دستت درد نكنه واقعا.خودم ميدونم با پارت پارت كردن ميشه.ميگم چطوري پارت پارت كنم؟نقل قول:
گوشي من پچ قبلي را پاك نميكنه.
دستت درد نكنه واقعا.خودم ميدونم با پارت پارت كردن ميشه.ميگم چطوري پارت پارت كنم؟نقل قول:
گوشي من پچ قبلي را پاك نميكنه.
حسام جون اينجا كه حسين جون گفتن چرا بهش گفتي كه مشكل پاك شدن پچ قبليه اگه گوشي تو پچ قبلي رو پاك نميكنه !:5:نقل قول:
همه همين راه حل حسين جون رو ميگن تا حالا من پچ هاي خط بالا نصب نكردم :41:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=205769&page=20
موفق باشيد!:40:
ببینم مگه شما از quick_access_patch استفاده نمیکنین که پچ قبلی پاک میشه.... باید قبل از هر کاری اول quick_access_patch مخصوص گوشی خودتونو نصب کنین...بعد پچ بریزین!!!:20:نقل قول:
در ضمن تو پست های قبلیم نحوه ریختن پچ های لاین بالا رو توضیح دادم ... اگه لازمه بگین تا دوباره توضیح بدم؟!!
من نتونستم این quick_access_patch رو فعال کنم !نقل قول:
موقعی که میخوام اینو فعال کنم , بار اول که برنامه پیغام میده برای نصب پچ yes میزنم ولی دوباره یه پیغام میاد که yes میکنم ولی بعدش که گوشی روشن نمیشه !
با یونیستال کردن پچ هم بالا نمیاد !:41:
ايني كه شما ميگين درستهنقل قول:
موضوع يه چيز ديگه هيت
بدين صورت كه مثلا من يه پچ گرافيكي ميريزم (بعنوان پچ اول)
بعد مثلا پچ راديو بدون هندز فري را ميريزم
در اين صورت پچ اول حذف ميشه
يعني من در ان واحد فقط ميتونم يه پچ نصب كنم
واسه خاطر همين چند تا پچ را تبديل به يه پچ ميكنم و ميريزم
ابولفضل جان براي حسام جون توضيح بديد با اينكار مشكل دارن ما از ريختن همچين پچ پرهيز ميكنيم همه كارو با گوشيم انجام دادم نميخوام ديگه تغييرش بدم :11:نقل قول:
نقل قول:
آره لطفا هر دوتاش رو توضیح بدین :42: ((فقط نگو که پچ رو پارت پارت کن چون تاحالا 10000000 دفعه این جواب رو شنیدم:19: ))
من میخوام پچ گرافیکی نصب کنم :34::15::34:
K810 r8ba024
نقل قول:
به جمله توجه کن منظورش اونایی بود که این مشکل رو دارن :20:نقل قول:
خوب عزيز دلم مشكل اينا همينجاست كه اگر يك پچ را نصب كنن يكي قبلي پاك ميشه.
نقل قول:
خدا خيرت بده
آقا شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم !!
نمیخواستم تاپیک جداگونه بزنم !!
آیا اس 500 به دبلیو 580 تبدیل میشه ؟؟
اگه بشه چه مشکلاتی پیش میاد !!
ممنون
تو اين تايپك زدن كه تبديل ميشه ولي كسي تا حالا كامل انجام نداده كه بفهمه بعد از تبديل چه مشكلاتي داره :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=214004
«ن تبديل كردم و هيچ مشكلي نداشته منو ها عوض ميشه به والكمن تبديل ميشه صدا قوي تر ميشه ولي تنها مشكلي كه داره برنامه كرنومتر و تناسب اندام به دليل نداشتنic مورد نظر كار نميكنه فقط گزينه هاش فعال هستن.
نقل قول:پس شما تبديل كردين فقط همين مشكل رو داشت...نقل قول:
مشكل ديگه اي نداشت اگه اينجوري باشه كـــــه ارزش داره تبديل كني :11:
آقا ممنوننقل قول:
«ن تبديل كردم و هيچ مشكلي نداشته منو ها عوض ميشه به والكمن تبديل ميشه صدا قوي تر ميشه ولي تنها مشكلي كه داره برنامه كرنومتر و تناسب اندام به دليل نداشتنic مورد نظر كار نميكنه فقط گزينه هاش فعال هستن.
منم این رو میدونستم ولی مطمئن نبودم
مرسی که شکم رو برطرف کردی
بالاخره يكي پيدا ميشه به ما بگه چطوري بايد پچ لعنتي را پارت پارت كنيم؟
پچی برای برای پاک کردن اسم اپراتور نيست ؟!
