اینکار هزینه داره درسته ؟
الان آنتش از وقتی گذاشتم جلوی پنجره شرکت تقریبا پر شده اما تا میارمش اینور میاد پایین ! یعنی فقط تو فضای باز میشه ازش استفاده کرد ؟!
Printable View
اینکار هزینه داره درسته ؟
الان آنتش از وقتی گذاشتم جلوی پنجره شرکت تقریبا پر شده اما تا میارمش اینور میاد پایین ! یعنی فقط تو فضای باز میشه ازش استفاده کرد ؟!
پس بالاخره وصل شد...!؟ : دی آره هزینه داره اگه از اینترنت استفاه کنه...نقل قول:
خدا رو شکر...زیر سقف خب براش سخته بخواد به ماهواره وصل شه...بیشتر به درد تو ماشین میخوره...:46:
شاد باشی
من وقتی ورژن 5.0.40 که آخرین ورژنه رو میریزم درسته اما وقتی نقشه و فایل هارو بهش اضافه میکنم تمام منوهاش به هم میریزه و قاطی میکنه
میشه لینک ورژن مناسب بدید اینجا بهم واسه دانلود ممنون میشم
وقتی هم میخام ورژن 5.0.0 رو بریزم نصفه میریزه گیر میکنه دیگه
این ورپن هم نصب کردم بازم همین مشکل رو دارمنقل قول:
پس یه بار گوشیرو هارد ریست کن...میتونه موثر باشه...مشکل عجیبیه...!نقل قول:
سلام
این برنامه از GPRS هم استفاده می کنه؟ استفاده از GPS هزینه هم داره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
ویرایش:
5320 هم GPS داره؟ 6120 چطور؟
برای استفاده از GPS این برنامه بهتره یا SmartCom GPS و هرکدوم که بهتره چه مزیتی نسبت به اون یکی داره؟
باز هم ممنون
1-خودت میتونی بگی از gprs استفاده کنه یا نهنقل قول:
سلام
این برنامه از GPRS هم استفاده می کنه؟ استفاده از GPS هزینه هم داره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
ویرایش:
برای استفاده از GPS این برنامه بهتره یا SmartCom GPS و هرکدوم که بهتره چه مزیتی نسبت به اون یکی داره؟
باز هم ممنون
2-gps هیچ هزینه ای نداره
3-اون گوشی ها رو نمیدونم
4- ببین هر کدوم یه قابلیت هایی دارن که نسبت به اون یکی برتری به حساب میاد حالا من همه رو میگم انتخاب با خودته
گارمین : اسم تمامی کوچه ها و خیابان هارو به صورت جدید داره(یعنی اگه اسم کوچتون عوض شده با این حال بازم تو گارمین هست) - 2 -این قابلیت رو داره که اگه بخای جایی بری و اونجا رو بلد نباشی اون مکان رو بهش میدی و برنامه راه رو برای رفتن به اونجا بهت نشون میده - 3 - نقشه گارمین کم حجم ولی بدون جزییات هست(سینما ها و اینجور جاها رو نداره)
4-فقط نقشه تهرانش خوبه
smartcom: کیفیت نقشه ها بسیار خوبه و جزییاتی از قبیل سینما ها - بانک ها- مجموعه های فرهنگی- مساجد و غیره رو داره(البته نقشه ای که من استفاده میکینم اسمش رو نمیدونم)
2- حرکت روی نقشه برای دیدن اماکن مختلف خیلی ساده هست
3- نقشه بیشتر شهر ها رو داره
4-نقش ها حجمشون بالا هست ولی کیفیت خوبی دارن
ممنون از راهنمایی کاملتون. فقط این قسمت GPRS رو متوجه نشدم.چون اگه گوشی GPS داشته باشه و بتونه به ماهواره وصل بشه و نقشه ها هم روی گوشی باشه دیگه چه نیازی به GPRS هست؟نقل قول:
در مورد این سوال هم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم:
نقل قول:
نه و نه!!!
