیتی پاشو برو توالت
بیشتر اس ام اس های تکراری هستن
خوب شما میتونی جدیداشو بنویسی!:13:نقل قول:
بزرگترین دشمن بَشَر پوله، پول . . .
هرچی دشمن داری بده مَــنـو خودتو خلاص کن.
ميخواستن الهي قمشهاي رو ترور كنند ، تو سشوارش بمب ميگذارن ?!
نقل قول:کدوم صفحه ها رو میگید 57 تا بود که همه ی اونا رو توی اون فایل گذاشتم 67 صفحه شد اون رو هم میذارم!!!!نقل قول:
نه ببخشید من فکر کردم فقط صفحه 57 هست SRY
آموزش عبور از خيابان اول سمت چپ را نگاه کنيد و تا وسط خيابان برويد بعد سمت راست را نگاه کنيد و از خيابان عبو کنيد سپس بالا را نگاه کنيد که يه وقت هواپيمايي ، توپولوفي چيزي نيفته رو سرتون
سوال امتحان ..ت...ر....ک...ا !
2 طفلان مسلم چند نفر بودند ؟ نام پدرشان چه بود ؟!!!؟!!
هموطن گرامی آیا میدانید: پس از ازدواج با استفاده از تخت و پتوی مشترک میتوانید تا 70% در مصرف انرژی صرفهجویی کنید. "صرفهجویی کم مصرف کردن نیست، درست مصرف کردن است".
== شرکت ملی گاز با همکاری ستاد اقامهی ازدواج==
به ت...ر...ک..ه میگن یه اگهی تبلیغاتی در موردخمیردندان پونه بگو میگه خمیر دندون پونه چشما نمیسوزونه
دختر: مامان! شاهزاده رویاها با اسب سفید یعنی چی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مامان: یعنی یه خری مثل بابات!
انهایی که رنگ پریدگی پاییز را دوست ندارند . نمی فهمند که پاییز همان بهار است که عاشق شده است ...
لره میخواسته آتش نشان بشه توی آزمون استخدامی ازش میپرسند اگر جنگل آتش بگیره و اون اطراف آب نباشه چه کار میکنی؟ لره میگه: هیچی تیمّم می کنیم
تو به من بگو زشت! من به تو می گم قشنگ! بذار جفتمون به هم دروغ گفته باشیم!!...
به ترکه میگن سخت ترین کاری که تا به الان انجام دادی چیه....میگه نمک در نمکدان ریختن...می پرسن چرا؟...میگه چون سوراخ هاش خیلی کوچیک بود
کلاغ و طوطی هر دو زشت و سیاه آفریده شدند. طوطی اعتراض کرد و زیبا شد، کلاغ هم راضی به رضای خدابود. اکنون طوطی در قفس است و کلاغ آزاد
بی گناهی کم گناهی نیست در دیوان عشق.. یوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
میدونی فرق تو با آهن چیه ؟
.
.
آهن زنگ میزنه ولی توی گدا اس ام اس هم به زور میزنی !
عروسه وارد یه مجلس میشه مادر شوهر میگه : صل علی محمد ، دشمن جانم آمد ! عروس هم میگه : عقرب زیر قالی ، میخواستی پسر نیاری
گفتی تو دلم اول و آخر خودتی...
از هر چه که دارم بهترینش خودتی...
خندیدم و زیر لب مکرر گفتم...
شاهزاده ی قصه های من ؛ خر خودتی
درشتر بنویس چشم درومدتا بخونم
دمت گرم خیلی جدید باحال بودن ادامه بده لطفا
زلزله در شهر غضنفر اینا ۸۹ نفر کشته داشت ۹ نفر هنگام زلزله۸۰ نفر هنگام تقسیم چادر
يه عربه و يه آمريكاييه و يه انگليسيه داشتن تو يه كنفرانس علمي درباره پيشرفتهاي علمي كشورشون صحبت ميكردن. آمريكاييه ميگه: ما يه موشك ساختيم كه دقيقا وسط ماه فرود مياد. ميگن: دقيقا وسط ماه ؟! ميگه: نه ، حدوداً يه وجب اينورتر. بعد انگليسيه مياد ميگه: ما يه سفينه فرستاديم وسط مريخ. ميپرسن: درست وسطش ؟ ميگه: نه ، تقريباً يه وجب اينورتر. نوبت عربه ميرسه ، هر چي فكر ميكنه چيزي به نظرش نميرسه ، آخرسر ميگه: ما تو كشورمون با چشمامون غذا ميخوريم! همه ملت كف ميكنن ، ميگن يعني چي ، مگه ميشه ؟ يعني واقعا با چشماتون غذا ميخورين ؟! عربه ميگه: نه ، حدوداً يه وجب پايين تر !؟
هانیه توسلی با حامد کمیلی ازدواج میکنه بچشون میشه دعای ندبه!
خبر فوری : هواپیمای تهران-مشهد سالم به زمین نشست.کارشناسان در حال بررسی علت این حادثه هستند !
به غضنفر ميگن به نظر شما سيو همان سيب است؟ ميگه نه بابا، من چندتاش رو خوردم، صابونه!
غضنفر ميره در يخچال رو باز ميكنه ميبينه ژله توي يخچال داره ميلرزه. ميگه نترس اومدم آب بخورم!
يه روز غضنفر از يه پسره ميپرسه بچه كجايي؟ ميگه بچه امام حسين. غضنفر ميزنه زير گريه و پسره رو بغل ميكنه ميگه علي اصغر چه بزرگ شدي!
به یارو ميگن : چند تا حيوون نام ببر كه پرواز كنن. ميگه : كبوتر ، كلاغ ، خر! بهش ميگن : بابا خر كه پرواز نميكنه! ميگه : خره ديگه ، يهو ديدي پرواز كرد !!!
به یارو میگن: حالت چطوره؟...يارو میگه: تازه موکتش کردم...
به يه هم وطن مي گن : اون كدوم حيووني كه صبح ها بيدارت مي كنه؟مي گه : بابام...
يه هم وطن میره خواستگاری ، بابای عروس بهش میگه: اون گلی که زدی به یقهات، خارش اذیتت نمیکنه؟...
هم وطنه میگه: خارش که نه، ولی گلدونش که تو شلوارمه خیلی اذیتم میکنه ...
مگسه از روی پای خانومه پا میشه میره توی اب لیوان یارو یارو میگه: حالتو اونجا میکنی غسلتو اینجا
دستو زبان انتخابات :من رای نمیدهم تو رای نمیدهی او رای میاورد پس من رای میدهم تو رای میدهی تا او رای نیاورد
یارو میره برای مصاحبه ی استخدامی بهش میگن اذون بگو یه اهی میکشه و میگه :همه چیز با یه نگاه شروع شد
يه هم وطن ميره ثبت احوال...ميگه ميخوام اسممو عوض كنم...خيلي زشته...ميگن اسمت چيه؟...ميگه اكبر ا.ن چهره...ميگن واقعا زشته...حالا ميخواي چي بزاري؟...ميگه اصغر ا.ن چهرا... دي:
وزیر راه : در زمينه تلفات سوانح هوايي از هفته پيش تا حالا 90 درصد رشد داشتيم ومدارك آن هم مكتوب موجود است "طوريكه از تلفات 168 نفر در هفته گذشته به 16 نفر در اين هفته رسيديم..!
دل به دریا بستن هنر نیست ، حرمت قطره را نگه داشتن هنر بزرگی است . . .در عشق مثل خورشید باش ، در مهربانی مثل باران و در صداقت مثل چشمه . . .میدونی چقدر دوستت دارم ؟1 دونه !ولی مردونه !!