کلاً راهی برای اين کار هست ؟
شما پچ رو پارت پارت کن (هر پارت زیر 7000 خط) و بعد اول هر پارت (اولین جمله) باید شماره ای که بعد + هست رو بذارینقل قول:
بالاخره يكي پيدا ميشه به ما بگه چطوري بايد پچ لعنتي را پارت پارت كنيم؟
یعنی توی هر پارت خط اولش باید این باشه :
+44140000
این عدد برای ک810 هست !! حالا شما باید متناسب با گوشیت عدد رو بذاری اولش
پچ رو نمیدونم ولی فک کنم با لایوت بشه ورشداشتنقل قول:
پچی برای برای پاک کردن اسم اپراتور نيست ؟!
کلاً راهی برای اين کار هست
یا با الف هر چیزی دوست داری جاش بنویسی
خوب دقيقاً بايد چيکار کنم ؟نقل قول:
کسی تا حالا اين کار رو کرده ؟
اگه ميشه دقيقاً بگيد بايد چيکار کنم
تست شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما پچ رو پارت پارت کن (هر پارت زیر 7000 خط) و بعد اول هر پارت (اولین جمله) باید شماره ای که بعد + هست رو بذاری
یعنی توی هر پارت خط اولش باید این باشه :
+44140000
این عدد برای ک810 هست !! حالا شما باید متناسب با گوشیت عدد رو بذاری اولش
سلام !نقل قول:
خوب دقيقاً بايد چيکار کنم ؟
کسی تا حالا اين کار رو کرده ؟
اگه ميشه دقيقاً بگيد بايد چيکار کنم
من فقط دیدم و هنوز انجام ندادم
من تستش نکردم !! یکی از بچه ها اینجوری بهم گفت !نقل قول:
تست شده؟
ببخشید من چند روز مسافرت بودم نتونستم جوابتونو بدم....نقل قول:
شما باید main اورجنال رو گوشیتون فلش کنید مثلا K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52 ...در ضمن هنگام دادن ÷یغام برای نصب شما باید no رو بزنید نه yes چون yes واسه ریموو کردنه نه نصب کردن!!!
:13:.
فايل لايوتش خيلي راحتهنقل قول:
براحتي اسم اپراتور را عوض ميكنه
نحوه پارت پارت کردن پچ های گرافیکی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب طریقه پارت پارت کردن رو در شکل توضیح دادم حالا میمونه نصب پچ ها:
باید قبل از هر کاری quick_access_pack مخصوص گوشی خودتونو نصب کنید(اگه این کارو بلد نیستید بهتره بخیال بقیه مراحل شین!!) اگرم قبلا نصب کردین بقیه مراحل رو ادامه بدین ...
در مرحله بعد باید پچ ها رو به ترتیب پارت هایی که درست کردین نصب کنین (طریقه نصب هر پارت هم مثل نصب پچ های دیگس و کاری نداره)
هر چی تعداد لاین ها کمتر باشه یا به عبارت دیگه پارت هاتون بیشتر باشه سرعت نصب اون هم بیشتر خواهد بود... دقت کنین تمام پارت ها رو نصب کنید بعد گوشی رو روشن کنید تا گوشیتون به هم نخوره ... برای ریموو کردن پچ ها هم باید تک تک پارت ها رو ریموو کنید.. در غیر این صورت گوشیتون باید فلش بخوره...
کار خسته کننده اییه ولی به زحمتش می ارزه...
برای ساختن پچ های گرافیکی میتونین از برنامه DB2020_Gfx_Replacer یا ImgToolDB2020 استفاده کنین که اگه خواستین بگین تا طریقه ساختن این پچ ها رو با این برنامه ها توضیح بدم..
بله من اين كار رو كردم .هم ميتوني پاكش كني هم ميتوني هر چيزي كه ميخواي به جاش بنويسي.نقل قول:
اين كار را بايد با پچ الف انجام بدي.براي اين كار به تاپيك نحوه راه اندازي پچ الف مراجعه كن
اينم عكس گوشيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش کامل دادمنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2228134&postcount=99
نقل قول:
ممنون دوست عزیز اما من که نمیتونم پارت پارت نصب کنم شما تو پست قبلیت گفتی که اگه quick_access_pack رو نصب کنم ممکنه که بتونم پارت پارت کنم و بریزم رو گوشیم اگه میشه quick_access_pack رو توضیح بدین کهمن هم فیضی از آموزشهای شما ببرم چون نمیتونم پارت پارت بریزم :19::19::19::19::19:
نقل قول:
نقل قول:
حسام جون این فونتتو یه جا اپلود کن
صفحه اول اموزش کامل هستنقل قول:
بچه ها من میخوام پچ نصب کنم این ارور رو میده:
کد:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:quick access patch by den_po
FLASH CID:52 COLOR:RED
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35399601506438 CERT:RED
LDR:DB2020 LOADER FOR SETOOL2
Starting to process VKP patch script: F:\Documents and Settings\Mohammad\Desktop\Phone\db2020 patch\my patches.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 365
Line #1: ÿþ;
Only NOR FLASH supported! $44000000-$46000000
Elapsed:20 secs.