برای اطلاعات آنلاین مثلا وضع اب و هوا ودرجه حرارت منطقهنقل قول:
ممنون از راهنمایی کاملتون. فقط این قسمت GPRS رو متوجه نشدم.چون اگه گوشی GPS داشته باشه و بتونه به ماهواره وصل بشه و نقشه ها هم روی گوشی باشه دیگه چه نیازی به GPRS هست؟
ممنون از جوابتون.نقل قول:
من وقتی می رم تو قسمت Application دو تا گزینه به اسم های GPS data و Maps دارم. می خوام بدونم این ها فقط در صورتی کار می کنن که Blutooth GPS داشته باشم؟ یا می شه ازشون استفاده کرد؟ (مثلا از نقشه ی شهر ها)
یه سوال دیگه: من گارمین رو نصب کردم. حالا هیچ استفاده ای نمی تونم ازش بکنم؟ (مثلا از نقشه هاش)
اگه این هارو دارید یعنی گوشی شما gps دارهنقل قول:
من وقتی می رم تو قسمت Application دو تا گزینه به اسم های GPS data و Maps دارم
سلام
میشه یکی لطف کنه برام از قسمت شهر رامسر یه عکس بگیره بزاره اینجا تا من ببینم چطوری؟
چون اینترنتم دایال آپه و یه کمی دانلود برام سخته.
نقشه رلمسر رو نداره...فقط جاده اصلي شهر...يهني حتي جاده هاي تو شهر رو هم نداره...:13:نقل قول:
شاد باشي
ممنون, من که خیلی استفاده کردم!
فقط می خواستم بدونم شهر های دیگرو هم میشه پیدا کرد؟!؟!
میشه نحوه استفادش بگید آخه خیلی تازه کارم.برای من هکم همینوره نرم افزارگارمین نصب نکردم اما gps data -وmap داره مرسی.نقل قول:
خیر..این ها اصلا" دلیل بر داشتن چیپ GPS نیست دوست عزیز...نقل قول:
گوشیتون چیه دوست عزیز؟نقل قول:
شاد باشید:40:
برای اولین بار
آخرین ورژن (2.2.9 ) ارائه شده این نقشه که مخصوص گارمین هست و قابلیت مسیریابی داره رو به تمامی دوستان تهرانی و شهرستانی ارائه میکنم ...
این نقشه علاوه بر تهران شهرهای کرج , همران , سمنان , شیراز و اصفهان و هم چنین جاده های ایران رو شامل میشه ...
پس دوستانی شهرستانی هم از این به بعد با وجود این نقشه میتونن از گارمین استفاده کنن در ضمن امکان جستجوی خیابانها و در شهرهای کرج و همدان ایجاد شده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ver: 2.2.9 Pro:
Semnan complete map and Shiraz base map has been added to this version.
better accuracy in 1000 Km of roads
Ver: 2.2.8 Pro:
Street Search for Karaj, Tehran and Hamedan is active
Ver: 2.2.6 Pro:
Karaj Map has been added.
Ver: 2.2.4 Pro:
Is not published to net for technical Problem
Ver: 2.2.2 Pro:
70% of Karaj city is added to site
Tehran Karaj roures has been fixed
Yadegar Emam Enterance and Exits has been fixed
90% of "Q" in names has been changed to "GH"
Ver: 2.2.0 Pro:
Dizin Ski Area information has been added to map.
About 800 Km roads around Meshad modified.
About 1500 Mosques information is added to map
MAP ID : 773
برای راحتی دوستان در 4 سایت آپلود شده ...
همکاران عزیز زحمت بکشن توی خود فروم آپ کنن ...
کد:http://rapidshare.com/files/232475822/IWN.Iran.Routable.Map.v2.2.9.Unlocked.By.farshid.rar
کد:http://www.2shared.com/file/5757406/df889a18/iwniranroutablemapv229unlockedbyfarshid.html
کد:http://www.easy-share.com/1905165115/iwn.iran.routable.map.v2.2.9.unlocked.by.farshid.rar
با تشکر از فرشید عزیز در PCSEVENکد:http://www.megaupload.com/?d=4A9R54NT
من از برنامه اسمارت استفاده می کنم. بد نیست. چون نقشه ها به صورت عکس هستش خیلی باحال نیست.
می خواستم اگه امکانش هست شما یک عکس از شهر رامسر و استان مازندران برام بذارین تا من ببینم چطوریه. واقعاً ممنون میشم اگه این کار رو بکنید. اگه خوب بود با اینترنت دایال آپ داغونم اونو دانلود می کنم و از این بعد از گارمین استفاده می کنم.