سلام
سلام به تمام دوستاني که نمي تونن پچ خط بالا رو پارت پارت نصب کنن :20:
طبق گفته دوستان که من ازش استفاده کردم اول بايد quick_access_pack را نصب کنيد بعد پچ بريزيد البته من دفعه اولي که با quick_access_pack پچ ريختم تمام پچهايي که روگوشيم بود پاک شد اما بعد از اون هر چي پچ ميريزم هيچ مشکلي نداره و پچ هاي گرافيکيم رو هم پارت پارت کردم و ريختم و هيچ مشکلي هم ندارم
فقط آموزش صفحه اول quick_access_pack ننوشته که ماین رو هم بايد همراه quick_access_pack اد کنيم که بلستر جان لطف مي کنن و وييرايشش ميکنن و در ضمن اگه اون quick_access_pack صفحه اول کار نکرد بگين من يکي ديگه دارم نميدونم از کجا گرفتم براتون ميزارم چون اون صفحه اول براي من کار نکرد
جوينده يابندس بلاخره پچ خط بالا ريختم :21::27::21:
از همگي ممنون :11::11::11:
اوخ اوخ...خیلی وقته میخوام ویرایش کنم یادم میره...ولی اگه فیلمو میدیدید هیچ مشکلی نداشت
اونی هم که میگی اینجا بزار ببینیم چیه..
ولی پچ خط بالا ربطی به کوئئک اکس نداره..من امروز پارت پارت کردم ریختم..جواب داد
اونی که میگم مثل همینی هست که شما گذاشتین اما اونی که شماگذاشین وقتی مین رو درگ میکردم صفحه باز میشد و مینوشت که فایل رو نمیتونه پیدا کنهنقل قول:
منظور من هم همون پارت پارت بود :31:
حالا که quick_access_pack رو نصب کردم پارت قبلی رو پاک نمی کنه :21: اما قبلا پاک میکرد
اهان ..از اون لحاظ
ممنون از دوست خوبم که کارم رو راحت کرد!:10:نقل قول:
نحوه نصب quick_access_pack رو نیز به زودی به صورت تصویری میزارم و همچنین pack کامل از quick_access_pack های گوشیهای cid 52 و نرم افزار ساختن این پچ ها...
اینم فیلماش:
کد:http://blocker.persiangig.com/document/DB2020-CID52%20Movie.zip
دوستان یه سوال برای من پیش اومده
دوستانی که گوشیشون پچ قبلی رو پاک نمی کنه همه از quick_access_pack استفاده میکنن درسته ؟؟؟؟؟
و دوستانی که از quick_access_pack استفاده نمی کنن پچ قبلیشون پاک میشه درسته ؟؟؟؟؟
من فکر میکنم اینجور باشه و طبیعی هم هست چون هر دفعه که میخوان پچ بریزن مین رو هم با پچ فلش میکنن در نتیجه پچ قبلی پاک میشه و پچ جدید که با مین فلش میشه رو گوشی هست درسته ؟؟؟؟؟؟؟
كاملا درسته :5:نقل قول:
پس چرا هیشکی چیزی نمی گفت من و دوستان دیگه که این مشکل رو داشتیم اینقدر داد زدیم :19::19::19:نقل قول:
البته به جز شما که یه اشاره ای کردین :10:
حالا یه سوال دارمنقل قول:
من یه پک میریزم مثلا پک مدیاپلیر ولی از loudbar ش خوشم نمیاد می خوام عوض کنم ولی وقتی loudbar جدید رو میریزم وقتی می خوام صدا رو کم یا زیاد کنم گوشی ریست میشه
چرا ؟؟؟؟؟؟؟ :19:
راهی هست که بشه این کار رو کرد :20:
ممنون از همگی مخصوصا شما ابوالفضل خان :11:
خاهش ميكنم خجالت ميدى ...نقل قول:
حسين جان،
در ضمن شما واسه نصب كردن پچ gfx جديد بايد پچ قديمى رو ريمو كني...
Ok
دوستان چند تا سایت برای دانلود پچ گرافیکی معرفی کنید
این سایت رو رفتم ولی چند تا دیگه هم میخوامکد:http://www.topse.ru/
ممنون:11:
حسين جان اين سايت رو هم يه نگاهي بنداز :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:www.seusers.com
اينم داشته باش
کد:http://forums.se-nse.net/