نقشه اونجا هنوز کامل نیست دوست عزیز...نقل قول:
شاد باشی:40:
حالا یه عکس برامون میذاشتیت بد نبود. شاید از این نقشه ای که من برای اسمارت دارم بهتر باشه. چون توی این تقشه اسمارت، از شهر رامسر فقط اسمش معلومه!
از شانس بد ما اینترنت ما هم سرعتش در حد لاکپشت هستش و یه فایل 1 مگابایتی رو با هزار تا نذر و دعا می گیریم. وگرنه که من خودم دانلودش می کردم و بعدش میدیدم چطوریه.
مطمئن باش اون بهتره...حالا که اصرار داری اینم عکس:نقل قول:
به خاطر عکس دستت درد نکنه
در ضمن این نقشه 2.2.9 که جدیده و دوستمون توی اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی کرده چیه.
گوشي من gps نداره كار نميكند 6120 ؟
این عکس از همون نقشه بود...
========================
نقشه جدید با شهر های جدید (شیراز، همدان، کرج و سمنان) به پست اول اضافه شد...!
با تشکر از سامان:10:
شاد باشید:40:
خیر..باید GPS بلوتوث بخرید...!نقل قول:
شاد باشی:40:
این نقشه برای برنامهGarmin Mobile XT می باشد یا یک برنامه دیگر من در گوشیم ان95 این برنامه را دارم
این نقشه برای برنامهGarmin Mobile XT می باشد یا یک برنامه دیگر من در گوشیم ان95 این برنامه را دارم
پست 578 .:: نقشه کرک شده Garmin Routable دارای شهرهای تهران ,کرج , همدان ,سمنان , شیراز و اصفهان ::.
کمی هم در مورد تعیین مسیر در برنامه توضیح دهید که چگونه این کار را بکنم
خدا بده پست... :|نقل قول:
از قسمت Where To ؟ مكان رو انتخاب و GO رو ميزنيد...
شاد باشي:40:
سلام دستتون درد نکنه
چطوری میشه نقشه شیراز رو آورد :31: هر کاری کردم نشد نقشه اصلا شیراز نداره :18:
يعني چي نداره؟ گوشيت وصل شده به GPS يا نه؟ بايد حداقل يه بار وصل شده باشي...نقل قول:
بله وصل شدم او مده زده بلوار نمیدونم چی ما خونمون اونورا نیست عد کلی میزنم هرچی میزنم مثلا فست فود اولین چیزی که پیدا میکنه مال سمنان هست :18:نقل قول:
شما از کجا میدونی برای سمنانه ...؟ شاید طرفای خودتونه ولی شما نمیدونی ...
با سلام در برنامه نحوه عوض کردن نقشه از یک استان به استان دیگر چگونه است
و منظور از mapID
چیست و چگونه و کجا باید وارد کنم من برنامه گارمین را نصب و کرک کردم
ونقشه جدید هم می خوام بریزم داخل برنامه ایا مپ ایدی را نزنم نقشه اجرا می شه یا نمی شه
من یکه نقشه ریختم ولی مپ ایدی را نزدم و نقشه اجرا شده ایا من مپ ادی را نزنم مشکل به وجود میاد یا نه
ایا یک نقشه می توان برای ورژن های مختلف برنامه اجرا کرد
با تشکر
دوست عزيز از رو آموزش كه عمل كنيد بدون مشكل برنامه نصب ميشه...نقل قول:
@2299
چجوري ميشه اينجوري بشه؟: دي ممكنه هنوز امكان مسير يابي تو شيراز نباشه...ولي ديگه بايد نشونت بده كجايي...من از تهران از نقشه شيراز عكس گرفتم گذاشتم پست اول...:31:
آخه مثلا نزدیک ترین رستوران که پیدا میکنه مال سمنان هست :31::40::11:نقل قول:
اول دستتون درد نکنه بعد اون نقشه رو دیدم حالا میرم باهاش ور میرم ببینم چی میشه :31::40::11:نقل قول:
اولاً میگم دستت درد نکنه .....
دوماً میگم نقشه هایی که برای Garmin41020 هست میشه برای garmin50000 استفاده کرد؟